اشتباه کردی دیگه!الیت بدون هارد مساویه ترکیدن درایو (به مرور زمان)و همینطور 60 تومن ندادی هاردش رو بخری- باید 20 تومن بدی مموری 256 بخری--بعد از 4-5 ماه باید 20-30 تومن بدی لنزت رو که احتمال زیاد ضعیف خواهد شد عوض کنی!(کلا نصب بازی توی هارد رو من همیشه انجام میدم-چون لنز درایو رفیقام که ارکید دارن رو دیدم چطوری شدن-تجربه از دورانی که نصب بازی وجود نداشت و به لنز فشار میومد)من الیت بدون هارد خریدم 250
شاید ایشون از قبل هارد داشتن.در این صورت فکر خوبی میتونه باشه که مثلا جای ارکید یه الایت این مدلی بخریماشتباه کردی دیگه!الیت بدون هارد مساویه ترکیدن درایو (به مرور زمان)و همینطور 60 تومن ندادی هاردش رو بخری- باید 20 تومن بدی مموری 256 بخری--بعد از 4-5 ماه باید 20-30 تومن بدی لنزت رو که احتمال زیاد ضعیف خواهد شد عوض کنی!(کلا نصب بازی توی هارد رو من همیشه انجام میدم-چون لنز درایو رفیقام که ارکید دارن رو دیدم چطوری شدن-تجربه از دورانی که نصب بازی وجود نداشت و به لنز فشار میومد)
نه بابا نترسون بنده خدا رو ، کی گفته بدون هارد یعنی ترکیدن درایو و ضعیف شدن لنز و... البت بیتره بازیو بیریزن رو هارد ، دسگام کمتر گرمش میشه ولی اگه اینطو که شما میگی بود که خو فاتحه آرکیدا خونده بود! نه آقا نگران نباش ولی به قول دوستمون اشتباه کردی نگرفتی هاردو چون اول و آخر میری و بیشتر پول میدیو میخریاشتباه کردی دیگه!الیت بدون هارد مساویه ترکیدن درایو (به مرور زمان)و همینطور 60 تومن ندادی هاردش رو بخری- باید 20 تومن بدی مموری 256 بخری--بعد از 4-5 ماه باید 20-30 تومن بدی لنزت رو که احتمال زیاد ضعیف خواهد شد عوض کنی!(کلا نصب بازی توی هارد رو من همیشه انجام میدم-چون لنز درایو رفیقام که ارکید دارن رو دیدم چطوری شدن-تجربه از دورانی که نصب بازی وجود نداشت و به لنز فشار میومد)
شما جایی رو میشناسین که مموری 256 رو 15-20 تومن بده؟(اگه میشناسین لطفا آدرس بدین که برم بگیرم)اشتباه کردی دیگه!الیت بدون هارد مساویه ترکیدن درایو (به مرور زمان)و همینطور 60 تومن ندادی هاردش رو بخری- باید 20 تومن بدی مموری 256 بخری--بعد از 4-5 ماه باید 20-30 تومن بدی لنزت رو که احتمال زیاد ضعیف خواهد شد عوض کنی!(کلا نصب بازی توی هارد رو من همیشه انجام میدم-چون لنز درایو رفیقام که ارکید دارن رو دیدم چطوری شدن-تجربه از دورانی که نصب بازی وجود نداشت و به لنز فشار میومد)
زنگ زدم فتحی میگه512 (37) تومن من اگه میخواستم انقدر پول بدم یه هارد 20 گیگ میخریدم.الان یه مموری میخوام که کارمو راه بندازهیه زنگ به فتحی بزن قیمتشو نمیدونم چند بگه
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ لباف-طبقه زیرین-فروشگاه فتحی
33911083-33952458
09122804298 همایون
تو سایت هم یه سرچ بکنی میتونی از بچه ها به همین قیمت گیر بیاری من قبلا خریدم یکی
فروشگاه سونی
ایکس باس ارکید جاسپر ابگر ید شده اماده 258.000
ایکس باس الیت جاسپرابگرید شده اماده 318.000
(قیمتها یکمی رفت بالا)