از قدیم گفتن حرف حق جواب نداره...حرف منم طبق معمول حواله شده به اون راه:
اگه تونستید یه جوابی برای این حرفم جور کنید موضوع بحث تاپیک حل شده و ماها هم فهمیدیم به طور حتم کارمون تمومه و تایتان کارت گرافیک صد سال آینده ست!
جوابیم ندارید بحث اینکه PC سبک استراتژی داره و موس و کیبرد خوبه رو برای خودتون نگه دارید...
جالبه، هر وقت این بحث پیش میاد شما سریع و فرت فرت آنچارتد و هیلو رو میکنین ولی وقتی به ما میرسه سبک استراتژی یه سبک بیهوده و مسخره و عناوین PC آشغال حساب میشن. خیلی باحالین.
اما در مورد سوالت،
آره هنوزم که هنوزه روی سیستم خیلیا همون کارت گرافیک سال 2006 بسته هست. اون خروجی مورد نظرشون هم میگیرن. حالا رو چه حساب فکر میکنی اون کارت سال 2006 مرده و چرا فکر میکنی همه جیباشون تا خرخره پر پوله و هفته ای 2 بار کارت عوض میکنن جز اسرار نهفته و مرموزی هست که همیشه تو بازیسنتر پیدا میشه و هیچ جوابی هم براشون نیست...
حرف حق پیش کشیدی...
شما میگین PC به درد بازی نمیخوره. حالا من سوالمو میپرسم و انتظار جواب هم ندارم چون میدونم براش جوابی نیست. اگر برای این سوالم جواب داشتی که هیچی ولی اگر نداشتی پس لطفا ادای بچه ها رو در نیارید چون اصلا بهتون نمیاد:
سوال من اینه که، اونی که خوره سبک استراتژی و MMO هست ولی هیچ سبک دیگه ای بازی
نمیکنه، حکمش چیه؟
جوابیم ندارید آنچارتد و هیلو و لم میدم روی کاناپه و این حرفای صد من یه غاز رو برای خودتون نگه دارین...
کلا به شخصه برای من خیلی جالبین. مثل این بچه ها میمونین که میگن بازی من بهتره و کنسول من خوشگل تره و ...
دقت هم داشته باشین،
ما کاری بهتون نداریم، شماها هستین که وقتی میبینین نمیتونین به همدیگه گیر بدین و زورتون به سر همدیگه نمیرسه (سونی و مایکروسافت) و مهم ترین عامل بسته شدن بسیاری از تاپیک های خبری هستین، فیلتون یاد هندوستان میکنه و عقده گشایی میکنین. به غیر از چند تن معلوم الحال که دوست دارن تاپیک ها رو به هم بزنن، تر و خشک رو با هم نسوزونین و فکر نکنین همه مثل خودتون هستن.
روز خوبی داشته باشین@};-
Fratos@
به غیر از چند تن معلوم الحال که دوست دارن تاپیک ها رو به هم بزنن، تر و خشک رو با هم نسوزونین و فکر نکنین همه مثل خودتون هستن.
حتما در اسرع وقت به یه چشم پزشک خوب مراجعه کن...
البته در اینکه با خودت درگیری داری شکی نیست (آواتارهایی که میذاری) و در این هم که تا اسم Halo رو از زبون کسی که پایین مشخصاتش علامت دسته ایکس باکس
نباشه میشنوی، اختیارتو از دست میدی بازم شکی نیست.
کلا شکی نیست که اون 12,497 تا پستی که دادی، ترول ناخالص بوده و همه باهات مشکل دارن. هر چی باشه Troll Lord یه نفر دیگه هست