فروش کنسول Nintendo Switch به 37 میلیون دستگاه رسید

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Nintendo-Switch.jpg

شرکت نینتندو به تازگی گزارش مالی مربوط به سه‌ماهه اخیر که تا انتهای ماه ژوئن را شامل می‌شود منتشر کرد و براساس آن آمار فروش کنسول Nintendo Switch و بازی‌های این کمپانی به‌روزرسانی شد. بنا بر گزارش به اشتراک گذاشته شده، مشخص شد فروش کنسول هیبریدی شرکت نینتندو به 37 میلیون دستگاه رسیده و بازی Super Smash Bros. Ultimate نیز به عملکرد تجاری قدرتمند خود ادامه می‌دهد.
رقم دقیق فروش کنسول Nintendo Switch برابر با 36.87 میلیون دستگاه اعلام شده است. از طرفی دیگر فروش بازی‌های این شرکت نیز مجموعا از 210 میلیون نسخه عبور کرد. رتبه‌بندی پرفروش‌ترین بازی‌ها به مانند قبل و آماری است که در ماه مارچ منتشر شده بود با این حال بازی Super Smash Bros. Ultimate فروش قدرتمندی داشته و به زودی می‌تواند به جای...

Continue reading...

آه... آمریکایی ها و ژاپنی ها... 60 درصد فروش نینتندو سوییچ... جهان سوم...
بقیش هم که همون بحث چرا نینتندو 800 میلیون دلار خرج بازی هاش نمی کنه است...پس خوب نیستند ـه و حق شون نیست این قدر بفروشن و گور بابای چیزی که بازار میخواد و اوه... بازی های نینتندو آسون شدن.کمپانی ای که به Family Friendly بودن معروفه الان یهو بازی هاش آسون شدن...

View attachment 112495

ساعت 11:30 شبه... چیزی که من دارم میخونم اینه:
_ مهم نیست کیفیت بازی های نینتندو چیه و اینا... مهم اینه چرا اینا اندازه دث استرندیگ و گیرز 5 خرج بازی هاشون نمی کنن...
+آماری از خرجی که نینتندو پای بازی هاش می کنه دارید
_ درسته آماری از خرجی که نینتندو پای بازی هاش می کنه نداریم... ولی خب گرافیک شو که می بینیم... همیناست فقط خرج برمیداره دیگه

_چرا بازی هاش اندازه RDR2 وقت نمی گیره ساختشون (که خب خیلی بازی های این قدر وقت نمی گیرن، مثال داغونیه)
+ چقدر بازی های نینتندو وقت می گیرن...؟
_ نمیدونم؟ گرافیک شون که یه جوری میزنه انگار میشه دو سه ماهه ساختشون
+آه...(بهش نگو ساخت ماریو اودیسه، 4 سال طول کشیده)

_چرا بازی هاشون آسونه، من یه پرو گیمر ام و بهم بر میخوره بازی ای که می کنم آسون باشه...
+چطور میگی آسونه؟
_نمیدونم تو فورزا و گیرز و مورتال کامبت که شخصیت کارتونی نداریم، لابد باید سخت تر باشه دیگه
+یعنی Master Quest زلدا و Octo Expansion اسپلاتون 2 رو هم بازی نکردی؟
_چی چی زلدا و بعد اسپلاتون... چی چی هست؟ اوه اینم که شخصیت هاش کارتونیه
+هیچی ولش کن :D

_چرا نینتندو پای بازی هاش زحمت نمی کشه بعد همش هم برای بچه ها دیزاین می کنه که بفروشه بازی هاش
+(دیگه این جا من بریدم) آره والا... بیچاره پرو گیمرها... کی به بچه ها اهمیت میده... صنعت گیم یعنی فورزا... یعنی گیرز... یعنی TLou و کوجیما سنسی... بچه های احمق، چه فکری کردن که میتونن مخاطب هدف یه کمپانی باشن... حتما محبوب شدن اون کمپانی به ناحق بوده... فقط کمپانی هایی که به "پرو گیمر"ها و فقط پرو گیمر ها اهمیت بدن حق کسب موفقیت های میلیونی دارن...

