ازت ممنونم مهدی جون دوستی با تو واسه من باعث افتخاره.خودت بهتر از بقیه میدونی که من هر چی توی kz2 یاد گرفتم استادم تو بودی.این دوستمون از همون اول که پستشون رو دیدم فهمیدم که منظورش اون یکی مهدی هستش.تو خودتو عصبی نکن.در ضمن موقع بازنشستگی رنکم 300 نبود.تو هم پیر شدی آلزایمر گرفتی:d.پز چیه؟؟ کتک خوردن از محسن کبیر پز دادن داره؟؟؟(البته برای من داره)
من اصلا اهل پز دادن نیستم. حداقل محسن اینو خوب میدونه. شما ظاهرا دوست داری بحث هارو به تشنج بکشونی!!!!
یکی ندونه یا بدونه به حالم فرقی نمیکنه.اونایی که میدونن،میدونن که من از اول تو kz2 بودم. اونایی هم که نمی دونن هم حالا دونستن!!!! این محسنم که میبینید خودشو زده به موش مردگی بیشتر از 4،5تا ID فقط واسه کیلزون داره که اکثرشون رو پر ستاره کرده(3ستاره خط دار:d) که اگه همشونو با هم یجا بازی میکرد الان جزء top 100 بود.
ولی بازم میگم من به اینکه دوست صمیمیه mohsen_radec هستم افتخار میکنم پزشم به همه میدم!!!! این mohsen_radec که میگم خودشو تو رنک 300 بازنشسته کرد. چون دیگه بازی نمیکنه الان فکر کنم 600 اینا باشه.
اگه این پست شوخی هم بود شوخیه بسیار بی مزه ای بود. اگه هم جدی بود که دیگه بدتر. ما اون بالا چارتا جک گفتیم شما فکرت به کجا ها میره!!!!! حالا واسه شما خنده نداره قرار نیست بیای حال مارو بگیری که.....
مي دونم محسن اما KILL RATIO 2 چيز كمي نيست مي دونم دوستان قوي ديگه اي هم هستن اما الان بحث سر تو بود كه داشتي مي گفتي شنا بلد نيستم اما همه مي دونن مايكل فلپس پيش تو مهد كودك ميره :d
مطمئن باش من در مقابل دوستان همیشه نوبم.
آخرین ویرایش: