قدرت NvidiaTitan سه برابر از GPU به کار رفته در PS4 بیشتر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Aliɾeza

کاربر سایت
Nvidia.jpg

شرکت Nvidia اخیرا اعلام کرده است ، قدرت Titan سه برابر بیشتر از GPU به کار رفته در کنسول PS4 خواهد بود.

درست است ، یک کارت گرافیک 1000 دلـاری کجا وو ؟ یک کنسولی که احتمال میرود قیمتش سه برابر کمتر باشد کجا ؟ ! حقیقت این است که ما هنوز از قیمت این کنسول خبر نداریم ولی میدانیم که قیمت ان بیشتر از 599 دلـار نخواهد بود.

"حالا این موضوع پیش می آید که شرکت Nvidia چگونه از مشخصات کنسول های PS4 و XBOX720 باخبر شده است ؟ آیا ممکن است تمام خبر ها و کامنت های موجود شایعه ای بیش نباشد ؟! این موضوع موقعی صحت پیدا میکند که به طور رسمی تایید شود در غیر این صورت باید صبر کرد .

آن ها ادعا میکنند که در رابطه با این موضوع مصاحبه ای با سایت 4Gamer داشته اند و حقیقت هایی وجود دارد که میتوان ثابت کرد قدرت Titan چیزی فراتر از عالی است ، حیف ، زیر شما در رابطه با کمپانی صحبت میکنید که محصولات آن رقیبانش را ناامید میکند. | منبع

در جواب بعضی دوستان که پای اپگرید کردن سیستم میکشن وسط این مورد هم هست که من یکی از اقوام نزدیکم یه سیستم پوکیده داره که کارتش 9600GSO هست و 384 مگابایت با رم gddr3 و یه cpu دو هسته ایی amd اتلان با فرکانس 2.6 و فقط 2 گیگ رم ddr2 با باس 800.

اصلا باور کردنی نبود ولی dmc رو روی ultra با رزلوشن 1920 در 1080 با high reslotion texture داشت تو جاهای معمولی 50 تا 60 فریم و تو جاهای شلوغ و درگیری 30 فریم میکشید کات سکانسها رو هم 40 تا 50 فریم بخوبی اجرا میشد.من خودم واقعا تعجب کردم که این سیستم داره اینطوری اجرا میکنه بازی رو.
بازیهای دیگه هم مثل مس افکت3 عالی اجرا میشدن روی تنظیمات اخر ولی بازم خیلی بهتر کنسول بود چه از نظر کیفیت چه فریم.

به نظرم برای پلتفرم pc بسیار خوب شد انویدیا وارد ماجرای این سه تا کنسول جدید نشد.

اصلا باور کردنی نبود ولی dmc رو روی ultra با رزلوشن 1920 در 1080 با high reslotion texture داشت تو جاهای معمولی 50 تا 60 فریم و تو جاهای شلوغ و درگیری 30 فریم میکشید کات سکانسها رو هم 40 تا 50 فریم بخوبی اجرا میشد.من خودم واقعا تعجب کردم که این سیستم داره اینطوری اجرا میکنه بازی رو.
بازیهای دیگه هم مثل مس افکت3 عالی اجرا میشدن روی تنظیمات اخر ولی بازم خیلی بهتر کنسول بود چه از نظر کیفیت چه فریم.
2-3 صفحه قبل همینو پرسیدم. الان DMC شما (1080p و 60 fps) با DMCـی که ماها بازی کردیم فرق کرده؟ چه میدونم 10 تا اهنگ جدید بهش اضافه شده یا مثلا 5 ساعت گیم‌پلیش بیشتر شده؟
اون زمان دوست شما بیشتر از یکی دو میلیون خرج اون سیستم کرده و من اون گیم رو با Xbox 360 ـه 265 هزار تومنی بازی میکنم. تازه افت فریم هم نداره :دی
........................................................

جوابیم ندارید آنچارتد و هیلو و لم میدم روی کاناپه و این حرفای صد من یه غاز رو برای خودتون نگه دارین...
شعورت در همین حده دیگه.. کاریش نمیشه کرد.

