فروش کنسول Nintendo Switch به 37 میلیون دستگاه رسید

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Nintendo-Switch.jpg

شرکت نینتندو به تازگی گزارش مالی مربوط به سه‌ماهه اخیر که تا انتهای ماه ژوئن را شامل می‌شود منتشر کرد و براساس آن آمار فروش کنسول Nintendo Switch و بازی‌های این کمپانی به‌روزرسانی شد. بنا بر گزارش به اشتراک گذاشته شده، مشخص شد فروش کنسول هیبریدی شرکت نینتندو به 37 میلیون دستگاه رسیده و بازی Super Smash Bros. Ultimate نیز به عملکرد تجاری قدرتمند خود ادامه می‌دهد.
رقم دقیق فروش کنسول Nintendo Switch برابر با 36.87 میلیون دستگاه اعلام شده است. از طرفی دیگر فروش بازی‌های این شرکت نیز مجموعا از 210 میلیون نسخه عبور کرد. رتبه‌بندی پرفروش‌ترین بازی‌ها به مانند قبل و آماری است که در ماه مارچ منتشر شده بود با این حال بازی Super Smash Bros. Ultimate فروش قدرتمندی داشته و به زودی می‌تواند به جای...

Continue reading...

دقیقا هیچی ارائه نمیده مسئله این داستان از نسخه 1986 تا الان همونه فقط رنگ عوض میکنه خب که چی؟
اینم مثل متال گیر بازی نکرده پروندشو بستی؟ :دی برو برادر نمیدونی داری در مورد چی صحبت میکنی اصلا ...

به نظرم این بحث یکم غیر منطقی هست
نینتندو مخاطبش رو داره و تونسته راضی نگهش داره البته باید بدونید که سوییچ واقعا یه کنسول خونگی نیست و صرفا یه کنسول همراهه با خروجی تصویر
به نظرم نینتندو هوشمندانه عمل کرده و عرصه کنسول همراه رو برای خودش کرده جوری که دو کمپانی فعال صنعت کنسول نمی تونن حتی به ورود به این قضیه فکر کنن
اگه بازی های نینتندو داستان سینمایی یا گرافیک عظیمی نداره به این دلیله که کنسول دستی ارائه داده و بازی کردن بازی مثل گیرز 5 یا لست تو بیرون از خونه که ممکنه هر 10 دقیقه یک بار مجبور باشی بازی رو پاز کنی تجربه خوبی نباشه
و صد البته لول دیزاین بازی های مث ماریو در مقایسه با بازی های پورتیبل دیگه خیلی خیلی بهتره و متا اون ها رو باید با هم مقایسه کرد نه با بازی های سینمایی ادونچر داستان محور که نیاز هست ساعت ها روی مراحلش گرافیکش موزیکش دیالوگ هاش تمرکز کنی

اینم مثل متال گیر بازی نکرده پروندشو بستی؟ :D برو برادر نمیدونی داری در مورد چی صحبت میکنی اصلا ...
بازی کردی سری زلدا رو یا باز بدون بازی کردن میخوای نقد و موشکافی کنی؟:D
نننننن سرویسم کردید با mgs اون من فقط 5 بازی نکردم با 4(چون ps3نداشتم) بقیش تموم کردم حتی نسخه gameboy که شاید حتی اسمشم نشنیده باشید:D
بازی کردم سری زلدا 2 نسخه nes با ocarina of time تازه oot رو هم تموم کردم بازی خوبی بود و زمان خودش به عنوان یکی از اولین open world ها شاخ بود ولی داستانش قشنگ هیچ تغییری نکرد نسبت به دوتای قبلی بنظرم اصلا لایق اون متا نیست بقیشم چون معلوم بود باز همون بازیه ادامه ندادم

