MeeTAL SLUG
کاربر سایت
ممنون دوست عزیز، لطف دارید. البته بازی فلش رو نمیشه تو iTunes گذاشت وگرنه اقدام میکردیم.
ضمنا چرا نتونید بازی کنید؟ ایمیلتون رو بدید تا براتون بازی رو بفرستم، 5مگ بیشتر نیست.
pouria98@gmail.com
ما درخدمتیم >:d
ممنون دوست عزیز، لطف دارید. البته بازی فلش رو نمیشه تو iTunes گذاشت وگرنه اقدام میکردیم.
ضمنا چرا نتونید بازی کنید؟ ایمیلتون رو بدید تا براتون بازی رو بفرستم، 5مگ بیشتر نیست.
pouria98@gmail.com
ما درخدمتیم >:d<
با Game Maker ساختی بازیرو؟؟
اگه با Game Maker ساختی = مگه نمیشه واسه Ios هم ایمپورت کرد؟؟
سلام
دوستان من به این فکر افتادم که یه تعداد خیلی محدودی نسخه فیزیکی که نقش Collector's Edition بازی میکنه از بازی رو درست کنم و به کسایی که میخوان از ما حمایت کنن عرضه کنم.
محتویاتش هم دوتا دیسک قابداره که یکی محتوی خود بازی و یکی دیسک OST بازی هستش، که هر کدوم کاور مخصوص بازی روداره به همراه این پوستر امضا شده که صفحه قبل قرارش دادم در قطع A3. هزینه تولید همچین مجموعه ای (با کیفیتی که مدنظر من هست) حدود 10 تومن میشه، حالا به نظر شما من قیمت پایه همچین چیزی رو چقدر تعیین کنم خوبه؟
هدف اینه که یه قیمت حداقل بزارم و هرکس خواست هرچقدر خواست بیشتر کمک کنه.
نظرتون چیه؟
منظور من این بود که پک برای من 10 تومن در میاد حدودا، حالا چقدر بفروشیمش خوبه؟
دنبال تیشرت هم هستم ولی حداقلش 25 تومنه. اگه بخوام تیشرت هم همراهش بزارم میره رو 60 تومن اینا.
ولی من هوای fan های بازیهام رو خیلی دارم، نگران نباش
خب بنده زیاد مسلط به فتوشاپ نیستم ولی عکس زیادی هم نداشتم دمه دست این 2 عدد به اصطلاح Fan Art تقدیم به شما و تمام دوستداران !
بهتره به جای لباس اکشن فیگور بدید ( لباس خیلی دردسر داره )
سلام تو پست اول نوشته بودین بازی تو ایران عرضه نمیشه. من تریلرشو تو بلاگتون دیدم از بازی خیلی خوشم اومد( از بازیهای شلوغ و پر زرق و برق خسته شدم دلم حال و هوای قدیما رو کرده ) چطوری میتونم بازی رو تهیه کنم؟ راهی داره؟