قدرت NvidiaTitan سه برابر از GPU به کار رفته در PS4 بیشتر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Aliɾeza

کاربر سایت
Nvidia.jpg

شرکت Nvidia اخیرا اعلام کرده است ، قدرت Titan سه برابر بیشتر از GPU به کار رفته در کنسول PS4 خواهد بود.

درست است ، یک کارت گرافیک 1000 دلـاری کجا وو ؟ یک کنسولی که احتمال میرود قیمتش سه برابر کمتر باشد کجا ؟ ! حقیقت این است که ما هنوز از قیمت این کنسول خبر نداریم ولی میدانیم که قیمت ان بیشتر از 599 دلـار نخواهد بود.

"حالا این موضوع پیش می آید که شرکت Nvidia چگونه از مشخصات کنسول های PS4 و XBOX720 باخبر شده است ؟ آیا ممکن است تمام خبر ها و کامنت های موجود شایعه ای بیش نباشد ؟! این موضوع موقعی صحت پیدا میکند که به طور رسمی تایید شود در غیر این صورت باید صبر کرد .

آن ها ادعا میکنند که در رابطه با این موضوع مصاحبه ای با سایت 4Gamer داشته اند و حقیقت هایی وجود دارد که میتوان ثابت کرد قدرت Titan چیزی فراتر از عالی است ، حیف ، زیر شما در رابطه با کمپانی صحبت میکنید که محصولات آن رقیبانش را ناامید میکند. | منبع

دوستان اینقدر بحث الکی نکنید ... بعد 3-4 که از عمر نسل بعد گذشت یه چیزایی روی کنسول اجرا میشه که برای دسترسی به اون خروجی کنسول، دست کم 2 تا تایتان احتیاجه ... بهینه سازی ،وقت گذاری و برنامه نویسی های پیچیده روی کنسول نتیجش این میشه که آنچارتد و هیلو و گآو از دل 7900GTX و X1900XT برای 8 سال پیش بیرون میاد ... تخت و تاج تایتان هم ته تهش 1 سال دیگس ...

درسته گرافیک بازی های PC خیلی خیلی بیشتر از کنسول ها هستش
ولی خیلی از بازی های خوب یابرای PC نمیان یا با تاخیر میان. مثل همین GTA V که هنوز معلوم نیست برای PC میاد یا نه.....
یا همون Red Dead که منو مجبور کرد یه کنسول بگیرم

در کل به نظرم خریدن کنسول به صرف تر باشه چون علاوه بر پول کمتری که داره بازی های بیشتری هم براش میاد

درسته گرافیک بازی های PC خیلی خیلی بیشتر از کنسول ها هستش
ولی خیلی از بازی های خوب یابرای PC نمیان یا با تاخیر میان. مثل همین GTA V که هنوز معلوم نیست برای PC میاد یا نه.....
یا همون Red Dead که منو مجبور کرد یه کنسول بگیرم

در کل به نظرم خریدن کنسول به صرف تر باشه چون علاوه بر پول کمتری که داره بازی های بیشتری هم براش میاد
دوست عزیز وقتی مجبور شی برا نسل بعد برای هر بازی 200 300 هزارتومن پول بدی، اون موقع بهت میگم کدوم به صرفه تره!

