قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

قیمتا که همین جوری داره میاد پایین
من دم خونمون قیمت کردم 300
ادرس خونتون رو بده خوب:biggrin1:لطفا مسخره بازی نکنید-اگه راسته حتما ادرس رو بدید و نام فروشگاه!
آدرس فروشگاه سونی رو هرکی داره برام(پ.خ) کنه
tanx;)
به نظرم حتما ازشون خرید کن- من و چنتا از دوستام ازشون خرید کردیم-
توپخونه- 4 تا مغازه مونده به پاساژ لباف -کنار مغازه جاوید(یک پاساژ هم قبل فروشگاه هست که کنترل سر میفروشن )

شما کلا به خونتون خیلی علاقه دارین..!! :biggrin1: این قیمت که گفتی مربوط به الیت جاسپر هست..؟

بعد میگن این دوستان فروشنده لطف میکنن دسته ها رو با نوع بدلش عوض مکنن خواستم ببینم راسته..؟ کلا از کجا میشه فهمید دسته تقلبی هست.؟
بله دسته رو تعویض میکنن- من خودم از فروشگاه سونی کنسول رو اورجینال)خام)خریدم و همه چیش اصل بود- دادم به اقا میثم 8 تومن گرفت با LT برام کپی خورش کرد!!
به نظر خرید اینجوری بهتره تا اینکه دسته ودستگاه تو توپخونه تکون بخوره:biggrin1:
این lt چی هستش ؟
جای سوال اینجا نیست!
-فزیم ویر جدید هست برای کپی بازها- میریزن توی درایو و میتونن به لایو وصل شن بدون اینکه MS شناساییشون کنه:-"

سلام.بعضی از دوستان به من جاوید رو پیشنهاد کردن.1 شنبه میرم بخرم.نظرتون رو جاوید چطوره؟ فتحی میداد 255!! راستی.من دستمم که تو کنسول هست نمیخوام.اگه کسی دسته نو میخواد بهم بگه که نه اون گرون بخره نه من ضرر کنم(2 تا دسته از قبل دارم)
بله دسته رو تعویض میکنن- من خودم از فروشگاه سونی کنسول رو اورجینال)خام)خریدم و همه چیش اصل بود- دادم به اقا میثم 8 تومن گرفت با LT برام کپی خورش کرد!!
به نظر خرید اینجوری بهتره تا اینکه دسته ودستگاه تو توپخونه تکون بخوره:biggrin1:
ببخشید.این آقا میثم رو کجا و چجوری میشه گیر اورد؟

دوست عزیز این قیمت 300 تومن شما مشکوک هست یه ذره به نظرم:confused:

چرا كجاش مشكوكه ؟ :biggrin1: رفيقم خريده مشكلي هم نبوده . حالا ما يه بار خواستيم قيمت پايين بگيريما ! :biggrin1: الان فكر كنم همه جا همين قيمت باشه

آخرین ویرایش:
چرا كجاش مشكوكه ؟ :biggrin1: رفيقم خريده مشكلي هم نبوده . حالا ما يه بار خواستيم قيمت پايين بگيريما ! :biggrin1: الان فكر كنم همه جا همين قيمت باشه

اخه از قیمت خیلی نزدیک به قیمت خرید مغازه دارها هست واسه همین میگم.

سلام.بعضی از دوستان به من جاوید رو پیشنهاد کردن.1 شنبه میرم بخرم.نظرتون رو جاوید چطوره؟ فتحی میداد 255!! راستی.من دستمم که تو کنسول هست نمیخوام.اگه کسی دسته نو میخواد بهم بگه که نه اون گرون بخره نه من ضرر کنم(2 تا دسته از قبل دارم)

ببخشید.این آقا میثم رو کجا و چجوری میشه گیر اورد؟

به نظر بنده حتما از فروشگاه سونی بخر(سمت چپ فروشگاه جاوید هست -این فروشگاه)-

-
اینم شماره اقا میثم
ميثم قرباني
بازار رضا طبقه سوم واحد 311 تلفن 66956128/9
تعميرات تخصصي PS3 , XBOX360 , PSP و انواع Laptop
برای اپدیت فریم ویر برو پیش ایشون:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or