قدرت NvidiaTitan سه برابر از GPU به کار رفته در PS4 بیشتر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Aliɾeza

کاربر سایت
Nvidia.jpg

شرکت Nvidia اخیرا اعلام کرده است ، قدرت Titan سه برابر بیشتر از GPU به کار رفته در کنسول PS4 خواهد بود.

درست است ، یک کارت گرافیک 1000 دلـاری کجا وو ؟ یک کنسولی که احتمال میرود قیمتش سه برابر کمتر باشد کجا ؟ ! حقیقت این است که ما هنوز از قیمت این کنسول خبر نداریم ولی میدانیم که قیمت ان بیشتر از 599 دلـار نخواهد بود.

"حالا این موضوع پیش می آید که شرکت Nvidia چگونه از مشخصات کنسول های PS4 و XBOX720 باخبر شده است ؟ آیا ممکن است تمام خبر ها و کامنت های موجود شایعه ای بیش نباشد ؟! این موضوع موقعی صحت پیدا میکند که به طور رسمی تایید شود در غیر این صورت باید صبر کرد .

آن ها ادعا میکنند که در رابطه با این موضوع مصاحبه ای با سایت 4Gamer داشته اند و حقیقت هایی وجود دارد که میتوان ثابت کرد قدرت Titan چیزی فراتر از عالی است ، حیف ، زیر شما در رابطه با کمپانی صحبت میکنید که محصولات آن رقیبانش را ناامید میکند. | منبع

13 بدرتون بدر.یه چیز بگم برم.کیسم رو 2 سال پیش با 2 تومن آپگرید کردم هر چی هم بازی میاد نسخه pc رو هم دانلود میکنم ببینم حد گرافیکش چقدر و چند فریم میکشه و بعدش کنسول رو روشن میکنم و بازی باهاش تموم میکنم.پس ...همین دیگه برم یه چایی بوخورم دود آتیشا از سرم بیاد بیرون:d

خوب قضیه همینه دیگه :ذی تا وقتی شرکتهای سازنده کنسول هوادانی مثل شما داشته باشه وضعش همینه دیگه :ذی:-p

در بدترین شرایط وضع ما از شما خیلی بهتره.
  • کنسولی که میخریم تا ماتحت وجودش توسط سازنده کشف و مورد استفاده قرار میگیره. اتفاقی که برای Uncharted 2 و Halo 4 افتاد. تو خواب هم نمیدیدم یه کنسول 8 ساله بتونه از پس گرافیکی مثل Halo 4 بر بیاد. Uncharted 2 هم سفره در افتابِ نیاز به توضیح نیست. (ولی شما 900$ پول GPU میدی که شاید 2-3 تا بازی عرضه بشه که از تکنولوژیهای اون پشتبانی کنه).
  • یک بار هزینه میکنیم برای 7-8 سال (ps3 ـه 20 گیگ ریجن J من که هفته اول لانچ خریده شده مثل روز اولش کار میکنه).
  • من Castelvania بازی میکنم از شکوه طراحی هنری و داستان گیراش و گیم پلی محشر لذت میبرم درحالی شماها مشغول WOoOoOW کشیدن برای 56 فریم گرفتن از فلان بازی هستید یا دیدن Pixel Accurate Mapping و Off-On کردنش توی Crysis 3.
  • اگر بحث راحتی باشه حداقل ما (من) روی مبل لَم میدیم و بازی میکنم ولی شماها ...... .
  • این چیزا کسی رو هاردکور یا Old School نمیکنه به خدا ( 4 تا فریم اینور اونور ارزش نداره والا).

پ.ن. با نمودارها و این ادعاهای آبگوشتی توسط انویدیا نمیشه Ps4 رو Out date دونست از الان :d.

آخرین ویرایش:
به ایشون توصیه می کنم این دمو انریل 4 را نگاه کنه !
اره براي pc مقداري بهتر بود ولي خب تازه ps4 معرفي شده و هنوز كامل اين انجين روش اپتيمايز نشده.....اگر هم دقت كرده باشي اين نمايش Elemental روي ps4 كه در gdc بود خيلي بهتر از نمايش اين دمو روي ps4 در 20feb در مراسم معرفي ps4 بود كه نشون ميده داره اين موتور بيشتر با ps4 سازگار ميشه
ضمناًً از يه دمو ازمايشي هم نميشه راجب قدرت يه ديوايس اون هم به اين زودي قضاوت كرد.....

من مگه توهین کردم؟ :|
پ.ن: بیخیال این بحث بشیم خیلی بهتره.

