فراخوان تعداد معدودی تستر برای بازی جدیدم.

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فکر کنم تا act 4 رفتم
روی هر عکس مشکلاتم رو نوشتم.
اولین مشکلم
3cb8linro3ubrfj14dbl.jpg
و دومین مشکل
t0080gfmsux01g4h9rt.jpg
مشکل دوم:
میشه بدون کشتن حتی 1 نفر تا آخر مرحله رفت
ولی به آخر مرحله که میرسی میبینی در قفله
میشه بگید باید کدوم دشمن رو کش تا در باز شه
چون حوصله کشتن تک تک افراد را ندارم

روی هر عکس مشکلاتم رو نوشتم.

سلام،

ممنون از اینکه بازی رو بازی کردید. تو هر مرحله لازمه حداقل یه دشمن رو بزنید، حالا هر دشمنی فرقی نداره.

ممنون از اون ایراد افتادن دشمنا از لبه، کلا این باگ رو داریم و درست بشو نیست واسه این بازی.

حالا که این همه جمعیت بازی کردن من چیم کمه که بازی نکنم؟
ایمیل: mehrdad.best@gmail.com

ارسال شد.

بازی قشنگیه ولی می شه تو بعضی مراحل فقط یکی رو کشت و از روی بقیه پرید

آخرین ویرایش:
..1راستی معمولا با z و x ـه پرش و تیر زدن تو بازی
2.دکمه ی تعویض سلاح رو بهتر بود z یا v می گذاشتین
باگ:
الان بازی برای همه در دسترسه (من دعوتنامه نگرفتم تو اون سایت عضو شدم)

..1راستی معمولا با z و x ـه پرش و تیر زدن تو بازی
2.دکمه ی تعویض سلاح رو بهتر بود z یا v می گذاشتین
باگ:
الان بازی برای همه در دسترسه (من دعوتنامه نگرفتم تو اون سایت عضو شدم)

سلام

ممنون دوست عزیز،

1-کلید X, C رو به این دلیل انتخاب کردم چون تو کیبورد های AZERTY کلید های Z,X کنار هم نیستن ولی X, C در هر دو نوع کیبورد پیش هم هستن.

2- الان بازی برای کسایی که تو اون سایت عضو هستن بازه، تقریبا یه هفتس که باز کردم برای همه ولی خوب کسی بخواد از بازی سنتر بازی رو بازی کنه باید مثله شما عضو بشه و همه حوصله این کارو ندارن، برای همین با اینکه بازی پابلیک تست هستش باز من دعوتنامه درست میکنم و میفرستم که بچه ها راحت تست کنن.

3- در مورد اون باگ هم، اون قضیه که شما اشاره کردین همراه با سه تا راه دیگه از روش های glitch بازی هستش به رسم بازی های old skool. یکی دیگش یه راهیه که باهاش میتونین سریعتر از روش معمول تو بازی حرکت کنین. بازی قبلیم هم از این چیزا داشت.

ممنون که بازی رو بازی کردید.

سلام

بازی برای دومین جشنواره بازی های ایرانی به اسم "اکسیر سیاه" فرستاده شد. عکس های پکیج دیسک بازی و مستنداتش:

IMG_7728.jpg

IMG_7730.jpg

IMG_7729.jpg

لینک اصلی مطلب.

سلام،

ممنون از اینکه بازی رو بازی کردید. تو هر مرحله لازمه حداقل یه دشمن رو بزنید، حالا هر دشمنی فرقی نداره.

ممنون از اون ایراد افتادن دشمنا از لبه، کلا این باگ رو داریم و درست بشو نیست واسه این بازی.

ارسال شد.

ميشه با گذاشتن يه مانع كوچك حلش كرد ،مثل اونجايي هم كه من اشاره كرده بودم.

Act I : The Docks

درود و سپاس فراوان ... ( فقط نقد Act I : The Docks )

خب ...

اول بگم موسیقی اولیه عالی بود با اون صحنه پشتش خیلی هنری بود یه حس Gang میداد ... ! >:d< دموی اولیه نفهمیدم چی شد ولی خوشم اومد ... :دی

در مورد کنترل بازی

با پایین نباید اسلحه عوض کنه ...

