فروش کنسول Nintendo Switch به 37 میلیون دستگاه رسید

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Nintendo-Switch.jpg

شرکت نینتندو به تازگی گزارش مالی مربوط به سه‌ماهه اخیر که تا انتهای ماه ژوئن را شامل می‌شود منتشر کرد و براساس آن آمار فروش کنسول Nintendo Switch و بازی‌های این کمپانی به‌روزرسانی شد. بنا بر گزارش به اشتراک گذاشته شده، مشخص شد فروش کنسول هیبریدی شرکت نینتندو به 37 میلیون دستگاه رسیده و بازی Super Smash Bros. Ultimate نیز به عملکرد تجاری قدرتمند خود ادامه می‌دهد.
رقم دقیق فروش کنسول Nintendo Switch برابر با 36.87 میلیون دستگاه اعلام شده است. از طرفی دیگر فروش بازی‌های این شرکت نیز مجموعا از 210 میلیون نسخه عبور کرد. رتبه‌بندی پرفروش‌ترین بازی‌ها به مانند قبل و آماری است که در ماه مارچ منتشر شده بود با این حال بازی Super Smash Bros. Ultimate فروش قدرتمندی داشته و به زودی می‌تواند به جای...

Continue reading...

قشنگ نشستید میگید "من بازی های نینتندو رو نمیشناسم، اونایی که میشناسم رو بازی نکردم... خوشم هم نمیاد... موفقیت هاشم به درد خودتون میخوره با کنسولش...دیگه چی دارید؟"
بعد انتظار جواب دارید...
بازی 12 میلیون بفروشه
گوتی شه
متاش بالای 90 شه
تقریبا از پایه سری شو دچار تحول کنه و ریبوت کلی باشه
و همه اینا کاملا هندهلد قابل بازی باشه
ولی چون طبق قاعده ریبوت ها داستانشون (تقریبا) یکیه همه رو میریزیم دور و بازی کپی پیست قبلیاست

برید دیگه لامصبا :D... چقدر میخواید جوک بگید؟ :D
ببین داری با دوتا از بزرگترین ترولرهای فروم بحث میکنی:دی چه انتظاری داری ازشون آخه:دی بزار در دنیای خودشون شاد باشن

تو گفتی 80 درصد، من تو یه بازه آماری گفتم این جور نیست... حالا تو یه بازه دیگه آوردی که میگی هست... تازه همه AAA هاش هم نیاوردی...
اصلا هم لحاظ نمی کنی کنسول هندهلده تو رنج قیمتی مشابه و طبیعتا ضعیف تره...
خب سیاه نمایی ـه دیگه :D با دیوایس موبایل که طرف نیستیم :D

الان جای بحث داره این...؟ اگه می گفتی 60 درصد می گفتم آره حق باهاته
یه حجم زیادی از بازی های AAA به دلایل معقولی روش نمیان... اون قدر هم نیست که کنسول فلج باشه... تو هر ژانری تقریبا بازی داره کنسول حالا درسته یه بخشی از بازی های AAA بزرگ رو نداره
عوضش کنسول هندهلده، کلی انحصاری خوب و محشر خودشو داره، تمام بازی های AA و ایندی هم داره در نتیجه فروشش منطقیه با تمامی این اوصاف...
مرده حسابی خوده نینتندو از سوئیچ به عنوان کنسول خانگی یاد کرده
بارها دیدم که میگه سوئیچ فقط هند هلد نیست و کنسول خانگی هست
قیمتش تا جایی که میدونم هم قیمت one s و ps4 هست
توی ایران که تازه گرون تر هم هست
وقتی اون تعداد عناوین AAA براش نمیاد طبیعی هست فروش بازی های انحصاریش زیاد باشه
دیگه شما نمیخوای اینو قبول کنی مشکل خودته
بازی هاش هم بیا الکی خودمون رو گول نزنیم متاهاش به طرز خنده داری بالا میشن
استودیو های دیگه خودشون رو جر میدن با کرانچ و کلی سرمایه توی چندین سال بازی میسازن با کلی فشار اخرشم خیلی هاشون که متاهاشون به 90 هم نمیرسه اما اون ور.......

مرده حسابی خوده نینتندو از سوئیچ به عنوان کنسول خانگی یاد کرده
بارها دیدم که میگه سوئیچ فقط هند هلد نیست و کنسول خانگی هست
قیمتش تا جایی که میدونم هم قیمت one s و ps4 هست
توی ایران که تازه گرون تر هم هست
وقتی اون تعداد عناوین AAA براش نمیاد طبیعی هست فروش بازی های انحصاریش زیاد باشه
دیگه شما نمیخوای اینو قبول کنی مشکل خودته
بازی هاش هم بیا الکی خودمون رو گول نزنیم متاهاش به طرز خنده داری بالا میشن
استودیو های دیگه خودشون رو جر میدن با کرانچ و کلی سرمایه توی چندین سال بازی میسازن با کلی فشار اخرشم خیلی هاشون که متاهاشون به 90 هم نمیرسه اما اون ور.......

