فروش کنسول Nintendo Switch به 37 میلیون دستگاه رسید

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Nintendo-Switch.jpg

شرکت نینتندو به تازگی گزارش مالی مربوط به سه‌ماهه اخیر که تا انتهای ماه ژوئن را شامل می‌شود منتشر کرد و براساس آن آمار فروش کنسول Nintendo Switch و بازی‌های این کمپانی به‌روزرسانی شد. بنا بر گزارش به اشتراک گذاشته شده، مشخص شد فروش کنسول هیبریدی شرکت نینتندو به 37 میلیون دستگاه رسیده و بازی Super Smash Bros. Ultimate نیز به عملکرد تجاری قدرتمند خود ادامه می‌دهد.
رقم دقیق فروش کنسول Nintendo Switch برابر با 36.87 میلیون دستگاه اعلام شده است. از طرفی دیگر فروش بازی‌های این شرکت نیز مجموعا از 210 میلیون نسخه عبور کرد. رتبه‌بندی پرفروش‌ترین بازی‌ها به مانند قبل و آماری است که در ماه مارچ منتشر شده بود با این حال بازی Super Smash Bros. Ultimate فروش قدرتمندی داشته و به زودی می‌تواند به جای...

Continue reading...

با آکیبا یخورده بحث کردیم، من خودم با CTR حقیقتا بیشتر حال می کنم به عنوان بازی با این که سختی اش رو مخ تره
ولی در کل موفقیت های خفن ماریو کارت 8 رو به حق میدونم به نسبت کاری که تو خشکه بازار ژانرش کرد.
در هر صورت برای همچین مقایسه ای قطعا نسخه بدون MTX ـه CTR رو مد نظر قرار میدیم :D
اتفاقا من مشکلی ندارم مقایسه با MTX باشه حتی! یعنی باید باشه، چون میخوایم (و باید ) ساپورت بازی رو هم در نظر بگیریم:D

حالا قبل بحث MTXش ، اول در مورد درجه سختی بگم که نه... یعنی ما خودمون هم روزای اول میگفتیم چقدر سخته نرمالش حتی... ولی بعد از یه مدت...نع! من بازیم اونجوری نیست که کل مسیر رو با بوست آبی برم و یه دور از ملت جلو بیفتم...عادیم:)) ولی توی گرند پریکس برای رفتن چلنج های روزانه رو نرمال میرفتم به نظرم اصلا و ابدا اون حسی که روزای اول سختیش میداد رو نداشت! فقط یکم باید بازی میکردیم تا سیستمش دستمون بیاد!

خوب MTX ... این دو سه روز جوک های جالبی دیده میشه ! نمونه خفنش : " CTR اورجینال بازی بهتریه چون MTX نداشت و اون رو به بازسازی ترجیح میدم" توجه بسه که چنین چیزی بحثش کنترل،درجه سختی و کلا گیم پلی نیست... صرفا MTXهه

آخه مرد حسابی کل محتویات CTRاورجینال+خیلی چیزای دیگه بدون هیچ MTXیی و خرج پولی توی بازی Unlock میشن:| یعنی ما اصلا بازار بازی و تمام موارد خریدنی رو حذف کنیم، باز محتویات بازسازی بیشتره:|

جوک های بعدی اینه که از سمت کساییه که بازی نکردن : " شنیدیم بازی خیلی Grind داره! همش برنامه بوده برای MTX "
اشتباه شنیدن! :D یعنی بازی Grind داره ولی اون برای بخش Grand Prix و Nitro Point هست!
اما MTX بازی برای Wumpa Coin هست!

