فاکتور های انتخاب یک کنسول

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Miesam:
اره بابا انگار نه انگار
دوستان من یک چیزی بگم:
دیشب داشتم با این شیر حمید صحبت میکردم هیچی دیگه رای مارو زد از پی اس تیری رفتیم 360 راستم میگفت تا این سیدی هاش تا بخواد رایترش بیاد اوه

1. سونی طرفداری رو که به این راحتی نظرش برمیگرده نمیخواد.
2. مگه شما میخوای رایت کنی؟ چندتا بازی PS2 رو مثلاً خودت رایت کردی؟
3. عزیز من اون BD هست نه CD.
4. اصلاً قرار نیست رایت بشه، به احتمال قوی از روی هارد هم قابل اجراست.
5. 3 میلیون بار گفتم این بار هم میگم. کلیه دیسکهایی که ما داریم از مغازه تهیه میکنیم که بقول بچه ها گفتی طرح اوریجینال هستند، دارای خط تولید می باشند و با اطلاعات روشون تولید میشوند!!! کسی چیزی رایت نمیکنه... اون بابائی هم که اینکارو میکنه توجهش فقط معطوف به PS3 نیست و بلکه هر محصولی که روی دیسکهای BD عرضه میشه رو این بلارو سرشون میاره. چون داره از این راه نون میخوره.

پ.ن: :ranting: اگر یک دفعه دیگه حرف از رایتر بزنید شخصاً میام از سر دره بازیسنتر آویزونتون میکنم
پ.ن: :offtopic:

http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=467
منم به همین دلیل میگم دیگه حالا قیمتش پایین باشه دلیل نمیشه که بخریمش
انگلیسیا یه مثل دارن که میگه"من انقدر پولدار نیستم که چیزای ارزون بخرم"
باهاتون شرط میبندم پی اس تیری 450 پایین تر نیست حد اقل 500 تو ایران هم 700 پایین تر گیر نمیارید یک سال میکشه چیپ خور بشه یک سالم که مونده تا بیاد میشه دوسال یک سالم میکشه تو ایران رایتر بلودی رام رواج پیدا کن جمعا میشه سه سال یعنی شما سه سال دیگه می تونم بهتون قول بدم به راحتی می تونید این دستگاه رو بخرید
منم دقیقا همینو میگم اکثرا هم تو ایران همه میذارن 3 سال بعد دستگاهو میخرن مگه اینکه مایه دار باشن یا با عرض معذرت احمق

دمت گرم میلاد جان منم میگم چون ایران فکر نمیکنم کسی حاضر باشه زیر 700 بده بچه های مدرسه ما میگفتن رفته بودن یک مغازه مغازه داره میگفت تابستون پی اس تیری میاد 1 میلیون تومان بدون هارد با هارد یک میلیون 800 هزار تومان خیلی جالب بود 800 هزار تومان برای یک هارد
ببین یارو که هنوز نیمده این فکر تو کلش حالا بیاد مثلا میاد 500 هزار تومان میده دستگاه رو محال
به قول تو یا مایه داره یا احمق مایه داره هم احمق با کمال پوزش

نوشته شده توسط mt3691:
بله حرف شما درسته ولی باید دید شما چند سال میخواین صبر کنین تا ps3 هک بشه!
در مورد دوم مثل اینکه شما رولوشنو یادتون رفته که قیمتشو گفته و با این حربه داره حتی مشتری هم جمع میکنه اگه قیمت خوب باشه دلیلی برای مخفی کاری نیست.
مگه قیمت روولوشن اعلام شده؟ :cheesygri

نوشته شده توسط mt3691:
مطمئن باشین قیمت ps3 اگه 400 دلار بود سونی با افتخار اونو اعلام میکرد و حالا که چیزی نگفته حتما قیمتش بالاس . درسته که تا اون موقع قیمت قطعات میاد پایین ولی سونی که یدفعه کنسولشو نمیسازه و از همین الان اونا مشغول کار هستن و اگه با تمام این حرفها سونی بتونه ps3 رو 400 دلار بده شک نکنین که ms هم قیمت xbox360 رو به 200 دلار میرسونه .
و با توجه به اینکه تمام بازی ها روی bd میان و سونی برای حفاظت بازیهاش تمام کارای ممکنو کرده فکر کنم دوستان باید دیگه فکر ps3 رو از سرشون خارج کنن!
میشه بگی که چرا سونی باید قیمت کنسولش رو 8 ماه قبل از عرضه اش اعلام کنه؟ و چون اعلام نکرده یعنی بالای 400 دلار هستش؟ حتما یادت هست و میدونی که مایکروسافت قیمت کنسولش و زمان دقیق عرضه کنسولش رو 2 ماه مونده به عرضه ، اعلام کرد. بازیهای لانچش هم 8 روز مونده به لانچ اعلام کرد. :cheesygri