اما اون ور چی؟... میذارم Mario Kart 8 رو زیر سوال ببری حالا
از بین این سه تا بازی زیر چه حرفی برای گفتن داری که بخوای زیر سوالشون ببری

Super Mario Odyssey
Super Smash Bros. Ultimate
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

بخوای میتونی مثل برادرمون ژوبین بحث کنی...به اندازه کافی مضحک هست :D

===

این رابطه بین انحصاری های نینتندو و تردپارتی هایی که وجود ندارن روش رو هم فکر کنم قبلا بحث کردم که یه جامعه بزرگی از دارنده های سوییچ، یکی از دو تا کنسول دیگه، یا عین من PC دارن... کاملا Point ـی که داری رو خنثی می کنه... این بازی های تو جدول عرضه بازی ها قشنگ رو هم تاثیر میذارن. اگه ملت به خاطر زلدا و پوکمون، یه سوییچ میخرن...نشون از System Seller بودن اون ها داره... نه نبود RDR2 رو سوییچ

وگرنه من همیشه میگم... چه دلیلی داره کنسولی رو بخری که روش فقط بازی های نینتندوئه ( که حالا این جوری هم نیست) بعدش به خاطر عدم وجود بقیه بازی ها روش، از سر ناچاری بازی های نینتندو رو بخری
دو حالت وجود داره این جا
  • یا بازی های نینتندو برات اهمیت بیشتری نسبت به لیستی که گفتی داره (این در صورتیه که پول نداری دو تا کنسول بخری... قیمت سوییچ هم با PS4 یکیه که بیشتر این حالت رو منطقی می کنه که نگی چون نینتندو ارزون تر بود اون رو خریدم)
  • یا تو یه کنسول دیگه داری، انتخاب خرید اون ها همیشه برات بازه
که در هر دو صورت فروش نجومی بازی های نینتندو منطقی اند
وگرنه این چیزی که میگی قشنگ جوکه

=====

یه جا در مورد کرانچ گفتی... تاخیر های Fire Emblem Three Houses و Animal Crossing New Horizon و The Legend of Zelda: Breath of the Wild دادن اختیار انتخاب تاریخ عرضه به خود سازنده های برای Luigi's Mansion 3 فکر کنم یه ایده خوبی در مورد چرایی نبود کرانچ تو نینتندو بهتون بده :D
آه و البته پروسه شروع دوباره ساخت Metroid Prime 4...

هر کدوم از این بازی ها، خوشگل سه سال پروسه ساخت داشتن که حداقل از این لحاظ این Point شما رو هم خنثی می کنه
فاصله نسبتا منطقی ای هم هر کدوم با نسخه قبلی شون دارن... پس عین ساندویچ هم تولید نمیشن به طبع

آخرین ویرایش:
اینایی که داستان براشون مهمه احتمالا انگلیسی هم بلدن.این ویدیو رو میتونن ببینن یکم آشنا شن با فلسفه پشت بازیهای نینتندو:
من واقعا میرم چکش کنم اگه قانع شدم از همه عزیزان که ما رو بچه خطاب کردن عذرخواهی میکنم توهینی که کردن پای خودشون

من واقعا میرم چکش کنم اگه قانع شدم از همه عزیزان که ما رو بچه خطاب کردن عذرخواهی میکنم توهینی که کردن پای خودشون
112455
-----
این دوستانی که سوییچ رو نه به چشم دیدن و نه بازیاش رو بازی کردن خیلی خوبن...روز بچه ها رو با پست های کمدیتون دارید میسازید!:D

آخرین ویرایش:
اینایی که داستان براشون مهمه احتمالا انگلیسی هم بلدن.این ویدیو رو میتونن ببینن تا یکم با ایده پشت بازیهای نینتندو آشنا شن:

ویدیوی خیلی قشنگی بود... منو یاد ویدیوهای Lemmino مینداخت
بگذریم
شیخ... Baba is You می ارزه "خریدنش"؟

• Like
Reactions: Persica Exotica
بگذریم
واقعا داری با این XbiT بحث میکنی؟ :دی اینی که به بازی های نینتندو بخاطر گرافیک حرف میزنه، اونطرف آنچارتد و لست رو هم ترول میکنه :دی میگیری که چی میگم؟

• Like
Reactions: SepehrR
واقعا داری با این XbiT بحث میکنی؟ :D اینی که به بازی های نینتندو بخاطر گرافیک حرف میزنه، اونطرف آنچارتد و لست رو هم ترول میکنه :D میگیری که چی میگم؟