به نظرم این بحث یکم غیر منطقی هست
نینتندو مخاطبش رو داره و تونسته راضی نگهش داره البته باید بدونید که سوییچ واقعا یه کنسول خونگی نیست و صرفا یه کنسول همراهه با خروجی تصویر
به نظرم نینتندو هوشمندانه عمل کرده و عرصه کنسول همراه رو برای خودش کرده جوری که دو کمپانی فعال صنعت کنسول نمی تونن حتی به ورود به این قضیه فکر کنن
اگه بازی های نینتندو داستان سینمایی یا گرافیک عظیمی نداره به این دلیله که کنسول دستی ارائه داده و بازی کردن بازی مثل گیرز 5 یا لست تو بیرون از خونه که ممکنه هر 10 دقیقه یک بار مجبور باشی بازی رو پاز کنی تجربه خوبی نباشه
و صد البته لول دیزاین بازی های مث ماریو در مقایسه با بازی های پورتیبل دیگه خیلی خیلی بهتره و متا اون ها رو باید با هم مقایسه کرد نه با بازی های سینمایی ادونچر داستان محور که نیاز هست ساعت ها روی مراحلش گرافیکش موزیکش دیالوگ هاش تمرکز کنی

من الان خیلی Sarcastic شدم تو تاپیک ولی حرفت درسته
یه بازی مثل Animal Crossing رو PS4 که هیچی رو PS6 هم مثل چیزی که رو 3DS جواب میده، جواب نمیده.
مقوله ساخت بازی برای کنسول دستی/هیبریدی خیلی پیچیده است.
مثلا میگم ها... بازی های ورزشی عموما رو کنسول های دستی محکوم به شکست اند... از قدیم الایام همین بوده که هست.
در حالی که قشنگ رو کنسول های خونگی برعکسه. این یکی از ساده ترین مثال هاشه...
میتونم قشنگ وا کنم که چرا نینتندو تو ماریو اودیسه جای این که عین Galaxy ها 120 تا ستاره پخش کنه به عنوان هدف های بازی تو نقشه، 900 تا ماه پخش کرده و چرا این کارش بازی رو واسه سوییچ بهتر کرده تا چیزی که Galaxy برا Wii بود و چقدر زلدا: برث برای هماهنگی واسه سوییچ از چیزی که قرار بود رو Wii U باشه دچار تغییر شده
یه سری المان طراحی خاص اند...
من بهشون میگم Bite Sized Design... موفق ترین بازی های ترد پارتی نینتندو مثل Stardew Valley و Minecraft هم همچین چیزی توشون رعایت شده...

نننننن سرویسم کردید با mgs اون من فقط 5 بازی نکردم با 4(چون ps3نداشتم) بقیش تموم کردم:D
بازی کردم سری زلدا 2 نسخه nes با ocarina of time تازه oot رو هم تموم کردم بازی خوبی بود و زمان خودش به عنوان یکی از اولین open world ها شاخ بود ولی داستانش قشنگ هیچ تغییری نکرد نسبت به دوتای قبلی بنظرم اصلا لایق اون متا نیست
آره بابا اصلا لایق نیست باید بهش 50 میدادن اصلا:دی اونم گیمی که هیچ عنوان دیگه ای در تاریخ از منظر OW بودن حتی نزدیکش هم نمیشه ولی از دید برخی اساتید داخلی لایق این تمجیدها نیستش:دی OoT برا شونصد سال پیشه چه ربطی به الان داره آخه. یبار حداقل برو تایملاین زلدا رو چک کن بلکه با حوادث دنیاش آشنا بشی. بله کلیت داستان های سری زلدا همون نبرد خیر و شره ولی حوادث داخل هر کدوم بلکل با هم متفاوته. برا همین میگم انقد بازی نکرده نظر نده اینطوری آبرو ریزی نکنی :دی

