قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

خداروشکر داره هی میاد پایین ولی بازم جاداره تا اول اسسفند بازم کم میشه
نه خیر -فکر کنم بعد از عرضه LT یک مقداری بکشه بالا ولی دو باره متعادل میشه!این باری که دارند
برای برج های 8 تا 10 سال 2009 هست
بارهای 2010 بیاد تو بازار باز میشه سابق و گرون میشه:-"
نه به خاطر یه لایو گرون نمیکنن ولی فکر کنم دم عد نجومی بشه قیمت
شاید هم زیاد کنند!بهر حال قابلیت جدید به360 ها اضافه شده دیگه!!!

آخرین ویرایش:
نه خیر -فکر کنم بعد از عرضه LT یک مقداری بکشه بالا ولی دو باره متعادل میشه!این باری که دارند
برای برج های 8 تا 10 سال 2009 هست
بارهای 2010 بیاد تو بازار باز میشه سابق و گرون میشه:-"
نه به خاطر یه لایو گرون نمیکنن ولی فکر کنم دم عد نجومی بشه قیمت

دوستان کسی از فروشگاه بازیکن خرید کرده؟من قصد دارم یه الایت از ایشون بخرم ، نظر دوستان اهل نظر چیه؟
(من مشهدی هستم ، تو مشهد هم که مغازه دارها تا جایی می تونن قیمت هارو بالا میدن)

قیمتاش که بنظر خوبه.

دوستان امروز دوست عزیزcapitanrayan قرار بود با هم بخریم که یک سری مشکلات برخوردم من یه 1 ساعتی بعد خریدم . من با چند نفر تو توبخونه صحبت کردم گفتن تا هفته ی دیگه قیمتا میکشه بالا و دیگه از این پایین تر نمیاد دوستان اگه قصد خرید دارن به نظر من زودتر بخرن . راستی از فروشگاه بقلی جاوید خریدم انصافا جنسش خو ب بود البته همینجا از زحمات آقای capitanrayan تشکر میکنم . بلاخره منم 360دار شدیم

دوستان امروز دوست عزیزcapitanrayan قرار بود با هم بخریم که یک سری مشکلات برخوردم من یه 1 ساعتی بعد خریدم . من با چند نفر تو توبخونه صحبت کردم گفتن تا هفته ی دیگه قیمتا میکشه بالا و دیگه از این پایین تر نمیاد دوستان اگه قصد خرید دارن به نظر من زودتر بخرن . راستی از فروشگاه بقلی جاوید خریدم انصافا جنسش خو ب بود البته همینجا از زحمات آقای capitanrayan تشکر میکنم . بلاخره منم 360دار شدیم

سلام
1چند خریدی
2آدرس مغازشم بده

من قیمتهارو تا 3 4 روز آینده میخوام .فکر میکنین گرون شه چون من همین روزا به جمعxbox دارها میپیوندم
معلوم نمیکنه!ارزون تر که نمیشه!ولی گرونتر شدنش معلوم نیست!
نو کرتیم-قسمت نبود ببینیمت-حقیقتش رفیقم رو اونجا دیدم- اون 3 پیچ شد بیا بریم دیگه!وگرنه
میخواستیم ببینیمت،باهم بخریم نشد!ما وا... کاری نکردیم
مبارکت باشه
سلام
1چند خریدی
2آدرس مغازشم بده
منم مثل ایشون از مغازه سونی خریدم-من اورجینال(کپی نشده خریدم)317
کپی شدش رو 320 میداد!
توپخونه -نرسیده به پاساژ لباف -فروشگاه سونی(فکر میکنم-3-4 تا مغازه به لباف(همون پاساژ بزرگه:-") مونده بود

سلام به دوستان به خصوص اونایی که تازه کنسول دار شدن مبارک همتون انشاءاله هیچ وقت رنگ 3 چراغو نبینین منم تا 10 11 روز دیگه یه آرکید میگیرم به نظرتون قیمت چه جوری میشه ، جناب capitanrayan برای کپی خور کردنش پیش کی رفتی و هزینش چه قدر شد
با تشکر
احتمالا همینا بمونه!ولی نهایتا 10-20 تومن گرونتر بشه!
برای کپی خور کردن من بردم پیش اقا میثم -یکی از حرفه ای های تعمیرات 360 هستن

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان به خصوص اونایی که تازه کنسول دار شدن مبارک همتون انشاءاله هیچ وقت رنگ 3 چراغو نبینین منم تا 10 11 روز دیگه یه آرکید میگیرم به نظرتون قیمت چه جوری میشه ، جناب capitanrayan برای کپی خور کردنش پیش کی رفتی و هزینش چه قدر شد
با تشکر

سلام برای اطلاع دوستان چند ساعت پیش منم یه الایت از جاوید خریدم .
315000 تومان از اینجا ارزون تر خوش برخورد تر و منصف تر جایی رو پیدا نمیکنید من همه جا رو رفتم بعضی جاها به زور میخواستن قالب کنن و یه تختشون کم بود اما جاوید گفت هر چقدر بخوای کنسول میارم هر کدوم رو خواستی بردار خیلی راحت میتونی هر کاری خواستی بکنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or