thefury2009
کاربر سایت
من نه قصد توهین دارم نه بی ادبی ولی از اونجایی که تو کیلزون چارتا پیراهن بیشتر از شما پاره کردم گفتم یه نکته ای عرض کنم. از زمانی که روم ساخته میشه و بازیکنا میان داخل باید یار کشی و فکشن بالانس انجام بگیره. این روم بیشتر از 10 دقیقه بود ساخته شده بود. نمیدونم چرا همه دوست داشتن آی.اس.ای باشن. حالا این به کنار من نمیدونم چرا وقتی وضع اینجوری بود یکی از بچه های آی.اس.ای بازی رو شروع کرد. تا 5،6 دقیقه هم که من تو روم بودم همینطور بود. حالا دیگه به بعدش کار ندارم. ولی همیشه یه چیزی اگه اولش به دل آدم نشینه دیگه نمیتونه راحت باهاش کنار بیاد. اینم هیچ ربطی به بی جنبگی نداره. من موندم یه دو نفر میومدن اونور قرآن غلط میشد؟؟بنده هم واسه شما متاسفم که اینقدر بی جنبه تشریف دارید! این وضعیت فکر کنم برای چند دقیقه پیش اومده بود که دوستان تازه Join شده بودن. تعجب میکنم اکثرا بدون هدست بودن!خب شمایی که اینقدر این مسئله برات مهمه یه هدست تهیه کن چهار کلام حرف بزن که آقا تیم ما کمه دو نفر بیاید اینور بعد تاسف بخور!
خود من به پیشنهاد بکی از دوستان اومدم تو بازی فقط برای تفریح و خنده با بچه های ایرانی! متاسفم که میبینم یه همچین مسائلی اینقدر براتون مهمه تا اونجایی که ازش عکس گرفتید! (با فکر اینکه مثلا چه صحنه ای رو شکار کردید!)
سعی کنید یه کم بزرگ شید این بازیهای دوستانه فقط برای فان و سرگرمیه نه بیشتر....
والا تا اونجایی که من یادمه بازیه جوان مردانه همیشه تو کیلزون2 بود(تا قبل از اومدن کیلزون3) حتی تو کلن مچ ها هم که یه بازیه مهم هستن وقتی یار حریف می افتاد بیرون. یک نفر از تیم مقابل هم میرفت کنار تا بازی جوان مردانه باشه. حالا شاید از این حرف من کسی خوشش نیاد ولی دیگه الان همه رفتن دنبال امتیاز.استراتژی و فکر و کار گروهی و... تعطیل. به قول شما فقط واسه تفریح و خنده بازی میکنن. اصلا قصد لذت بردن از بازی رو ندارن.
چه بازی هایی که نباختم ولی انقدر قشنگ بودن که هنوزم بهشون فکر میکنم مو به تنم سیخ میشه.
آخرین ویرایش: