فیل اسپنسر از نحوه و رویکرد سونی برای عرضه‌ی دیرهنگام بازی‌های خود روی PC انتقاد کرد

EAST2WEST

کاربر سایت
فیل اسپنسر طی گفتگوی خبری اخیر خود ، چند روز قبل از برگزاری رویداد E3، بطور غیر مستقیم از نحوه و رویکرد سونی برای عرضه‌ی دیرهنگام بازی‌های خود روی PC انتقاد کرد ، وی در این باره گفت :

1623339387952.png

در حال حاضر ما تنها پلتفرمی هستیم که بازی‌‌ها ویدیویی را بطور همزمان روی کنسول، سرویس ایکس کلود و رایانه‌های شخصی عرضه می‌کنیم. دیگران [اشاره به شرکت سونی] سال ها بعد بازی‌های کنسول خود را برای رایانه‌های شخصی عرضه می‌کنند. آن‌ها نه تنها مردم را اول وادار به خرید سخت افزار خود می‌کنند، بلکه برای بار دوم آن‌ها مجبور به پرداخت هزینه برای بازی روی رایانه‌های شخصی می‌کنند.

منبع : https://www.theverge.com/2021/6/10/22527461/xbox-xcloud-game-streaming-try-before-download-feature

آخرین ویرایش:
ایشان خیلی راست میگن گیم پس رو روی لینوکس هم بیارن روی مک هم بیارن. چرا کاربر رو مجبور میکنه سیستم عامل شخمی شرکتش رو بخره؟ سیستم عاملی که جون میکنه یه اندروید استادیو بالا بیاره. لینوکس مثل هلو کار میکنه هنگ نداره ویروس نمیگیره. این حرفا به ماکروسافت نیومده زمانی تشییع جنازه آیفون گرفته بودن واسه اومدن ویندوز فون
4c8aa8437f8b9af12b830600

یا netscape بخاطر بودن ie روی ویندوز نابود شد. این جناب فیل نمیدونه هدف ساختن کنسول برای سونی و نینتندو چیه. خریدن پلتفرم و فروختن نرم افزار برای جبران ضرر کنسول. اینجور باشه نینتندو دیگه یزید زمانه هست. حالا سونی هر چند سال به pc میده ولی نینتندو کلاه ماریو هم به کسی نمیده. ماکروسافت داره این کارا رو میکنه چون ویندوز محصول خودش هست و اومدن همه بازی ها از شرکت ها به ویندوز به نفع خودش.

آخرین ویرایش:
حرف های "فیل بزرگ" رو زیاد جدی نگیرین، این آدم از 2014 هر سال میاد رو استیج میگه: امسال عظیم ترین لاین آپ تاریخ اکس باکس رو داریم" بعد همه میبینیم سر کاریم....
به فیل بزرگ فقط باید گفت:

پ.ن: 10 ساله همه رو سر کار گذاشته بعد از رو راستی صحبت میکنه، اصلا هم خبر نداریم اول نسل 8 میخواست با ساختن انحصاری با سونی رقابت کنه که شکست خوردن و زدن تو کار سرویس گیم پس و استودیو خریدن.
"دروغگوی اعظم" تو بیا برامون حق گویی کن.:))

View attachment 210800

اون جمله جیم رایان چه ارتباطی به xbox و فیل اسپنسر داره ؟ :-??
جیم رایان استراتژی خودش تشریح می کنه و حتی کوچک ترین اشاره ای به رقیب نکرده
اگه جیم رایان می گفت
ما برای pc گیمرها ارزش قائلیم و بر خلاف رقیب بازی های شاهکار/ باکیفیت می سازیم که ارزش صبر چند ساله pc گیمر ها رو داره
بله منطقی بود که اسپنسر جواب بده
حالا که حتی کوچک ترین اشاره ای نکرده و فیل اسپنسر مستقیم داره به سونی حمله می کنه , اینجا یکی یه چیزی گفته،طرف مقابلش در همون مورد جوابشو داده:))

انتشار که هیچ , اگه مایکرو چند ماه دیرتر اقدام می کرد Starfield هم الان انحصاری زمانی بود
View attachment 210812
خب اون که اره ولی تو گفتی بین سونی و بتسدا قرار داد سرش بسته شده فیل اسپنسر لغوش کرده اونو میگم الان که این هیچ قرارداد بسته نشده و قبل از اینکه بتونن اصلا خرید انجام شده

جدا اگه خارج از اکوسیستم انحصاری پلی استیشن باشی، آدم نمیتونه بهت بابت داشتن همچین حسی نسبت به اسپنسر گیر بده :D داره همین قدری که میگی به مابقی جامعه گیمینگ لطف می کنه :x
حالا یکی میتونه بگه از موضع ضعف بوده و اینا. ما میدونیم
این موقع ها من همیشه از داداش بزرگترم که یه جورایی گیمر کژواله مثال میزنم
داداش من از کل اخبار گیمینگ صرفا اسم کنسول ها و چندتا بازی رو میدونه، براش به وضوح این کاری که مایکروسافت تو ترویج کراس پلی و سرویس های اشتراکی و کراس بای و بکوارد کامپتیبیلیتی و کمک به رشد کمپانی تو حوزه PC Gaming کرده براش مقدس تره تا هر کار و دستاوردی که سونی و نینتندو با دستگاه هاشون تو چندسال اخیر داشتن. اصن فیل اسپنسر هم نمیشناسه. در اون حدیه که به زور بدونه میاموتو ماریو رو ساخته و هیچ کنفرانس گیمینگی رو هم ندیده تو عمرش. ولی به عنوان مشتری معمول این حوزه حس می کنه که آزادتره تو این اکوسیستم
حرفش هم اینه که تکلیف اش معلوم تره و راحتتره توش. من نمیتونم چیزی بهش بگم وقتی اینو میگه

اون داداشمه
من که فن نینتندوئم... عمرا هم XSX ـی چیزی بخرم. لپ تاپم هم زورش به هیچ بازی AAA ـی نمیرسه. ولی من اینو میبینم، برای منم فیل اسپنسر و حرکت هاش تصویر مقدس برام میسازه :D
وای به حال اونی که تو بطن اون اکوسیستم باشه.

جدا چیز عجیب برای من تصویریه که شما از فیل اسپنسر ساختید تا هر چیز دیگه
الان یه سوال...
شما که زحمت کشیدید Ori خریدید؛ روی PC هم میتونید بزنید دیگه انشاالله؟ :دی
و همینطور دوستانی که کاپهد خریدن؟ :-"

وبندوز هم سیستم عامل شخمی شد. 2-3 بیلیون آدم نمیدونستن ویندوز شخمیه. خدایا متشکریم که فهمیدیم

الان یه سوال...
شما که زحمت کشیدید Ori خریدید؛ روی PC هم میتونید بزنید دیگه انشاالله؟ :D
Xbox Play Anywhere | Xbox
لیستشو فکر کنم چک نکردی.
Cuphead | Xbox
Ori and the Will of the Wisps | Xbox
اگه منظور نسخه استیمه، اره استیم جداست ولی نسخه ویندوز استور با همه. تو این یه مورد وو عدم پرداخت، اگر بالفرض ، که محاله سونی چنین کاری بکنه. از طریق اپیک که یکم سهامداراشه، حرکتی بزنه. یا یه استوری چیزی برا pc بزنی.
چون استیم درصدشو میگیره به ازای فروش ، و اونموقع باید کلی ضرر بده رو عرضه برا pc.

