shahinpes2008
کاربر سایت
کجا شنیدی؟؟؟من شنیدم این الیتهای ارزون دسته دو هستند،یعنی تو اروپا و امریکا کنسولهایی رو که سه چراغ میشن رو یه مادربرد دیگه میندازن روش بسته بندی میکنن میفرستن واسه جهان سومی ها!!!
هفته پيش 5 شنبه پرسيدم گفت 15 تومننکست جن 12ولت کردن رو چقدر میگیره !؟
من خودم یک هفته هست خریدم الیت 400دوستان سلام....
من مراکز خرید کنسول ها و بازی های رایانه ای در دوبی رو می خواستم....میشه لیستی از اونا به همراه آدرس و ... اینجا بذارید؟:blushing:
می خوام یه دسته وایرلس بخرم از دوبی...کسی قیمت داره؟؟؟ می دونه چقدر تفاوت قیمت داره؟؟؟ کلا خرید چه چیزی از دوبی توصیه میشه؟؟
در ضمن این پرتو کجاست؟؟؟ خبری نیست ازش
کلا ترکیه رو بیخیال شو از اینجا گرونتر که ارزونتر نیستكسي نمايندگي فروش xbox360 تركيه رو داره ؟
من شنیدم این الیتهای ارزون دسته دو هستند،یعنی تو اروپا و امریکا کنسولهایی رو که سه چراغ میشن رو یه مادربرد دیگه میندازن روش بسته بندی میکنن میفرستن واسه جهان سومی ها!!!
نکست جن 12ولت کردن رو چقدر میگیره !؟
آقا من خودم جواب ايشون رو داده بودم . خودم رفتم نكست جن پرسيدم گفت 15 تومن.
تو همین بازارچه رفرش رو میدن 400 (الیت) (جناب رضا سونی هم میده)من شنیدم این الیتهای ارزون دسته دو هستند،یعنی تو اروپا و امریکا کنسولهایی رو که سه چراغ میشن رو یه مادربرد دیگه میندازن روش بسته بندی میکنن میفرستن واسه جهان سومی ها!!!
از قدیم گفتند:تو همین بازارچه رفرش رو میدن 400 (الیت) (جناب رضا سونی هم میده)
ولی اونایی که 450 هستن که هم اقا رضا میفروشه و هم اقا مجید رفرش نیستن.
میتونید از اونایی که از این عزیزان گرفتن بپرسید.:laughing:
جون هرکی دوست دارید بیخیال این ضرب و المثل شید :
هیچ ارزانی بی حکمت نیست.
تاييد ميشهفك ميكنم يه غلط املايي اينجا باشه، معمولا به سخت افزاري كه دوباره از طرف شركت سازنده با تعميراتي راهي بازار ميشه، Refurbish گفته ميشه و نه refresh.