نه دیگه، دیدم Sarcasm جواب نمیده، منطقی جوابشو دادم(یه سری ابهامات داشت که حس کردم ممکنه بقیه هم دچارش باشن)... دیگه اینم جواب نده به حرف شما عمل می کنم میذارم تو دنیای خودش به موفقیت های بقیه دری وری پرت کنه

• Like
Reactions: Arima Kishou
ویدیو خوبی بود و کمی نظرم برگردوند (جدی دارم میگم) کل حرفش این بود که نینتندو سبک کارش با بقیه متفاوته و بجای تمرکز روی داستان به ایده های تازه تو گیم پلی فکر میکنه...........این نشون میده که چند نفر مثل من هستن که هدف پشت بازی های نینتندو نمیفهمن.......بازی...........
آقا بیاید این ترول ها رو فراموش کنیم این بحث از اولم چرت و بی نتیجه بود از اول نباید زمینه ترول فراهم میشد البته خود عزیزان نینتندو فن خودشون تو تاپیک فروش کم ترول نکردن:-" من که دیگه ترول نمیکنم هم کار بیخودیه هم وقت میگیره موفق باشید:D
این دوستانی که سوییچ رو نه به چشم دیدن و نه بازیاش رو بازی کردن خیلی خوبن...روز بچه ها رو با پست های کمدیتون دارید میسازید!:D
یه چیزی هست به اسم شبیه ساز که کار راحت میکنه و لازم نیست کنسول بخری:|

• Like
Reactions: Z-fan
ببخشید هر چی تا الان ارائه دادیم الصاق شد به عمه نینتندو :-??
متاسفانه ما فقط داستان و گرافیک The Last of US رو لای انحصاری های نینتندو رو یه چیز 7 اینچی نداریم که فقط اون مهمه اخیرا...
معذرت میخوام... حق با شماست کاملا
کجای کاری این بنده خدا TLOU رو که از بیخ و بن ترول میکنه یدونه آی دی هم تلفات داده قبلا :D فکر کردی الان منظورش از بازی های خوب تلو و اینا بوده مثلا...
یعنی تا کوارتر بعدی فروش xbone رو رد میکنه؟
کوارتر بعدی بعیده ولی تا آخر سال قطعا رد میکنه البته اونور چون کلا آمار درست حسابی نمیدن و تمام آمارها ختم میشه به فلان ساعت بازی کردن و اینا باید از منابع دیگه بفهمیم چقدر فروخته
پ ن : فروش نینتندو سوییچ حقشه البته من شخصا با مدل جدید که معرفی کردن خیلی حال نکردم و همون مدل اصلی به نظرم عالیه ولی راجب بازی و اینا و متاهاشون میشه بحث کرد البته منطقی , من خودم بدم نمیاد راجب ماریو کارت CTR VS بحث کنم :D

این زلدا که برای من تجربه عجیب غریب و خاصی بود! و به نظرم واقعا سرتر از Horizon بود:-"

اول اینکه حال و هوای دنیاش و کاراکترهاش رو من دوست داشتم، روایت داستان یه جورایی تو فلش بک ها بود و با اون فلش بک ها من که عاشق کاراکترهاش شدم:دی (غیر یکیش که حتما میدونید کدوم:-" ... که فتر میکردم اتفاقا با اون خیلی حال کنم:| )

شاید من زیاد بازی های متنوعی بازی نکرده باشم... ولی این حالت Survivalی که تو بازی بود به نظرم سیستم فوق العاده ای بود! یعنی لباس و غذا و ... با توجه به آب و هوای هر منطقه یا اون لحظه! چیزی که کاش همه OWها یاد بگیرن! (حتی RDRم اینو اضافه کرده بود ولی به جذابیه زلدا نبود به نظرم:دی )

اصلا OWش ، OW بود... هرجاش یه چیز مخفی داشت! همین که علامتی رو نقشه نبود...یهو میرفتی وسط کوه و دشت و دمن و یکی رو میدیدی و ماموریت میگرفتی یا اطلاعاتی از یه جایی که دیده بهت میداد...

و در کنار همه این ها چقدر بازی نکات مخفی داشت که شاید بدون شنیدنش ازشون خبردارم نشیم! مثلا تو بخش مذابی یه سری دشمن بودن که انر سلاح زنگ زده سمتشون پرت میکردی، سلاح جدید بهت پس میدادن.... یا خیلی چیزای دیگه:دی
من شاید دو سه روز آخری که سوییچ یکی از دوستان دستم بود تازه به نت وصل شدم، و وقتی اون بخش خبری که حالت بلاگ گونه داشت رو تو کنسول چک کردم... و نکات زلدا رو دیدم کفم برید:|

---

خلاصه ... شاید بهترین بازی نسلم نباشه، ولی به نظرم متایی که گرفته حقشه:دی (این حقشه... ولی مثلا GOW بیشتر از 97حقشه=)) )