تازه یه چیزی هم الان یادم افتاد ....
کنسول فن ها حداقل 5X بیشتر از PC فن ها عشق و حال میکنن. ( اینو من میگم چون خودم 17 سال PC فن بودم متاسفانه )
3X کمتر هزینه میکنن ( پایرت خوراش ) اونم برای هر سال که ضربدر 6-7 سال کنیم میشه 18X نسبت به یه سیستم عالی. ( من خودم اریج بازم ).
100X کمتر دنگ و فنگ و اعصاب خوردی PC رو دارن. باز اینو من میگم چون هنوز هم که هنوزه دارم تحربه میکنم.
بزرگترین سایز مونیتور PC فکر کنم 27 باشه ( 32 هم هست ولی به درد بازی نمی خوره ) در حالیکه همین الانه کنسولی ها دارن با 32+ بازی میکنن. ( البته من خودم به جای مونیتور تلویزیون 40 گذاشتم ) .
بازم چیزی یادم افتاد به سمع و نظر دوستان و گروه رقیب ( دوران جوونی ) خودم میرسونم.
من همیشه گفتم و میگم : حیفه آدمی بمیره و انحصاری های کنسولی رو تجربه نکنه.
زت زیاد.
اولا شما که اوریج بازی پیش خودت حساب کن اگه به مدت 7-8 سال،سالی 10 تا بازی 60 دلاری با کلی Dlc جورواجور بخری هزینش چقدر می شه;)قطعا از هزینه یک pc خیلی بیشتر می شه.دوما امثال من که سبک مورد علاقشون نقش آفرینی و استراتژی هست Pc رو با 100 تا کنسول و 100 تا عنوان خفن کنسولی عوض نمی کنن.
من بعید می دونم سن شما به 17 برسه که بخوای 17 سال pc گیمر باشی:)

تازه یه چیزی هم الان یادم افتاد ....
کنسول فن ها حداقل 5X بیشتر از PC فن ها عشق و حال میکنن. ( اینو من میگم چون خودم 17 سال PC فن بودم متاسفانه )
3X کمتر هزینه میکنن ( پایرت خوراش ) اونم برای هر سال که ضربدر 6-7 سال کنیم میشه 18X نسبت به یه سیستم عالی. ( من خودم اریج بازم ).
100X کمتر دنگ و فنگ و اعصاب خوردی PC رو دارن. باز اینو من میگم چون هنوز هم که هنوزه دارم تحربه میکنم.
بزرگترین سایز مونیتور PC فکر کنم 27 باشه ( 32 هم هست ولی به درد بازی نمی خوره ) در حالیکه همین الانه کنسولی ها دارن با 32+ بازی میکنن. ( البته من خودم به جای مونیتور تلویزیون 40 گذاشتم ) .
بازم چیزی یادم افتاد به سمع و نظر دوستان و گروه رقیب ( دوران جوونی ) خودم میرسونم.
من همیشه گفتم و میگم : حیفه آدمی بمیره و انحصاری های کنسولی رو تجربه نکنه.
زت زیاد.

آفرین به شما که لذت بردن از یه گیم رو اینجوری ضرب و تقسیم میکنی مقدار دقیقش رو حساب میکنی!!!!=d>
الان یه حساب بزن ببینم دقیق من از StarCraft جدید چقدر لذت بردم!!!

دوست عزیز وقتی مجبور شی برا نسل بعد برای هر بازی 200 300 هزارتومن پول بدی، اون موقع بهت میگم کدوم به صرفه تره!

شما زحمت بکش کنفرانسی که توش PS4 معرفی شد رو دانلود کن و ببین و ایندفعه خوب اون تیکه که می گن از یک دلار براش بازی هست رو گوش کن!
برید با همون تایتان هزار دلاری خوش باشید...سن اکثرتون قد نمی ده، سال 2006 اینطورا هم زیاد امثال این تایتان بودند که الان رو سیستم مدارس محروم وجود دارند در حالیکه PS3 و 360 هنوز زنده اند!
بازی هست ولی چه بازی؟مثلا بازی انحصاری AAA یک دلار؟
مطمئنا به لطف سیستم گای کای می شه بازی های PS3 رو که گرافیک شونم کم نیست با قیمت خوب خرید! با پلاس شدن هم می شه بازی ها رو با تخفیف عالی خرید! فکر کن واچ داگز بیاد بعد سه ماه دیسکانکت بخوره و یه دیسکانکت هم به واسطه اشتراک پلاس بخوره قیمتش نصف شه! نگران ما نباشید ما راه هاش رو بلدیم و حالش رو می بریم!