آخرین ویرایش:
وبندوز هم سیستم عامل شخمی شد. 2-3 بیلیون آدم نمیدونستن ویندوز شخمیه. خدایا متشکریم که فهمیدیم

Xbox Play Anywhere | Xbox
لیستشو فکر کنم چک نکردی.
Cuphead | Xbox
Ori and the Will of the Wisps | Xbox
اگه منظور نسخه استیمه، اره استیم جداست ولی نسخه ویندوز استور با همه. تو این یه مورد وو عدم پرداخت، اگر بالفرض ، که محاله سونی چنین کاری بکنه. از طریق اپیک که یکم سهامداراشه، حرکتی بزنه. یا یه استوری چیزی برا pc بزنی.
چون استیم درصدشو میگیره به ازای فروش ، و اونموقع باید کلی ضرر بده رو عرضه برا pc.
داره ورژن سوییچ رو میگه!:|

horizon واسه کنسول رایگان شد بعدش رفت روی پی سی، دیزگان هم روی پلاس رایگانه
یه لیست بلند بالا از انحصاری های سونی هست که یا کامل رایگان هستن یا روی پلاس رایگان شدن، یعنی من اگه کنسول سونی دارم اون بازی رو تجربه کردم دیگه نیاز نیست برم روی پی سی

واقعا عجیبه این جمله مدام داره تکرار میشه! مگه شما بازی های مولتی پلتفرم رو یکبار میخری و بعد روی تمام پلتفرمها بازی میکنی؟!!
اون چیزی که اسپنسر میگه سرویس اشتراکی هست و ربطی به خریدن بازی نداره، روی سرویس اشتراکی (گیم پس یا now یا هرچی دیگه) تا زمانی که اون بازی هست میتونی روی کنسول و پی سی بازی کنی، این اجاره و اشتراک بازی هست اصلا ربطی به خرید بازی و مالکیتش نداره
1- اینکه شما نسخه های رایگان اون 2تا بازی رو گرفتی به این معنی نیست که "همه" گرفته باشن. در واقع، اینکه شما نسخه کنسولی رو تجربه کردی و دلیلی نمیبینی بری روی PC هم بازی کنی فقط به خودتون مربوطه. برای بقیه نسخه نپیچین و این طرز تفکر که من = همه، جز یه توجیه مزحک نیست.

2- ارجاعت میدم به شماره 1. اون موقع که GTA V اومده بود ملت هر دوتا نسخه 360 و PS3 رو با هم میخریدن. همونطور که X1 و PS4 رو هم خریدن. همونطور که نسخه PC رو هم خریدن که با کیفیت بالاتر بزنن و برای XSX و PS5 هم خواهند خرید. اینکه ملت روی یه بازی رو روی کدوم پلتفرم و برای باز چندم بخوان بازی کنن، باز به خودشون مربوطه و بر خلاف تصور من = همه‎‌ی شما، این کار رو هم میکنن و از شما اجازه نمیگیرن.

پ.ن 1: من ندیدم اسپسنر تنها حرفی از سرویس اشتراکی بزنه و بگه منظورم اون بود و فلان. از خودتون حرف در نیارین. چیزی که واضحه اینه که اکوسیستمی که مایکی طراحی کرده، حتی الامکان باعث میشه با خریدن یه بازی، به همه نسخه هاش داخل اون اکوسیستم دسترسی داشتی باشی.

پ.ن 2: اینکه یه سری با مثلا این رفتارهای فیل مشکل دارن چون به سونی چیزی گفته...
اون موقع که سونی، مایکی رو با اون ویدئو اشتراک گذاشتن بازی ها اول نسل 8 سنگین قهوه ای کرد، سونی سوپرهیرو بود دیگه و مشکلی نداشت؟

