قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

من الیت بدون هارد خریدم 250
اشتباه کردی دیگه!الیت بدون هارد مساویه ترکیدن درایو (به مرور زمان)و همینطور 60 تومن ندادی هاردش رو بخری- باید 20 تومن بدی مموری 256 بخری--بعد از 4-5 ماه باید 20-30 تومن بدی لنزت رو که احتمال زیاد ضعیف خواهد شد عوض کنی!(کلا نصب بازی توی هارد رو من همیشه انجام میدم-چون لنز درایو رفیقام که ارکید دارن رو دیدم چطوری شدن-تجربه از دورانی که نصب بازی وجود نداشت و به لنز فشار میومد):-"

آخرین ویرایش:
اشتباه کردی دیگه!الیت بدون هارد مساویه ترکیدن درایو (به مرور زمان)و همینطور 60 تومن ندادی هاردش رو بخری- باید 20 تومن بدی مموری 256 بخری--بعد از 4-5 ماه باید 20-30 تومن بدی لنزت رو که احتمال زیاد ضعیف خواهد شد عوض کنی!(کلا نصب بازی توی هارد رو من همیشه انجام میدم-چون لنز درایو رفیقام که ارکید دارن رو دیدم چطوری شدن-تجربه از دورانی که نصب بازی وجود نداشت و به لنز فشار میومد):-"
شاید ایشون از قبل هارد داشتن.در این صورت فکر خوبی میتونه باشه که مثلا جای ارکید یه الایت این مدلی بخریم

نه بابا نترسون بنده خدا رو ، کی گفته بدون هارد یعنی ترکیدن درایو و ضعیف شدن لنز و... البت بیتره بازیو بیریزن رو هارد ، دسگام کمتر گرمش میشه ولی اگه اینطو که شما میگی بود که خو فاتحه آرکیدا خونده بود! نه آقا نگران نباش ولی به قول دوستمون اشتباه کردی نگرفتی هاردو چون اول و آخر میری و بیشتر پول میدیو میخری ;)

شما جایی رو میشناسین که مموری 256 رو 15-20 تومن بده؟(اگه میشناسین لطفا آدرس بدین که برم بگیرم);)

یه زنگ به فتحی بزن قیمتشو نمیدونم چند بگه
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ لباف-طبقه زیرین-فروشگاه فتحی
33911083-33952458
09122804298 همایون
تو سایت هم یه سرچ بکنی میتونی از بچه ها به همین قیمت گیر بیاری من قبلا خریدم یکی

یه زنگ به فتحی بزن قیمتشو نمیدونم چند بگه
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ لباف-طبقه زیرین-فروشگاه فتحی
33911083-33952458
09122804298 همایون
تو سایت هم یه سرچ بکنی میتونی از بچه ها به همین قیمت گیر بیاری من قبلا خریدم یکی
زنگ زدم فتحی میگه512 (37) تومن من اگه میخواستم انقدر پول بدم یه هارد 20 گیگ میخریدم.الان یه مموری میخوام که کارمو راه بندازه

فروشگاه سونی
ایکس باس ارکید جاسپر ابگر ید شده اماده 258.000

ایکس باس الیت جاسپرابگرید شده اماده 318.000

(قیمتها یکمی رفت بالا)

امیدوارم امسال مغازه دارا به عقل بیان و دم دمای عید دوباره قیمت هارو نجومی نکنن البته من که دارم ولی خوشحال میشم ببینم دم عید دوستان 360 دار میشن البته زیاد به سر عقل اومدن مغازه دارا نمیشه امیدوار بود چون مغازه دار دنبال سودشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or