ببندید این تاپیک رو تا بقیه این چیزا رو موقع فروش 50 میلیونی سوییچ ادامه بدیم :((:((:((:((
داداش چرا ادامه میدی ول کن دیگه به جایی نمیرسه:D

صد درصد حرف شما درسته مخصوصا برای جهان سوم اما نینتندو با هوشمندی اومده بچه ها و دخترها رو هدف قرار داده
برای همین ما پرو گیمر ها قطعا واکنس منفی به کژوال گیمینگ داریم متاسفانه نینتندو حتی بازی هاش رو که اینقدرم سخت بودن خیلی اسون ترش کرده قبلا فقط از دور اسون بودن اما از نزدیک واقعا پوست ادمو می کندن اما الان واقعا راحت شدن تا مناسب کژوال ها باشن.

حرف منم چیز دیگه ای هست که می گم سونی یا ماکروسافت رسما خیلی بیشتر زحمت می کشن یا خیلی از بازیسازهای دیگه بازی هایی که با صرف بودجه هایی خیلی زیاد و زمان طولانی میان و نصف سیبیل ماریو فروش می رن بازی ای که بعد از این همه سال(حتی زلداش) هنوز دیالوگ صوتی ندارن باید حتما نوشته بخونید تا بفهمید داستان چیه حالا برید تا فیزیک و انیمشن و گرافیک با داستان که بازم خیلی هزینه اش کمتره علتشم اینه که سونی با ماکروسافت هدف رو پرو گیمر قرار دادن اما نینتندو با کم اوردن در کنارشون با عوض کردن درست مسیرش ازشون جلو هم زد یا الان که همراه باهاشونه اما خوب خیلی برام غیر منطقیه کسایی که خیلی بیشتر زحمت می کشن خیلی بیشترم هزینه می کنن اما کمتر سود می کنن.
چیزی که من میبینم زحمت سونی و نینتندو تو صنعت گیمه! حالا ماکروسافت چه زحمتی داره میکشه مخصوصا توی این نسل قضاوتش با شماست :))

داداش چرا ادامه میدی ول کن دیگه به جایی نمیرسه:D

من دارم دیگه فقط غر میزنم...میدونی :(
میدونی هر وقت یکی تو بحث یهو از لفظ "پرو گیمر" استفاده می کنه چقدر کهیر میزنم... پشت بندش آمار اچیومنت ها و تروفی ها رو هم میاره...حیف نینتندوی لعنتی از این چیزا نداره... وگرنه منم نشانه هایی از پرو گیمر بودنم رو رو می کردم به جهانیان BC :((

من دارم دیگه فقط غر میزنم...میدونی :(
میدونی هر وقت یکی تو بحث یهو از لفظ "پرو گیمر" استفاده می کنه چقدر کهیر میزنم... پشت بندش آمار اچیومنت ها و تروفی ها رو هم میاره...حیف نینتندوی لعنتی از این چیزا نداره... وگرنه منم نشانه هایی از پرو گیمر بودنم رو رو می کردم به جهانیان BC :((
:)) آقا حرف کسی که قانع نمیشه چه اهمیتی داره؟:-" بزار پرو باشه جملات پرو هم بگه و به ترول کردنای بی ارزش ادامه بده چیکار داری؟:D

حالم ازاین واژه جهان سوم خصوصا تو بحث های گیمی به هم میخوره ! حداقل تعریف ومعنی کلمه ای رو بدونید بعد به کار ببرید!

((جهان سوم اصطلاحی است که در نیمهٔ دوم قرن بیستم در اشاره به ممالک غیرمتعهّد به ناتو و بلوک شرق، یعنی کشورهایی که در جهان اول و جهان دوم نمی‌جنگیدند، به کار رفت.))

اینایی که داستان براشون مهمه احتمالا انگلیسی هم بلدن.این ویدیو رو میتونن ببینن یکم آشنا شن با فلسفه پشت بازیهای نینتندو:

دقیقا مشکل کسایی که به نینتندو هیت میورزند همین دست ویدیو (کامنت ها) هست.

آثار نینتندو به ستون اصلیه ویدیو گیمینگ یعنی interactive بودند، پای بند هستند و دلیل استقبال عمومی همینه
مثل فورتنایت که تقریبا به راحتی میشه گفت تعامل پذیر ترین بازی بازار هست. ولی خب اول یک بازی لوگوی نینتندو میاد به قول دوستمون متا 97 و یکی دیگه دست مایه خنده و تمسخر میشه!!!

