قدرت NvidiaTitan سه برابر از GPU به کار رفته در PS4 بیشتر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Aliɾeza

کاربر سایت
Nvidia.jpg

شرکت Nvidia اخیرا اعلام کرده است ، قدرت Titan سه برابر بیشتر از GPU به کار رفته در کنسول PS4 خواهد بود.

درست است ، یک کارت گرافیک 1000 دلـاری کجا وو ؟ یک کنسولی که احتمال میرود قیمتش سه برابر کمتر باشد کجا ؟ ! حقیقت این است که ما هنوز از قیمت این کنسول خبر نداریم ولی میدانیم که قیمت ان بیشتر از 599 دلـار نخواهد بود.

"حالا این موضوع پیش می آید که شرکت Nvidia چگونه از مشخصات کنسول های PS4 و XBOX720 باخبر شده است ؟ آیا ممکن است تمام خبر ها و کامنت های موجود شایعه ای بیش نباشد ؟! این موضوع موقعی صحت پیدا میکند که به طور رسمی تایید شود در غیر این صورت باید صبر کرد .

آن ها ادعا میکنند که در رابطه با این موضوع مصاحبه ای با سایت 4Gamer داشته اند و حقیقت هایی وجود دارد که میتوان ثابت کرد قدرت Titan چیزی فراتر از عالی است ، حیف ، زیر شما در رابطه با کمپانی صحبت میکنید که محصولات آن رقیبانش را ناامید میکند. | منبع

الان تو ایران ps3 نردیکه 1200 هست فک کنم
به نظرتون ps4 بیاد 4 5 تومن نمیشه ؟؟؟ :ذی

اونوقت شما با فروشنده ها و سونی هماهنگ کردی که میدونی قیمتش 4 الی 5 ملیونه

------------------------------

عاشق این تاپیکا هم وقتی میبینم فن های دو کنسول متحد میشن دمتون گرم

به نظرم کلاً کنسول ماله بازی کردنه و پی سی برای کارای اداری . چون بخوای با پی سی بازی کنی هر روز باید آپدیت کنی ولی کنسول راحت 7 8 سالی عمر داره.

به نظرم کلاً کنسول ماله بازی کردنه و پی سی برای کارای اداری . چون بخوای با پی سی بازی کنی هر روز باید آپدیت کنی ولی کنسول راحت 7 8 سالی عمر داره.

هر روز نه روز د ر میان :d من یه PC خریدم سه سال پیش تا حالا تو هیچ بازی حتی اولترا کم نیورده! البته برای خریدن کنسول نقشه هایی دارم که میدونم هیچ وقت عملی نمیشه :)) حسرت بازی کردن TLOU و Beyond: Two Souls به دلم نشسته!

حسین جون subzero7111

4 تا فریم بالا پائین، 2 تا افکت کم و زیاد محتوای بازی رو تغییر نمیده. نهایتش اینکه بازیها DICE و Epic Games و Crytek روی PC با روزلیشن 3k و فریم بیشتر نسبت به کنسول اجرا بشن. که چی خب؟ :دی.

4 تا فریم بالا پائین، 2 تا افکت کم و زیاد محتوای بازی رو تغییر نمیده. نهایتش اینکه بازیها DICE و Epic Games و Crytek روی PC با روزلیشن 3k و فریم بیشتر نسبت به کنسول اجرا بشن. که چی خب؟ :دی.
ببخشید پابرهنه میپرم وسط، خب یعنی چیزی که نسل جدید همیشه میخواد بهش برسه. واضح تر از این؟

حسین جون subzero7111

خوب قضیه همینه دیگه :ذی تا وقتی شرکتهای سازنده کنسول هوادانی مثل شما داشته باشه وضعش همینه دیگه :ذی:-p

---------- نوشته در 08:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:33 PM ارسال شده بود ----------

اونوقت شما با فروشنده ها و سونی هماهنگ کردی که میدونی قیمتش 4 الی 5 ملیونه

------------------------------

عاشق این تاپیکا هم وقتی میبینم فن های دو کنسول متحد میشن دمتون گرم
اگه دقت کافی داشته باشی میبینی نظر خواهی کردم

بابا انویدیا دیده کسی از GPU های این شرکت در کنسولش استفاده نکرده داره آتیش میگیره!!>:)
ولی من مطمئنم تا زمانی که NVIDIA پشت PC بمونه به این راحتیها PC از دور رقابتها کنار نمیره!!:x

تازه یه چیزی هم الان یادم افتاد ....
کنسول فن ها حداقل 5X بیشتر از PC فن ها عشق و حال میکنن. ( اینو من میگم چون خودم 17 سال PC فن بودم متاسفانه )
3X کمتر هزینه میکنن ( پایرت خوراش ) اونم برای هر سال که ضربدر 6-7 سال کنیم میشه 18X نسبت به یه سیستم عالی. ( من خودم اریج بازم ).
100X کمتر دنگ و فنگ و اعصاب خوردی PC رو دارن. باز اینو من میگم چون هنوز هم که هنوزه دارم تحربه میکنم.
بزرگترین سایز مونیتور PC فکر کنم 27 باشه ( 32 هم هست ولی به درد بازی نمی خوره ) در حالیکه همین الانه کنسولی ها دارن با 32+ بازی میکنن. ( البته من خودم به جای مونیتور تلویزیون 40 گذاشتم ) .
بازم چیزی یادم افتاد به سمع و نظر دوستان و گروه رقیب ( دوران جوونی ) خودم میرسونم.
من همیشه گفتم و میگم : حیفه آدمی بمیره و انحصاری های کنسولی رو تجربه نکنه.
زت زیاد.