و به نظرم حس ماجراجویی و آزاد بودن تو یک بازی OW رو خیلی عالی حداقل به من منتقل کرد:دی

پ.ن : ولی ماریو کارت خیلی برام ناامید کننده بود:| برعکس انتظاری که ازش داشتم:| حتی MNR رو ازش بهتر میدونم:-"

عجيبه زلدا رو با هورايزون مقايسه ميكني اين كجا و ان كجا زلدا يك معجون عجيب غريبه

بگذریم
این ویدیو مقاله های gmtk خیلی خوبه.هم از نظر ارائه و هم از نظر محتوا. کلا پیشنهاد میکنم یه چرخی تو کانالش بزنی.
دیگه اینکه خریدن بهترین پازل یکی دو سال اخیر میارزه یا نه رو به خودت واگذار میکنم:Dحالا سوئیچ از نظر بازی تابستون شلوغی داره ولی حتما بذار تو لیستت.
امتیاز خیلی جدی نیست واسه من ولی فکر کنم بعد از پورتال ها بهترین امتیاز یه بازی پازل تو استیم رو هم داره.مهمترین کمبوداش هم به نظرم نداشتن "داستان خفن","سینماتیک" و "نیل دراکمنه":D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ludens and Z-fan
ماریو کارت CTR VS

با آکیبا یخورده بحث کردیم، من خودم با CTR حقیقتا بیشتر حال می کنم به عنوان بازی با این که سختی اش رو مخ تره
ولی در کل موفقیت های خفن ماریو کارت 8 رو به حق میدونم به نسبت کاری که تو خشکه بازار ژانرش کرد.
در هر صورت برای همچین مقایسه ای قطعا نسخه بدون MTX ـه CTR رو مد نظر قرار میدیم :D

این ویدیو مقاله های gmtk خیلی خوبه.هم از نظر ارائه و هم از نظر محتوا. کلا پیشنهاد میکنم یه چرخی تو کانالش بزنی.
دیگه اینکه خریدن بهترین پازل یکی دو سال اخیر میارزه یا نه رو به خودت واگذار میکنم:Dحالا سوئیچ از نظر بازی تابستون شلوغی داره ولی حتما بذار تو لیستت.
امتیاز خیلی جدی نیست واسه من ولی فکر کنم بعد از پورتال ها بهترین امتیاز یه بازی پازل تو استیم رو هم داره.مهمترین کمبوداش هم به نظرم نداشتن "داستان خفن","سینماتیک" و "نیل دراکمنه":D

داشتم الان متروید پرایم هاش رو می دیدم... خیلی خوب نقد کرده واقعا
===
این جور که تو میگی رفت تو لیست... فعلا دستم در همین حد بنده که یه بازی ایندی بخرم...
اینم کثافت هر بار تریلرش رو می بینم روانی میشم :D
ولی حیف که توش Baba هیچ هدف بزرگی برای رسیدن و داستان عمیقی نداره:( شخصیت ها هم همش یکی اند تو کل بازی. کی اصن میتونه بدون همچین چیزهایی بازی رو تجربه کنه؟:-< همش به کلید برسه که چی...

اینکه حالا به هر دری بزنیم که بگیم نینتندو خوبه درست نیست بله 1 زمانی هم پای بقیه ی کنسول ها بود الان مدام داره همون بازی ها رو با یکم تغییرات می سازه حتی نمی کنه 2 تا IP جدید رو کنه تا کی ماریو زلدا این ماریوش که صدتا جانبی هم داره کارت پارتی تنیس و داداش اون یکی داداش خلاصه همینا شده پول ساز حتی نمی کنه هم سطح گرافیک نسل عمل کنه تا حداقل شاهد جهش گرافیکشون باشیم بله برای منم زلدا WIND WAKER یکی از بهترین بازی های نسل خودش بود MARIO GALAXY عالی بود اما بسه دیگه همشون شدن شبیه هم نهایت یکم گرافیکشون بهتر شدن یکم فقط داستانم که همیشه 1 چیزه

من 1 مشکل اساسی هم که با زلدا دارم اینکه بابا بی شرف بگو باید بریم کجا مدام باید در این نقشه ی بزرگش بچریم الکی خوب می میری بگی باید کجای نقشه بریم.

من عاشق خلاقیتم نسل قبل چقدر خوب بود هم موشن WII خیلی تجربه ی خوبی بود هم کیکنت فوق العاده بود متاسفانه این نسل کلا خلاقیت مرد نه IP های جدید به اون اندازه یا به اون خفنی داشتیم نه خلاقیتی در سبک بازی داشتیم ویروس OW هم که افتاد به جون همه ی بازی ها

• Like
Reactions: X B I T B

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or