پ ن: اتفاقا خودم همین روندی که نینتندو در پیش گرفته رو قبول دارم ولی بازم نمیشه به عدم جدیت در داستان و گرافیک بهش نقد وارد نکرد. چون تو تاریخ ویدیو گیم زیاد داشتیم و داریم که در عین حال قابل تعامل هستند، گرافیک و داستان به روزی داشتند

شاید زیاد پیگیر پروسه ساخت بازی های نینتندو نبودم ولی ندیدم تا حالا آماری کلیپی مستندی از نحوه ساخت انحصاریا و بودجه شون بیرون داده باشن:-?

چه بسی اگه با کامیونیتی یخورده بازتر رفتار میکردن دیگه به هیت کامنت هایی ازین دست برنمیخوردیم

• Like
Reactions: che-jaleb
آه... آمریکایی ها و ژاپنی ها... 60 درصد فروش نینتندو سوییچ... جهان سوم...
بقیش هم که همون بحث چرا نینتندو 800 میلیون دلار خرج بازی هاش نمی کنه است...پس خوب نیستند ـه و حق شون نیست این قدر بفروشن و گور بابای چیزی که بازار میخواد و اوه... بازی های نینتندو آسون شدن.کمپانی ای که به Family Friendly بودن معروفه الان یهو بازی هاش آسون شدن...

View attachment 112495

ساعت 11:30 شبه... چیزی که من دارم میخونم اینه:
_ مهم نیست کیفیت بازی های نینتندو چیه و اینا... مهم اینه چرا اینا اندازه دث استرندیگ و گیرز 5 خرج بازی هاشون نمی کنن...
+آماری از خرجی که نینتندو پای بازی هاش می کنه دارید
_ درسته آماری از خرجی که نینتندو پای بازی هاش می کنه نداریم... ولی خب گرافیک شو که می بینیم... همیناست فقط خرج برمیداره دیگه

_چرا بازی هاش اندازه RDR2 وقت نمی گیره ساختشون (که خب خیلی بازی های این قدر وقت نمی گیرن، مثال داغونیه)
+ چقدر بازی های نینتندو وقت می گیرن...؟
_ نمیدونم؟ گرافیک شون که یه جوری میزنه انگار میشه دو سه ماهه ساختشون
+آه...(بهش نگو ساخت ماریو اودیسه، 4 سال طول کشیده)

_چرا بازی هاشون آسونه، من یه پرو گیمر ام و بهم بر میخوره بازی ای که می کنم آسون باشه...
+چطور میگی آسونه؟
_نمیدونم تو فورزا و گیرز و مورتال کامبت که شخصیت کارتونی نداریم، لابد باید سخت تر باشه دیگه
+یعنی Master Quest زلدا و Octo Expansion اسپلاتون 2 رو هم بازی نکردی؟
_چی چی زلدا و بعد اسپلاتون... چی چی هست؟ اوه اینم که شخصیت هاش کارتونیه
+هیچی ولش کن :D

_چرا نینتندو پای بازی هاش زحمت نمی کشه بعد همش هم برای بچه ها دیزاین می کنه که بفروشه بازی هاش
+(دیگه این جا من بریدم) آره والا... بیچاره پرو گیمرها... کی به بچه ها اهمیت میده... صنعت گیم یعنی فورزا... یعنی گیرز... یعنی TLou و کوجیما سنسی... بچه های احمق، چه فکری کردن که میتونن مخاطب هدف یه کمپانی باشن... حتما محبوب شدن اون کمپانی به ناحق بوده... فقط کمپانی هایی که به "پرو گیمر"ها و فقط پرو گیمر ها اهمیت بدن حق کسب موفقیت های میلیونی و میلیادری دارن...