di-IPZX.jpg

حرف حق جواب نداره! این تاپیک ها هم فقط جایی برای توهین و ترول هست، موضوع این تاپیک هم بحث برتری PC مقابل کنسول هست نه چیز دیگه، الکی طفره نرید. به هر حال بنده دوباره سوالم رو تکرار می کنم، اگه جوابی داشتید شماها برنده شدید! :
سال 2006 اینطورا هم زیاد امثال این تایتان بودند که الان رو سیستم مدارس محروم وجود دارند در حالیکه PS3 و 360 هنوز زنده اند!
تایتان اوایل نسل پیش کارت هایی مثل جیفورس 6800 یا 6600 بودن که الان تو موزه هم پیدا نمی شن، و حتی تو سطل آشغال!
پس چی رو دقیقا دارید تو سر ماها می کوبید؟
جالبه، هر وقت این بحث پیش میاد شما سریع و فرت فرت آنچارتد و هیلو رو میکنین ولی وقتی به ما میرسه سبک استراتژی یه سبک بیهوده و مسخره و عناوین PC آشغال حساب میشن. خیلی باحالین.
اما در مورد سوالت،
آره هنوزم که هنوزه روی سیستم خیلیا همون کارت گرافیک سال 2006 بسته هست. اون خروجی مورد نظرشون هم میگیرن. حالا رو چه حساب فکر میکنی اون کارت سال 2006 مرده و چرا فکر میکنی همه جیباشون تا خرخره پر پوله و هفته ای 2 بار کارت عوض میکنن جز اسرار نهفته و مرموزی هست که همیشه تو بازیسنتر پیدا میشه و هیچ جوابی هم براشون نیست...
حرف حق پیش کشیدی...
شما میگین PC به درد بازی نمیخوره. حالا من سوالمو میپرسم و انتظار جواب هم ندارم چون میدونم براش جوابی نیست. اگر برای این سوالم جواب داشتی که هیچی ولی اگر نداشتی پس لطفا ادای بچه ها رو در نیارید چون اصلا بهتون نمیاد:
سوال من اینه که، اونی که خوره سبک استراتژی و MMO هست ولی هیچ سبک دیگه ای بازی نمیکنه، حکمش چیه؟
جوابیم ندارید آنچارتد و هیلو و لم میدم روی کاناپه و این حرفای صد من یه غاز رو برای خودتون نگه دارین...
کلا به شخصه برای من خیلی جالبین. مثل این بچه ها میمونین که میگن بازی من بهتره و کنسول من خوشگل تره و ...
دقت هم داشته باشین، ما کاری بهتون نداریم، شماها هستین که وقتی میبینین نمیتونین به همدیگه گیر بدین و زورتون به سر همدیگه نمیرسه (سونی و مایکروسافت) و مهم ترین عامل بسته شدن بسیاری از تاپیک های خبری هستین، فیلتون یاد هندوستان میکنه و عقده گشایی میکنین. به غیر از چند تن معلوم الحال که دوست دارن تاپیک ها رو به هم بزنن، تر و خشک رو با هم نسوزونین و فکر نکنین همه مثل خودتون هستن.
روز خوبی داشته باشین
yahoo_53.gif
منظور من رو متوجه نشدید. موضوع این تاپیک اینه که تایتان سه بار از GPU پلی استیشن4 قوی تره ولی شماها علاقه دارید بحث رو ببرید سمت دیگه. خب اگه قوی تره چرا تو نسل قبلش اینطور نشد؟
اونموقع هم کارت گرافیک های خیلی شاخی بودن تو سال 2004 و 2005. الان یه سال تا شروع نسل بعد مونده و دقیقا باید با سال 2004 مقایسه کرد که کارت های سری 6000 انویدیا بودن. الان به لعنت خدا هم نمیرزن این کارت ها، رو سیستمی بسته شده باشن به چه درد می خورن؟ بازی مولتی که کنسول راحت اجرا می کنه رو می تونن از پسش بربیان؟ اگه قابل مقایسه ست باید تا آخر عمر PS4 کم نیاره (هر چند که کارش به همون اوایل نسل هم نمی رسه و جدیدترش میاد که چندتا آپشن توش هست مردم مجبورن بخرن در حالیکه کنسول اینطور نیست) اصلا مقایسه PC و کنسول غلطه و اینکه PC رو بکوبید تو سر کنسول غلط تر.
اصلا چرا وقتی انویدیا یه حرف چرتی زده اینهمه ازش طرفداری می کنید با این کارا؟ چرا سعی دارید حتما فکر کنید ما فن بوی هستیم شماها بهترید در حالیکه ما عاشق کنسول هامون هستیم و بعد اینکه عمرشونم تموم شد نگه شون می داریم؟

آخرین ویرایش:
شما زحمت بکش کنفرانسی که توش PS4 معرفی شد رو دانلود کن و ببین و ایندفعه خوب اون تیکه که می گن از یک دلار براش بازی هست رو گوش کن!

اتفاقا دیدم، سه بار هم دیدم!
بازی 1 دلاریش چیه؟؟؟
واقعا سن شما به 10 هم نمیرسه، اگه بخاطر عناوین 1 دلاری سمت پی اس 4 برید! 100% چیزی که از پی اس 4 نظر همه رو جلب میکنه بازی های قشنگی مثل Deep Down و... بوده که قیمتی معادل 59$ و در ایران حداقل 240 تومن رو داره! چشاتونو وا کنید، مغرضانه قضاوت نکنید و تیکه نندازید! اونایی که میرند سمت کنسول سنشون و کششون خیلی پایین تر از اوناییه که میرند سمت پی سی چون پی سی رو فقط برا بازی کردن نمیگیریم!
شما از 100 نفر سئوال کن بین یه عنوان 1 دلاری پی اس 4 و Killzone : shadow fall کدوم رو انتخاب میکنید! فکر کنم فقط شما بازی 1 دلاری رو ترجیح بدی!!