آخرین ویرایش:
شما زحمت بکش کنفرانسی که توش PS4 معرفی شد رو دانلود کن و ببین و ایندفعه خوب اون تیکه که می گن از یک دلار براش بازی هست رو گوش کن!

بازی هست ولی چه بازی؟مثلا بازی انحصاری AAA یک دلار؟

اولا شما که اوریج بازی پیش خودت حساب کن اگه به مدت 7-8 سال،سالی 10 تا بازی 60 دلاری با کلی Dlc جورواجور بخری هزینش چقدر می شه
همین طرز فکر pc بازهاست خاک کرده تو سر pc..

سونی تایید کرده میشه بازی دست دوم استفاده کرد میخری بازی میکنی با همون قیمت میفروشی
بعد چند سالم انشالله کنسولا هک میشن
کم نیست همین الان کسانی که اوریج بازن

اینا همش حرفه بنظرم
مگه ps3 چقدر سیستمش بالا بود؟؟ که آنچارتد 2 و 3 رو ایجوری اجرا میکرد بسنگی ب بازیساز هم داره اگه انچارتد فرضا برای پی سی مییومد شاید سیستمی دوبرار سیتم فعلی ps3 نیاز داشت بلکیم بیشتر!!

17 سال پیش اصلا PC و گیم و فلان چی بود که شما فن باشی؟!! :|
پ.ن: اینطورم که شما میگی، 3-4 ساله انگاری فن کنسول شدی. :| 20 سال پیشم حساب کنیم شما فن PC بودیم اصلا.. =))
بازیاشون 3X (یا بیشتر.) گرافیکِ بهتری دارند. :> (در مورد قطعات)
پ.ن: والا ما یک دیابلومون، یک وارکرفت و یک Gw2 ـمون بالای 150 هستن، که اونا هم صدالبتّه ارزشش رو دارن.
:|...
پ.ن: مثلا چه دنـگ و فَنگی؟ :-/
بزرگترین سایز مونیتور PC فکر کنم 27 باشه ( 32 هم هست ولی به درد بازی نمی خوره ) در حالیکه همین الانه کنسولی ها دارن با 32+ بازی میکنن. ( البته من خودم به جای مونیتور تلویزیون 40 گذاشتم )
PC رو به یک تلوزیون وصل میکنی خب. :|:دی

آخرین ویرایش:
از قدیم گفتن حرف حق جواب نداره...حرف منم طبق معمول حواله شده به اون راه:
سال 2006 اینطورا هم زیاد امثال این تایتان بودند که الان رو سیستم مدارس محروم وجود دارند در حالیکه PS3 و 360 هنوز زنده اند!
اگه تونستید یه جوابی برای این حرفم جور کنید موضوع بحث تاپیک حل شده و ماها هم فهمیدیم به طور حتم کارمون تمومه و تایتان کارت گرافیک صد سال آینده ست!
جوابیم ندارید بحث اینکه PC سبک استراتژی داره و موس و کیبرد خوبه رو برای خودتون نگه دارید...

اگه تونستید یه جوابی برای این حرفم جور کنید موضوع بحث تاپیک حل شده و ماها هم فهمیدیم به طور حتم کارمون تمومه و تایتان کارت گرافیک صد سال آینده ست!
جوابیم ندارید بحث اینکه PC سبک استراتژی داره و موس و کیبرد خوبه رو برای خودتون نگه دارید...
شما هم می تونی حرفت رو برای خودت نگه داری:)
کلا سر و کله زدن با یک عده ای جز اتلاف وقت هیچی نداره

دوستان بهتره هرکی به هرچی علاقه داره همون کار رو انجام بده .

