ناراحت نباش ایمان جان. نمیدونم خبر داری یا نه...کلن fallen angels افتاده دست ایرانی ها . ما هم جزءشون هستیم. و خیلی پر قدرت بازی میکنیم. والا یه آمار بده کی میای بازی میکنی من در مواقعی که محسن نیست یا کیلزون نمیاد بیام اونجا باهاتون بازی کنم. جات خالی امروز رفتیم یه ماموریتی زدیم 3 عدد بچه های ایرانی+یک اجنبی در مقابل یک خائن ایرانی:d + سه عدد اجنبی. زدیم ترکوندیمشون. راستی علی کجاس؟؟با کی بازی میکنه؟؟ بی وفا شده....:crying1:خب اولین انصرافی پیدا شد
نفر بعدی کیه)x؟
فکر کنم تو امضای من و ایمان(trico) واضح باشه!!!اگه منم راه مي ديد بيام بازيكي جم مي شيد؟
Sent from my iPad using Tapatalk
من با آیپد اومدم امضا ها نبود ندیدم.چرا قاطی می کنی شما؟!:dفکر کنم تو امضای من و ایمان(trico) واضح باشه!!!
بابا آیپد!!!...:dمن با آیپد اومدم امضا ها نبود ندیدم.چرا قاطی می کنی شما؟!:d
آره خبرش رسیده دستمناراحت نباش ایمان جان. نمیدونم خبر داری یا نه...کلن fallen angels افتاده دست ایرانی ها . ما هم جزءشون هستیم. و خیلی پر قدرت بازی میکنیم. والا یه آمار بده کی میای بازی میکنی من در مواقعی که محسن نیست یا کیلزون نمیاد بیام اونجا باهاتون بازی کنم. جات خالی امروز رفتیم یه ماموریتی زدیم 3 عدد بچه های ایرانی+یک اجنبی در مقابل یک خائن ایرانی:d + سه عدد اجنبی. زدیم ترکوندیمشون. راستی علی کجاس؟؟با کی بازی میکنه؟؟ بی وفا شده....:crying1:
یه چیزو رک بگم. ازین تصمیمای قشنگ خیلی گرفته شد ولی دو سه هفته نشده همه بادشون خوابیده. من که پایم ولی با توجه به تجربه گذشتم میگم این کار عاقبتش مثل قبلیا میشه....سلام
دوستان(محسن-ایمان-مهدی)
پاییت یه کلن بسازیم فقط ایرانی ها رو توش بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم 100000 والور میدم.
چرا مگه چی شده؟یه چیزو رک بگم. ازین تصمیمای قشنگ خیلی گرفته شد ولی دو سه هفته نشده همه بادشون خوابیده. من که پایم ولی با توجه به تجربه گذشتم میگم این کار عاقبتش مثل قبلیا میشه....