رایتی رایتی رایتی
قربونت وقتی سونی صد سال همه رو میزاره سرکار می خوای بگیم چی بازم طرفدارش باشیم شما هستی مشکلی نیست خب معبوب کاریش نمیشه کرد ولی من که درست باید فکر باشم دیگه از اقا طاهر شما تعصبی تر نیستی که اونم حاضر شده بر ایکس باکس بخر
بعدم من که گفتم من می خوام رایت کنم گفتم اون بنده خدایی که بخوا درایت کنه بده به ما کی داره 2 میلیون پول دی وی دی رایترش رو بده
ببخشید چی از روی هارد اجرا میشه خودت میفهمی چی میگی اهان یعنی 60 گیگ هارد پی اس تیری همش دارای بازی هستش به تور خدا گاه و ما اصلا نیاز نیست بریم بازیهاش رو بخریم اصلا فکر میکنی تو تو عمرت
به من هیچ ربطی نداره خط تولید دارن یا ندارن من حرفم چیز دیگست
بلا سرش میارن ولی وقتی یک دی وی دی رایتر بخواد 2 میلیون باشه کدوم خری میاد پول بده 2 میلیون بخر مثلا تکین میده یا دیسی
حالا مثلا می خوای چه کنی هان مردی دم درب وایسا بهت بگم من اویزونت میکنم نه تو
ببخشید بد حرف زدی بد حرف زدم تاپیک منحرف شد عذر می خوام از این افراد که تعصب بیجا دارن بدم میاد
دوست عزیز شما یک بار متنی رو که ارسال کردی بخون خودت متوجه میشی چی داری مینویسی؟

وقتی اطلاعات کافی در مورد وسیله ای رو ندارید نیازی نیست حتما پست ارسال کنید.کافیه فقط بیننده باشید.

نوشته شده توسط Darkfie1d:
5. 3 میلیون بار گفتم این بار هم میگم. کلیه دیسکهایی که ما داریم از مغازه تهیه میکنیم که بقول بچه ها گفتی طرح اوریجینال هستند، دارای خط تولید می باشند و با اطلاعات روشون تولید میشوند!!! کسی چیزی رایت نمیکنه... اون بابائی هم که اینکارو میکنه توجهش فقط معطوف به PS3 نیست و بلکه هر محصولی که روی دیسکهای BD عرضه میشه رو این بلارو سرشون میاره. چون داره از این راه نون میخوره.

پ.ن: :ranting: اگر یک دفعه دیگه حرف از رایتر بزنید شخصاً میام از سر دره بازیسنتر آویزونتون میکنم

ببین دوست عزیز اگه میبینی dvd مثل اب خوردن تکثیر میشه برای اینه که سالها از اومدنش میگذره ولی هنوز برای bd خیلی مونده که به dvd برسه و مطمئن باش باید خیلی صبر کنی اگه خبر لانچ سونی رو خومده باشی میبینی که سونی هم به همین موضوع اشاره کرده و گفته تمام بازی ها رو bd میان برای اینکه نشه به راحتی کپیشون کرد.
ببین دوست عزیز تعصب چیز خوبی نیست چه برسه به اونکه کسی بخواد تازه به اونهم افتخار کنه بهتره همیشه با عقلمون تصمیم بگیریم اینطوری کمتر اسیب میبینیم. منم ps2 رو خیلی دوست دارم و حرف نداره ولی ps3 نه به این زودیها دست ما میرسه و نه قیمت مناسبی داره (البته باید صبر کرد و قیمت رسمیشو دید)پس بهتره الکی سر کار نباشیم و بچسبیم به xbox360 تازه اگه مود چیپ واسش اومد.

