قیمت xbox 360 elite در مجموعه پایتخت 26 دی 1388
طبقه 2 - فروشگاهی که محصولات پاناسونیک : 390 با یک سال گارانتی شرکتی.
طبقه 3 - پشت پله برقی: با گارانتی 375 / بدون گارانتی 370(به نظر نمیرسه گارانتیش قابل اطمینان باشه-پرسیدم که کنسول ban شده هم تحت گارانتی قرار میگیره گفت نه!:cheesygri)
طبقه 3 - درست بالای فروشگاه پاناسونیک: 410! بعد کاشف به عمل اومد که این فروشگاه بخشی از همون فروشگاه پاناسونیکه!
طبقه ریر همکف - سمت شرق پلهها: 385 با 2 تا بازی
همگی jasper / تاریخ ساخت برج 8-7 سال 2009 / lite-on / سیستم PAL / هیچ کدوم هم نمیدونستن نسخه ixtreme مورد استفادشون چیه.
وقتی به این بندگان خدا قیمت پشت شهرداری رو میگفتم (330) شاکی میشدن! همکاران پایین شهرشون رو به دزدی gamepad متهم میکردن.
نظر شما چیه؟ برم توپ خونه یا از همین دوستان خرید کنم؟
درمورد گارانتي خدمتتون عرض كنم من بيشتر برچسبهاي شركت لاديز الكترونيك رو ديدم روي كنسولهاي بازي مختلف.
كنسول من هم يكي ازايناست.
موقعي كه بن شد بردم گفتم همچين مشكلي داره لايو نميره هارد غير فعال شده وبازيهاي جديد رو بايد با سي دي بوت اجراكنم ......
گفتن مشكلي نيست فريم وير بايد بريزيم گفتم مطمئنين گفتن بله....
فكركردم شايد اينا با مايكروسافت روابطي دارن:confused:
بردم دستگاه رو نزديك 15 تومن هزينه آژانس و..
بعد10روز گفتن با مايكروسافت تماس گرفتيم بن شدنش راه حلي نداره:laughing:
درمورد قفل هارد هم يكسال ديگه شايد فايلي اومد زنگ زديم دستگاه روبياري درستش كنيم:laughing::laughing:
در مورد اجراي بازيهاي جديد هم فايل روش ريختيم حله..
بردم خونه بازيهاي جديد هم اجرا نميشد يعني بايد از همون سي دي بوت استفاده ميكردم.
دادم يكي از بچه هاي سايت قفل هارد رو درست كرد.
درمورد فايلي هم ريخته بودن گفت فريم وير همون IXtreme 1.6 كه قبلا داشتي همون ورژن روي دستگاه هست
نتيجه گيري
شركت گارانتي كننده لاديز الكترونيك حداقل يكسال از بچه هاي تعميركار سايت عقب هستش.:biggrin1:
اينم بگم وقتي شركتي مياد دستگاه كپي خور روگارانتي ميكنه وشما باهمون وضعيت وبه اميد لايو ميخريدش بعد كه بن شد بايد بتوني براي لايو نرفتنش راه حلي داشته باشه.
وگرنه معني نداره كنسول روكپي خور بكني بعد فروشنده موقع خريد بگه اين دستگاه قابليت بازي لايو هم داره بعد بن بشي وبگي آقاي گارانتي درستش كن بگن نميشه.