فاکتور های انتخاب یک کنسول

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی جالب شد فکر میکنم اینجوری پیش بره تاپیک 11000 صفحشم میرسه فقط دعوا دمتون گرم
حالا یکی بگه پی اس تیری یا ایکس باکس تکلیف مارو روشن کنید بریم کدومش رو بخریم

دوستان عزيز ، لطفاً در پست هاتون احترام به ديگران رو رعايت كنيد !
من منظورم با شخص خاصي نيست و دارم كلي عرض مي‌كنم !
توي اين تاپيك هم ما هيچي نمي‌گيم بخاطر اينه كه خود كيانوش جان مدير هستن و در بحث شركت دارن و در صورت لزوم خودشون ميتونند تذكر بدن اما ديگه توي صفحه هاي قبل ظاهراً كار كمي به جاهاي باريك كشيده شده.
در ضمن من نمي‌دونم من كي اعلام كردم كه من روي PS3 تعصبي هستم !!! كه برخي از دوستان منو به عنوان مثال براي يك طرفدار تعصبي بيان مي‌كنن ! من گفتم كه در رده اول PS3 رو دوست دارم ولي اين دليل نميشه بزنم تو سر محصول شركتهاي ديگه ،‌ من هيچ وقت نگفتم كه از 360 بدم مياد يا از Rev بدم مياد ! من قبلاً هم گفتم كه بنده به شخصه از طرفداران مايكروسافت هستم (در زمينه محصولات سيستم عامل اين شركت بزرگ). خواهش ميكنم لطفاً به من نگيد طرفدار متعصب PS3 !
من بهتون قول ميدم كه در اولين فرصتي كه بتونم هم 360 و هم PS3 رو تهيه ميكنم (PS3 وقتي اومد).
در ضمن ميثم جان ، قرار نيست كسي براي شما تعيين تكليف كنه كه شما بري كدومو بخري ! شما خودت بايد تصميم بگيري.
آخرين درخواستم اينه كه لطفاً بحث رو دوستانه ادامه بديد تا همه از بحث استفاده كنند و بحث تبديل به جنگ نشه !
موفق باشيد

نوشته شده توسط Miesam:
خیلی جالب شد فکر میکنم اینجوری پیش بره تاپیک 11000 صفحشم میرسه فقط دعوا دمتون گرم
بله یک دلیل عمدش هم پستهای جالب شماست.
حالا یکی بگه پی اس تیری یا ایکس باکس تکلیف مارو روشن کنید بریم کدومش رو بخری
بار چندمه این سوال رو میپرسید ؟ واقعاً انتظار دارید کسی جواب بده ؟ تمام اخبار و اطلاعات راجع به کنسول های نسل بعد در تاپیک ها وجود داره و شما خودت میتونی تصمیم بگیری که چه کنسولی برات بهتره ...
کسی هم اگر بیاد بگه فلان کنسول رو بخر این میشه نظر شخصی

