کاری به اینکه مخالفای نینتندو چی میگن ندارم ولی دلیلی هم نمیبینم یکی یه تنه تو هر تاپیکی انگار از جونش داره محافظت میکنه جوری که از نینتندو دفاع میکنه
هی این شیوه خوبی برای کاری که من تو رفع ابهامات ملت تو این تاپیک می کنم نیست
نینتندو بیشتر از 2 شرکت دیگه تو سیاستا و کاراش گند کاری نداشته باشه کمتر نداره
میدونی این قدر سطح اطلاعاتی ملت در مورد نینتندو این جا بالاست... تو هم که تا نخوای این جوری بتوپی ظاهر نمیشی، اصولا همچین بحث هایی حتی مطرح هم نمیشه

... چه برسه سرش بحث شه.
وگرنه منم خوشحال میشم همون جور که فایر امبلم، خوشگل سه مسیر جدای بازی (که در حقیقت 4 تان) رو تو یه پکیج تحویل میده، پوکمون هم همین کار رو کنه (البته میگم این دست نینتندو نیست... پوکمون کمپانی و فرنچایز پوکمون همه کارش یکی دیگست...نه نینتندو)
سیستم سرویس آنلاین بهتر شه (که اِییی... داره میشه یه کارای خوبی دارن می کنن)
سرورای بعضی بازی ها بهتر شه (مال بعضی ها رو مشکلی ندارم)
یکم مهربون تر تخفیف بدن

یه دست و رویی به eShop بکشن...
مشکل دریفت جویکان های لعنتی رو درست کنن (که دارن مجانی بدون گارانتی تو ساپورت شون میگیرن تعمیر می کنن اش، حالا نمیدونم تو ساختش هم تجدید نظر کردن، مخصوصا برای نسخه لایت که چسبیده به کنسول یا نه)
قیمت دسته پرو رو بیارن پایین
و یه چیزای دست پایین تر مثل:
حالت دستی زنوبلید 2 رو بهتر کنن
برای ماریو اودیسه، DLC بدن
ماریو پارتی رو فاکینگ ساپورت کنن، 4 تا برد بیشتر نداره که یکیش قفله من هنوز نمیدونم چجوری بازش کنم
تم بدن برای سوییچ محض رضای خدا
و...
حالا یه سوال...
کجای انجمن میشه در مورد این چیزا صحبت کرد؟

اینایی که من گفتم الان در حد غر زدن با خودم بود... اگه اینا در مورد سونی یا مایکروسافت بود، یکی نخ رو میگرفت تا ده صفحه می برد جلو تکی
این جا فقط میشه از نینتندو جلوی هیترهای باحالش بیانیه داد... نمیشه مشکلاتش رو مطرح کرد... چون ظاهرا کسی تا حالا با این مشکلات برخورد نکرده... یا اگه کرده خیلی حال نداره سرش بحث کنه... بحث در مورد کرانچ ناتی داگ، شرکتی که صرفا از روی ابعاد بازی هاش میشه فهمید کرانچ دارن، مهم تره
بازیاشم 100 درصد ایراداتی دارن و بی ایراد نیستن چه متاش 100 شده باشه چه هرچی دیگه
نداریم بازی با متای 100
و به قطع یقین مطمئنم Ocarina of Time رو بازی نکردی فرشاد... پس نمیتونم به نظرت ذره ای اعتنا کنم
از بین چهار تا بازی دیگه شونم که متای نزدیک آوردن
Metroid Prime
Breath of the Wild
Mario Galaxy 1
Mario Galaxy 2
به غیر از برث که میشه سرش باهات بحث کرد، فکر نکنم در مورد سه تای دیگه به هیچ وجه صاحب نظر باشی و ترجیح میدم برای نقدهاشون برم سراغ یوتیوبرهای دیگه... عموما خیلی هم قشنگ از هر سه تای دیگه شون ایراد می گیرن
بی نقص اند...؟ نه!
ارزش ندارند...؟ هولی شعط چجوری میشه به این نتیجه گیری رسید
و یه چیزم هست که نینتندو داره از قدرت نوستالژی سو استفاده میکنه چون میدونه هرچی به اسم ماریو یا زلدا بده پیش فرض فروشش چند برابر یه آیپی جدید میشه
در این شکی نیست... این یکی از عوامل موثر فروش شون... مخصوصا تو فرنچایزهای ماریو و پوکمونه (زلدا کمتر)
به هر حال این کاری نیست که نینتندو فقط انجامش میده... نمیگم کار خیلی پسندیده ایه... ولی خیلی خوب انجامش میده، مخصوصا در مورد ماریو به نظرم خیلی حواس شون همیشه جمع ـه چه اسپین آفی رو چه موقعی و با چه فاصله ای بدن.
نکته: فروش 9 میلیون Splatoon 2 قطعا نمیتونه این وسط "هیچ" نفعی از نوستالژی برده باشه، مخصوصا وقتی نسخه اول بازی سال 2014 و رو Wii U بوده. پس وقتی میگم "یکی" از عوامل موثر، خیلی هم بی پشتوانه نیست
مثال هم حتی از سمت خوبش بزنم زلدا آخری که بازی فوق العاده ایه ولی هیچ دلیلی برا "زلدا" بودن نداره میتونستن خیلی راحت به عنوان یه آیپی جدید بدنش ولی میترسن از اینکه این کار رو بکنن یا شایدم پول بیشتری که با یه اسم میگیرن رو بیشتر دوست دارن
تا یه حدی درسته ولی قشنگ 60 درصد تغییرات عظیمی که برث نسبت به زلداهای قبلی داشت (که بازم، میدونم هیچ کدوم رو بازی نکردی فرشاد

) عموما چیزهایی بودن که مخصوصا بعد از عرضه Skyward Sword، ملت خودشون بهش رسیدن که باید تغییر پیدا کنه.
یه علت موفقیت خفن برث به خاطر تغییرات به موقع اش بود... نه چسبوندن اسم زلدا به ایده های خفنی که تیم آئونوما که تا اون موقع فقط زلدا میساختن، یهو بهش رسیدن
این ویدیو نه اون طور مستقیم ولی خیلی خوب منظور منو میرسونه
نکته: ویدیو چهار سال قبل از عرضه Breath of the Wild عرضه شده