کاش می پرسیدی چرا گوشی رو جواب نمی دن پرتو بد مدل داره وسایل بچه های شهرستان رو می پیچونهپرتو :
ٍElite = 500 Pre = 510 نداشت= Avcade
به یکی کابل نمی فرسته به یکی بازی ( من ) !!!!
کاش می پرسیدی چرا گوشی رو جواب نمی دن پرتو بد مدل داره وسایل بچه های شهرستان رو می پیچونهپرتو :
ٍElite = 500 Pre = 510 نداشت= Avcade
اتفاقا يادم بود ولي چون با همون زنگ دوم برداشت ديدم اگرم بهش بگم چرا جواب نمي دين حتما مي گه ما كه جواب مي ديم اونم به سرعت !!! منم بي خيالش شدم حالا اگه مي خواين اطلاعات بدين (كي سفارش دادين چي سفارش دادين و ...) زنگ بزنم ببينم چي مي گن :confused:کاش می پرسیدی چرا گوشی رو جواب نمی دن پرتو بد مدل داره وسایل بچه های شهرستان رو می پیچونه
به یکی کابل نمی فرسته به یکی بازی ( من ) !!!!
راستی قیمت های بازار کیش چطوره ؟ کسی اطلاع داره ؟
سلام!
من میخواستم بدونم که الان که من حدود 600 تومن Pool دارم، به نظر شما از کجا X360 بخرم؟
چه ریجنی بخرم؟
چه مدلی رو بخرم؟
من دیروز رفته بودم Pایتخت، یه جا Elite رجن Pal رو میداد، 480!
با درایو BenQ
از یه جای دیگه Pورسیدم، ریجن J رو میداد 635!
با درایو سامسونگ!
آخه مگه حدود 150 تومن اختاف میشه!!!!!!
حالا من چون هیچ (دقیقاً هیچ!!) اطلاع و شناختی از قضایای 360 ندارم، خواهش میکنم که یه نفر بنده رو راهنمایی کنه که فردا کلاه سرم نره!
ممنوم.
سلام داداش!!اون 480 تومنی کنج بوده برو از همون کنج بگیر و 12 ولت کن و یدونه از اون فن های زیر Xbox بگیر بذار بازی کن حالشو ببر!
سلام!
من میخواستم بدونم که الان که من حدود 600 تومن Pool دارم، به نظر شما از کجا X360 بخرم؟
چه ریجنی بخرم؟
چه مدلی رو بخرم؟
من دیروز رفته بودم Pایتخت، یه جا Elite رجن Pal رو میداد، 480!
با درایو BenQ
از یه جای دیگه Pورسیدم، ریجن J رو میداد 635!
با درایو سامسونگ!
آخه مگه حدود 150 تومن اختاف میشه!!!!!!
حالا من چون هیچ (دقیقاً هیچ!!) اطلاع و شناختی از قضایای 360 ندارم، خواهش میکنم که یه نفر بنده رو راهنمایی کنه که فردا کلاه سرم نره!
ممنوم.
داداش یعنی این ریجن کمبود بازی نداره؟ریجن PAL پیشنهاد میشه...
مدل الایت هم بالاترین و کاملترین مدل هست.
مغازه ای که بهت 480 قیمت داده خیلی خوب گفته.
می تونی بری بخری.
اما اون J با درایو سامسونگ یه مقدار شک برانگیز هست.
در ضمن PAL ارزون ترین ریجن XBox 360 هست.(البته چون از دوبی وارد میشه نسبت به بریتانیا هم ارزون تر در میاد به دلیل ارزش پول کشورهای ذکر شده)
الان قیمت XBox 360 Elite از 450 هست تا 500 برای ریجن PAL.
شما می تونید توی فروشگاه مجازی از آقا پیام یا آقا مجید خرید کنی.هر 2 حدود 450000 تومان میدن این مدل رو.آقا پیام با درایو Lite-On که کپی خور نشده و آقا مجید با درایو BenQ.
داداش یعنی این ریجن کمبود بازی نداره؟