هیچ ربطی ندارن این دوتا به هم جز داشتن کاراکتر و لباس Booster و ماشین و ...، که از اونایی که بازی کردن بپرسید یا خودتون کلاهتون رو قاضی کنید Full Boost شدن، چند روز از گرند پریکس طول کشید براتون:D
و اونایی که تا آخر GP امتیازش رو گرفتن، از محتویات خریدنی سیزن اول چیا رو تونستن(و خواستن) بخرن؟ و آیا پول کم اوردن یا نه:D
من خودم 8روز آخر رو بازی نکردم که 3~4روزش میشد آخر هفته ی بازی که ده برابر سکه میده، پک هر 4کاراکتر جدید ، تمام لباس های جدید، ماشین جدید و طرح های لجندری ماشین ها ، چندین پک رنگ و استیکر و ماشین رو تونستم بخرم:D
حرفم اینه مشکل Grind بازی به دست اوردن سکه ای که براش MTX دادن نیست، مشکل Nitro Pointیی هست که خیلی طول میکشه تا به دستش اورد!
برای همین MTX تجربه منفیی روی بازی نمیزاره! برتریی به کسی نمیده و ...! مگر اینکه : 1.قیمت آیتن ها بره بالا 2.میزان پولی که بازی میده کم بشه 3.توی استور بازی بوستر Nitro Point اضافه بر سازمان بفروشن:D
امر این اتفاقات بیفته اون موقع در مورد تاثیرات منفیه MTX میشه بحث کرد! الان من دارم میبینم آیتم هایی که بازی مجانی داره میده از پولی که در میارم کمتره ... به قولی دخلم بیشتر از خرجمه تو بازی!(عجب! یه جا این مورد برعکس شد:D )

اینجا چون اکثرا فقط توان خرید یک کنسول (اونم به زور) رو داریم،در مورد بقیه کنسولا فکت های عجیب و غریب صادر میکنیم:D
من خودم سوییچ رو به عنوان کنسول دوم و پرتابل خیلی دوست دارم تجربه کنم اما کو پولش؟

هیت ورزیدن به نینتندو با اختلاف منصوخ ترین بحث تاریخ بشریت ـه یکم فقط یکم دایره دیدتون رو وسیع تر کنید میفهمید چقدر در اشتباهید !
پ.ن : نینتندو یکی از از خفن ترین کمپانی های صنعت گیمینگ ـه روزی چند بار تکرارش کنید ایشالا که نطرتون عوض بشه 8-|

هیت ورزیدن به نینتندو با اختلاف منصوخ ترین بحث تاریخ بشریت ـه یکم فقط یکم دایره دیدتون رو وسیع تر کنید میفهمید چقدر در اشتباهید !
پ.ن : نینتندو یکی از از خفن ترین کمپانی های صنعت گیمینگ ـه روزی چند بار تکرارش کنید ایشالا که نطرتون عوض بشه 8-|
بشخصه تازه متوجه شدم که اشتباه میکردم من یکی با عزیزان جمع نبندید:-".........اون ویدیویی که دوستمون گذاشت روش ساخت نینتندو واقعا عالی توضیح داد خودم دیگه عمرا سراغ بازیای نینتندو برم چون خیلیاشون با سلیقه من سازگار نیست ولی هدفشون از ساخت بازی های این شکلی کاملا قابل احترامه

یه چیزی هست به اسم موج سواری
یعنی چی
یعنی اینکه وقتی میگن فلان چیز خفنه دیگه همه حتی اگه اون رو ندیده باشن هم باید برای حفظ جلوه خودشون هم که شده بگن اون چیز خفنه
RDR یه بازی خفن هست ولی کم نیستن ادم هایی که موج سواری نمیکنن چون همه میگن این بازی خفنه پس این ها هم احساس و نظر خودشون رو پنهان کنن و بگن اره اقا اصلا بهترین بازی قرن هست ولی این نیست عزیزان
موج سواری خیلی داره توی این هیته نینتندو موج میزنه
من یکی کاری ندارم این چی میگه یا اون چی میگه نظر خودم رو میگم
بازی های نینتندو مثل سوپر اسمش بالا برن پایین بیان در حد این موج طرفداری و متا نیستن
حالا ازشون میخواین بالا برید و بگید فلان و بهمان هستن به خودتون ربط داره

• Like
Reactions: s.1
یعنی چی
یعنی اینکه وقتی میگن فلان چیز خفنه دیگه همه حتی اگه اون رو ندیده باشن هم باید برای حفظ جلوه خودشون هم که شده بگن اون چیز خفنه
RDR یه بازی خفن هست ولی کم نیستن ادم هایی که موج سواری نمیکنن چون همه میگن این بازی خفنه پس این ها هم احساس و نظر خودشون رو پنهان کنن و بگن اره اقا اصلا بهترین بازی قرن هست ولی این نیست عزیزان
بازی های نینتندو مثل سوپر اسمش بالا برن پایین بیان در حد این موج طرفداری و متا نیستن