آخرین ویرایش:
بنظرم جیم برای تلافی این حرف اسپنسر بیاد GOW یا BB رو روی steam معرفی کنه :D :D
رو pc بده رو کنسولهاش نده، این دیگه میشه انتقام سخت. اگه دی وان گیم پس کنه یا برداره فری کنه تو اپیک میشه انتقام وحشتناک. :D
داره ورژن سوییچ رو میگه!:|
خب اونو که اولش گفتیم، مگه سوییچ به فروشگاه ویندوز استور وصله. اون قسمت دوم نشدنیه. حتی ورژنهای استیم هم پولیه.
چیزی که اسپنسر داره روش مانور میده، به احتمال بسیار زیاد حتی اگه سونی هم بخواد انجام بده،بسیار زمانبره. نیاز به یه فروشگاه مشترک داره.
و همینکه رو سوییچ داده به قسمت اولش برمیگرده که محبور نکردیم سخت افزارمون رو بخرن. :D
صحبت اسپنسر درباره pc بوده، نگفته هر جا. حتما فردا هم میگید دث لوپ رو، رو ps خریدم،ای فیل دروغگو، نمیتونم رو pc مجانی برم.

بله شخمی هست. این همه آدم ویندوز استفاده میکنن کاملا مشخص هست نرم افزارهای تجاری توی لینوکس نمیان مثل ادوبی یا اوتودسک. بیشتر مردم روی اجبار ویندوز استفاده میکنن. حتی درایور انویدیا هم توی لینوکس درست پورت نشده و غیر رسمی داره استفاده میشه. ماکروسافت خودش تو Azure از سرور لینوکسی استفاده میکنه. بعد اصلا این حرفا جدا بحث من چیز دیگه بود چرا ماکروسافت گیم پس رو روی لینوکس و مک نمیده؟ اصلا ویندوز خدا. مگه رسالت عمو فیل آزاد نگه داشتن گیمر نیست؟

به نظرم حرفش درست نیست

سونی دلیلی نداره که بیاد تاریخ عرضه بازیاش رو برای PC بگه یا اینکه همزمان عرضه کنه ، چون اصل درآمد سونی از فروش بازی روی کنسول خودشه که به طبع فروش کنسول رو بالا میبره و باعث افزایش درآمد از فروش لوازم جانبی و خدمات میشه ، PC جرئی از سونی نیست و فقط از فروش بازی میتونه سود کنه ، همین

در مورد اینکه اگه بخوای روی PC بازی رو تهیه کنی دوباره باید پول بدی باز هم برمیگردیم به این مساله که پلتفورم PC جز اکوسیستم سونی نیست نه فروشگاهی داره نه چیزی و باید از فروش هر بازیش پول پرداخت کنه ، دقیقا همین کارو مایکروسافتم میکنه ، دقیقا کدوم یکی از بازیاش رو اگه بخری میتونی روی اکوسیستم دیگه ای بدون پرداخت پول بازی کنی ؟! هم استور ویندوز هم اکس باکس و هم اکس کلاود همه اکوسیستم خودشه ، اگه میشد روی فروشگاههای دیگه یا سرویس های استریم دیگه هم به صورت رایگان بازی کرد حرفش درست بود

ایشان خیلی راست میگن گیم پس رو روی لینوکس هم بیارن روی مک هم بیارن. چرا کاربر رو مجبور میکنه سیستم عامل شخمی شرکتش رو بخره؟ سیستم عاملی که جون میکنه یه اندروید استادیو بالا بیاره. لینوکس مثل هلو کار میکنه هنگ نداره ویروس نمیگیره. این حرفا به ماکروسافت نیومده زمانی تشییع جنازه آیفون گرفته بودن واسه اومدن ویندوز فون
4c8aa8437f8b9af12b830600

