فیل اسپنسر از نحوه و رویکرد سونی برای عرضه‌ی دیرهنگام بازی‌های خود روی PC انتقاد کرد

EAST2WEST

کاربر سایت
فیل اسپنسر طی گفتگوی خبری اخیر خود ، چند روز قبل از برگزاری رویداد E3، بطور غیر مستقیم از نحوه و رویکرد سونی برای عرضه‌ی دیرهنگام بازی‌های خود روی PC انتقاد کرد ، وی در این باره گفت :

1623339387952.png

در حال حاضر ما تنها پلتفرمی هستیم که بازی‌‌ها ویدیویی را بطور همزمان روی کنسول، سرویس ایکس کلود و رایانه‌های شخصی عرضه می‌کنیم. دیگران [اشاره به شرکت سونی] سال ها بعد بازی‌های کنسول خود را برای رایانه‌های شخصی عرضه می‌کنند. آن‌ها نه تنها مردم را اول وادار به خرید سخت افزار خود می‌کنند، بلکه برای بار دوم آن‌ها مجبور به پرداخت هزینه برای بازی روی رایانه‌های شخصی می‌کنند.

منبع : https://www.theverge.com/2021/6/10/22527461/xbox-xcloud-game-streaming-try-before-download-feature

آخرین ویرایش:
این سیاستی که سونی فعلا گرفته اینطور هست که مثلا ما یک سری بازی رو روی PC میدیم، بازی های تاپی که فروششون رو کردن. مردم ببینن برای نسخه های بعدی یا کلا جذب مخاطب کنیم.
خود مایکروسافت هم یک زمانی اینکارو میکرد مثلا Gears 1 رو برای PC داد بعد گفت 2 و 3 اشو بیاید Xbox بخرین

• Like
Reactions: kamyy and lomis
این سیاستی که سونی فعلا گرفته اینطور هست که مثلا ما یک سری بازی رو روی PC میدیم، بازی های تاپی که فروششون رو کردن. مردم ببینن برای نسخه های بعدی یا کلا جذب مخاطب کنیم.
خود مایکروسافت هم یک زمانی اینکارو میکرد مثلا Gears 1 رو برای PC داد بعد گفت 2 و 3 اشو بیاید Xbox بخرین
هدف سونی فقط سود اضافست نه چیز دیگه خودشون تو گزارشاتشون گفتن, بقیه همه بهانشونه :D
خودتونم بهش فکر کنید راحت میفهمید که فرانچایزهای سونی نیازی به شناخته شدن ندارن

هدف سونی فقط سود اضافست نه چیز دیگه خودشون تو گزارشاتشون گفتن, بقیه همه بهانشونه :D
همه امون هدفمون سوده خب :D
چرا نیازی به شناخته شدن ندارن؟ بازی هایی مثل Daysgone یا Horizon اتفاقا با عرضه روی یک پلتفورم دیگه میتونن فن بیس اشون گسترش بدن.
کنارش یک سود خوبی هم برای شرکت داشته باشن. حالا همه بازی های سونی که آنچارتد و GOW نیست برادر

چرا نیازی به شناخته شدن ندارن؟ بازی هایی مثل Daysgone یا Horizon اتفاقا با عرضه روی یک پلتفورم دیگه میتونن فن بیس اشون گسترش بدن.
کنارش یک سود خوبی هم برای شرکت داشته باشن. حالا همه بازی های سونی که آنچارتد و GOW نیست برادر

خب منم دارم همین میگم :D
آنچارتد نیازی به شناخته شدن نداره ولی همین الان پورت آنچارتد4 دارن میدن :D
با اینکار هیچ فن بیسی گسترش پیدا نمیکنه, چراکه چیزی به اسم رسانه و تریلرم هست, حالا همونطور که گفتم کاری ندارم هرچی میخوان پورت کنن ولی این حرفاشون همه بهانست

• Like
Reactions: Assassin's Creed
دقیقا.استراتژی سونی در پورت بازی هاش برای PC اینه که دیر یا زود این بازی ها از طریق شبیه ساز قابل بازی میشه بدون اینکه براش یک سنت درآمد داشته باشه.پس چه بهتر که این کار رو خودش انجام بده و درآمدش رو صرف ساختن بازی های جدید برای کنسول کنه.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk
البته ما اینجا یه چیزی میگیم و خودمون پایرت با امولاتور میزنیم، اما تو خارج اینطوریا نیست... حتما باید بازی ارجینال خودتو دامپ کرده باشی برای استفاده رو امولاتور
پایرسی قانونی نیست مخصوصا برای همین بازی کردن رو شبیه سازها
فلذا این نمیتونه دلیل موجهی باشه