ببندید این تاپیک رو تا بقیه این چیزا رو موقع فروش 50 میلیونی سوییچ ادامه بدیم :((:((:((:((

اگر بحث امار و ارقام باشه نگاهی به ایران و رای 98 درصدیش گویای همه چیز هست
مشکل اینجاست شما فن دو اتیشه هستید اصلا نمی فهمید من دارم چی می گم هی می خواید امار و ارقام بذارید گفتم که اینا از هوشمندی نینتندو هست یعنی کژوال ها رو دنبال خودش کشیده این دلیل نمی شه لیاقتشم داشته باشه دقیقا مشابه فروش ایفون که برای کژوال ها هست که اصلا ستینگ گوشیشونم بلد نیستن کجاست.

خلاصه ی بحث من نمی دونم شما چند سالتونه یا چقدر گیم بازی کردین اما هر کسی در این سایت سوییچ به ps4 یا pc یا one ترجیح بده(منظورم اینه که اونی که اصلی انتخابش کردین نه هر 3 تاشون) یعنی کنسول اصلیش سوییچ پس کژوال گیمره کسی که پرو هست حق این نسل رو با اختلاف به سونی با ps4 ش می ده چون واقعا از بقیه بهتر عمل کرد.

قبلا که فنای نینتندو تو سکوت بودن زمان WiiU (چه زمان خوبی بود) فکر میکردم بدترین آدما تو کامیونیتی گیمینگ فن بویای سونی و مایکرو هستن

بعدا فهمیدم نه. با اختلاف وحشتناک زیادی بدتریناشون فنای نینتندو هستن

کاری به اینکه مخالفای نینتندو چی میگن ندارم ولی دلیلی هم نمیبینم یکی یه تنه تو هر تاپیکی انگار از جونش داره محافظت میکنه جوری که از نینتندو دفاع میکنه

نینتندو بیشتر از 2 شرکت دیگه تو سیاستا و کاراش گند کاری نداشته باشه کمتر نداره

بازیاشم 100 درصد ایراداتی دارن و بی ایراد نیستن چه متاش 100 شده باشه چه هرچی دیگه

و یه چیزم هست که نینتندو داره از قدرت نوستالژی سو استفاده میکنه چون میدونه هرچی به اسم ماریو یا زلدا بده پیش فرض فروشش چند برابر یه آیپی جدید میشه

مثال هم حتی از سمت خوبش بزنم زلدا آخری که بازی فوق العاده ایه ولی هیچ دلیلی برا "زلدا" بودن نداره میتونستن خیلی راحت به عنوان یه آیپی جدید بدنش ولی میترسن از اینکه این کار رو بکنن یا شایدم پول بیشتری که با یه اسم میگیرن رو بیشتر دوست دارن

خلاصه توصیه من اینه با فن بویای نینتندو در نیوفتین وحشتناک تعصبی هستن D: از طرفی هم با اینکه بازیای نینتندو حتما مشکلایی دارن بازم اونقدرا بد نیست که یه سریا میگن همین زلدا آخری از نظر داستان آبش قطعه روایتشم تو در و دیواره ولی از هر نظر دیگه واقعا شاهکاره حالا این وسط نینتندو فن بویا چی میگن خداییش مهم نیست D: خودتون تجربش کنین اول

آخرین ویرایش:
قبلا که فنای نینتندو تو سکوت بودن زمان WiiU (چه زمان خوبی بود) فکر میکردم بدترین آدما تو کامیونیتی گیمینگ فن بویای سونی و مایکرو هستن

کاری به اینکه مخالفای نینتندو چی میگن ندارم ولی دلیلی هم نمیبینم یکی یه تنه تو هر تاپیکی انگار از جونش داره محافظت میکنه جوری که از نینتندو دفاع میکنه

بازیاشم 100 درصد ایراداتی دارن و بی ایراد نیستن چه متاش 100 شده باشه چه هرچی دیگه

و یه چیزم هست که نینتندو داره از قدرت نوستالژی سو استفاده میکنه چون میدونه هرچی به اسم ماریو یا زلدا بده پیش فرض فروشش چند برابر یه آیپی جدید میشه

مثال هم حتی از سمت خوبش بزنم زلدا آخری که بازی فوق العاده ایه ولی هیچ دلیلی برا "زلدا" بودن نداره میتونستن خیلی راحت به عنوان یه آیپی جدید بدنش ولی میترسن از اینکه این کار رو بکنن یا شایدم پول بیشتری که با یه اسم میگیرن رو بیشتر دوست دارن