من الان خیلی Sarcastic شدم تو تاپیک ولی حرفت درسته
یه بازی مثل Animal Crossing رو PS4 که هیچی رو PS6 هم مثل چیزی که رو 3DS جواب میده، جواب نمیده.
مقوله ساخت بازی برای کنسول دستی/هیبریدی خیلی پیچیده است.
مثلا میگم ها... بازی های ورزشی عموما رو کنسول های دستی محکوم به شکست اند... از قدیم الایام همین بوده که هست.
در حالی که قشنگ رو کنسول های خونگی برعکسه. این یکی از ساده ترین مثال هاشه...
میتونم قشنگ وا کنم که چرا نینتندو تو ماریو اودیسه جای این که عین Galaxy ها 120 تا ستاره پخش کنه به عنوان هدف های بازی تو نقشه، 900 تا ماه پخش کرده و چرا این کارش بازی رو واسه سوییچ بهتر کرده تا چیزی که Galaxy برا Wii بود و چقدر زلدا: برث برای هماهنگی واسه سوییچ از چیزی که قرار بود رو Wii U باشه دچار تغییر شده
یه سری المان طراحی خاص اند...
من بهشون میگم Bite Sized Design... موفق ترین بازی های ترد پارتی نینتندو مثل Stardew Valley و Minecraft هم همچین چیزی توشون رعایت شده...
خب من نظرم رو به عنوان کسی گفتم که یه زمانی از کنسول دستی خیلی استفاده می کرد هم psp هم 3ds و هم ویتا
کنسول دستی خیلی متونه لذت بخش باشه ولی استفاده اش زمانی هست که شما بیرون از خونه هستی و فرصتی که فی ما بین کار هات داری رو استفاده کنی و صد البته برای کسی که اهل گیم باشه بازی های موبایلی هیچ جذابیتی نداره جدا از فشاری که به گوشی باتری غیره میاد
و نینتندو داره این بازی ها رو به نظرم با بالاترین کیفیت ممکن ارائه میده و خب این بازاری هست که روش تمرکز داره

آره بابا اصلا لایق نیست باید بهش 50 میدادن اصلا:D اونم گیمی که هیچ عنوان دیگه ای در تاریخ از منظر OW بودن حتی نزدیکش هم نمیشه ولی از دید برخی اساتید داخلی لایق این تمجیدها نیستش:D OoT برا شونصد سال پیشه چه ربطی به الان داره آخه. یبار حداقل برو تایملاین زلدا رو چک کن بلکه با حوادث دنیاش آشنا بشی. بله کلیت داستان های سری زلدا همون نبرد خیر و شره ولی حوادث داخل هر کدوم بلکل با هم متفاوته. برا همین میگم انقد بازی نکرده نظر نده اینطوری آبرو ریزی نکنی :D
اولا که oot کلا با 20تا نقد کشکی اول متا من نگفتم باید 50 میگرفت عزیز واسه خودت فکت صادر نکن گفتم متای 99 براش زیاده دوما اتفاقا سعی کردم با شبیه ساز botw برم ولی صدمه میزد به pc اجراش نکردم سوم که تایم لاینی که همه داستانش یکیه هیچ ارزشی برای من نداره میدونم یسریشون اصلا باهم فرق دارن وتو یه دنیای دیگه ان ولی خب که چی؟ من دلیلی ندارم اشغالی مثل Majora's Mask برم اولش استارت زدم قشنگ هوم oot بود برای بازی نکردنشون دلایل خودم گفتم بجای وقت تلف کردن سر زلدا مریم فرض مثال سراق ویچر که یه داستان تازه اراءه بده نه داستان نجات زلدا و شیطان این چرندیات
اقا oot مال شونصد سال پیشه باشه این botw چی داره که متاش 98 ؟ داستانش که چرته گرافیکش که تو دیواره شخصیتا که همونن فقط چندتا نکته قابل توجه تو گیم پلی داره که اکثر ow های خوب امروز همین جورین
تنها چیزی که بازی نکرده نقد کردم mgs5 بود واگرنه بقیه سری رو رفتم واگرنه اواتارم این نبود

• Smile
Reactions: Arima Kishou
تو همین جا باختی بحث رو :D
دیگه نمیخواد ادامه بدیم :D