• Like
Reactions: D_grayman
خب منم دارم همین میگم :D
آنچارتد نیازی به شناخته شدن نداره ولی همین الان پورت آنچارتد4 دارن میدن :D
با اینکار هیچ فن بیسی گسترش پیدا نمیکنه, چراکه چیزی به اسم رسانه و تریلرم هست, حالا همونطور که گفتم کاری ندارم هرچی میخوان پورت کنن ولی این حرفاشون همه بهانست
پلیری که گیم بازی نکرده چجوری میتونه فن بیس اون بشه؟
مثلا سری Lotor معروف و شناخته شدست، کسی که هنوز اون سری ندیده یا کتابهاش نخونده چجوری میتونه جزو فن هاش باشه و برای نسخه های آیندش هیجان داشته باشه؟
گسترش فن بیس بهمراهش سود بیشتر هم میاد، اینکه چیز عجیبی نیست.

اولا شما یه جا از نوشته ام پیدا کن که گفتم لینوکس به درد گیم نمیخوره؟؟؟..میگم اتفاقاتی افتاده که اقبال گیم رو لینوکس کمتره. شکرتها مجبورن یه بار دیگه برنامه نویسی کنن واسه لینوکس...بخاطر همین استدیا مشکل روبرو شده (یکی از دلایل)
اینکه میگی کم اورده رو نمیدونم شما از کجا اوردی...ویندوز داره از سیستم بسته تبدیل میشه به متن باز تا حدودی...اینم بخثش جداست و به گیم ربط نداره سیاست کلی مایکروسافت هست.

دررابطه به کراس پلی....وقتی میگیم کراس پلی نه فقط بین ویندوز و ایکس باکس...با سونی و نینتندو هم هست...پس مایکروسافت همکاری میکنه

دررابطه با سپردن ps now به مایکروسافت...سونی میتونست با همون امازون کار کنه ولی دیدن که مایکروسافت بهتره (سال قبل هییت مدیره سونی گفته بود بهترین سیستم ابری)...شما که میگی انحصار طلبه و فلان...خواستم بگم میتونست سونی رو قبول نکن ولی این کارو نکرد.(البته که به نفع خودش و من گیمره..چون سونی طرف دیگه میرفت به نظرم بد میشد..الان از خدامه که با نینتندو هم قرارداد ببنده واسه سرویس ابری)