مشکل به وجود اومده اینه که هر کدوم از طرفدارای افراطی سعی در خراب کردن کنسول مقابل دارند
البته این از طرف Ps3 Fanboy ها شروع شد تا به اینجا کشید
اگر 1 نفر هم کنسول Xbox 360 را نخره برام مهم نیست چون من میخرم ، چون با سبک بازی هاش حال میکنم
اگر 10000000000 نفر هم Ps3 بخرند میگم برید حالشا ببرید
چه لزومی داره اینطوری برای یه کنسول یا شرکتش قاطی کنیم !!!
که حالا آقای Gates زنش را طلاق داد یا کاتاراگی سیبیل گذاشته یا چشماش 2 درجه ضعیفتر شده .....
کسی اینجا هست که اگر شرکت Sony برشکسته بشه عذا داری کنه؟
یا کسی اینجا هست که آقای Gates بمیره (خدا یی نکرده !!!) عذا بگیره ؟
من با همچین کسی هیچگونه بحثی حاضر نیستم بکنم، چه طرفدار Xbox 360 باشه چه Ps3
پیشنهاده من ("پیشنهاد") اینه که اگر Xbox 360 تا تابستون Mod شد فعلا برای Ps3 باز ها هم میتونه جالب باشه ، مگر اینکه به خون Ms تشنه باشند ،چون من فکر نمیکنم از لحاظ بازی Xbox 360 شما را ارضا نکنه

نوشته شده توسط Darkfie1d:

با همه حرفات موافقم سوني طرفدار درست و حسابي ميخواد
اگر تا 2 سال ديگه هم عقب بيفته من هنوز طرفدار سوني هستم حال ميكنم طرفداراي xbox شب ميخوابن صبح پا ميشن پيش بيني ميككند بازي PS3 رايت نميشه بلوري فلان ميشه

با همه حرفات موافقم سوني طرفدار درست و حسابي ميخواد
اگر تا 2 سال ديگه هم عقب بيفته من هنوز طرفدار سوني هستم حال ميكنم طرفداراي xbox شب ميخوابن صبح پا ميشن پيش بيني ميككند بازي PS3 رايت نميشه بلوري فلان ميشه
یه باره بفرمایید کودتا کنید ، یا انقلاب کنید، فکر کنم 4 روز دیگه بخاطر SONY
10000 تا حسین فهمیده داشته باشیم

واقعا اینجا هم انگار داره میشه همون BAZ..DEH
والا من نمیدونم شما ها چه طرز فکری دارید نسبت به GAME ، فقط میدونم این چیزی که الان میبینم در سطح سنی پایین هستش
در ضمن هیچ خوشم نمیاد منا طرفدار بی قید و شرط XBOX 360 بدونید
XBOX 360 برام فقط یه وسیله ی تفریحه و بس |
خلاصه این بحث داره به جای مسخره ای کشیده میشه

حال ميكنم طرفداراي xbox شب ميخوابن صبح پا ميشن پيش بيني ميككند بازي PS3 رايت نميشه بلوري فلان ميشه
لطفا جمع نبندید،اگر هم از جانب من چیزی در مورد رایت BLU-RAY گفته شده
فقط در حد یک حدس و نظر شخصی بوده ، دیگران را نمیدونم

از نظر من هم غیر قابل رایت نیست ولی با توجه به قیمت هر DISK خام BLU-RAY
که توی سایت خودش دیدم ، احتمال دادم که تا حدقل 1 سال غیر قابل دسترس برای
ایرانی ها باشه ،
20-26 $ البته این قیمت مال 5 ماه پیش بود الانا نمیدونم
در مورد شرکتهایی هم که بازی های ORG را کپی میکنند و فقط هزینه ی رایت و خامش را میگرند هر مقدار که خام اون DISK گرونتر باشه به همون میزان بازیه کپی شده و غیر ORG که به دست ما میرسه هم گرونتر میشه

=====================================
در ضمن بعضی از افراد هر چی از دهنشون در اومده گفتند ، نمیخوام اسم بیارم البته منظورم کیانوش جان نیست
ولی رسیدگی = یوخ

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mt3691:
ببین دوست عزیز اگه میبینی dvd مثل اب خوردن تکثیر میشه برای اینه که سالها از اومدنش میگذره ولی هنوز برای bd خیلی مونده که به dvd برسه و مطمئن باش باید خیلی صبر کنی اگه خبر لانچ سونی رو خومده باشی میبینی که سونی هم به همین موضوع اشاره کرده و گفته تمام بازی ها رو bd میان برای اینکه نشه به راحتی کپیشون کرد.
ببین دوست عزیز تعصب چیز خوبی نیست چه برسه به اونکه کسی بخواد تازه به اونهم افتخار کنه بهتره همیشه با عقلمون تصمیم بگیریم اینطوری کمتر اسیب میبینیم. منم ps2 رو خیلی دوست دارم و حرف نداره ولی ps3 نه به این زودیها دست ما میرسه و نه قیمت مناسبی داره (البته باید صبر کرد و قیمت رسمیشو دید)پس بهتره الکی سر کار نباشیم و بچسبیم به xbox360 تازه اگه مود چیپ واسش اومد.

