satamirosat
کاربر سایت
من میگم همون جوری یه قرار بذارین پسووردم بذارین که اجنبیا نیان همگی بریزیم سر هم محض خنده.
هر جمعه ساعت 11 شب ..............................................
من میگم همون جوری یه قرار بذارین پسووردم بذارین که اجنبیا نیان همگی بریزیم سر هم محض خنده.
نا جوان مردی کجاش بود ؟؟؟؟؟ :db-)آقا اگر قرار باشه مثل امشب نامرد بازی در بیارید منم از بازی میرم بیرون. حالا هر چی دوست دارید بگید. ما جوان مردانه بازی کردیم ،بردیم.... اما شما ها ....( افراد خاطی میدونن دارم راجع به چی حرف میزنم))x
4به 3 جوان مردانه هست؟؟؟نا جوان مردی کجاش بود ؟؟؟؟؟ :db-)
آره منم با این موافقم .کلن و کلن بازی یه روحیه خاص میخواد . مهدی راس میگه همه چی به هم میخوره ولی من مخالفت نمیکنم اگه دوس داشتید کلن رو بسازید.من میگم همون جوری یه قرار بذارین پسووردم بذارین که اجنبیا نیان همگی بریزیم سر هم محض خنده.
نامرد بازی دیگه چیه ؟آقا اگر قرار باشه مثل امشب نامرد بازی در بیارید منم از بازی میرم بیرون. حالا هر چی دوست دارید بگید. ما جوان مردانه بازی کردیم ،بردیم.... اما شما ها ....( افراد خاطی میدونن دارم راجع به چی حرف میزنم))x
واسه بخش اول صحبتت فقط یک جواب دارم اونم اینه: :ranting:آره منم با این موافقم .کلن و کلن بازی یه روحیه خاص میخواد . مهدی راس میگه همه چی به هم میخوره ولی من مخالفت نمیکنم اگه دوس داشتید کلن رو بسازید.
نامرد بازی دیگه چیه ؟
یه روم من تک افتادم شما زدیت
یه روم هم شما تک افتادی ما زدیم:d
اتفاق خاصی رخ نداد که ناراحت شدی مهدی.
ایشالا این روم ایرانی ها فقط هستن به امید خدا مشکلی هم پیش نمیادبابا مهدی بیخیال چقدر جدی گرفتی
دوستان فردا ساعت 11 شب یه روم میسازم به اسم welcome Lager درست میکنم . فردا شب فعلا فقط بادی کانت . اگه دوستان موافق بودن ماموریت هم واسش میذارم
راستی تا یادم نرفته پسوورد روم همiran
روم رادک آکادمی و تارسیس دپوپ.
این هفته معیار کار میاد دستمون میوفتیم رو غلتک واسه هفته های بعد دیگه انشالا مشکلی نباشه.
یا حق تا فردا شب
از مهدی برای این پیشنهاد خوبش تشکر میکنمفقط اگه یه زمانی تعدادمون بیشتر از 10 نفر شد(که بعید میدونم) باید تو مپای بزرگ بازی کنیم. مثلا salamon market
یا visary hammer و....
چشم دوست عزیزبابا یکم هوای ما آماتورا رو داشته باشین،بعدش چرا کلاسا رو محدود کردیناسلحه دلخواهم دومین سلاح سابوتره از شاتگان دل خوشی ندارم بعدشم این همه آدم چرا مپاتون این قدر کوچولوست.مخصوصا رادک آکادمی نفسم بالا نمیومد
حالا شانس آوردیم محسن نبود. وگرنه از بالا تا پایین همه رو میشست. حتی منو!!!
بنده هم واسه شما متاسفم که اینقدر بی جنبه تشریف دارید! این وضعیت فکر کنم برای چند دقیقه پیش اومده بود که دوستان تازه Join شده بودن. تعجب میکنم اکثرا بدون هدست بودن!خب شمایی که اینقدر این مسئله برات مهمه یه هدست تهیه کن چهار کلام حرف بزن که آقا تیم ما کمه دو نفر بیاید اینور بعد تاسف بخور!فقط من واسه تیم isa متاسفم
.