عزیز جون اولا من پست بی محتوا ندادم یک
اصلا من نمی دونم چرا هر وقت پست میدم مدیرا میپرن گیر میدن به من بابا برید یک بنده خدای دیگه رو گیر بیارید خب دیوار کوتاه تر من بیچاره ینست:cheesygri
همه اینها شوخی ها پس فردا نیاید تو چت بزنید من رو:((
طاهر جان من منظور این نیست کسی بیاد تایین تکلیف کنه اخه ببین من 8 صفجه اینجا بحث شده تو تاپیک اخبار کنسولم 81 صفحه ولی اخر یکی نیمد بگه صرف با کدوم خودت که بهتر می دونی من زیاد کنسول حالیم نیست حالا می خوام بخرم منظورم از این که تکلیف مارو معلوم کنید منظورم این نبود یکی بیاد بگه من چی بخرم میگم اینقدر دارید بحث تعصبی چرت پرت میکنید هی این میگه پی اس تیری اون میگه ایکس باکس بجای این کار بیاید بگید بابا من ایکس باکس به این دلیل به این دلیل به این دلیل می خوام اون یکی بیاد بگه من پی اس تیری رو به این دلیل به این دلیل به این دلیل می خوام ما هم یک چیزی فهمیده باشیم بفهمیم کدوم بهتر بریم بخریم منظور بنده همین بود اخه ببین اینجا الان اقا کیانوش زده که بچه ها نظر بدن یک کسایی مثل بنده هم بیان بفهمن که کدوم بهتر کدوم بدتر مثلا وقتی اقا الان اسمشون رو یادم نیست میاد میگه من بخاطر نوع سبک بازیش بازیهایی که داره و نوع کیفتش ایکس باکس میخرم مثلا من یک چیزی میفهمم که مثلا کیفت خوب سبک بازیهاش متنوع هست و یا مثلا اقا فلانی که من اصلا ندیدم کسی در این مورد چیزی بگه مثلا میگه من پی اس تیری میخرم بخاطر فلان کارش یا فلان چیزش خب ادم فکر میکنه و به نتیجه میرسه حالا اگر ده نفر بیاد بگن سبک تو ایکس باکس بهتر از پی اس تیری یک چیزی نتیجه میگیریم برعکس بگن یک چیزی من منظورم این بود اقا کیانوش این تاپیک زده هرکی بیاد بگه چرا فلان کنسول میخره چرا فلان کنسول رو نمیخوره نه اینکه شما به کدام کنسول تعصب دارید
نمی دونم چرا اینجا بین همه فقط به من گیر میدید مثلا به خیلی های دیگه گیر نمیدید منم نظرم اینه
اقا طاهر منظور من همین که بالا گفتم بود نه اینکه کسی بیاد برا من تعین تکلیف کنه همین :neutral:

شما مثل اینکه فقط دلت میخواد یک پستی بزنی و یک چیزی گفته باشی ؟

عزیز من به صفحات اولیه تاپیک مراجعه کن، فاکتورهای مهم ( بقول شما فلان کارها و فلان چیزها ) لیست شدن و خیلی از بچه ها هم اومدن و هر کدوم از فاکتورها رو بررسی کردن و گفتن که بنظرشون چه کنسولی از اون جهت بهتر هست.
دیگه من نمیدونم شما چی میخوای.

نوشته شده توسط Kinopio:
Don't post these infos here plz
TOP SECRET Information!​
بابا بي خيال آقا كيانوش.

نوشته شده توسط Kinopio:
جدیدا طرفدارهای Xbox360 و مایکروسافت خیلی متعصب تر از طرفدارهای PS3 و سونی شدن.
اين هم مسئله خيلي جالبيه كه فكر مي كنم بيشتر به خاطر اطلاع رساني ضعيف سوني از كنسولش (كه آقا احسان هم اشاره كردند)‌ كه باعث شده طرفداراش كمي سكوت كنند (يا بهتره بگيم افسردگي بگيرن) مگر نه تا يه مدت ديگه ... خدا رحم كنه!

نوشته شده توسط Kinopio:
من بیشتر جواب طرفدارهای مایکروسافت رو میدم چون اونا ((خیلی متعصب تر)) هستند و بیشتر بحث میکنند و نمیخواهند واقعیات رو قبول کنند.
من اعتراض دارم. اين مسئله تا يك مدتي پيش كاملا بر عكس بود و البته باز هم بر عكس خواهد شد.

نوشته شده توسط حميد:
علاقه یک چیز هست و تعصب یک چیز دیگر من در درجه اول به مایکروسافت علاقه دارم (نه تنها فقط به کنسولش بلکه این موضوع در مورد بازیهاش هم صادقه) و در درجه دوم به نینتندو به سونی هم چندان علاقه ای ندارم.
خوشحالم كه تغييري در مواضعت پيدا نشده (مواضب خودت باش). در هر حال شما ما رو مجنون سيصد و شصت كردي (اگر اتفاقي بيفته بايد جواب گو باشي:razz:).

نوشته شده توسط حميد:
مطمئنا X360 بسیار شایسته تر از XBOX بوده و هست ولی فعلا تو ژاپن در حقش ظلم شده که دلیلش هم همون طرز تفکری هست که کیانوش جان بهش اشاره کرد.
فروش اين كنسول در روزهاي اول وحشتناك بود (با توجه به عكس هايي كه من ديدم). كسي ميدونه كه فروش اين كنسول در ژاپن چقدر بوده تا حالا.

