جابجا کردن یک دسته تقلبی و اصل 10 تومن براشون سوده-و غیر از اون چیز دیگه ای رو نمیتونن تقلبی بدن!آقا جميل اگر فرض كنيم قيمتي كه قبل از شما زده شده يعني 264 تومن براي آركيد لوازمش قلابيه بنابراين شما با 6تومن اختلاف قيمت باايشون لوازم اصلي داريد ميديد؟
چندروز پيش يه سري فروشنده كه نميخواستن كاهش قيمتها رو قبول كنن ميگفتن اينايي كه ارزون ميدن جنسشون refresh شده است.!!!!
نميدونم شايد هم چون ما تو تجارت نيستيم ازاين چيزها سر در نمياريم.:confused:
جابجا کردن یک دسته تقلبی و اصل 10 تومن براشون سوده-و غیر از اون چیز دیگه ای رو نمیتونن تقلبی بدن!
همون بس نیست؟؟؟
(البته شما یک دستگاه مخری ولی اونا برای 1000 تا دستگاه این کارو انجام میدن)!!!
1000*10000=؟؟؟
که از اونور هم دسته اورجینال رو که براشون به قیمت دسته تقلبی مثلا 30 تومن تموم شده میفروشن 40 تون!
شما هم میخری از اونور هم 10 تومن سوده!!!
حالا به نظرت 20 میلیون کم پولی میشه؟سودی کاملا مفت و روا به حلقوم !
پس نتيجه ميگيريم كه اينهمه هياهو براي اصل بودن لوازم فقط مربوط به دسته بازي ميشه.جابجا کردن یک دسته تقلبی و اصل 10 تومن براشون سوده-و غیر از اون چیز دیگه ای رو نمیتونن تقلبی بدن!
همون بس نیست؟؟؟
(البته شما یک دستگاه مخری ولی اونا برای 1000 تا دستگاه این کارو انجام میدن)!!!
1000*10000=؟؟؟
که از اونور هم دسته اورجینال رو که براشون به قیمت دسته تقلبی مثلا 30 تومن تموم شده میفروشن 40 تون!
شما هم میخری از اونور هم 10 تومن سوده!!!
حالا به نظرت 20 میلیون کم پولی میشه؟سودی کاملا مفت و روا به حلقوم !
یگیش به من نشون میدی...؟؟؟؟:biggrin1:همین الانشم الیت تو سایت خود ایکس باکس 200 دلاره
یگیش به من نشون میدی...؟؟؟؟:biggrin1:
مرد مومن الان قیمت الیت با دبی یکی شده....
200 یورو یعنی 294 هزار تومن....
200 دلار کجا بود....؟؟؟
قیمت امروز :
ارکید 265
الیت : 330
تبدیل شده...!
اگه بالا نره پایینم نمیاد همین الانشم الیت تو سایت خود ایکس باکس 200 دلاره اونوقت ما تقریبا داریم دو برابر پول میدیم! جریان ماشین خریدنه که 110 درصد قیمت اصلی پول میدیم تو ایران!
بهانه هم گمرکه!
قيمت كنسول ايكس باكس خام چند هست؟؟؟
منظور كپي خور نشده باشه؟؟؟؟
دوستان لطفآ به این شایعات توجه نکنید که رفرش شده و قلابیه و فلان و .... همه اینها برای بازار گرمیه ، مثل وقتی که می گفتن درایو های جدید کپی نمیشن ، دیدین که نتیجش 1 ماه گرونی بود و الان هم دوباره ارزون شده .
من هم اگر اون بالا گفتم به شرط اصل بودن برای حرفهایی بود که پشت سرمون زدن و می زنن ، اصلآ منظورم با شخص یا فروشگاه خاصی نبوده ، راجع به جنس هیچ کسی هم هیچ نظری ندارم و نمی دم .
یکی قدرتشو داره قیمت پایین تر میده ، یکی نداره ( مثل ما) نمیتونه پایین تر بده .
اینم قیمتای امروز 4 شنبه :
آرکید 268
الیت 330
موفق باشید