باهات شدیدا موافقم
بغیر از یه چیز... کسی که فکر می کنه خارج از موج هایپ برای یه بازی داره عمل می کنه باید دلایل محکم بیاره برای رد کردن محبوبیت و فروش و تایید کیفیت اش توسط بقیه
که البته کمترین چیزی که برای این موضوع لازمه انجام دادن اون بازی ـه

چیزی که با قاطعیت شما ندارید... برای همین این که میگید اسمش در حد چیزی که بزرگ می کنید نیست و هیچ دلیلی نمیارید از نظر من یه مشت شر و وره و قطعا نه تنها شما دلیلی برای رد محبوبیت اسمش ندارید...حتی دلیلی برای این که ثابت کنید حالی تون هست اون بازی در مورد چیه رو هم ندارید!!

شما خارج از موج نیستید
شما از مرحله پرتید... تا حدی که مجبورید برای توجیح خودتون، تیپ فیلسوفانه و نگاه بالاتر از همه به خودتون بگیرید...

این جا اگه امیر آکیبا میگه با Mario Kart 8 حال نکرده سه تا چیز مشخصه
1. امیر خودشو بالاتر از کسی نمیبینه
2. بازی های کارتینگ حالیشه که نه... خیلی حالیشه... در حدی که CTR براش این قدره سخت نیست :D
3. گرفته Mario Kart 8 بازی کرده...

من به نظر این مرد احترام میذارم و جدا از فروش 17 (26 در حقیقت) میلیونی بازی و متای 93 ( یا 88 بنا به روایت دیگه ای) به حرفش گوش می کنم و حتی تا یه جایی قبولشم دارم...

بعد تو میای میگی اسمش یهو در حد چیزی که فعلا بالا اومده نیست...میدونی... همون از مرحله پرت بودنه :o)

یعنی چی

صد درصد حرف شما درسته مخصوصا برای جهان سوم اما نینتندو با هوشمندی اومده بچه ها و دخترها رو هدف قرار داده
برای همین ما پرو گیمر ها قطعا واکنس منفی به کژوال گیمینگ داریم متاسفانه نینتندو حتی بازی هاش رو که اینقدرم سخت بودن خیلی اسون ترش کرده قبلا فقط از دور اسون بودن اما از نزدیک واقعا پوست ادمو می کندن اما الان واقعا راحت شدن تا مناسب کژوال ها باشن.

حرف منم چیز دیگه ای هست که می گم سونی یا ماکروسافت رسما خیلی بیشتر زحمت می کشن یا خیلی از بازیسازهای دیگه بازی هایی که با صرف بودجه هایی خیلی زیاد و زمان طولانی میان و نصف سیبیل ماریو فروش می رن بازی ای که بعد از این همه سال(حتی زلداش) هنوز دیالوگ صوتی ندارن باید حتما نوشته بخونید تا بفهمید داستان چیه حالا برید تا فیزیک و انیمشن و گرافیک با داستان که بازم خیلی هزینه اش کمتره علتشم اینه که سونی با ماکروسافت هدف رو پرو گیمر قرار دادن اما نینتندو با کم اوردن در کنارشون با عوض کردن درست مسیرش ازشون جلو هم زد یا الان که همراه باهاشونه اما خوب خیلی برام غیر منطقیه کسایی که خیلی بیشتر زحمت می کشن خیلی بیشترم هزینه می کنن اما کمتر سود می کنن.

• Like
Reactions: X B I T B
صد درصد حرف شما درسته مخصوصا برای جهان سوم اما نینتندو با هوشمندی اومده بچه ها و دخترها رو هدف قرار داده
برای همین ما پرو گیمر ها قطعا واکنس منفی به کژوال گیمینگ داریم متاسفانه نینتندو حتی بازی هاش رو که اینقدرم سخت بودن خیلی اسون ترش کرده قبلا فقط از دور اسون بودن اما از نزدیک واقعا پوست ادمو می کندن اما الان واقعا راحت شدن تا مناسب کژوال ها باشن.

