قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

قیمت xbox 360 elite در مجموعه پایتخت 26 دی 1388

طبقه 2 - فروشگاهی که محصولات پاناسونیک : 390 با یک سال گارانتی شرکتی.
طبقه 3 - پشت پله برقی: با گارانتی 375 / بدون گارانتی 370(به نظر نمیرسه گارانتیش قابل اطمینان باشه-پرسیدم که کنسول ban شده هم تحت گارانتی قرار میگیره گفت نه!:cheesygri)
طبقه 3 - درست بالای فروشگاه پاناسونیک: 410! بعد کاشف به عمل اومد که این فروشگاه بخشی از همون فروشگاه پاناسونیکه!
طبقه ریر همکف - سمت شرق پله‌ها: 385 با 2 تا بازی

همگی jasper / تاریخ ساخت برج 8-7 سال 2009 / lite-on / سیستم PAL / هیچ کدوم هم نمیدونستن نسخه ixtreme مورد استفادشون چیه.

وقتی به این بندگان خدا قیمت پشت شهرداری رو میگفتم (330) شاکی میشدن! همکاران پایین شهرشون رو به دزدی gamepad متهم میکردن.

نظر شما چیه؟ برم توپ خونه یا از همین دوستان خرید کنم؟

پسر برو توپخونه! -کنترلر هم خراب شه یک نو هم بخری قیمتش کمتر در میاد!!!
اینا چرت میگن-همشون خریدشون از توپخونست!همگی هم جزئی خرن و نهایتش 20-30 تا میخرن

-نشون به اون نشون که iXtreme رو اگه خرید مال خودشون بود میدونستند چیه!ولی چون از توپخونه میخرند!اینه قضیشون.
من خودم 6-7 بار موقع خرید تو توپخونه دیدم اینا رو

آخرین ویرایش:
مگه نگفتید تا آخر بهمن پایین ترم میاد اینکه رفته بالا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
دوستان عزیز قیمت فروشگاه تصویر اینه-توی توپخونه الیت 320 هست -ارکید 250-255
حتما قیمت خریدشون جوریه که نمیتونن کمتر از این بدن!
قیمت ها فکر نمیکنم کمتر از اینا بشه- چون از یکی از اشناها تو توپخونه پرسیدم
گفت قیمت خرید الیت 307 هست( تعداد از بازار توپخونه) پس دنبال کمتر شدنش نباشید!

پسر برو توپخونه! -کنترلر هم خراب شه یک نو هم بخری قیمتش کمتر در میاد!!!
اینا چرت میگن-همشون خریدشون از توپخونست!همگی هم جزئی خرن و نهایتش 20-30 تا میخرن

-نشون به اون نشون که iXtreme رو اگه خرید مال خودشون بود میدونستند چیه!ولی چون از توپخونه میخرند!اینه قضیشون.
من خودم 6-7 بار موقع خرید تو توپخونه دیدم اینا رو

حتما برو توپخونه بگیر من که چند روز پیش رفتم یه الیت گرفتم 330 تاریخ ساختشم 2009/9/9 هست
هیچ مشکلی هم نداشت نو نو هم بود حتی اسپری رنگ روش هنوز روغنی بود و 2 3 روز که تو اتاقم هوا خورد تازه رنگش مشکی شده دستشم آک و سالم و بود .بازم میگم توپخونه بر هم برخوردشون از پایتختی ها بهتره هم روده های راسته شکمشون بیشتر!

حتما برو توپخونه بگیر من که چند روز پیش رفتم یه الیت گرفتم 330 تاریخ ساختشم 2009/9/9 هست
هیچ مشکلی هم نداشت نو نو هم بود حتی اسپری رنگ روش هنوز روغنی بود و 2 3 روز که تو اتاقم هوا خورد تازه رنگش مشکی شده دستشم آک و سالم و بود .بازم میگم توپخونه بر هم برخوردشون از پایتختی ها بهتره هم روده های راسته شکمشون بیشتر!
یعنی چی اسپری روش روغنی بود و تازه خشک شده؟؟؟؟:confused:

اگر الیت های سال 2010 بیاید قیمت ها اینجوری نمی ماند
حتما باز بالا میرود این پارت 2009 نیز به زودی تمام میشود

درود
میگم دانش جان
تا شنبه که انشا... تموم نمیشن؟؟؟:biggrin1:من میخوام شنبه یکی بخرم!
اگه اوضاع تابلوئه بگو- پول جور کنیم امروز بخریم:-"من 320 تومن بیشتر نمیخوام پای الیت بدم -و برای کسی میخوام:smile:

دوستان که دستی تو بازار دارن اگر چیزی میدونن بگن من هنوز پولم جور نیست شاید 2 هفته دیگه یهو تا دوهقته دیگه نشه هومن 380 یا 400 :(:(

دوستان که دستی تو بازار دارن اگر چیزی میدونن بگن من هنوز پولم جور نیست شاید 2 هفته دیگه یهو تا دوهقته دیگه نشه هومن 380 یا 400 :(:(
اگه بخوای با تاریخ 2010 بخری باید 360-370 پوا بدی....
اگه همون تاریخ 2009 بخوای همون قیمته.....:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or