قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

قیمت امروز :
ارکید خام : 265
الایت خام : 330
هزینه تبدیل : 5

آقا تو رو خدا جواب منم بده دیگه
این قیمتا رو از کجا گرفتی؟ پشت شهرداری؟
من یه رفیق دارم تو یکی از مغازه ها کار میکنه که گرون فروش هم هستن ( فکر کنم همه فهمیدن کدوم مغازه ) میگه این دستگاهها refresh شده هستن که قیمتش پایینه. راست میگه؟

چی هست...؟
واسه لپتاپ میدونم که انگار دستگاه های خراب یا مرجوعی رو تعمیر میکنن یه دستی به سر و روش میکشن به قیمت ارزونتر میدن به بازار بهشون استوک میگن اگه اشتباه نکنم اینم احتمالا همونه

واسه لپتاپ میدونم که انگار دستگاه های خراب یا مرجوعی رو تعمیر میکنن یه دستی به سر و روش میکشن به قیمت ارزونتر میدن به بازار بهشون استوک میگن اگه اشتباه نکنم اینم احتمالا همونه
نمیدونم...!
ps3 های فت 80 گیگ 90% استوک هستن..!
همهی psp 2000 های بازار استوک هستن....!
ولی تا به حال همچین موردی رو رو 360 ندیدم....!
شاید این سری اخر اینجوری باشه....ولی من بعید میدونم ...!
چون با یه نگاه به تاریخ تولید دستگاه میشه تقریبا اطمینان پیدا کرد..!

آخرین ویرایش:
نمیدونم...!
ps3 های فت 80 گیگ 90% استوک هستن..!
همهی psp 2000 های بازار استوک هستن....!
ولی تا به حال همچین موردی رو رو 360 ندیدم....!
شاید این سری اخر اینجوری باشه....ولی من بعید میدونم ...!
چون با یه نگاه به تاریخ تولید دستگاه میشه تقریبا اطمینان پیدا کرد..!
کار ایشان خیلی درسته
دستگاه رفرش xbox هم موجود است ولی برزگ روی کارتون و روی برچسب پلم دستگاه هم چسبیده
این قیمت هایی را هم میدهند از فروشنده های تهرانی است که از شیراز خرید میکنند و اگر همینجوری باشد باید تمامی آرکید ها درایوش 8385 باشد نه 9385 چون تاریخاشون برج 7 و 8 سال 2009 است و من برج 9 و10 ندیدم
psp هایی که فروشنده ها با کارتون قرمز میفروشند استوک هستند
تاریخ دستگاه رفرش xbox هم برای سال 2007 است

این رفرش که میگید یعنی چه؟؟؟:biggrin1:
یه کنسول آکبند بخرید اریج خرش کنید با خیال راحت بازی کنید:-"

یعنی دستگاههایی که سه چراغ شده از اینجا برمیگردونن چین یه تعمیر اساسی میشه و دوباره برمیگرده به بازار.
نمیدونم حالا....
این تاریخ تولید هم نکته خوبی بود که دوستان اشاره کردن.
هرچند اگه فورشگاههای معتبر هم با این قیمت بیارن دیگه شک ما برطرف میشه چون اونا احتمال زیاد اعتبارشونو به خطر نمیندازن.

یعنی دستگاههایی که سه چراغ شده از اینجا برمیگردونن چین یه تعمیر اساسی میشه و دوباره برمیگرده به بازار.
نمیدونم حالا....
این تاریخ تولید هم نکته خوبی بود که دوستان اشاره کردن.
هرچند اگه فورشگاههای معتبر هم با این قیمت بیارن دیگه شک ما برطرف میشه چون اونا احتمال زیاد اعتبارشونو به خطر نمیندازن.
نه بابا چين كجا بود؟!!
رفرشي رو همين جا تعمير اوليه ميكنن و بعد از اون خدا ميدونه چه بلايي سر اون جنس بياد!! :biggrin1:
اگه بفرستن چين كه خوبه اونجا ديگه به قول خودتون تعمير اساسي ميكنن!

نه بابا چين كجا بود؟!!
رفرشي رو همين جا تعمير اوليه ميكنن و بعد از اون خدا ميدونه چه بلايي سر اون جنس بياد!! :biggrin1:
اگه بفرستن چين كه خوبه اونجا ديگه به قول خودتون تعمير اساسي ميكنن!

نه.. این رفرش با اون رفرش فرق میکنه..معمولا دستگاه های آکبندی که خراب شدن رو برای رفرش به کارخونه برمیگردونن و درست میکنن.

وقتی دستگاه رفرش میشه خود کارخونه یک برچسب میچسبونه روش که فروشنده ها هم اون برچسب رو یادگاری ورمیدارن..:biggrin1:

سلام دوستان
ارکید کپی شده با فریمور iXtreme 1.6 non-stealth برای راحتی در اجرا کردن تمامی بازی ها 270 هزار تومان
الیت کپی شده با فریمور iXtreme 1.6 non-stealth برای راحتی در اجرا کردن تمامی بازی ها 345 هزار تومان
موفق باشید

سلام دوستان
ارکید کپی شده با فریمور iXtreme 1.6 non-stealth برای راحتی در اجرا کردن تمامی بازی ها 270 هزار تومان
الیت کپی شده با فریمور iXtreme 1.6 non-stealth برای راحتی در اجرا کردن تمامی بازی ها 345 هزار تومان
موفق باشید
سلام آقا فتحی!خوب هستید؟:cool:
به نظرتون قیمت ها تو بهمن چه جوریاس نسبت به حالا؟
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or