قبل از هر چیز باید خدمتتون عرض کنم که شما حق ندارید اینجا از تعصب صحبت کنید چون شما کاملاً چشم و گوش بسته عمل میکنید و فقط بصورت رگباری میگید. من انسان متعصبی هستم نه فقط روی PlayStation بلکه رو خیلی چیزهای دیگه و تاحالا هم فکر میکردم متعصب تر از من وجود نداره تا اینکه با شما آشنا شدم. پس لطفاً بحث تعصب رو کلاً بگذار کنار که من از شدت خنده روی زمین افتادم... شما بچسب به اکس باکس.. 360 برای من مفهومی نداره و اگر هم در این مدت بخوام تا اومدن کنسول PS3 کنسول دیگه ای رو داشته باشم اون کنسول فقط و فقط PSP هست. تازه عناوینی که داره روی PS2 میاد بقدر کافی منو راضی نگه میداره در این مدت اشاره میکنم به بازیهائی مثل MGS3S و Ace Combat Zero و... تازه StarCraft Ghost رو هم که از سال 2002 - 2003 گذاشته ملت رو سره کار رو هم اضافه میکنم. روی PC هم Oblivion به تنهائی برای یک عمر زندگی کافیه، همونطور که MorrowinD بود...
اما اینکه مدتها از عرضه DVD میگذره و طول کشیده تا کپی هاش قابل استفاده بشن هم درسته اما بالاخره میشه.. BD هم شاید یکی دوسال شامل این قضیه نشه ولی من خودم به شخصه دیگه دوست ندارم بازی کپی بازی کنم بخصوص که اکثر بازی ها رو الان میشه آنلاین بازی کرد. و من هم دوستدارم بهای اون رو بپردازم فعلاً هم آنلاین بازی کردن زیاد سخت نیست و با اینترنت خوب و پینگ مناسب براحتی دارم CSS و HL2DM و Guild Wars بازی میکنم و حالا هم میخوام MGS3 رو بگیرم و با PS2 هم آنلاین بازی کردن رو تجربه کنم. کلاً الان ارزش از لحاظ من میره به سمت آنلاین... سونی هم آنلاین سرویسش رو مجانی اعلام کرده و این برای من یک شانس بزرگه و یک فاکتور مهم برای خرید PS3. پس شما 360، من PS3.

نوشته شده توسط ehsan_62:
یه باره بفرمایید کودتا کنید ، یا انقلاب کنید، فکر کنم 4 روز دیگه بخاطر SONY
10000 تا حسین فهمیده داشته باشیم

واقعا اینجا هم انگار داره میشه همون BAZ..DEH
والا من نمیدونم شما ها چه طرز فکری دارید نسبت به GAME ، فقط میدونم این چیزی که الان میبینم در سطح سنی پایین هستش
در ضمن هیچ خوشم نمیاد منا طرفدار بی قید و شرط XBOX 360 بدونید
XBOX 360 برام فقط یه وسیله ی تفریحه و بس |
خلاصه این بحث داره به جای مسخره ای کشیده میشه

لطفا جمع نبندید،اگر هم از جانب من چیزی در مورد رایت BLU-RAY گفته شده
فقط در حد یک حدس و نظر شخصی بوده ، دیگران را نمیدونم

ایرانی ها باشه ،
در مورد شرکتهایی هم که بازی های ORG را کپی میکنند و فقط هزینه ی رایت و خامش را میگرند هر مقدار که خام اون DISK گرونتر باشه به همون میزان بازیه کپی شده و غیر ORG که به دست ما میرسه هم گرونتر میشه

=====================================
در ضمن بعضی از افراد هر چی از دهنشون در اومده گفتند ، نمیخوام اسم بیارم البته منظورم کیانوش جان نیست
ولی رسیدگی = یوخ

