قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

اگه از اصفهان بخوای بگیری که دنیای بازی کنسولاش عالیه ، قیمتاشم معرکست .
تهرانم که خیلیا هستن . من خودم کنسولمو از تهرن گرفتم . ازش راضیم ( البته خودم ساختمش ، هم 12 ولته ، هم روشهای Air Flows روش اجرا شده ، یعنی تقریبا تمام کارهایی که میشه برای یه کنسول کرد . خوشبختانه هم آدم دلسوز و هم آموزش تو این سایت فراوونه ;))
آدم هر چی خواست بخره میره چند جا قیمت میگیره و هم به مغازه دار نگاه میکنه بعد مشورت میکنه و آخر میخره
اگه فروشگاه خاصی مد نظرته بگو بجه ها راهنماییت میکنن . :cool:

پدرام کنج یه مقدار گرونتر نیست قیمتهاش؟
نکست جن رو هم من تایید میکنم چند نفری رو هم که فرستادم اونجا راضی هستن کلا معتبرهست;)

قیمت هاش بالاست اما خوب یه سری قیمت هاش آورد پایین خیلی خوب بود.مطمئنا دوباره این کار رو می کنه.
NextGen ازش قیمت جدید ندارم.خیلی گرون میداد قبلا.شاید الان قیمت هاش مناسب شده. ;)

قيمت هاي امروز

اين قيمت ها رو همين امروز گرفتم (مال پرتو و كنج رو زنگ زدم ، مال نكست جن رو رفتم مغازه چون گوشي رو جواب نمي دادن)
پرتو :
ٍElite = 500 Pre = 510 نداشت= Avcade

كنج:
Elite = 485 Pre = 535 Arcade = 475

نكست جن:
ٍElite = 580 Pre = 545 Arcade = 435

نكته جالب : از نكست جن پرسيدم چرا مال شما از همه گرونتره اون هم با اين تفاوت؟ گفتش ما نمي دونيم بقيه چرا اينقدر ارزون مي دن اگه به ماهم مي گفتن چيكار مي كنن كه ارزون در مياد ما هم همون كارو مي كرديم كه بي خودي مشتريهامون نپره
نكته غير جالب :‌ همه ي اين كنسول هايي كه قيمت گرفتم فالكون بنكيو بودن
نتيجه :‌ الان بهترين حالت اينكه كه يا اليت از كنج بگيرين 485 يا از آقا مجيد تو فروشگاه مجازي 455 :cool: اميدوارم اين پست به دردتون خورده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or