یا netscape بخاطر بودن ie روی ویندوز نابود شد. این جناب فیل نمیدونه هدف ساختن کنسول برای سونی و نینتندو چیه. خریدن پلتفرم و فروختن نرم افزار برای جبران ضرر کنسول. اینجور باشه نینتندو دیگه یزید زمانه هست. حالا سونی هر چند سال به pc میده ولی نینتندو کلاه ماریو هم به کسی نمیده. ماکروسافت داره این کارا رو میکنه چون ویندوز محصول خودش هست و اومدن همه بازی ها از شرکت ها به ویندوز به نفع خودش.
دوست عزیز ۲۰ یا ۳۰ یا ۴۰ سال پیش بخش های دیگه مایکروسافت به اقای اسپنسر چه ربط داره اخه...مگه مدیر اون بخش بوده...خود مایکروسافت تو این ۱۰ سال اخیر کلی تغییر کرده...حتی هسته های لینوکس رو توی ویندوز اوردن (بیشتر هم میشه)....همین مایکروسافت دیوایس داد با اندروید...تمام اپ ها روی مک هستند (افیس و اج و غیره) و غیره

کل صنعت بازی با ویندوز هست که اونم بحثش جداست....ارجاعت میدم به یکی از دلایل که باعث موفق نشدن استدیا(تا امروز) شده اینه که سیستم عاملش لینوکس هست ولی از اونطرف رقیب دیگه امازون برای سرویس ابریش (لونا) از ویندوز استفاده میکنه، که امازون خیلی رقیب جدی هست واسه مایکروسافت برای سرویس ابری میتونست اجازه نده. (همونطور که میدونید مایکروسافت میخواد بزرگترین سرویس دهنده اینترنت بشه یعنی جای امازون رو بگیره)

درباره ی گیم هم مشخصه مایکروسافت تاجایی که تونسته کراس پلی و کراس پلتفرم میکنه این سونی هست که مخالفه...الانم اگه سونی اجازه بده گیم پس بیاد روی ps..اونم تمام انحصاریهاشو میاره حتی هیلو و گیرز....کلا هرجا که گیم پس (حداقل به صورت ابری) باشه انحصاری های مایکروسافت هم هست....حتی الان خود سونی بخش ابری رو به مایکروسافت سپرده (که مشخص نیست استراتژیشون چیه هنوز نگفتن )..مارکوسافت میتونست قبول نکنه بگه همون امازون که تا ۲۰۱۹ قرارداد داشتی رو ادامه بده.

من تنها مشکلی که با سونی دارم همینه که بازیهاش واسه pc مشخص نیستکه میاد یا نه....که امیدوارم کمکم بازی هاش بیان رو pc حتی با بازه ی زمانی ۱ یا ۲ ساله

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ۲۰ یا ۳۰ یا ۴۰ سال پیش بخش های دیگه مایکروسافت به اقای اسپنسر چه ربط داره اخه...مگه مدیر اون بخش بوده...خود مایکروسافت تو این ۱۰ سال اخیر کلی تغییر کرده...حتی هسته های لینوکس رو توی ویندوز اوردن (بیشتر هم میشه)....همین مایکروسافت دیوایس داد با اندروید...تمام اپ ها روی مک هستند (افیس و اج و غیره) و غیره

کل صنعت بازی با ویندوز هست که اونم بحثش جداست....ارجاعت میدم به یکی از دلایل که باعث موفق نشدن استدیا(تا امروز) شده اینه که سیستم عاملش لینوکس هست ولی از اونطرف رقیب دیگه امازون برای سرویس ابریش (لونا) از ویندوز استفاده میکنه، که امازون خیلی رقیب جدی هست واسه مایکروسافت برای سرویس ابری میتونست اجازه نده. (همونطور که میدونید مایکروسافت میخواد بزرگترین سرویس دهنده اینترنت بشه یعنی جای امازون رو بگیره)

