خوب MTX ... این دو سه روز جوک های جالبی دیده میشه ! نمونه خفنش : " CTR اورجینال بازی بهتریه چون MTX نداشت و اون رو به بازسازی ترجیح میدم" توجه بسه که چنین چیزی بحثش کنترل،درجه سختی و کلا گیم پلی نیست... صرفا MTXهه
آخه مرد حسابی کل محتویات CTRاورجینال+خیلی چیزای دیگه بدون هیچ MTXیی و خرج پولی توی بازی Unlock میشن

یعنی ما اصلا بازار بازی و تمام موارد خریدنی رو حذف کنیم، باز محتویات بازسازی بیشتره
جوک های بعدی اینه که از سمت کساییه که بازی نکردن : " شنیدیم بازی خیلی Grind داره! همش برنامه بوده برای MTX "
اشتباه شنیدن!

یعنی بازی Grind داره ولی اون برای بخش Grand Prix و Nitro Point هست!
اما MTX بازی برای Wumpa Coin هست!
هیچ ربطی ندارن این دوتا به هم جز داشتن کاراکتر و لباس Booster و ماشین و ...، که از اونایی که بازی کردن بپرسید یا خودتون کلاهتون رو قاضی کنید Full Boost شدن، چند روز از گرند پریکس طول کشید براتون

و اونایی که تا آخر GP امتیازش رو گرفتن، از محتویات خریدنی سیزن اول چیا رو تونستن(و خواستن) بخرن؟ و آیا پول کم اوردن یا نه

من خودم 8روز آخر رو بازی نکردم که 3~4روزش میشد آخر هفته ی بازی که ده برابر سکه میده، پک هر 4کاراکتر جدید ، تمام لباس های جدید، ماشین جدید و طرح های لجندری ماشین ها ، چندین پک رنگ و استیکر و ماشین رو تونستم بخرم

حرفم اینه مشکل Grind بازی به دست اوردن سکه ای که براش MTX دادن نیست، مشکل Nitro Pointیی هست که خیلی طول میکشه تا به دستش اورد!
برای همین MTX تجربه منفیی روی بازی نمیزاره! برتریی به کسی نمیده و ...! مگر اینکه : 1.قیمت آیتن ها بره بالا 2.میزان پولی که بازی میده کم بشه 3.توی استور بازی بوستر Nitro Point اضافه بر سازمان بفروشن

امر این اتفاقات بیفته اون موقع در مورد تاثیرات منفیه MTX میشه بحث کرد! الان من دارم میبینم آیتم هایی که بازی مجانی داره میده از پولی که در میارم کمتره ... به قولی دخلم بیشتر از خرجمه تو بازی!(عجب! یه جا این مورد برعکس شد

)