هیچ کس نمیتونه نظر کس دیگه ای رو عوض کنه در این مورد که یکی با PC حال میکنه یکی با کنسول یکی هم مثل من با هر دو دوشواری نداره .:|

یک مورد دیگه اینکه احترام به نظر هم دیگه هستش و مورد بعدی وقتی شما گرافیک داشته باشی بازی نباشه چه بدرد میخوره ؟

بعدشم من خودم NVIDIA رو خیلی قبول دارم تا الان هم فقط یک بار اونم اولین کارت گرافیکی که داشته ATI بوده اما صحبت که در این مورد کرده بسیار بی مورد هستش خوب که چی فردا هم یه GPU جدید ساخته میشه از تیتان هم قدرت بیشتری داره باید چیکار کرد یعنی فقط به خاطر اینکه قدرت بیشتری داره ملت هم حاظر به پرداخت قیمت بیشتر هم هستن ؟ ملت برای یک کنسول 500-600 دلاری سونی داشتن این نسل جون میدادن یعنی واقعا فکر میکنه ملت میان کنسول 800-900 دلاری بخرن فقط به خاطر اینکه قدرت بیشتری داره ؟

جالبه، هر وقت این بحث پیش میاد شما سریع و فرت فرت آنچارتد و هیلو رو میکنین ولی وقتی به ما میرسه سبک استراتژی یه سبک بیهوده و مسخره و عناوین PC آشغال حساب میشن. خیلی باحالین.
اما در مورد سوالت،
آره هنوزم که هنوزه روی سیستم خیلیا همون کارت گرافیک سال 2006 بسته هست. اون خروجی مورد نظرشون هم میگیرن. حالا رو چه حساب فکر میکنی اون کارت سال 2006 مرده و چرا فکر میکنی همه جیباشون تا خرخره پر پوله و هفته ای 2 بار کارت عوض میکنن جز اسرار نهفته و مرموزی هست که همیشه تو بازیسنتر پیدا میشه و هیچ جوابی هم براشون نیست...
حرف حق پیش کشیدی...
شما میگین PC به درد بازی نمیخوره. حالا من سوالمو میپرسم و انتظار جواب هم ندارم چون میدونم براش جوابی نیست. اگر برای این سوالم جواب داشتی که هیچی ولی اگر نداشتی پس لطفا ادای بچه ها رو در نیارید چون اصلا بهتون نمیاد:
سوال من اینه که، اونی که خوره سبک استراتژی و MMO هست ولی هیچ سبک دیگه ای بازی نمیکنه، حکمش چیه؟
جوابیم ندارید آنچارتد و هیلو و لم میدم روی کاناپه و این حرفای صد من یه غاز رو برای خودتون نگه دارین...
کلا به شخصه برای من خیلی جالبین. مثل این بچه ها میمونین که میگن بازی من بهتره و کنسول من خوشگل تره و ...
دقت هم داشته باشین، ما کاری بهتون نداریم، شماها هستین که وقتی میبینین نمیتونین به همدیگه گیر بدین و زورتون به سر همدیگه نمیرسه (سونی و مایکروسافت) و مهم ترین عامل بسته شدن بسیاری از تاپیک های خبری هستین، فیلتون یاد هندوستان میکنه و عقده گشایی میکنین. به غیر از چند تن معلوم الحال که دوست دارن تاپیک ها رو به هم بزنن، تر و خشک رو با هم نسوزونین و فکر نکنین همه مثل خودتون هستن.
روز خوبی داشته باشین@};-

Fratos@
arrowd.gif

به غیر از چند تن معلوم الحال که دوست دارن تاپیک ها رو به هم بزنن، تر و خشک رو با هم نسوزونین و فکر نکنین همه مثل خودتون هستن.
حتما در اسرع وقت به یه چشم پزشک خوب مراجعه کن...
البته در اینکه با خودت درگیری داری شکی نیست (آواتارهایی که میذاری) و در این هم که تا اسم Halo رو از زبون کسی که پایین مشخصاتش علامت دسته ایکس باکس نباشه میشنوی، اختیارتو از دست میدی بازم شکی نیست.
کلا شکی نیست که اون 12,497 تا پستی که دادی، ترول ناخالص بوده و همه باهات مشکل دارن. هر چی باشه Troll Lord یه نفر دیگه هست
yahoo_3.gif

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or