درباره ی گیم هم مشخصه مایکروسافت تاجایی که تونسته کراس پلی و کراس پلتفرم میکنه این سونی هست که مخالفه...الانم اگه سونی اجازه بده گیم پس بیاد روی ps..اونم تمام انحصاریهاشو میاره حتی هیلو و گیرز....کلا هرجا که گیم پس (حداقل به صورت ابری) باشه انحصاری های مایکروسافت هم هست....حتی الان خود سونی بخش ابری رو به مایکروسافت سپرده (که مشخص نیست استراتژیشون چیه هنوز نگفتن )..مارکوسافت میتونست قبول نکنه بگه همون امازون که تا ۲۰۱۹ قرارداد داشتی رو ادامه بده.
خود هسته سیستم عامل ps لینوکس بیس هست چطور میگید لینوکس به درد گیم نمیخوره؟ لینوکس منبع باز هست هر کاری میتونی با کرنل بکنی. البته خود تیم کرنل لینوکس مقصر هست هیچ حرفی نیست ولی من خود یه بازی استیم رو روی لینوکس تست کردم همزمان رندر اندروید استادیو میگرفتم و بازی تمیز اجرا میشد. همین کار رو روی ویندوز میکردم سیستم ۳ بار میزایید. استدیا مشکلش اعجوبه ای هست به اسم فیل هریسون که هر جا رفته گند زده. همین که شما میگی ویندوز از کرنل لینوکس و شل داره استفاده میکنه دلیل کم آوردن ویندوز هست.
این وسط حرف کراس پلی بستگی به دید هر شرکت داره. ویندوز محصول ماکروسافت هست و گیم پس روی ویندوز یعنی ادغام دو محصول خودش. مثل این هست که گلرنگ و اوه واسه یه شرکت هست و پکیج با هم بفروشه. ولی هر وقت اومد با شرکت این کارو کرد حساب میشه. سونی و نینتندو دید مختلف دارن دلیل نمیشه هر کاری رقیب کرد تو هم بکنی.
این هم گفتی ماکروسافت با سونی همکاری کرده شما باید دید کلی نگاه کنی. گوگل میاد برای تست فلاتر از مک و آی پد استفاده میکنه. اج جدید از کرومیوم استفاده میکنه. الان دنیا تجارت دنیای تقابل شده ولی تا وقتی که سود شرکت وسط بیاد. شما خروجی ماکروسافت رو با نینتندو و سونی یکی میدونی؟ آخرین بار که ماکروسافت یه بازی توی گوتی داشت کی بود؟ این همه شرکت هزینه و کار میکنه کلی باز تحسین شده میسازه که پلتفرم خودش فروش کنه اینکه ماکروسافت یه فاز رویایی برداشته چه ربطی به بقیه داره. نینتندو هم بازیاش رو نمیده به هیچکس

بله شخمی هست. این همه آدم ویندوز استفاده میکنن کاملا مشخص هست نرم افزارهای تجاری توی لینوکس نمیان مثل ادوبی یا اوتودسک. بیشتر مردم روی اجبار ویندوز استفاده میکنن. حتی درایور انویدیا هم توی لینوکس درست پورت نشده و غیر رسمی داره استفاده میشه. ماکروسافت خودش تو Azure از سرور لینوکسی استفاده میکنه. بعد اصلا این حرفا جدا بحث من چیز دیگه بود چرا ماکروسافت گیم پس رو روی لینوکس و مک نمیده؟ اصلا ویندوز خدا. مگه رسالت عمو فیل آزاد نگه داشتن گیمر نیست؟
/:) /:)
ویندوز دیکتاتوری؟کار کار خودشونه... منطق های VS به همه جا داره سرایت میکنه.برادر خیلی دیگه موضوع رو سخت میگیریا :D

آخرین ویرایش:
الان یه سوال...
شما که زحمت کشیدید Ori خریدید؛ روی PC هم میتونید بزنید دیگه انشاالله؟ :D

رو استور مایکروسافت خریده باشی
آره

خارج از اونا... نوپ
بعیده هیچ وقت کمپانی ها رو این مورد با هم به توافق برسن. وگرنه قشنگ به آرمان شهر میرسیم :D
فعلا حداقل مایکروسافت یه آپشن داره تو این قضیه که واقعا منصفانه است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or