در مورد خبر که باید بگم انویدیاست و با اینکه قبولش دارم ولی این روز ها سوزش ناجوری احساس میکنه پس تلاوتهاشو جد ی نگیرید :d
در مورد پلی 4 باید گفت شک نکنید چیز فوق العاده قدرتمندی خواهد شد... توجه کنید که این کنسول 8 گیگ رم با معماری ddr5 داره که فعلا رو پی سی موجود نیست و همین رم قدرتمند نشون میده که سایر قطعات هم خوفناک خواهد بود
مثلا کیلزون شادوفال با اون گرافیک خیره کننده چیزی در حد فقط یک و نیم گیگ از رم دستگاه رو استفاده میکنه !!!
دوستان خیالشون راحت باشه که پلی 4 پلتفرمی قدرتمند میشه....
اما خب بنظرم ترکیب ایده عال نسل بعد باید pc & ps4 باشه که بازی های مولتی رو رو پی سی رفت و انحصاری ها رو رو پلی 4
ضمنا فقط انحصاری ها نیست خیلی از عناوین کنسولی بین پلی استیشن و ایکس باکس خواهند بود که رو پی سی نخواهد اومد....
یعنی اگه فقط به پی سی اکتفا کنید شک نکنید 50 در صد بازی ها نسل بعد رو از دست خواهید دید
pc with ps4 :x

این NVidia رسما این ps4 رو داغون کرد . چی میخواد ؟ یه بار میگه ps4 ضعیفه بعد کارت گرافیک میسازه میگه این فلان برابر ps4 فلان بهمان . منو داره کم کم از خرید ps4 پشیمون میکنه ... باید منتظر xbox باشیم :|

در مورد خبر که باید بگم انویدیاست و با اینکه قبولش دارم ولی این روز ها سوزش ناجوری احساس میکنه پس تلاوتهاشو جد ی نگیرید :d
در مورد پلی 4 باید گفت شک نکنید چیز فوق العاده قدرتمندی خواهد شد... توجه کنید که این کنسول 8 گیگ رم با معماری ddr5 داره که فعلا رو پی سی موجود نیست و همین رم قدرتمند نشون میده که سایر قطعات هم خوفناک خواهد بود
مثلا کیلزون شادوفال با اون گرافیک خیره کننده چیزی در حد فقط یک و نیم گیگ از رم دستگاه رو استفاده میکنه !!!
دوستان خیالشون راحت باشه که پلی 4 پلتفرمی قدرتمند میشه....
اما خب بنظرم ترکیب ایده عال نسل بعد باید pc & ps4 باشه که بازی های مولتی رو رو پی سی رفت و انحصاری ها رو رو پلی 4
ضمنا فقط انحصاری ها نیست خیلی از عناوین کنسولی بین پلی استیشن و ایکس باکس خواهند بود که رو پی سی نخواهد اومد....
یعنی اگه فقط به پی سی اکتفا کنید شک نکنید 50 در صد بازی ها نسل بعد رو از دست خواهید دید
pc with ps4 :x
دوسته گلم اون رم ddr5 مربوط به گرافیک هست نه cpu :d
انودیا میتونست تراشه هاشو به کنسول ها یده اما به قیمت بالاتری میخاست عرصه کنه که خوب مسلما نمیصرفه / بعد این که کنسول ها رفتن سراغ amd بازم ps4 قسد داشت یه چیپ از انویدا بگیره برای فیزیکس اما اینجور که معلوم شد انودیا بهش نداد یا سر قیمت به توافق نرسیدن یا هر چیز دیگه
انودیا فعلا روی تراشه های موبایلیتی تمرکز بیشتری کرده . خلاسه باید نون شب بزاری جلو کارگراش:p
اون جمله قرمز خیلی حرف منطقی بود:x

دوسته گلم اون رم ddr5 مربوط به گرافیک هست نه cpu :d
انودیا میتونست تراشه هاشو به کنسول ها یده اما به قیمت بالاتری میخاست عرصه کنه که خوب مسلما نمیصرفه / بعد این که کنسول ها رفتن سراغ amd بازم ps4 قسد داشت یه چیپ از انویدا بگیره برای فیزیکس اما اینجور که معلوم شد انودیا بهش نداد یا سر قیمت به توافق نرسیدن یا هر چیز دیگه
انودیا فعلا روی تراشه های موبایلیتی تمرکز بیشتری کرده . خلاسه باید نون شب بزاری جلو کارگراش:p
اون جمله قرمز خیلی حرف منطقی بود:x
شرمنده..من اطلاعات سخت افزاریم ضغیفه ولی خب از این ddr5 خیلی تعریف کردن...:">:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or