خدا بگم این جمید رو چی کار کنههمه رو جذب 360 کرد میگم من جای مایکروسافت بودم حمید رو برای تبلیغات استخدام میکردم.نوشته شده توسط Miesam:اره بابا انگار نه انگار
دوستان من یک چیزی بگم:
دیشب داشتم با این شیر حمید صحبت میکردم هیچی دیگه رای مارو زد از پی اس تیری رفتیم 360 راستم میگفت تا این سیدی هاش تا بخواد رایترش بیاد اوه
دوست عزيز ديگه فكر نكنم همچين اتفاقي بيافته (عقب تر افتادن لانچ PS3) ، چون ديگه تا اون موقع خط توليد تمامي قطعات PS3 ميتونند ميزان زيادي قطعه توليد كنند و در اينصورت ديگه نيازي به عقب انداختن لانچ نيست. در مورد MGS4 شايد حرف شما به حقيقت بپيونده ولي احتمالش خيلي كمه. در مورد قيمت 700 دلاري هم من موافق نيستم چون باز هم تا اون موقع هزينه ساخت قطعات به دليل توليد انبوه پايين مياد.نوشته شده توسط mt3691:ps3 رفت واسه اذر ماه سال دیگه تازه اگه از من میشنوید به اینم اعتماد نکنین یه روده راست تو شکم این کوتاراگی و سونی نیست!
تا همین چند روز پیش محکم میگفتن بهار!!!حالا میگن اخر پاییز تا اون موقع مردومو سر کار میزارن بعد میگن فقط واسه جاپنه و باید بازم صبر کنید!
مطمئن باشید قیمت اون بالای 700 دلاره و احتمالا تو سال 86 با قیمت بالا تو ایران پیداش میشه و اگه خدا بخواد سال 87 یا 88 مود چیپش میاد
راستی من یه حدس هم میزنم و اون اینه که به احتمال زیاد mgs4 برای xbox360 هم میاد میگین چرا خوب سادس تا اون موقع xbox360 حداقل 10 میلیون فروش کرده و پخش کننده بازی نمیتونه به این راحتی از این رقم بگذره و بچسبه به ps3 .:cheesygri
هیچ سیستمی وجود نداره که نشه هکش کرد من که مطمئنم ps3 هک و کپی خور میشهو با توجه به اینکه تمام بازی ها روی bd میان و سونی برای حفاظت بازیهاش تمام کارای ممکنو کرده فکر کنم دوستان باید دیگه فکر ps3 رو از سرشون خارج کنن
هیچ شرکتی نمیاد قیمت دستگاهشو از مدت ها قبل اعلام کنهمطمئن باشین قیمت ps3 اگه 400 دلار بود سونی با افتخار اونو اعلام میکرد
نوشته شده توسط solid2snake:هیچ سیستمی وجود نداره که نشه هکش کرد من که مطمئنم ps3 هک و کپی خور میشه
هیچ شرکتی نمیاد قیمت دستگاهشو از مدت ها قبل اعلام کنه
ببین دوست عزیز ps2 هم یه طور کامل 2 سال طول کشید تا کامل هک بشه ps3 هم همینطوربله حرف شما درسته ولی باید دید شما چند سال میخواین صبر کنین تا ps3 هک بشه!
من که نینتندو رو قبول ندارم بازیهاش خیلی لوسهدر مورد دوم مثل اینکه شما رولوشنو یادتون رفته که قیمتشو گفته و با این حربه داره حتی مشتری هم جمع میکنه اگه قیمت خوب باشه دلیلی برای مخفی کاری نیست.