خلاصه توصیه من اینه با فن بویای نینتندو در نیوفتین وحشتناک تعصبی هستن D: از طرفی هم با اینکه بازیای نینتندو حتما مشکلایی دارن بازم اونقدرا بد نیست که یه سریا میگن همین زلدا آخری از نظر داستان آبش قطعه روایتشم تو در و دیواره ولی از هر نظر دیگه واقعا شاهکاره حالا این وسط نینتندو فن بویا چی میگن خداییش مهم نیست D: خودتون تجربش کنین اول

من‌ خودم اول طرفدار سونیم
دوم ریترو گیمینگ بخش سونی ام
یه ps2 اسلیم سری ۹۰۰۰۰ دارم
فردا هم قراره برم playstation classic تحویل بگیرم عاشقشم

ولی شنیدی ضرب المثل : حسود هرگز نیاسود
ببین چقدر حسودی فشار آورده که فلان بازی نینتندو متا ۹۷ و .... گرفته
بیایی تو تاپیک کنسول دیگه که کنسولشو نداری و هیچ ربطی به ما نداره و تمام عقده ها درونی بیرون میریزی

اینجا فروم گیم حرفه ای و‌ قدیمیه ، نه مهد‌ کودک
که گریه کنی چرا بازی نینتندو متا بازیاش انقدر شده مال من نشده

به من و شما ربطی نداره بازیا نینتندو چه متایی میگیرن ، گرفتن لیاقتشو داشتن

هر نوبی هم میدونه نینتندو تو کنسول پرتابل تو تمام نسل ها برنده نسلش بوده
از گیم اند‌ واچ بگیر , گیم بوی ، گیم بوی کالر ، گیم بوی پاکت ، گیم بوی ادونس ، دی اس ، 3ds و الان سوییچ
هیچ کمپانی تو بخش کنسول پرتابل نتونسته جلو نینتندو وایسه
اولین کنسول دستی نینتندو ۱۹۸۰ اومد ، اولین کنسول دستی سونی ۲۰۰۴

هی می خواید امار و ارقام بذارید گفتم که اینا از هوشمندی نینتندوئه

والا کلا یکی برای همون جهان سومی بودن، گرفتم آمار و ارقام آوردم که تازه اصن فروش نیست...گیرم نینتندو 100 تا کنسول بفروشه اصن... صرفا تفکیک فروش تو ریجن های مختلف بود. ربطش رو به ایران و رای 98 درصدی نمی فهمم خداییش

یکی هم که سر زمان ساخت ماریو اودیسه بود...

من اتفاقا تا این جای کار سعی کردم از تنها چیزی که فاصله بگیرم، نشون دادن آمار و ارقام تا جاییه که خودتون بهش گیر بدید...

مشکل اینجاست شما فن دو اتیشه هستید اصلا نمی فهمید من دارم چی می گم

والا من که دونه دونه با حوصله جواب دادم، بیا بقیه شم جواب میدم...خوشحال میشم اگه کس دیگه ای فهمید به ما بگه منظور شما چیه. :-??

دقیقا مشابه فروش ایفون که برای کژوال ها هست که اصلا ستینگ گوشیشونم بلد نیستن کجاست.

ببین تو هنوز برای من درست تبیین نکردی چجوری به این نتیجه گیری رسیدی... مخصوصا مقایسه اش با آیفون، که مسلما بخش گیمینگ اش ستون اصلی فروش سیستم هاش نیست. بلکه در عوض یکی از بهترین سرویس هایی که ارائه میده. بعد این جا نینتندویی رو داریم که هر چند برای من مهم نیست سر و تهش ولی حتی netflix هم روش نیست... تنها عاملی که می تونه بفروشه بازی هاشه و بازی کردن باهاشه. مقایسه اش با آیفون عین پیچوندن کل ماجراست... مخصوصا این که عموم بازی های آیفون Free to Play اند و این ور کاملا خلاف این ماجرا رو شاهدیم همین برای بستن این مقایسه بسه به نظرم... ولی حالا چون بربرهای کلش و ماریو سیبیل کارتونی دارن، نینتندو شبیه آیفون ـه...اوکی

کسی که پرو هست حق این نسل رو با اختلاف به سونی با ps4 ش می ده چون واقعا از بقیه بهتر عمل کرد.