ودر اخر هم نگاه شما که فقط به گوتی و اینا هست...ببین دوست عزیز کل فروش پلی استیشن ۴ ۱۱۵ میلیون بوده (البته امار رسمی اخر ۱۱۳ بوده که واسه ۲۰۲۰ هست)....که امار یوزهای فعال و غیره رو بگیری شاید نصف فروش هم نباشه (دقیق امارشو یادم نیست ولی امار کسایی که ps+ دارن نصف کمتر بود)..شما فکر میکنی که فقط دنیا همین ۱۱۵ میلیون نفرن.... دنیا بیش از ۳ میلیارد گیمر داره...ببین این گوتی ها چقدر گیمیر انلاین دارن..ببین بزرگترین هلدینگ گیم یعنی تنسنت چندتا گوتی داره و درامدش چیه..نمیخوام بگم ساخت بازی باکیفیت بده ...نه..ممنون سونی هستیم که این بازیهایرو میسازه...ولی میخوان بگم حتی مدیران سونی هم دارن کمکم تغییر مسیر میدن...با اوردن ip برای f2p و مولتی کردن بازی ها....این کار باید سرعت بیشتری بگیره تا از انحصار خالص سخت افزار بیان بیرون..و امیدوارم سونی موفق بشه تا ما از بازیهاش لذت ببریم و هم خودش درامدش از تنست بیشتر بشه و بازیهای بهتر بسازه.
من جواب همکاری سونی و ماکروسافت بهتون دادم. بله ماکروسافت میتونست قبول نکنه ولی این تاثیر روانی داشت روی بقیه مشتری هاش. بقیه هم این ترس رو داشتن که نکنه دو روز بعد منافع ماکروسافت با شرکت ما تناقض پیدا کنه ماکروسافت زیر همه چی بزنه. الان دوره رقابت شده دوره رقابت همراه با تجارت. ماکروسافت توی اج از کرومیوم استفاده کرده ولی میتونه بگه حالا که من این کارو کردم تو هم بیا کد جستجوگرت رو بیار تو بینگ. کاربرا رو مجبور نکن از سرچ انجین تو استفاده کنن. تفاوت سیاست بستگی به دیدگاه شرکت داره. یکی مثل گوگل اندروید خودش رو به همه جا میده تلویزیون، دوربین، یخچال. از اون طرف اپل ios خودش رو به هیجا نمیده و میگه هر کی سیستم منو میخواد باید دستگاه منو بخره. آیا میشه گفت یکی بده یکی خوبه؟ من خودم از اپل سر همین سیاست ها خوشم نمیاد ولی باید شرایط شرکت رو در نظر گرفت. سونی واقعا شرکت ۲۰ سال پیش نیست. کلی بازار از دست داده. بازار موبایلش که سر حماقت خودش داغون شد که هنوزم داره اون سیاست ها رو انجام میده، تلویزیون هم داد به سامسونگ. الان کلا سود سونی از گیم و لنز دوربین و فیلم و موسیقی هست. ماکروسافت انقدر منابع سود ده داره که بخش گیم توش گم شده. از سیستم ابری با آفیس و ویندوز کلی چیز دیگه. ۱ ماه پیش خوندم با پنتاگون قرارداد بسته ۴۰ میلیارد دلار سر یه دیوایس هوش مصنوعی.
سر لینوکس فرمودی بخاطر دوباره کد نوشتن نیست بخاطر اینکه به صرفه نیست لینوکس کمتر از ۵ درصد کامپیوترهای خانگی رو داره. یعنی هیچی. خب معلومه به صرفه نیست براشون. این اتفاق واسه مک هم افتاده. بازار مک هم حدود ۱۰ درصد باز هست. بالای ۸۰ درصد کامپیوترهای شخصی ویندوز هستند. همین چند تا بازی رو لینوکس و مک سر صدقه استیم وجود دارن. والا سیستم ps ، مک، اندروید، ios همشون یونیکس بیس هستند و اتفاقا پرفورمنس خیلی بهتر از ویندوز.
این رویای شما و جناب اسپنسر یه آرمان گرایی ناشدنی هست. اینکه یه شرکت یه سیاستی رو میگیره دلیل نمیشه بقیه هم این سیاست رو بگیرن. هر کسی تو این بازار قوت خودش رو میچسبه یکی روی سرویس یکی روی سخت افزار یکی روی هلدینگ یکی روی کیفیت بازی. هر کسی قوت خودش داره. وگرنه نینتندو کفش ماریو هم به کسی نمیده و فقط یه سری نسخه الکی موبایل از ماریو میده. حالا باید ببینیم بعدن چی میشه. ولی الان سیاست سونی پورت بازی های قدیمی و فروش رفته خودش به pc هست که هم فروش اضافه کنه هم تبلیغ بشه برای برند خودش که به نظر من هوشمندانس.

