قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

طبق خبری که در سایت xbox360france دیروز قرار گرفت، مایکروسافت قصد به پخش new package ای از Elite را دارد که به زودی در هفته ی آینده
(22 Jan) عرضه خواهد شد. این pack دارای یک X360 با هارد 120 گیگ و دو بازی Halo 3 و Fable 2 می باشد که با تخفیف euros 40، می توانید آنرا با قیمت 209 euros تا February 14 خریداری کنید (23 روز عرضه ی رسمی)

دقیقاً قیمت فروشی که در فروشگاه های اروپایی در تعطیلات X-Mas شاهد آن بودیم.

طبق خبری که در سایت xbox360france دیروز قرار گرفت، مایکروسافت قصد به پخش new package ای از Elite را دارد که به زودی در هفته ی آینده
(22 Jan) عرضه خواهد شد. این pack دارای یک X360 با هارد 120 گیگ و دو بازی Halo 3 و Fable 2 می باشد که با تخفیف euros 40، می توانید آنرا با قیمت 209 euros تا February 14 خریداری کنید (23 روز عرضه ی رسمی)

خدا کنه این خبر ها هم بگوش توپخونه ای ها برسه و قیمت بالا نبرند الکی!!!

اگه اشتباه نکنم یک پک الیت برای یکی کادو خریدم اسمش Game of the year بود-جسپر هم بود این دوبازی رو داشت نسخه اورجینال:love:!فول پک قدیم بود:-"

خدا کنه این خبر ها هم بگوش توپخونه ای ها برسه و قیمت بالا نبرند الکی!!!

اگه اشتباه نکنم یک پک الیت برای یکی کادو خریدم اسمش Game of the year بود-جسپر هم بود این دوبازی رو داشت نسخه اورجینال!فول پک قدیم بود
چه بخوای چه نخواید اگه به عید بخوره قیمت بالا میره
ولی این 210 یورو واقعا قیمته خیلی خوبیه.یعنی خلیل جان این پک میاد جای پک های الانی رو میگیره و همیشه با همین قیمت عرضه میشه یا محدود هست ؟
منم امروز رفتم یدونه از فروشگاه جاوید توی توپخونه گرفتم
آدم خیلی خوبی بود و خیلی راحت اجازه داد همه تست ها و چک هام رو انجام بدم و مطمئن شم از همه چی .جالب این بود که می گفت هیچ کس رو ندیدم که اینهمه حساس باشه و همه چیزا رو چک کنه!:دی آخه یه دستگاه اورد سریال جلوی USB تفاوت داشت با پشت قاب و من گفتم یدونه دیگه بیاره ولی به احتمال زیاد قاب ها اشتباها جا به جا شده بود.بیشتر توجه کنید که سریال USB با داشبرد یکی باشه و کانکتور برق رو چک کنید که جاسپر باشه و الا قاب ها معمولا اشتباها عوض میشه
قیمتش هم خیلی عالی بود و 318 به من داد.یه دسته با سیم هم ازش گرفتم که فقط ایشون اصل داشت و همه جا تقلبیش رو داشتن
دسته رو هم 36 گرفتم
دوستان خیلی مواظب دسته باشن چون اکثرا تقلبی هست.خیلی به عکس هایی که دوستمون تو تاپیک تفاوت دسته اصل و تقلبی گذاشته و بخصوص به عکس های هولوگرام توجه کنید.هولوگرام دسته های غیر اصل خیلی تابلو هست

آخرین ویرایش:

آقا خلیل به نظر شما این پک تفاوتی با پکحال حاضر داره یا فقط فرقش تو دو تا بازی اورجیناله؟
یعنی ما صبر کنیم این پک رو بخریم یا همین پکی که هست بخریم؟؟؟؟؟

اگه بخوای با تاریخ 2010 بخری باید 360-370 پوا بدی....
اگه همون تاریخ 2009 بخوای همون قیمته.....:smile:

فرقی بین اینکه ماله 2009 باشه یا ماله 2010 هستش؟
اگه نیست همین 2009 رو بخریم؟

Last edited by a moderator:
خوب این بازی ها رو که فروشنده ها از روش ور میدارن بعد هم ما نفهمین بین کنسول 2009 و 2010 چه فرقی داره که 50 60 هزار تومن باید با هم اختلاف داشته باشن :confused:

سلام دوستان من ps3 دارم میخوام یه 360 هم بخرم . منتها چون خیلی قیمتا اومده پایین به نظر شما الایت بهتر نیست بخرم . بعد قیمتا چه جوریه به نظر شما بازم میاد پایین صبر کنم قیمتا کمتر شه یا تا شنبه بخرم . بعد این کنسولایه 2010 چه فرقی میکنه که گرون تره . دوستان شرمنده زیاد حرف زدم

خوب این بازی ها رو که فروشنده ها از روش ور میدارن بعد هم ما نفهمین بین کنسول 2009 و 2010 چه فرقی داره که 50 60 هزار تومن باید با هم اختلاف داشته باشن :confused:
فرقی بین کنسول 2009 و 2010 نیست!همونطور که 360 های قدیمی خراب میشدن!الان ذهنیت ها عوض شده و همه دنبال تاریخ جدید ترن!و فکر میکنن جنس جدید تر بهتره-
از طرف دیگه مشتری فکر میکنه کنسول 2009 دست دوم و از این جور چیزهاست!و ترجیح میده جدید رو بخره!همین باعث بد بختیه(جهالت و نادانی عامل تمام بد بختی ها):biggrin1:اون
دو بازی رو بر نمیدارن!خیالت راحت!من خودم چند ماه پیش خریدم
آقا خلیل به نظر شما این پک تفاوتی با پکحال حاضر داره یا فقط فرقش تو دو تا بازی اورجیناله؟
یعنی ما صبر کنیم این پک رو بخریم یا همین پکی که هست بخریم؟؟؟؟؟
نه بی خیال این پک شو!چون اگه بخوای کپی بازی کنی اون دو بازی بدردت نمیخوره:-"

سلام دوستان من ps3 دارم میخوام یه 360 هم بخرم . منتها چون خیلی قیمتا اومده پایین به نظر شما الایت بهتر نیست بخرم . بعد قیمتا چه جوریه به نظر شما بازم میاد پایین صبر کنم قیمتا کمتر شه یا تا شنبه بخرم . بعد این کنسولایه 2010 چه فرقی میکنه که گرون تره . دوستان شرمنده زیاد حرف زدم

با سلام به نظر من تو ایکس باکس خرید الایت بهترین انتخابه .
نه پایین تر از این نمیاد اگرم بیاد به ریسکش نمیرزه چون ممکنه قیمت ها بره بالا در ضمن دوستان میگن اگه سری 2009 تموم بشه قیمت ها میره بالا پس تا دیر نشده برو بخر.
البته به این زودیا تموم نمیشه اما زودی بخر .فرقش اسنکه دوتا بازی اورجینال توشه که برای ما که کپی بازی میکنیم به درد نمیخوره

آرکید جاسپر توپخونه پاساژ لباف 255 با یک بازی اورجینال ( بازیه بچه گونه بود 1 خرسه این طرف اونطرف میپره )
البته همه مغازه ها میگفتن 15 تومن پول آپدیت میگیرن بعد از اینکه کنسولو تست کرد گفتم نمیخوام آپدیت کنی یارو کلی کنف شد . (همون آپدیت داشبورد که بازی جدید میزاری خودش آپدیت میکنه نمیدونم چرا پول زور الکی میگیرن ) .

255 Arcade
320 Elite هر دو کپی خور شده
الیت اورجینال (خام)317

----------------------
من امروز یک کنسول اورجینال از فروشگاه سونی در تپخونه خریدم
317 -اورجینال !خواستم از جاوید بگیرم اون که 1 دونه بیشتر الیت نداشت اونم کپی!
دوستمون سعید89 هم فکر کنم تا الان خریده باشه!

کسی شماره موبایل میثم قربانی رو نداره؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or