برای شما شاید گیم یک تفریحه برای یکی دیگه شاید زندگی.. هرکسی میتونه اون چیزی رو که خودش میدونه درسته انجام بده. همونطور که شما انجام میدی و من انجام میدم و بقیه انجام میدن. من نمیگم گیمینگ تمام زندگیه منه اما قسمت اعظمیش رو تشکیل میده و کسی که گیم براش تا این حد مهم باشه اخلاقیات خاص خودش رو داره.. درضمن Meisam در مورد اون قسمت میدونه من چه قصدی داشتم و میدونه که من قصدم، قصد بدی نبوده. در این موارد بخصوص هم فکر میکنم کسی به شما چیزی نگفته باشه که شما انقدر ناراحتید!! نمیدونم چرا انقدر قصد دارید اینجارو با بازیکده مقایسه کنید. اینجا اگر خیلی خوب نیست (کما اینکه بنظر من حتی از بازیدات مرحوم هم بهتره) به اون دره پیتیها هم نیست. افراد آگاه هم کم نداره. نمونش استاد کیانوش و حمید خان (که البته اگرچه دشمن :cheesygri محسوب میشه اما من خیلی قبولش دارم(بازم بگم این قسمت دشمن مزاحی بیش نیست)) و بقیه دوستان مثل Sony و The BiG Boss...

بنده کاملاً منظور شما رو از قسمت آخر میدونم و باید بگم من و میثم جان قبلم باهم صحبت کردیم و اون میدونه که من اون قسمتها رو جدی نگفتم.. برای همین هم پستهای بعدیش رو پاک کرد... همونطور که خودم هم اینکارو کردم..

پ.ن: من چون شوخی هام یک مقدار تمه خشنی داره دلیل نمیشه که شما جدی برداشت کنید...
پ.ن: Ehsan_62 :gunner:

نوشته شده توسط ehsan_62:
مشکل به وجود اومده اینه که هر کدوم از طرفدارای افراطی سعی در خراب کردن کنسول مقابل دارند
البته این از طرف Ps3 Fanboy ها شروع شد تا به اینجا کشید
اگر 1 نفر هم کنسول Xbox 360 را نخره برام مهم نیست چون من میخرم ، چون با سبک بازی هاش حال میکنم
اگر 10000000000 نفر هم Ps3 بخرند میگم برید حالشا ببرید
چه لزومی داره اینطوری برای یه کنسول یا شرکتش قاطی کنیم !!!
که حالا آقای Gates زنش را طلاق داد یا کاتاراگی سیبیل گذاشته یا چشماش 2 درجه ضعیفتر شده .....
کسی اینجا هست که اگر شرکت Sony برشکسته بشه عذا داری کنه؟
یا کسی اینجا هست که آقای Gates بمیره (خدا یی نکرده !!!) عذا بگیره ؟
من با همچین کسی هیچگونه بحثی حاضر نیستم بکنم، چه طرفدار Xbox 360 باشه چه Ps3
پیشنهاده من ("پیشنهاد") اینه که اگر Xbox 360 تا تابستون Mod شد فعلا برای Ps3 باز ها هم میتونه جالب باشه ، مگر اینکه به خون Ms تشنه باشند ،چون من فکر نمیکنم از لحاظ بازی Xbox 360 شما را ارضا نکنه
کاملا درسته. منم صد در صد موافقم. به نظر من هر کدوم از کنسولها ویژگی و بازیهای خاص خودشون رو دارند و من که خودم شخصا تحت هر شرایطی Xbox360 رو میخرم. این کنسول به اندازه کافی بازی مخصوص خودش داره (بازیهای Rare , MGS , Bioware , ...) که یک گیمر واقعی دوست نداره از دست بده اونها رو.
در ضمن من 100 بار گقتم بازم میگم. اصلا تعصب داشتن بعضی ها رو درک نمیکنم. آخه مگه ماها سهامدار این شرکتها هستیم که اینجوری تعصب داشته باشیم؟؟ این مسلمه که هر کسی یک سلیقه ای داره اما اینکه بجای دوست داشتن ، روی یک چیزی تعصب داشته باشه اصلا درست نیست.

نوشته شده توسط ehsan_62:
ایرانی ها باشه ،
البته دیروز توی کنفرانس سونی اعلام شد که این شرکت میتونه ماهیانه 10 میلیون BD ROM تولید کنه و هزینه تولیدش هم به اندازه یک دی وی دی معمولی دو لایه هستش ;)

البته دیروز توی کنفرانس سونی اعلام شد که این شرکت میتونه ماهیانه 10 میلیون Bd Rom تولید کنه و هزینه تولیدش هم به اندازه یک دی وی دی معمولی دو لایه هستش
این خیلی عالیه ، خیلی از مشکلات Ps3 تو ایران حل میشه !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or