فراخوان تعداد معدودی تستر برای بازی جدیدم.

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با درود و سپاس فراوان ...

اولش بسیار زیبا بود

مخصوصا اون جای مخفی که از بالای لوستر ها باید می پریدی

یه مشکلی دیدم

من دشمن رو نمی بینم یعنی خیلی دوره .. تو صحفه نیست ولی شلیک می کنه .. ؟! قضیه چیه ؟! ؟

بالا رفتن از پله ها فقط به روش پریدن ــه ! باید خودش همینطوری بره بالا لطفا این هم درست کنید ..

اون مشکلی که گفتم یهو بر میگردند درست شده ... تو این قسمت .. درستش کردین یا تو این قسمت اتوماتیک درست شد ؟

جواب سوال های قبلیم رو هم میشه بدید ممنون میشم !

پسر این باس فایتش عالی بود یعنی حرف نداشت مخصوصا موسیقی اون قسمتش ...

ولی راحت می شد کشتش ... یعنی باس فایت عالی بود .. به نظرم

خیلی زود این بخش دوم تموم شد نسبت به مرحله قبلیش ...

موفق باشید تا بخش سوم رو هم چک کنم ! !

سلام دوست عزیز،

من سوالاتتون رو خوندم ولی اکثرش رو یا جواب دادم قبلا یا الان دیگه کاریش نمیشه کرد و بعضی ها رو هم شما تا آخر بازی برید جوابشون رو میگیرید برای همین به تفکیک جواب ندادم. سوالاتتون رو هم یکم دقیقتر بپرسید راحت تر میشه جواب داد.

بنده نیومدم درخواست بازی رو بکنم بلکه اومدم یه کار با ارزش تر بکنم
دوست عزیز با اینکه نمیتونم این شاهکار رو بازی کنم ولی واقعا کارت عالیه . باور کن این بازی های خلاقانه از صدتا بازی ایی که ارشاد بزور میچپونه تو بازار چند سرو گردن بالاتره . عاشق این بازی های خلاقانه هستم و بدون واقعا این کار خیلی باارزشه و توی یاد ها میمونه:x . و یه پیشنهاد دوست عزیز این شاهکار رو بذار تو بخش game های itunse چون واقعا ارزشش رو داره
کلا بدون ما پشتتیم . موفق باشی :-bd

ممنون دوست عزیز، لطف دارید. البته بازی فلش رو نمیشه تو iTunes گذاشت وگرنه اقدام میکردیم.

ضمنا چرا نتونید بازی کنید؟ ایمیلتون رو بدید تا براتون بازی رو بفرستم، 5مگ بیشتر نیست.

درود و سپاس فراوان ... ( فقط نقد Act I : The Docks )

خب ...

اول بگم موسیقی اولیه عالی بود با اون صحنه پشتش خیلی هنری بود یه حس Gang میداد ... ! >:d< دموی اولیه نفهمیدم چی شد ولی خوشم اومد ... :دی

در مورد کنترل بازی

با پایین نباید اسلحه عوض کنه ...

آدم احساس می کنه مثل بازی Contra اگر دیده باشید می پرید و پایین رو میزد پایین رو به سمت پایین شلیک می کرد ( پیشنهاد میشه از E استفاده کنید )

صدای اسلحه ها به صورت خیلی عالی کار شده اصلا یه حس عجیبی داره ... کلا خیلی زیباست صدا گذاری ( البته صدا گذاری کشته شدن دشمن ــارو نفهمیدم .. سریع ــه )

گیم پلی ــش انقدر سخته !! :| اولش یه سطح بازی بچینید خوب میشه ...

هوش مصنوعیش چرا اینطوریه طرف رو به برعکسه ولی یهو تا میای میاد می زنتت .. از کجا می فهمه ؟ !

یه باگ مشاهده کردم بعد از اونجایی هست که میگید بپر با 2 بار پریدن یه تابلویه یه جاش میره یه 2 راهیه یه بهتر بگم اینجا

طرف داشت از اون سط دومی که صندلی همینجوری میمود پایین ( البته یه بار دیگه هم بازی کردم درست شد ... ! )

a8joopyook9fz8180hls.jpg

کشتن طرف یه حالت تکنواختی رو دنبال می کنه ...

بزن بپر بزن بپر بزن ... !!

یه هیکل گنده است توی زیر زمین بازی دقیقا نقش ــه چی رو بازی می کنه باید دستش یه اسلحه سنگین باش و رگباری بزنه ... ولی فقط راه میره :| ... بی معنی این قسمتش !

با شات گان زدن یه حس عجیبی رو میده به بازی خیلی خفنه این رو می پسندم یه ترینر براش بدین بیرون عالی میشه !

این هم نقد ACT I : The Dock

موفق و پیروز باشید ..

فقط میشه یه سیو بدید من از Act II : The Club برم ؟

درجه سنی بازی ؟

جلوی کار شما رو که نگرفتن هنوز ؟!

پ . ن : به نظرم یه ضربه Melee در بازی قرار بدید عالی میشه !

تا Act II رو تست کنم بهتون میگم دوست عزیز !

اون 2 قسمتی که Bold و قرمز کردم !

Act III

با سلام

این مرحله یکی از سخت ترین مراحل بود چون فضا بسته بود و خیلی سخت بود

تامسون کلا به درد من که نخورد شات گان خیلی بیشتر تاثیر داشت :دی !!

یه جا دیدم سکه لای سنگ گیر کرد و صدای افتادنش درییییییییییییییییییییییییییییییییییییینگ کشیده شد .. :دی ! ..

در کل این مرحله جالب بود زیاد بحثی نداشت من هنوز تو کف اون باس فایت قبلیــم چقدر عالی بود

فقط بگم

در آخر نظرات یه نظر کلی و پیشنهاد و نمره خودم رو میدم در سطح یه بازی Indie .. بسیار ممنون !

موفق و سربلند باشید !

تریلر رو دیدیم، بسیار عالی کار شده، و خیلی کاملتر از چیزی که فکر می کردیم. موفق باشید

دوستان بازی دیگه از حالت تست خارج شده، برای همین لطفا دیگه درخواست تست نفرستید.

حس اون بازی های آرکید قدیمی که با دستگاه انجام میشدن رو بهم داد پوستر...
کلا قابل ستایش هست هم موسیقی و هم پوستر بازی ..خیلی عالی کار شدن...
موفق باشی آیدین جان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or