حرف منم چیز دیگه ای هست که می گم سونی یا ماکروسافت رسما خیلی بیشتر زحمت می کشن یا خیلی از بازیسازهای دیگه بازی هایی که با صرف بودجه هایی خیلی زیاد و زمان طولانی میان و نصف سیبیل ماریو فروش می رن بازی ای که بعد از این همه سال(حتی زلداش) هنوز دیالوگ صوتی ندارن باید حتما نوشته بخونید تا بفهمید داستان چیه حالا برید تا فیزیک و انیمشن و گرافیک با داستان که بازم خیلی هزینه اش کمتره علتشم اینه که سونی با ماکروسافت هدف رو پرو گیمر قرار دادن اما نینتندو با کم اوردن در کنارشون با عوض کردن درست مسیرش ازشون جلو هم زد یا الان که همراه باهاشونه اما خوب خیلی برام غیر منطقیه کسایی که خیلی بیشتر زحمت می کشن خیلی بیشترم هزینه می کنن اما کمتر سود می کنن.
عزیز یبار برو اون ویدیویی که دوستان گذاشتن ببین تا نظرت در مورد نینتندو عوض شه درسته که نینتندو رو داستان کار نمیکنه اما همیشه دنبال تجربه متفاوته تو اینکه هرنسخه از ماریو یکیه شکی نیست ولی هربار میان با یه روشی یه چیز جدید اضافه میکنن هرچیزی هم میتونه باشه گجت موو جدید محیط و اتمسفر جدید تا تجربه متفاوتی به طرفدارا بدن

آه... آمریکایی ها و ژاپنی ها... 60 درصد فروش نینتندو سوییچ... جهان سوم...
بقیش هم که همون بحث چرا نینتندو 800 میلیون دلار خرج بازی هاش نمی کنه است...پس خوب نیستند ـه و حق شون نیست این قدر بفروشن و گور بابای چیزی که بازار میخواد و اوه... بازی های نینتندو آسون شدن.کمپانی ای که به Family Friendly بودن معروفه الان یهو بازی هاش آسون شدن...

112495

ساعت 11:30 شبه... چیزی که من دارم میخونم اینه:
_ مهم نیست کیفیت بازی های نینتندو چیه و اینا... مهم اینه چرا اینا اندازه دث استرندیگ و گیرز 5 خرج بازی هاشون نمی کنن...
+آماری از خرجی که نینتندو پای بازی هاش می کنه دارید
_ درسته آماری از خرجی که نینتندو پای بازی هاش می کنه نداریم... ولی خب گرافیک شو که می بینیم... همیناست فقط خرج برمیداره دیگه

_چرا بازی هاش اندازه RDR2 وقت نمی گیره ساختشون (که خب خیلی بازی های این قدر وقت نمی گیرن، مثال داغونیه)
+ چقدر بازی های نینتندو وقت می گیرن...؟
_ نمیدونم؟ گرافیک شون که یه جوری میزنه انگار میشه دو سه ماهه ساختشون
+آه...(بهش نگو ساخت ماریو اودیسه، 4 سال طول کشیده)

_چرا بازی هاشون آسونه، من یه پرو گیمر ام و بهم بر میخوره بازی ای که می کنم آسون باشه...
+چطور میگی آسونه؟
_نمیدونم تو فورزا و گیرز و مورتال کامبت که شخصیت کارتونی نداریم، لابد باید سخت تر باشه دیگه
+یعنی Master Quest زلدا و Octo Expansion اسپلاتون 2 رو هم بازی نکردی؟
_چی چی زلدا و بعد اسپلاتون... چی چی هست؟ اوه اینم که شخصیت هاش کارتونیه
+هیچی ولش کن :D

_چرا نینتندو پای بازی هاش زحمت نمی کشه بعد همش هم برای بچه ها دیزاین می کنه که بفروشه بازی هاش
+(دیگه این جا من بریدم) آره والا... بیچاره پرو گیمرها... کی به بچه ها اهمیت میده... صنعت گیم یعنی فورزا... یعنی گیرز... یعنی TLou و کوجیما سنسی... بچه های احمق، چه فکری کردن که میتونن مخاطب هدف یه کمپانی باشن... حتما محبوب شدن اون کمپانی به ناحق بوده... فقط کمپانی هایی که به "پرو گیمر"ها و فقط پرو گیمر ها اهمیت بدن حق کسب موفقیت های میلیونی و میلیادری دارن...

ببندید این تاپیک رو تا بقیه این چیزا رو موقع فروش 50 میلیونی سوییچ ادامه بدیم :((:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or