خوب من بازی کردم واقعا لذتم بردم....اول از همه از گرافیک بازی خیلی خوشم اومد...منو یاده مایکل جکسون روی سگا انداخت:d
موسیقی بازی هم خیلی عالی بود ..اما نکات منفی بازی از دیدگاه من که میتونه بهتر بشه.
_غیب نشدن سکه ها بعد از مدتی(نمیدونم اما صرفا توی تمام پلتفرمرها این رعایت میشه و اگه در آینده تو بازی سکه ها کاربردی داشته باشند(که حتما خواهند داشت)اینکه مثلا بعد از 5 ثانیه چشمک بزنه و بخواد غیب بشه تلاش برای بدست آوردنش وقتی 2تا دشمنم باشه چالش برانگیز میشه)
_بزرگترین ایراد بازی پریدن به جای بالا رفتن از پله ها بود که خیلی توی ذوق میزنه بهتره هر طوری شده اضافه بشه کلا حس خوبی نداشتم بهش(پریدن برای بالا اومدن از پله)
_آزاد بودن شاتگان و مسلسل از اول بازی...و نبود HUD که فقط تعداد تیر رو حداقل نشون بده(البته نفهمیدم تموم میشه تیر یا نه اما یکجا احساس کردم تموم شد..چون خشاب عوض میکرد یه چند ثانیه مکث بود و نمیتونستی تیر بندازی که اولش احساس میکردم تموم شده تیر)
_دید دشمن یه ذره ضعیف بود از پشتم که کلا تعطیل بودن یعنی میتونستی بهشون از پشت بچسبی(خوب و بدشو نمیدونم به نظرم هم خوب میاد هم بد)
_بدست آوردن کلید خوب بود
_دشمن بزرگا کلا به نظرم با توجه به چیدمانشون در خیلی جاهها اصلا بدرد نمیخوردن!حتی نفهمیدم Attack میدن یا نه..اما به نظرم نقش Tank رو بازی میکردن که در اون صورت اگه یک مسلسلی با یک سگ پشتش بودن باز خیلی بهتر بود جلوی تیرارو میگرفت و اون 2 تا همزمان حمله میکردن....خودشونم یک چماقی میله ای دستشون باشه بخوان باهاش حمله کنن خوبه.
اما ایده دوم به نظرم خیلی بهتر میاد اینکه نارنجک بندازن یا دینامیت(یه همچین چیزی)اولا خیلی جالب میشه(هر چند ممکنه برنامه نویسیش مشکل باشه)بعد کلا وجود همچین چیزی تو بازی کم نبود اما میتونست خیلی جالب باشه.
_از لحاظ اینکه بازی پلتفرمر بودن خیلی خوب بود به نظرم یک جای که تو 2 تا رنج ارتفاع 2تا دشمن عادی وقتی می پریدی شلیک میکردن تو 2 تا سطح خیلی خوشم اومد چالش برانگیز بود!
_به نظرم جای Boss اول و آخر عوض شه خیلی بهتره ..اولی تا دستم بیاد چطوریه خوب تونست اذیت کنه .
یا اینکه Boss آخر رو یک ذره عوض کنین نحوه مبارزش رو ...یا اینکه همینطور که وقتی میپریدی تیر مینداخت پاینشم هر از گاهی تیر مینداخت مثلا 1 دونه و تا میپریدی بالایی تیر مینداخت مثلا 2 تا!(یا بر عکس)
ولی کلا تغییر اساسی تر به نظر پایینش تیر بندازه و بالاش یک چیزی مثل چنگک داشته باشه که وقتی میپری بخواد Attack بده!
_برد تیر دشمن های ساده خیلی کمه تقریبا نصف بازیبازه بهتره اندازه بازیباز باشه..چون میشه وقتی اون روی یک سکو دیگست بپری تیر بزنی ولی تیر اون به تو نمیرسه و راحت 5 بار میپری میزنیش!
_بعد چرا وقتی باس آخر رو میزنیم و بازی تموم میشه صفحه Credits عین برق میره و نمیفهمیم کی به کی بود:d یه ذره کند تر بشه خیلی بهتره!(نه اونقدر که نشه تحمل کرد!)
....................................
از این خوشم اومد راه مخفی کلا تو این سبک خیلی خوبه...
اینم اون بالا گفتم که پشته دشمنا و اینا:d
کلید موفقیت من در این بازی :d
تنها باری که باختم تو بازی اینجا بود فکر کردم راه مخفیه رفتم پایین تا آخر دیدم سوختم:d
اگه تلس افتادن توش خیلی سخته تا نیفتادن(یعنی بازیباز باید تلاش کنه بسوزه!)
در کل خیلی خوب بود امیدوارم یک استور هم بین مرحله ها ساخته بشه تا سکه ها کاربرد داشته باشند ...تعداد تیر خیلی ضروریه حتی اگه نخواستی HUD بزاری
مرسی میلاد