صفحه قبل همینو پرسیدم. الان DMC شما (1080p و 60 fps) با DMCـی که ماها بازی کردیم فرق کرده؟ چه میدونم 10 تا اهنگ جدید بهش اضافه شده یا مثلا 5 ساعت گیم‌پلیش بیشتر شده؟
اون زمان دوست شما بیشتر از یکی دو میلیون خرج اون سیستم کرده و من اون گیم رو با Xbox 360 ـه 265 هزار تومنی بازی میکنم. تازه افت فریم هم نداره
biggrin1.gif
هیچ تغییر گیم پلی نداشته و حرف شما درسته! الان ایکس باکس 265 تومنه؟؟؟
نسل بعد قیمت کنسولاش چند خواهد بود؟؟؟
اون موقع ترجیح میدی یه بازی مثل بتلفیلد رو روی پی سی نهایتا با قیمت 10 تومن بازی کنی یا با کیفیت کمتر روی کنسول با قیمت 250 تومن؟

یخچال ساید بای ساید و ظرفشوییت رو یادت رفت بنویسی
آخه عمو دون اینا که نوشتی چه ربطی داره :| یعنی ماها که با کنسول بازی میکنیم از پشت کوه اومدیم ؟! کامپیوتر نداریم بحث سر تایتان بود کارت dvb چیه آخه ؟! :|

استخر اختصاصی با سونا و جکوزی اختصاصی هم بزارید تنگش دیگه کامل میشه ... وقتی ایشون در حال لذت بردن از pc هستن

اتفاقا دیدم، سه بار هم دیدم!
بازی 1 دلاریش چیه؟؟؟
واقعا سن شما به 10 هم نمیرسه، اگه بخاطر عناوین 1 دلاری سمت پی اس 4 برید! 100% چیزی که از پی اس 4 نظر همه رو جلب میکنه بازی های قشنگی مثل Deep Down و... بوده که قیمتی معادل 59$ و در ایران حداقل 240 تومن رو داره! چشاتونو وا کنید، مغرضانه قضاوت نکنید و تیکه نندازید! اونایی که میرند سمت کنسول سنشون و کششون خیلی پایین تر از اوناییه که میرند سمت پی سی چون پی سی رو فقط برا بازی کردن نمیگیریم!
شما از 100 نفر سئوال کن بین یه عنوان 1 دلاری پی اس 4 و Killzone : shadow fall کدوم رو انتخاب میکنید! فکر کنم فقط شما بازی 1 دلاری رو ترجیح بدی!!
حالا چه گیریه دادید به یه دلار؟ یه نه دلار بذار روش همین الان برو PSS ببین چه بازی های خوبی هست. یادمه با زیر 10 دلار می شد بازی رالی خرید که مولتی پلیر هم داشت یا با اشتراک پلاس راحت می شد بازی های توپی مثل بردرلندز رو زیر قیمت خرید تازه بازی رایگان هم سونی می ده.
با همون یه دلارم بگم می شه بازی ایندی خرید و سرگرم شد که جذابیت خودش رو داره و دوستانی که ویتا دارن می دونن چی می گم!
در مورد اون بازیا هم فوقش کرایه می کنیم! ما از زمان سگا چنین کاری رو می کردیم!

