رو چه حسابی اونی که 264 میده قلابی و کسی که گرونتر اصل هست ؟جابجا کردن یک دسته تقلبی و اصل 10 تومن براشون سوده-و غیر از اون چیز دیگه ای رو نمیتونن تقلبی بدن!
همون بس نیست؟؟؟
(البته شما یک دستگاه مخری ولی اونا برای 1000 تا دستگاه این کارو انجام میدن)!!!
1000*10000=؟؟؟
که از اونور هم دسته اورجینال رو که براشون به قیمت دسته تقلبی مثلا 30 تومن تموم شده میفروشن 40 تون!
شما هم میخری از اونور هم 10 تومن سوده!!!
حالا به نظرت 20 میلیون کم پولی میشه؟سودی کاملا مفت و روا به حلقوم !
سلام دوستان من امروز پاساژ پایتخت بودم از چند جا قیمت کردم x box 360 elite با هارد 120 و 1 سال ضمانت رو و کپی خور شده ماله برج 8 سال 2009 رو میداد 380 هزار تومان به نظر اساتید این سایت خوبه یا نه؟
صاحب فروشگاه با اطمینان از اصل بودن دستگاه می گفت و اینکه بعضی ها که 30 40 تومانیی ارزون میدن یا لوازمش رو کش میرن یا اصل نیست؟؟؟؟نظر شما چیه؟؟اصلا کسی از پایتخت خرید کرده؟؟؟؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید...
سلام دوستان من امروز پاساژ پایتخت بودم از چند جا قیمت کردم x box 360 elite با هارد 120 و 1 سال ضمانت رو و کپی خور شده ماله برج 8 سال 2009 رو میداد 380 هزار تومان به نظر اساتید این سایت خوبه یا نه؟
صاحب فروشگاه با اطمینان از اصل بودن دستگاه می گفت و اینکه بعضی ها که 30 40 تومانیی ارزون میدن یا لوازمش رو کش میرن یا اصل نیست؟؟؟؟نظر شما چیه؟؟اصلا کسی از پایتخت خرید کرده؟؟؟؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید...
اگه دسته پک دار میخوای بخری....حالا این همه می گین کنترلر
کسی نیست بگه از کجا می شه کنترلر تقلبی رو از اصل تشخیص داد ؟؟؟
به هر حال فروشگاه های پایتخت هزینه های زیادی دارن....چرت گفته برادر .
هر چی که از بهمن به دم عید میرسم چون دیگه کارنامه ها رو هم میدن احتمال افزایش قیمت هست!:smile:به نظرتون آرکید 230 میرسه یا از 265 کمتر نمیشه
احتمال گرون شدنش چقدره ؟
اگه دسته پک دار میخوای بخری....
نگاه کن حتما باتری دوراسل روش باشه.....
قیمتش کمتر از 37 هزار تومن نباید باشه....چون من خریدش رو میدونم...!:biggrin1:
اگه روی دستگاه هست....علاوه بر باتری به هولوگرام ایکس باکس پشت دسته توجه کن....
همین کافیه....
بیشتر از این حساسیت نشون ندین....
به هر حال فروشگاه های پایتخت هزینه های زیادی دارن....
باید بهشون حق داد....!!