قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان لیست به روز قیمت ها در فروشگاه فتحی
ایکس باکس 360 الیت (New Pack) با مادر بورد جاسپر کپی شده 320 هزار تومان
ایکس باکس 360 ارکید با مادر بورد جاسپر کپی شده 255 هزار تومان

قیمت از این پایینتر میاد؟
به احتمال زیاد تا 230-40 هم میاد و الایت هم تا 300
فقط زیاد جو گیر نشید تا افرادی مثل منکه هنوز امتحان دارن و وقت خرید ندارن بتونن با همین قیمتا بخرن
چون اگه یهو فروش بالا بره بازم این فروشنده ها هوایی میشن

به به میبینم که قیمتا رو به افوله
حق با WANDER هستش خدا کنه تا بعد از امتحانا 230 بشه با خیال راحت بخریم آریکدو
دوستان به نظرتون تا کی قیمتا پایینه واسه خرید

الان من زنگ زدم کنج elit رو 380!!! قیمت داد بهش گفتم الان 320 میدن گفت اونا refebushed هستند جالبتر اینکه وقتی ازش پرسیدم mfr date 2010 کی میارین گفت اونا اصلن کپیخور نمیشند برای همین x360 گرون میشه !!! نظرتون چیه ؟

الان من زنگ زدم کنج elit رو 380!!! قیمت داد بهش گفتم الان 320 میدن گفت اونا refebushed هستند جالبتر اینکه وقتی ازش پرسیدم mfr date 2010 کی میارین گفت اونا اصلن کپیخور نمیشند برای همین x360 گرون میشه !!! نظرتون چیه ؟

این دیگه از اون حرفا بود:confused:

دستگاه جسپر هم دیگه استوک داره:laughing:خدایش این مغازه داره هم موقعی که ارزون میشه بهونه دارند!!!هم موقع گرون فروشی!:-"

-من خیلی از افراد رو میشناسم که اصلا میگن جسپر برای تعمیر براشون نیومده!!!!

این دستگاه هایی که الان تو بازار توپخونست!اکثرا جنسهای بار قبله برای خالی شدن انبار ها دارن ابشون میکنن!
2 هفته دیگه دوباره همون اش و همون کاسه هست

قیمت 26 دی 1388 - پایتخت

قیمت xbox 360 elite در مجموعه پایتخت 26 دی 1388

طبقه 2 - فروشگاهی که محصولات پاناسونیک : 390 با یک سال گارانتی شرکتی.
طبقه 3 - پشت پله برقی: با گارانتی 375 / بدون گارانتی 370(به نظر نمیرسه گارانتیش قابل اطمینان باشه-پرسیدم که کنسول ban شده هم تحت گارانتی قرار میگیره گفت نه!:cheesygri)
طبقه 3 - درست بالای فروشگاه پاناسونیک: 410! بعد کاشف به عمل اومد که این فروشگاه بخشی از همون فروشگاه پاناسونیکه!
طبقه ریر همکف - سمت شرق پله‌ها: 385 با 2 تا بازی

همگی jasper / تاریخ ساخت برج 8-7 سال 2009 / lite-on / سیستم PAL / هیچ کدوم هم نمیدونستن نسخه ixtreme مورد استفادشون چیه.

وقتی به این بندگان خدا قیمت پشت شهرداری رو میگفتم (330) شاکی میشدن! همکاران پایین شهرشون رو به دزدی gamepad متهم میکردن.

نظر شما چیه؟ برم توپ خونه یا از همین دوستان خرید کنم؟

بچه ها تاپیک قیمته اینجا.
یه بار برای همیشه: از هر جا ارزونتر میده بگیرید.از توپخونه بگیرید.
مغازه داران پایتخت دارن پول جاشون رو میگیرن(مجبورن.اجارشون سنگینتره,یه سریشم مشتری های خاص خودشون رو دارن که جلوتر نوشتم:دی)یه عده بچه پولدار احمقم هستن میرن از اونا خرید میکنن.اینکه میگن گیم پدش فلانه اینا چرت و پرته باور نکنین.