نه شوما توهین نکردی. یه شوخی به قول معروف لاتی کردی که همونطور که انتظار میرفت فقط خودتون و دوستاتون که لایک کردن، فهمیدین. ;)

قبل اینکه بیخیال بشیم، من یه چیز بگم؛
اینجا خیلی ها هستن بدون اینکه به قیمت تموم شده برای اون دستگاه نگاه کنند نظر میدند.
بعضی ها فکر می کنند همه ی مردم پول دارند! به عنوان مثال شما همین برنامه معروف top gear رو نگاه کن،
2 تا ماشینه خوب رو وقتی که با هم مقایسه می کنند جدا از اینکه اون بهتره قیمتش بیشتره، اما اون یکی دیگه هم تقریبا همونه با همون امکانات کم و بیش،
اما قیمتش خیلی مناسب تره، خب مثلما جرمی با بکس اون ماشین ارزون تره که همون امکانات رو بهت میده رو پیشنهاد می کنند دیگه. :d

قبل اینکه بیخیال بشیم، من یه چیز بگم؛
اینجا خیلی ها هستن بدون اینکه به قیمت تموم شده برای اون دستگاه نگاه کنند نظر میدند.
بعضی ها فکر می کنند همه ی مردم پول دارند! به عنوان مثال شما همین برنامه معروف top gear رو نگاه کن،
2 تا ماشینه خوب رو وقتی که با هم مقایسه می کنند جدا از اینکه اون بهتره قیمتش بیشتره، اما اون یکی دیگه هم تقریبا همونه با همون امکانات کم و بیش،
اما قیمتش خیلی مناسب تره، خب مثلما جرمی با بکس اون ماشین ارزون تره که همون امکانات رو بهت میده رو پیشنهاد می کنند دیگه. :d

پیرو فرمایش شما، من قبل اینکه یه بازی رو انجام بدم میرم یو تووووب و چند تا ویدیو از گیم پلی بازی رو میگیرم نیگا میکنم. این اخلاق رو از وقتی پیدا کردم که بازی های سونی رو اریج میخرم. اتفاقا دقیقا از همون موقع هم قیمت کنسول و قطعات PC برام مهم شده.
شاید اگه 2 سال پیش بود خیلی راحت تایتان رو میگرفتم اونم با قیمت امروزیش. ولی الان دیگه این کار رو نمیکنم.

من مگه توهین کردم؟ :|

ما ایرانیا یاد گرفتیم وقتی کار به جاهای باریک می رسه خودمونو می زنیم به اون راه . مثل یک مرد قبول کنی که توهین کردی . تا شکلکم میذاری و انکار میکنی.

در بدترین شرایط وضع ما از شما خیلی بهتره.
  • کنسولی که میخریم تا ماتحت وجودش توسط سازنده کشف و مورد استفاده قرار میگیره. اتفاقی که برای Uncharted 2 و Halo 4 افتاد. تو خواب هم نمیدیدم یه کنسول 8 ساله بتونه از پس گرافیکی مثل Halo 4 بر بیاد. Uncharted 2 هم سفره در افتابِ نیاز به توضیح نیست. (ولی شما 900$ پول GPU میدی که شاید 2-3 تا بازی عرضه بشه که از تکنولوژیهای اون پشتبانی کنه).
  • یک بار هزینه میکنیم برای 7-8 سال (ps3 ـه 20 گیگ ریجن J من که هفته اول لانچ خریده شده مثل روز اولش کار میکنه).
  • من Castelvania بازی میکنم از شکوه طراحی هنری و داستان گیراش و گیم پلی محشر لذت میبرم درحالی شماها مشغول WOoOoOW کشیدن برای 56 فریم گرفتن از فلان بازی هستید یا دیدن Pixel Accurate Mapping و Off-On کردنش توی Crysis 3.
  • اگر بحث راحتی باشه حداقل ما (من) روی مبل لَم میدیم و بازی میکنم ولی شماها ...... .
  • این چیزا کسی رو هاردکور یا Old School نمیکنه به خدا ( 4 تا فریم اینور اونور ارزش نداره والا).

پ.ن. با نمودارها و این ادعاهای آبگوشتی توسط انویدیا نمیشه Ps4 رو Out date دونست از الان :d.