خب ببین... این خیلی دلیل موجهی ـه که "نخوای" یه نینتندو سوییچ بخری
ولی اصن دلیل موجهی نیست که بگیری موفقیت نینتندو سوییچ رو زیر سوال ببری :دی

تو الان قشنگ داری میگی کژوال ها برن به جهنم، چون تو آیفون بازی می کنن (این مثال آیفون خیلی بخش مهمی از دلایل ته چون همه میدونیم تو جامعه کنسول گیمینگ چقدر اسم آیفون و App Store منفوره و مجبوری برای منفی کردن هر چی بهش بچسبونیش :دی... می بینی حرفات رو اتفاقا خوب می فهمم :دی)
هی کی هم از اینا حمایت کنه فروشش "ارزش" نداره.
کسی که نینتندو سوییچ رو به PS4 ترجیح میده، میتونه مثل من به پرتابلیتی کنسول هم خیلی اهمیت بده البته
یا این که چقدر کنسول برای بازی های چند نفره جوابه و...
همه چیز عموما به پرو و کژوال بودن ختم نمیشه

هی این شیوه خوبی برای کاری که من تو رفع ابهامات ملت تو این تاپیک می کنم نیست :D

میدونی این قدر سطح اطلاعاتی ملت در مورد نینتندو این جا بالاست... تو هم که تا نخوای این جوری بتوپی ظاهر نمیشی، اصولا همچین بحث هایی حتی مطرح هم نمیشه :D... چه برسه سرش بحث شه.
وگرنه منم خوشحال میشم همون جور که فایر امبلم، خوشگل سه مسیر جدای بازی (که در حقیقت 4 تان) رو تو یه پکیج تحویل میده، پوکمون هم همین کار رو کنه (البته میگم این دست نینتندو نیست... پوکمون کمپانی و فرنچایز پوکمون همه کارش یکی دیگست...نه نینتندو)
سیستم سرویس آنلاین بهتر شه (که اِییی... داره میشه یه کارای خوبی دارن می کنن)
سرورای بعضی بازی ها بهتر شه (مال بعضی ها رو مشکلی ندارم)
یکم مهربون تر تخفیف بدن :D
یه دست و رویی به eShop بکشن...
مشکل دریفت جویکان های لعنتی رو درست کنن (که دارن مجانی بدون گارانتی تو ساپورت شون میگیرن تعمیر می کنن اش، حالا نمیدونم تو ساختش هم تجدید نظر کردن، مخصوصا برای نسخه لایت که چسبیده به کنسول یا نه)
قیمت دسته پرو رو بیارن پایین

و یه چیزای دست پایین تر مثل:
حالت دستی زنوبلید 2 رو بهتر کنن
برای ماریو اودیسه، DLC بدن
ماریو پارتی رو فاکینگ ساپورت کنن، 4 تا برد بیشتر نداره که یکیش قفله من هنوز نمیدونم چجوری بازش کنم
تم بدن برای سوییچ محض رضای خدا
و...

حالا یه سوال...
کجای انجمن میشه در مورد این چیزا صحبت کرد؟ :D
اینایی که من گفتم الان در حد غر زدن با خودم بود... اگه اینا در مورد سونی یا مایکروسافت بود، یکی نخ رو میگرفت تا ده صفحه می برد جلو تکی
این جا فقط میشه از نینتندو جلوی هیترهای باحالش بیانیه داد... نمیشه مشکلاتش رو مطرح کرد... چون ظاهرا کسی تا حالا با این مشکلات برخورد نکرده... یا اگه کرده خیلی حال نداره سرش بحث کنه... بحث در مورد کرانچ ناتی داگ، شرکتی که صرفا از روی ابعاد بازی هاش میشه فهمید کرانچ دارن، مهم تره :D

نداریم بازی با متای 100
و به قطع یقین مطمئنم Ocarina of Time رو بازی نکردی فرشاد... پس نمیتونم به نظرت ذره ای اعتنا کنم
از بین چهار تا بازی دیگه شونم که متای نزدیک آوردن
Metroid Prime
Breath of the Wild
Mario Galaxy 1
Mario Galaxy 2
به غیر از برث که میشه سرش باهات بحث کرد، فکر نکنم در مورد سه تای دیگه به هیچ وجه صاحب نظر باشی و ترجیح میدم برای نقدهاشون برم سراغ یوتیوبرهای دیگه... عموما خیلی هم قشنگ از هر سه تای دیگه شون ایراد می گیرن

