این زلدا که برای من تجربه عجیب غریب و خاصی بود! و به نظرم واقعا سرتر از Horizon بود
اول اینکه حال و هوای دنیاش و کاراکترهاش رو من دوست داشتم، روایت داستان یه جورایی تو فلش بک ها بود و با اون فلش بک ها من که عاشق کاراکترهاش شدم

(غیر یکیش که حتما میدونید کدوم

... که فتر میکردم اتفاقا با اون خیلی حال کنم

)
شاید من زیاد بازی های متنوعی بازی نکرده باشم... ولی این حالت Survivalی که تو بازی بود به نظرم سیستم فوق العاده ای بود! یعنی لباس و غذا و ... با توجه به آب و هوای هر منطقه یا اون لحظه! چیزی که کاش همه OWها یاد بگیرن! (حتی RDRم اینو اضافه کرده بود ولی به جذابیه زلدا نبود به نظرم

)
اصلا OWش ، OW بود... هرجاش یه چیز مخفی داشت! همین که علامتی رو نقشه نبود...یهو میرفتی وسط کوه و دشت و دمن و یکی رو میدیدی و ماموریت میگرفتی یا اطلاعاتی از یه جایی که دیده بهت میداد...
و در کنار همه این ها چقدر بازی نکات مخفی داشت که شاید بدون شنیدنش ازشون خبردارم نشیم! مثلا تو بخش مذابی یه سری دشمن بودن که انر سلاح زنگ زده سمتشون پرت میکردی، سلاح جدید بهت پس میدادن.... یا خیلی چیزای دیگه

من شاید دو سه روز آخری که سوییچ یکی از دوستان دستم بود تازه به نت وصل شدم، و وقتی اون بخش خبری که حالت بلاگ گونه داشت رو تو کنسول چک کردم... و نکات زلدا رو دیدم کفم برید
---
خلاصه ... شاید بهترین بازی نسلم نباشه، ولی به نظرم متایی که گرفته حقشه

(این حقشه... ولی مثلا GOW بیشتر از 97حقشه

)
و به نظرم حس ماجراجویی و آزاد بودن تو یک بازی OW رو خیلی عالی حداقل به من منتقل کرد
پ.ن : ولی ماریو کارت خیلی برام ناامید کننده بود

برعکس انتظاری که ازش داشتم

حتی MNR رو ازش بهتر میدونم