آدم احساس می کنه مثل بازی Contra اگر دیده باشید می پرید و پایین رو میزد پایین رو به سمت پایین شلیک می کرد ( پیشنهاد میشه از E استفاده کنید )

صدای اسلحه ها به صورت خیلی عالی کار شده اصلا یه حس عجیبی داره ... کلا خیلی زیباست صدا گذاری ( البته صدا گذاری کشته شدن دشمن ــارو نفهمیدم .. سریع ــه )

گیم پلی ــش انقدر سخته !! :| اولش یه سطح بازی بچینید خوب میشه ...

هوش مصنوعیش چرا اینطوریه طرف رو به برعکسه ولی یهو تا میای میاد می زنتت .. از کجا می فهمه ؟ !

یه باگ مشاهده کردم بعد از اونجایی هست که میگید بپر با 2 بار پریدن یه تابلویه یه جاش میره یه 2 راهیه یه بهتر بگم اینجا

طرف داشت از اون سط دومی که صندلی همینجوری میمود پایین ( البته یه بار دیگه هم بازی کردم درست شد ... ! )

a8joopyook9fz8180hls.jpg

کشتن طرف یه حالت تکنواختی رو دنبال می کنه ...

بزن بپر بزن بپر بزن ... !!

یه هیکل گنده است توی زیر زمین بازی دقیقا نقش ــه چی رو بازی می کنه باید دستش یه اسلحه سنگین باش و رگباری بزنه ... ولی فقط راه میره :| ... بی معنی این قسمتش !

با شات گان زدن یه حس عجیبی رو میده به بازی خیلی خفنه این رو می پسندم یه ترینر براش بدین بیرون عالی میشه !

این هم نقد ACT I : The Dock

موفق و پیروز باشید ..

فقط میشه یه سیو بدید من از Act II : The Club برم ؟

درجه سنی بازی ؟

جلوی کار شما رو که نگرفتن هنوز ؟!

پ . ن : به نظرم یه ضربه Melee در بازی قرار بدید عالی میشه !

تا Act II رو تست کنم بهتون میگم دوست عزیز !

دوست عزیز از نظراتت ممنون. شما با زدن کلید های Page up و Page down میتونید تو مراحل بازی جلو و عقب برید.

Act II : The Club

با درود و سپاس فراوان ...

اولش بسیار زیبا بود

مخصوصا اون جای مخفی که از بالای لوستر ها باید می پریدی

یه مشکلی دیدم

من دشمن رو نمی بینم یعنی خیلی دوره .. تو صحفه نیست ولی شلیک می کنه .. ؟! قضیه چیه ؟! ؟

بالا رفتن از پله ها فقط به روش پریدن ــه ! باید خودش همینطوری بره بالا لطفا این هم درست کنید ..

اون مشکلی که گفتم یهو بر میگردند درست شده ... تو این قسمت .. درستش کردین یا تو این قسمت اتوماتیک درست شد ؟

جواب سوال های قبلیم رو هم میشه بدید ممنون میشم !

پسر این باس فایتش عالی بود یعنی حرف نداشت مخصوصا موسیقی اون قسمتش ...

ولی راحت می شد کشتش ... یعنی باس فایت عالی بود .. به نظرم

خیلی زود این بخش دوم تموم شد نسبت به مرحله قبلیش ...

موفق باشید تا بخش سوم رو هم چک کنم ! !

بنده نیومدم درخواست بازی رو بکنم بلکه اومدم یه کار با ارزش تر بکنم
دوست عزیز با اینکه نمیتونم این شاهکار رو بازی کنم ولی واقعا کارت عالیه . باور کن این بازی های خلاقانه از صدتا بازی ایی که ارشاد بزور میچپونه تو بازار چند سرو گردن بالاتره . عاشق این بازی های خلاقانه هستم و بدون واقعا این کار خیلی باارزشه و توی یاد ها میمونه:x . و یه پیشنهاد دوست عزیز این شاهکار رو بذار تو بخش game های itunse چون واقعا ارزشش رو داره
کلا بدون ما پشتتیم . موفق باشی :-bd

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or