بی نقص اند...؟ نه!
ارزش ندارند...؟ هولی شعط چجوری میشه به این نتیجه گیری رسید :D

در این شکی نیست... این یکی از عوامل موثر فروش شون... مخصوصا تو فرنچایزهای ماریو و پوکمونه (زلدا کمتر)
به هر حال این کاری نیست که نینتندو فقط انجامش میده... نمیگم کار خیلی پسندیده ایه... ولی خیلی خوب انجامش میده، مخصوصا در مورد ماریو به نظرم خیلی حواس شون همیشه جمع ـه چه اسپین آفی رو چه موقعی و با چه فاصله ای بدن.

نکته: فروش 9 میلیون Splatoon 2 قطعا نمیتونه این وسط "هیچ" نفعی از نوستالژی برده باشه، مخصوصا وقتی نسخه اول بازی سال 2014 و رو Wii U بوده. پس وقتی میگم "یکی" از عوامل موثر، خیلی هم بی پشتوانه نیست :D

112562
تا یه حدی درسته ولی قشنگ 60 درصد تغییرات عظیمی که برث نسبت به زلداهای قبلی داشت (که بازم، میدونم هیچ کدوم رو بازی نکردی فرشاد :D) عموما چیزهایی بودن که مخصوصا بعد از عرضه Skyward Sword، ملت خودشون بهش رسیدن که باید تغییر پیدا کنه.
یه علت موفقیت خفن برث به خاطر تغییرات به موقع اش بود... نه چسبوندن اسم زلدا به ایده های خفنی که تیم آئونوما که تا اون موقع فقط زلدا میساختن، یهو بهش رسیدن :D

این ویدیو نه اون طور مستقیم ولی خیلی خوب منظور منو میرسونه
نکته: ویدیو چهار سال قبل از عرضه Breath of the Wild عرضه شده

آخرین ویرایش:
صد درصد حرف شما درسته مخصوصا برای جهان سوم اما نینتندو با هوشمندی اومده بچه ها و دخترها رو هدف قرار داده
برای همین ما پرو گیمر ها قطعا واکنس منفی به کژوال گیمینگ داریم متاسفانه نینتندو حتی بازی هاش رو که اینقدرم سخت بودن خیلی اسون ترش کرده قبلا فقط از دور اسون بودن اما از نزدیک واقعا پوست ادمو می کندن اما الان واقعا راحت شدن تا مناسب کژوال ها باشن.

حرف منم چیز دیگه ای هست که می گم سونی یا ماکروسافت رسما خیلی بیشتر زحمت می کشن یا خیلی از بازیسازهای دیگه بازی هایی که با صرف بودجه هایی خیلی زیاد و زمان طولانی میان و نصف سیبیل ماریو فروش می رن بازی ای که بعد از این همه سال(حتی زلداش) هنوز دیالوگ صوتی ندارن باید حتما نوشته بخونید تا بفهمید داستان چیه حالا برید تا فیزیک و انیمشن و گرافیک با داستان که بازم خیلی هزینه اش کمتره علتشم اینه که سونی با ماکروسافت هدف رو پرو گیمر قرار دادن اما نینتندو با کم اوردن در کنارشون با عوض کردن درست مسیرش ازشون جلو هم زد یا الان که همراه باهاشونه اما خوب خیلی برام غیر منطقیه کسایی که خیلی بیشتر زحمت می کشن خیلی بیشترم هزینه می کنن اما کمتر سود می کنن.
^^^ بهترین جوک سال 2019 رو (با اختلاف خیییلی زیاد) شاهد هستیم :)

شمایی که دم از سن و سال، کژوال و پرو گیمر و ... میزنی، تنها مشکلتون اینه که سن تقویمیتون رو به جلو رفته، ولی سن عقلانی متاسفانه گیر کرده توی همون 13-14 سالگی :)):))
خوش باشید :):):)