چه فایده ؟!؟

دیگه به نظر من ضرر هست خرید X360

چون شاید توی چند ماه آینده سری جدیدی به بازار عرضه کنند !!!

همین امروز یکی از وارد کننده ها به من تماس گرفت گفت 360 سال 2010 کپی خور میشود
ما هم گفتیم میشود یعنی اگر این پارت جنس تهران تمام بشود همگی میشود سال 2010
البته الان قیمت خرید خودمون 307 است البته خام حالا یکی از مشتری ها گیر داده میگه 300 نمیدی
البته درایو های سال 2010 همون 93 هستش یعنی روی قیمت تاثیری ندارد

قیمت xbox 360 elite در مجموعه پایتخت 26 دی 1388

طبقه 2 - فروشگاهی که محصولات پاناسونیک : 390 با یک سال گارانتی شرکتی.
طبقه 3 - پشت پله برقی: با گارانتی 375 / بدون گارانتی 370(به نظر نمیرسه گارانتیش قابل اطمینان باشه-پرسیدم که کنسول ban شده هم تحت گارانتی قرار میگیره گفت نه!:cheesygri)
طبقه 3 - درست بالای فروشگاه پاناسونیک: 410! بعد کاشف به عمل اومد که این فروشگاه بخشی از همون فروشگاه پاناسونیکه!
طبقه ریر همکف - سمت شرق پله‌ها: 385 با 2 تا بازی

همگی jasper / تاریخ ساخت برج 8-7 سال 2009 / lite-on / سیستم PAL / هیچ کدوم هم نمیدونستن نسخه ixtreme مورد استفادشون چیه.

وقتی به این بندگان خدا قیمت پشت شهرداری رو میگفتم (330) شاکی میشدن! همکاران پایین شهرشون رو به دزدی gamepad متهم میکردن.

نظر شما چیه؟ برم توپ خونه یا از همین دوستان خرید کنم؟
درمورد گارانتي خدمتتون عرض كنم من بيشتر برچسبهاي شركت لاديز الكترونيك رو ديدم روي كنسولهاي بازي مختلف.
كنسول من هم يكي ازايناست.
موقعي كه بن شد بردم گفتم همچين مشكلي داره لايو نميره هارد غير فعال شده وبازيهاي جديد رو بايد با سي دي بوت اجراكنم ......
گفتن مشكلي نيست فريم وير بايد بريزيم گفتم مطمئنين گفتن بله....
فكركردم شايد اينا با مايكروسافت روابطي دارن:confused:
بردم دستگاه رو نزديك 15 تومن هزينه آژانس و..
بعد10روز گفتن با مايكروسافت تماس گرفتيم بن شدنش راه حلي نداره:laughing:
درمورد قفل هارد هم يكسال ديگه شايد فايلي اومد زنگ زديم دستگاه روبياري درستش كنيم:laughing::laughing:
در مورد اجراي بازيهاي جديد هم فايل روش ريختيم حله..
بردم خونه بازيهاي جديد هم اجرا نميشد يعني بايد از همون سي دي بوت استفاده ميكردم.
دادم يكي از بچه هاي سايت قفل هارد رو درست كرد.
درمورد فايلي هم ريخته بودن گفت فريم وير همون IXtreme 1.6 كه قبلا داشتي همون ورژن روي دستگاه هست:eek:
نتيجه گيري
شركت گارانتي كننده لاديز الكترونيك حداقل يكسال از بچه هاي تعميركار سايت عقب هستش.:biggrin1:

اينم بگم وقتي شركتي مياد دستگاه كپي خور روگارانتي ميكنه وشما باهمون وضعيت وبه اميد لايو ميخريدش بعد كه بن شد بايد بتوني براي لايو نرفتنش راه حلي داشته باشه.
وگرنه معني نداره كنسول روكپي خور بكني بعد فروشنده موقع خريد بگه اين دستگاه قابليت بازي لايو هم داره بعد بن بشي وبگي آقاي گارانتي درستش كن بگن نميشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or