قرارهای Online در Killzone 2

خدایی نکرده نمیخوام بگم شما دروغگو یا حقه بازی ها ولی من خودم یه بار اینترنتم به شدت لگ داشت .همه وایساده بودن 218 نفر زدم 1 بار مردم . آمار ناجوانمردانه ای بود ولی خنده دار بود=))

اینطور که به نظر میاد کیلزون به جمع بازی های خدابیامرز پیوسته!!!
همش هم تقصیر کیلزون 3 هست!!!
اصلا با این حرفت موافق نیستم داداش گلم
کیلزون 7 هم اگه بیاد بازم کیلزون 2 زنده است. طعم کشتن در کیلزون 2 یه چیز دیگه است.
اگه منظورت اینه که کیلزون 3 جای کیلزون2 رو گرفته که دیگه هیچی.کاملا نتیجه گیری غلطی هستش

اصلا با این حرفت موافق نیستم داداش گلم
کیلزون 7 هم اگه بیاد بازم کیلزون 2 زنده است. طعم کشتن در کیلزون 2 یه چیز دیگه است.
اگه منظورت اینه که کیلزون 3 جای کیلزون2 رو گرفته که دیگه هیچی.کاملا نتیجه گیری غلطی هستش
این تاپیک یه زمانی جای بچه های خیلی باحالی بود. منم از خوندنش لذت میبردم. ولی دیگه خوابیده.راست میگی. من بیشتر منظورم به این تاپیک بود که خدابیامرز شده تا خود کیلزون2. کیلزون3 هم عددی نیست که بخواد جای کیلزون 2 رو بگیره. از روزی که بتاش اومد معلوم شد یه بازیه ضایع هست.(مولتیش)

آخرین ویرایش:
ISA بیکار شدن.دیگه هلگاست گیرشون نیومده بکشین زدن تو کاره خلاف سنگینو نوشیدنی های حرام :d

killzone-2-christmas-01.jpg

• Like
Reactions: Emperor visari
ISA بیکار شدن.دیگه هلگاست گیرشون نیومده بکشین زدن تو کاره خلاف سنگینو نوشیدنی های حرام :d
:))
نگران نباش تا وقتی زنده هستم نمیذارم روی خوش ببینن فکر کردی اون موقعی که تو هلگان نبودم فقط مخفی شده بودم! به زودی با متحدامون آشنا میشین منم زنده بودنم مخفی بمونه بهتره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or