قرارهای Online در Killzone 2

دوستان منم هستم و ایدی بچه ها رو که کیل زون بازی میکنند رو ادد کردم هر چی از ایرانیان بیشتر باشه برای ما بهتر چون اون وقت سرور بازی برای ما هم کمتر میشه و راحت میتوانیم بازی کنیم به به:x

دوستان به طور عجیبی من دیروز سه ساعت بازی کردم و توی روم 32 نفری بدون هیچ لکی و تازه هم با وایرلس پلی3 وصل بود و 5 متر هم فاصله داشت اینکاری اوضاع داره میشه مثله قبل به به
هر کی خواست بیاد خیلی فاز میده

دوستان به طور عجیبی من دیروز سه ساعت بازی کردم و توی روم 32 نفری بدون هیچ لکی و تازه هم با وایرلس پلی3 وصل بود و 5 متر هم فاصله داشت اینکاری اوضاع داره میشه مثله قبل به به
هر کی خواست بیاد خیلی فاز میده
بله من هم همینطرو مثل شما!فقط 1 بار قطع شد!سرور 29/32 بود!چه چیزا!

اقا من دنبال یه مولتی پلیر با مپ باز و گسترده میگردم مث بتلفیدها. خواستم بدونم مپ بازیش چطوره تنوع اسلحه چطوره درجه میده مث بتلفیلدها؟؟؟؟کلا مولتیش چطوره. کد داره؟سروراش چطورن؟

بله من هم همینطرو مثل شما!فقط 1 بار قطع شد!سرور 29/32 بود!چه چیزا!

جات خالی دوباره دیروز رفتم توی روم 28 نفری و ترکوندم البته انها یکمی بازیشون خوب نبود و توی سه بار بازی کردن که سه ساعت وقتمو گرفت دوبار اول شدم:d

اقا من دنبال یه مولتی پلیر با مپ باز و گسترده میگردم مث بتلفیدها. خواستم بدونم مپ بازیش چطوره تنوع اسلحه چطوره درجه میده مث بتلفیلدها؟؟؟؟کلا مولتیش چطوره. کد داره؟سروراش چطورن؟

ببین الان دوباره سرورهاش خوب شد و معلوم نیست تا کی سرورهاش خوب باشه چون بازیش قدیمی و خدا میدونه تا کی خب باشه ولی بازیش خوب و هیجان داره مثله چی

ببین الان دوباره سرورهاش خوب شد و معلوم نیست تا کی سرورهاش خوب باشه چون بازیش قدیمی و خدا میدونه تا کی خب باشه ولی بازیش خوب و هیجان داره مثله چی
نزناین حرف ها رو! میبندنش ها! بزار ما پلاتش کنیم بعد سرورهاش رو ببندن!

نزناین حرف ها رو! میبندنش ها! بزار ما پلاتش کنیم بعد سرورهاش رو ببندن!

خدا خدا من که از آرورزمه ما که شانس نداریم منم دارم زورمو میزنم تا اون یه دونه تروفی رو بگیرم تمامش کنم بره از دستش راحت بشم و بعد بیشنم پای کیل زون 3 خدا یعنی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or