• Like
Reactions: beh1382 and Adam
من جواب همکاری سونی و ماکروسافت بهتون دادم. بله ماکروسافت میتونست قبول نکنه ولی این تاثیر روانی داشت روی بقیه مشتری هاش. بقیه هم این ترس رو داشتن که نکنه دو روز بعد منافع ماکروسافت با شرکت ما تناقض پیدا کنه ماکروسافت زیر همه چی بزنه. الان دوره رقابت شده دوره رقابت همراه با تجارت. ماکروسافت توی اج از کرومیوم استفاده کرده ولی میتونه بگه حالا که من این کارو کردم تو هم بیا کد جستجوگرت رو بیار تو بینگ. کاربرا رو مجبور نکن از سرچ انجین تو استفاده کنن. تفاوت سیاست بستگی به دیدگاه شرکت داره. یکی مثل گوگل اندروید خودش رو به همه جا میده تلویزیون، دوربین، یخچال. از اون طرف اپل ios خودش رو به هیجا نمیده و میگه هر کی سیستم منو میخواد باید دستگاه منو بخره. آیا میشه گفت یکی بده یکی خوبه؟ من خودم از اپل سر همین سیاست ها خوشم نمیاد ولی باید شرایط شرکت رو در نظر گرفت. سونی واقعا شرکت ۲۰ سال پیش نیست. کلی بازار از دست داده. بازار موبایلش که سر حماقت خودش داغون شد که هنوزم داره اون سیاست ها رو انجام میده، تلویزیون هم داد به سامسونگ. الان کلا سود سونی از گیم و لنز دوربین و فیلم و موسیقی هست. ماکروسافت انقدر منابع سود ده داره که بخش گیم توش گم شده. از سیستم ابری با آفیس و ویندوز کلی چیز دیگه. ۱ ماه پیش خوندم با پنتاگون قرارداد بسته ۴۰ میلیارد دلار سر یه دیوایس هوش مصنوعی.
سر لینوکس فرمودی بخاطر دوباره کد نوشتن نیست بخاطر اینکه به صرفه نیست لینوکس کمتر از ۵ درصد کامپیوترهای خانگی رو داره. یعنی هیچی. خب معلومه به صرفه نیست براشون. این اتفاق واسه مک هم افتاده. بازار مک هم حدود ۱۰ درصد باز هست. بالای ۸۰ درصد کامپیوترهای شخصی ویندوز هستند. همین چند تا بازی رو لینوکس و مک سر صدقه استیم وجود دارن. والا سیستم ps ، مک، اندروید، ios همشون یونیکس بیس هستند و اتفاقا پرفورمنس خیلی بهتر از ویندوز.
این رویای شما و جناب اسپنسر یه آرمان گرایی ناشدنی هست. اینکه یه شرکت یه سیاستی رو میگیره دلیل نمیشه بقیه هم این سیاست رو بگیرن. هر کسی تو این بازار قوت خودش رو میچسبه یکی روی سرویس یکی روی سخت افزار یکی روی هلدینگ یکی روی کیفیت بازی. هر کسی قوت خودش داره. وگرنه نینتندو کفش ماریو هم به کسی نمیده و فقط یه سری نسخه الکی موبایل از ماریو میده. حالا باید ببینیم بعدن چی میشه. ولی الان سیاست سونی پورت بازی های قدیمی و فروش رفته خودش به pc هست که هم فروش اضافه کنه هم تبلیغ بشه برای برند خودش که به نظر من هوشمندانس.
خوب تا حدودی با پاراگراف اولتون موافقم...این که همون چیزی بود که میگفتم...اما سونی سیاستشو تو بازار موبایل عوض کرده...دیگه نمیخواد تولید کننده بزرگ خود موبایل باشه...رفته به طرف صنعت نیمه هادی و بخش های دیگه موبایل (سامسونگ هم همین راهو درپیش گرفته ولی تا ۳ ۴ سال دیگه)...پس از دست نداده استراتژیشو عوض کرده...درمورد tv هم یکی از بهترینهاست....امسال هم بهترین اولد رو داده (اولدها رو از lg میگیره نه از سامسونگ) اما چون کیفیت محصولاتش بهتره خوب قیمت بیشتری داره درقیاس با lg و بقیه (پرچمدار ها رو میگم)...تنها موردی که کلا عقب کشید سرویس استریم فیلم بود که پلی استیشن ویو بود...که اون درس گرفته و با قرار داد هایی که با دیزنی و نتفیلیکس و اینا داره جبران میکنه

پاراگراف دوم: من کی گفتم به صرفه نیست...میگم اقبال نشده که این بحثش جداست...اصلا نه حرفی از درصد زدم نه گفتم کدوم بهتره ویا روونتر..کلا با لینوکس کار ندارم...فقط‌مثال زدم.