^^^ بهترین جوک سال 2019 رو (با اختلاف خیییلی زیاد) شاهد هستیم :)

شمایی که دم از سن و سال، کژوال و پرو گیمر و ... میزنی، تنها مشکلتون اینه که سن تقویمیتون رو به جلو رفته، ولی سن عقلانی متاسفانه گیر کرده توی همون 13-14 سالگی :)):))
خوش باشید :):):)

این جواب تمام ری اکشن های آروم منو نداد... جواب تیکه های Sarcastic تو رو هم نمیده...
احتمالا تو هم محکوم به فن آیفون بودن (یا یه چیزی شبیهش) میشی :دی

شما پروگیمرها؟ شما چه پروگیمری هستی که زلدا و ماریو رو بازی که نمی‌کنی هیچ، کلا بازی به حسابشون نمیاری!!!
سونی و مایکروسافت زحمت بیشتری می‌کشن؟ زحمت می‌کشن دستشون دردنکنه، اما کی گفته که بازی‌سازهای نینتندو زحمت نمی‌کشن؟ بازی می‌سازن که گیمر باهاش حال می‌کنه و کلی برای ایجاد این تجربه مناسب برای گیمر وقت می‌گذارن. کلی روی گیم‌پلی و طراحی محیط و معماها وقت می‌گذارن. کی گفته زحمت نمی‌کشن؟ شما میگی بازی‌های نینتندو فیزیک ندارن؟ الآن BotW فیزیک نداشت؟!

اولا که نینتندو قدیس نیست. کی گفته قدیسه؟ معلومه که خطا و اشتباه داشته. موضوع بر سر عناوین انحصاری نینتندو هست که عزیزان می‌خوان الکی بکوبوننش! شما میگی که نینتندو n ساله که داره زلدا و ماریو میده؟ خوب چرا نده؟ هم خوب میفروشن و هم گیمرها راضین و ازش میخوان که ماریو و زلدا بسازه! شما برو ببین چرا بعد از n سال مردم هنوز زلدا و ماریو میخوان؟ هنر نینتندو این بوده که n سال زلدا و ماریویی داده دست مردم که باهاش حال کردن! تونسته این سری بازی‌ها رو زنده نگه داره. الآن سونیک در چه حاله؟ کرش تا قبل از این ریمیک سه‌گانه اولش چه حال و روزی داشت؟ اسپایرو همچنین؟ تو بازیهای دیگر بخوایم نگاه کنیم آخرین نسخه‌های گیرز و هیلو و فال‌اوت و فاینال‌فانتزی ... تونستن انتظارات رو برآورده کنند؟ اینکه نینتندو n ساله ماریو و زلدا با کیفیت می‌سازه از هنرشه و نکته مثبتش نه نکته منفی! بازیهای متفرقه هم با برند ماریو می‌سازه دمش گرم. تنیس می‌سازه، بازی کارتینگ می‌سازه، فوتبال می‌سازه و ... دمش گرم. بازم معمولا با کیفیت خوب می‌سازه.
اگرم فکر می‌کنی که نینتندو IP جدید نمیسازه اینطوری نیست. خوب کمابیش نینتندو در زمینه ساخت آیپی‌های AAA جدید کمکار بوده ولی بازم Splatoon و Xenoblade رو به مجموعه IPهای پرطرفدارش اضافه کرده. Pokken و Bayonetta هم که اگرچه مال ناشرهای دیگه‌ان عملا خونه‌اشون کنسول‌های نینتندو هست. Astral Chain هم چند وقت دیگه میاد می‌بینیم چی از آب درمیاد...
-----------------------
یه صحبتی هم یه عده می‌کنن که ماریو و زلدا دیگه قدیمی و تکراری شدن!!! والا من ماریو ادیسه رو که بازی کردم تو کل همون ۱ بازی حس نکردم هیچ کدوم از ۲ تا مرحله‌اش تکرار مکررات باشن! زلدا هم هر شماره با اضافه کردن المان‌های مختلف تجربه‌های مختلف ساخته. وقتی میگین تکراری قبلش بگین چند تا از نسخه‌های این بازی‌ها رو تموم کردین که مشخص بشه رو چه حسابی دارین همچین نظری رو میدین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or