برو یقه عالم رو بگیر که چرا Mario Maker 2 متاش 88 ـه و تو سه روز 2.8 میلیون نسخه میفروشه :D نمیخواد عمه نینتندو رو هدف قرار بدی :))
چیزی نداری که بخوای بحث رو ادامه بدی عزیزم

چیزی نداری که بخوای بحث رو ادامه بدی عزیزم

ببخشید هر چی تا الان ارائه دادیم الصاق شد به عمه نینتندو :-??
متاسفانه ما فقط داستان و گرافیک The Last of US رو لای انحصاری های نینتندو رو یه چیز 7 اینچی نداریم که فقط اون مهمه اخیرا...
معذرت میخوام... حق با شماست کاملا

قشنگ نشستید میگید "من بازی های نینتندو رو نمیشناسم، اونایی که میشناسم رو بازی نکردم... خوشم هم نمیاد... موفقیت هاشم به درد خودتون میخوره با کنسولش...دیگه چی دارید؟"
بعد انتظار جواب دارید...
بازی 12 میلیون بفروشه
گوتی شه
متاش بالای 90 شه
تقریبا از پایه سری شو دچار تحول کنه و ریبوت کلی باشه
و همه اینا کاملا هندهلد قابل بازی باشه
ولی چون طبق قاعده ریبوت ها داستانشون (تقریبا) یکیه همه رو میریزیم دور و بازی کپی پیست قبلیاست

برید دیگه لامصبا :دی... چقدر میخواید جوک بگید؟ :دی

ببخشید هر چی تا الان ارائه دادیم الصاق شد به عمه نینتندو :-??
متاسفانه ما فقط داستان و گرافیک The Last of US رو لای انحصاری های نینتندو رو یه چیز 7 اینچی نداریم که فقط اون مهمه اخیرا...
معذرت میخوام... حق با شماست کاملا
اقا داری میگی بازی ها داره برا سوئیچ میاد
منم یه لیست از پاییز 2018 از بازی های AAA دادم گفتم کدوم یکیش برا سوئیچ اومده
داری خودت رو میزنی به اون راه عزیز

اقا داری میگی بازی ها داره برا سوئیچ میاد
منم یه لیست از پاییز 2018 از بازی های AAA دادم گفتم کدوم یکیش برا سوئیچ اومده
داری خودت رو میزنی به اون راه عزیز

تو گفتی 80 درصد، من تو یه بازه آماری گفتم این جور نیست... حالا تو یه بازه دیگه آوردی که میگی هست... تازه همه AAA هاش هم نیاوردی... نمیای مثلا بگی با این که تو سه هفته پنچمین بازی پرفروش 2018 تو آمریکا شده... Super Smash Bros. Ultimate این وسط کجاست :D... کلا چهار تا بازی بیشتر ازش فروختن اون سال که انتظاری هم نمی رفت با توجه به اسم و پلتفرم بیس شون
اصلا هم لحاظ نمی کنی کنسول هندهلده تو رنج قیمتی مشابه و طبیعتا ضعیف تره...
خب سیاه نمایی ـه دیگه :D با دیوایس موبایل که طرف نیستیم :D

الان جای بحث داره این...؟ اگه می گفتی 60 درصد می گفتم آره حق باهاته
یه حجم زیادی از بازی های AAA به دلایل معقولی روش نمیان... اون قدر هم نیست که کنسول فلج باشه چون یه سری دیگه شون عین Doom و MK11 و همین Outer Worlds داره براش میاد... تو هر ژانری تقریبا بازی داره کنسول حالا درسته یه بخشی از بازی های AAA بزرگ رو نداره
عوضش کنسول هندهلده، کلی انحصاری خوب و محشر خودشو داره، تمام بازی های AA و ایندی هم داره در نتیجه فروشش منطقیه با تمامی این اوصاف...

========

کنار هـــــــــــمــــــــه ی اینا میگی انحصاری هاش ارزش ندارن... که اونو داشتم تو این یک صفحه اخیر بهت میخندیدم...مخصوصا قضیه عمه و اینا :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or