اما رویا و یا ارمانگرایی که میفرمایید رو متوجه نمیشم.....کدوم رویا....صنعت داره به سمت این جریان پیش میره...دسترسی به گیم از هر طریقی (ونه محدود به یه سخت افزار) که اکثرا دارن به همین سمت میرن و بازیگران جدید اضافه میشه (گوگل و امازون)...سونی قطعا اشتباه سرویس استریم فیلم خودشو رو تکرار نخواهد کرد و با قدرت (با پشتوانه ۲۰ ۳۰ ساله پر از افتخاراتش) میاد...اما تنها جایی که الان منو اذیت میکنه شفاف نبودنشه...به راحتی مثل مایکروسافت تو ۲۰۱۶ بیاد بگه که از این به بعد بازی هام رو واسه pc میدم...اول بازی های قدیمی که فروش خودشون داشته باشن که هم فن بیس بیشتر تولید کنن و هم سود بیشتر به جیب سونی بره...بازی های جدید هم فعلا (که استریم گیم هنوز همه گیر نشده) اولیت اول ps5 هست و بعد از یه مدت (چندماه) برای pc میان.. واین برزخ رو تموم کنه

البته ما اینجا یه چیزی میگیم و خودمون پایرت با امولاتور میزنیم، اما تو خارج اینطوریا نیست... حتما باید بازی ارجینال خودتو دامپ کرده باشی برای استفاده رو امولاتور
پایرسی قانونی نیست مخصوصا برای همین بازی کردن رو شبیه سازها
فلذا این نمیتونه دلیل موجهی باشه
فرمایش شما صحیح هست که قانونی نیست .اما قانونی نبودن دلیل نیست که انجام نشه
PC piracy survey results: 35 percent of PC gamers pirate

از قدیم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه. گادفال نسخه ps4 داره میگیره. حالا چرا قبلا نگرفت بماند ( اگه میگرفت نمیشد باید آپدیت نسل بعدیش مجانی میشد، تو این برهه تبلیغاتی که یکی بگیر دو تا ببر)
حالا بزارین اگه نسخه ps4 اش که فروشگاهشو داره،مجانی شد، بعد به سونی بگیم بیا این قضیه رو، رو pc درست کن و یه فروشگاه بزن.
و گر نه همینکه نسخه pc رو انحصار زمانی نکرده، یعنی هوای اونو داره.

هدف عرضه قطعا جذبه کامیونیتی و پوله . ولی هدفگذاری سونی مشخصه، این گزارششه و سه کشوری که هدفشه روشون کنسول بصورت رسمی عرضه میشه و شناخت کافی به لایبری کنسولی دارن.
ممکنه بازم بتونه یه قسمتی رو با عرضه بازیا کنسولی کنه ولی یه قسمتیش هم برا جذب کامیونیتی بازیه. و برنامه عمو جیمی طبق گفته خودش بلند مدته.
سیاست الانش سیاستیه که دو دهه قبل ماککرو داشت.یا میشه مثل ماکرو، یا دلشو میزنه و برمیگرده به روش سابق. با همین تم، بعیده خیلی طولانی پیش بره.

آخرین ویرایش:
از قدیم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه. گادفال نسخه ps4 داره میگیره. حالا چرا قبلا نگرفت بماند ( اگه میگرفت نمیشد باید آپدیت نسل بعدیش مجانی میشد، تو این برهه تبلیغاتی که یکی بگیر دو تا ببر)
حالا بزارین اگه نسخه ps4 اش که فروشگاهشو داره،مجانی شد، بعد به سونی بگیم بیا این قضیه رو، رو pc درست کن و یه فروشگاه بزن.
در کدام دنیای موازی سونی ناشر godfall ؟
1623570031754.png
اگه چند لحظه از دنیای موازی خودتون فاصله بگیرن , مشخص که قیمت گذاری / رایگان شدن / کراس جن بودن هیچ ارتباطی به سونی نداره

• Like
Reactions: D_grayman
از خواب خارج شید، خودتونم میدونید من چی میگم. انحصاری کردن گادفال توسط سونی صورت گرفته و با توجه به اینکه تو آغاز نسل، تقریبا عمده بازیای بین نسلی، با عنوان free upgrade for next generation میومد اگه میخواست اونموقع با هم بیاد، یه جوری جبر و کم نیاوردن تو بازی تبلیغاتی باعث میشد، نسل بعدی رو عرضه رایگان کنه. نگید این حرفها رو.
سر گادفال ادامه ندید، که اولا بحث تا حدی کنسولی میشه و ثانیا خیلی بده که یه کمپانی، بازیرو برا نسل قبلش انحصاری کنه و بعد رو نسل بعدش بگه بدن.
بالاخره 30 درصد فروشش میرسه به ........، آره. ادامش ندید، خود زنیه، چند جانبه هست این مساله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or