• اینکه کاملا درسته. روی کنسول با بهینه سازی و برنامه نویسی اختصاصی در طولانی مدت خروجی فوق‌العاده ای میشه گرفت که روی PC اینطوری نیست. البته این بازی هایی که نام بردید انحصاری و 1st Party هستن و در بازی های مولتی‌پلتفرم PC در اکثر موارد کیفیت خیلی بهتری ارائه میده. در PC از قدرت خام کارت ها استفاده کامل نمیشه. کارتُ معمولا بر حسب عملکرد توی بازی‌ها میخرن. همه هم قرار نیست کارت 1000 دلاری تایتان رو بخرن، این کارت برای افراد Super enthusiast در نظر گرفته شده و کارت های سری 700 که هنوز عرضه نشدن هم به اندازه‌ی این سریع نیستن (طبق گفته‌ی انویدیا). یه کارت GTX 660 به قیمت 230$ در همه‌ی بازی ها کفایت میکنه. و از طرفی تنظیمات گرافیکی بازی هم دکوری نیستن. اونا برای این قرار داده شدن تا محدوده‌ی بیشتری از کاربرا بتونن بازی کنند (هرچند بقول یکی از دوستان: طرف میبینه نمیتونه بذاره رو آخرین تنظیمات اعصابش خرد میشه:)))
  • این هم درسته. هزینه‌ی PC بالاتر از کنسول هست ولی نه به اندازه‌ای که بعضی ها فکر میکنند ( GPU: 1000$ و CPU: 1000$)
  • در کلکل های بچگانه من خودمُ وارد نمیکنم.
  • لم دادن روی مبل و بازی با گیم پد هم بر خلاف انتظار شما در PC وجود داره و به راحتی در دسترس هست. همه پشت صندلی نمیشینند.
  • موافقم. مهم لذتی هست که یک فرد از اون پلتفرم/بازی میبره.

اخه خوب اگر قرار باشه يه كارت gtx 660 بخره چرا نره مثلا ps4 بخره......حتما ميدوني كه شتاب دهنده گرافيكيه ps4 از gtx 660 و 7850 قوي تر ......
دوستان براي اين كارت 1000 دلاري رو مثال زدن كه دوستان pc فن دنبال قدرتي بيشتر از كنسول ها نسل بعد هستن....
در اکثر تاپیک‌ها از تایتان برای ثابت کردن گرون بودن PC Gaming استفاده میشه. مسئله قدرت نیست. اینکه چرا یه نفر PC رو به کنسول ترجیح میده یا برعکس به نظر و سلیقه و ژانرهای مورد علاقه‌ی اون فرد بستگی داره و بحث کردن در این مورد بی‌فایده است. قدرت پردازشی با اینکه مهمه ولی همه چیز نیست. با نزدیک بودن معماری کنسول های نسل بعد به معماری PC پورت های بازی های نسل بعد راحت‌تر، ارزون تر و قوی‌تر انجام میشه برای PC و با چندین CRPG از سازنده های کارکشته که با Kickstarter هزینه‌ی اونا به دست اومده به نظر من PC دورانی عالی رو سپری میکنه.

آخرین ویرایش:
  • اینکه کاملا درسته. روی کنسول با بهینه سازی و برنامه نویسی اختصاصی در طولانی مدت خروجی فوق‌العاده ای میشه گرفت که روی PC اینطوری نیست. البته این بازی هایی که نام بردید انحصاری و 1st Party هستن و در بازی های مولتی‌پلتفرم PC در اکثر موارد کیفیت خیلی بهتری ارائه میده. در PC از قدرت خام کارت ها استفاده کامل نمیشه. کارتُ معمولا بر حسب عملکرد توی بازی‌ها میخرن. همه هم قرار نیست کارت 1000 دلاری تایتان رو بخرن، این کارت برای افراد Super enthusiast در نظر گرفته شده و کارت های سری 700 که هنوز عرضه نشدن هم به اندازه‌ی این سریع نیستن (طبق گفته‌ی انویدیا). یه کارت GTX 660 به قیمت 230$ در همه‌ی بازی ها کفایت میکنه. و از طرفی تنظیمات گرافیکی بازی هم دکوری نیستن. اونا برای این قرار داده شدن تا محدوده‌ی بیشتری از کاربرا بتونن بازی کنند (هرچند بقول یکی از دوستان: طرف میبینه نمیتونه بذاره رو آخرین تنظیمات اعصابش خرد میشه:)))
  • این هم درسته. هزینه‌ی PC بالاتر از کنسول هست ولی نه به اندازه‌ای که بعضی ها فکر میکنند ( GPU: 1000$ و CPU: 1000$)
  • در کلکل های بچگانه من خودمُ وارد نمیکنم.
  • لم دادن روی مبل و بازی با گیم پد هم بر خلاف انتظار شما در PC وجود داره و به راحتی در دسترس هست. همه پشت صندلی نمیشینند.
  • موافقم. مهم لذتی هست که یک فرد از اون پلتفرم/بازی میبره.
اخه خب اگر قرار باشه يه گيمر بره و يه كارت gtx 660 بخره چرا نره مثلا ps4 بخره......حتما ميدوني كه شتاب دهنده گرافيكيه ps4 از gtx 660 و يا 7850 قوي تر ......
دوستان براي اين كارت 1000 دلاري رو مثال زدن كه دوستان pc فن دنبال قدرتي بيشتر از كنسول ها نسل بعد هستن....

آخرین ویرایش:
اینو هممون میدونیم که هیچ کنسولی از لحاظ گرافیکی بهpc نمیرسه و pcکنسول مادر حساب میشه وکنسولهای دیگه زیر مجموعهpc حساب میشند. crysis3 را عشق است پس الکی بحث نکنید:d:xpc سالاره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or