منظور من رو متوجه نشدید. موضوع این تاپیک اینه که تایتان سه بار از GPU پلی استیشن4 قوی تره ولی شماها علاقه دارید بحث رو ببرید سمت دیگه. خب اگه قوی تره چرا تو نسل قبلش اینطور نشد؟
اونموقع هم کارت گرافیک های خیلی شاخی بودن تو سال 2004 و 2005. اگه قابل مقایسه ست باید تا آخر عمر PS4 کم نیاره (هر چند که کارش به همون اوایل نسل هم نمی رسه و جدیدترش میاد که چندتا آپشن توش هست مردم مجبورن بخرن در حالیکه کنسول اینطور نیست) اصلا مقایسه PC و کنسول غلطه و اینکه PC رو بکوبید تو سر کنسول غلط تر.
اصلا چرا وقتی انویدیا یه حرف چرتی زده اینهمه ازش طرفداری می کنید با این کارا؟
خب عزیز من منم میخوام به همین مطلب برسیم.
چرا و چطور کارت گرافیک این نسل رو میخوای با نسل بعد مقایسه کنی؟ اصلا امکان پذیر نیست که یه کارت مثلا سری 400 یا 500 توی نسل بعد دووم بیاره. ولی حداکثر توی نسل خودش برای 6 سال جوابگو هست و خروجی کامل و خوبی میشه ازش گرفت.
خب معلومه که هر نسل قوی تر از نسل قبل ظاهر میشه. چجوری میخوای پیکان رو با لامبورگینی مقایسه کنی؟ چجوری میخوای کارت 2005 رو با سیستمی که سال 2014 عرضه میشه مقایسه کنی؟
مقایسه PC و کنسول از همون روز اول غلط بوده و ما خیلی وقته اینو داریم میگیم. حسام عزیز توی صفحه قبلی گفت که هر کس بر حسب سلیقه و علاقه-ش میره طرف یه پلتفرم نه صرفا برای کل کل انداختن. واقعا امیدوارم اینو یه روز همه بفهمن.
خدا رو شکر هنوز نه من دیدم تایتان چقدر قدرت داره و نه شما دیدین PS4 چقدر قدرت داره. پس چرا بحثای بیخود میکنین پس؟ چرا نمیذارین اول این کنسول یا کارت عرضه بشه و بعدش بحثای فنی و درست و حسابی کنین؟ خداییش خنده-تون نمیگیره؟
اینکه دوستان انویدیا رو میپسندن به خاطر اینه که چندین سال هست که از این برند استفاده میکنن و از عملکردش راضی هستن. خب طبیعتا به این شرکت اعتماد دارن همونجور که شما از سونی راضی هستین.
اینکه میگی انویدیا یه حرف چرتی رو گفته، خوبه ما هم بگیم سونی یه حرف چرتی گفته که PS4 ایکس برابر قویتره و برای چی طرفداریش میکنین؟ یه ذره منطقی باشین به مولا! چیزی که هنوز تو بازار نیست و اینجور دارین جواب هم رو میدین، وای به حال اینکه بیاد...
یه سری هستن خوششون میاد بقیه رو تحریک کنن. خیلی راحت پست رو گزارش کنین به جای اینکه اعصاب خودتونو خورد کنین. اونا نه طرف ما هستن و نه طرف کس دیگه ای. یه بار دیگه هم میگم، صرفا برای یه حرف بیخود یه شخص مضحکه ملت، کل PC بازها رو زیر سوال نبرین.

انویدیا اخرین کارت گرافیکش رو با کارت اختصاصی طراحی شده برای کنسول PS4 با محدودیت رنج قیمتش مقایسه کرده و گفته تایتان سه برابر قویتره ؟ :d ! غیب میگه ؟ ;;)

اگر هدفش این بوده که حدود برتری قدرت تایتان رو نسبت به پردازنده گرافیکی PS4 نشون بده که خب یه حرفی ولی خیلی خُنُک بازی هست که مثل بچه ها بیای بگی زانتیای من از پراید تو قوی تره :d . خب طرف با بودجه تو جیبش حساب کتاب کرده رفته پراید خریده ( البته تو ذهنتون پراید قبل از گرونی رو مد نظر بگیرید ! ) . تو هم که محدودیت نداری رفتی زانتیا انداختی زیر پا . نوش جون هر دوتون . مهم اینه که فرهنگ داشته باشید و هر دو بتونید از رانندگی با این دو وسیله لذت ببرید . دروغ میگم بگو دروغ میگی :d

اگر شرایط اقتصادی و فرهنگ حاکم بر بازار این صنعت به شکلی بود که کنسول ها می تونستند با رنج قیمت 1000 دلار برای مثال به شکل دیفالت ( پیش فرض ! ) به بازار ارائه بشند اونوقت تفاوت با تایتان خیلی کمتر میشد پسر گُلُم انویدیای عزیز دل همه ما مخاطبین گرامی :d

اگر هم قضیه یه چیز دیگه هست و منابعی دارید که نشون میده ومشخص میکنه که این کنسول ها ، نسبت قطعات و قیمت هاشون منطقی نیست و کمپانی های سونی و مایکروسافت دارند سر ملت رو کلاه میذارن خب بیان به صورت منطقی رو کنید رفرنس هاتون رو . مثل ویکی لیکس گرامی که پته همه رو میریزه رو اب :d .

attention please

سونی، ماکروسافت و صنف PC بازان جهان؛ به خاطر این عظم بلند شما برای طرفداری و چیز پارگیتان از شما تقدیر و تشکر نمودند و ارزو کردن در دیگر مراحل زندگی و کشوری نیز اینگونه باشید. در این بیانیه آمده است ما سال‌هاست که در صنعت بازی هستیم ولی مثل شما ایرانی‌ها علاف و کودک اندیش که به همانند اینکه اسباب بازیش را دارد با پسر همسایه مقایسه می‌کند، ندیده‌ایم. لطفا از ما بکشید بیرون.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or