واقعا شرکت هایی مثل Square Enix و Namco و Bungie و ID Software و Valve و Mist Walker و Rockstar و Konami و Capcom و Lionhead و Bioware و دهها شرکت بزرگ دیگر هستند که میتونن با بازیهای انحصاری خودشون و یا سیاست های خاصی که در مورد هر کنسول دنبال میکنند در سرنوشت یک کنسول نقش داشته باشند.
دقيقا، اينها و بسياري شركت هاي ديگري هستند كه استعداد ذاتي در ساخت بازي دارند و به نظرم بعضي هاشون با انحصاري كردن بازي هاشون براي يك كنسول مي تونن به راحتي در فروش اون كنسول تاثير بگذارند (البته به مقدار اندك). البته اميدوارم كه هيچكدوم از اين اسامي بالا بغير از Bungie تصميم به انجام اين كار نگيره چون خيلي از ما ها فقط يك كنسول رو مي تونيم بخريم و انحصاري شدن بازي ها به معناي از دست رفتن تعدادي از بازي هاي مورد علاقمون.

پرفروش ترین بازی ها بر روی یک کنسول محصول سازنده همان کنسول است! و این یک قانون است !
تاييد ميشه. حتي كلمه موفق ترين رو هم ميشه به جمله بالا اضافه كرد.

تمرکز اکثر شرکتهای بازیسازی بر روی کنسول PS3 خواهد بود ، FACT
كيانوش جان (البته اگر اشكالي نداره) شما بارها اين جمله رو گفتي، ولي اگر بخواهيم اين مسئله كميت رو براي PS3 بپذيريم بازهم چيزي رو حل نكرديم. چون به نظرم كيفيت خيلي مهم تر از كميت هستش. حتي اگر نسبت توليد بازيها در كنسول هاي نسل بعد 10 به 100 هم باشه بازهم اون كنسولي كه 10 بازي براش توليد ميشه مي تونه موفق تر باشه. فقط خدا ميدونه چندتا از بازيهاي نسل بعدي كه ما عكس هاشون رو مي بينيم و دلمون واسشون قيلي ويلي ميره ميتونن به اون چيزي كه ما انتظارشو داريم تبديل بشن.

نوشته شده توسط Kinopio:
برای مقایسه بد نیست بگم که Ridge Racer 5 که بازی لانچ PS2 بود توی ژاپن 750 هزار نسخه فروش کرد و در مقابل RR 6 که بازی لانچ Xbox360 بود (و هزینه های ساختش بسیار بیشتر بوده) در حدود 40 هزار نسخه و این فقط یک معنی میتونه داشته باشه كه:
ژاپن همون برره هستش و ژاپني ها هيچ چي نبفهمن.

نوشته شده توسط حميد:
به نظرم این گونه بحثها سازنده هست. ولی از اون بحث های قبلی با ...
شديدا، اندازه دوتا برج ميلاد و سه تا تونل زير آبي!
اهم اوهوم، با بعضيا كه نبودي.

نوشته شده توسط solid2snake:
هیچ سیستمی وجود نداره که نشه هکش کرد من که مطمئنم ps3 هک و کپی خور میشه.
از صميم قلب اميدوارم كه اين اتفاق بيافته. البته نه با اختلاف زماني زياد بلكه خيلي زود. در حال حاضر روي همين X360 كه موندن، واي به حال PS3.

نوشته شده توسط solid2snake:
من که نینتندو رو قبول ندارم، بازیهاش خیلی لوسه.
اين حرف بيشتر براي بازيهاي خود نينتندو صدق ميكنه. اما اگر پاي Third Party هاي درست و حسابي (منظورم مورد پسند اكثر گيمرهاي ايراني و غربي) به كنسول Revo باز بشه اون وقته كه نظرات خيلي ها تغيير ميكنه.

فاكتور مهم من براي انتخاب كنسول، بازيهاي اونه، اينكه من با كدوم يك از اين كنسول ها بتونم تجربه جديدي از بازي رو انجام بدم (منظورم بازيهاي نوآورانه هستش)، چون در حال حاضر به اندازه كافي از كامپيوترم و بازيهاش لذت مي برم (مخصوصا الان كه تعداد زيادي بازي قديمي خريدم و دارم زندگي مي كنم). البته قيمت هم در مرحله بعدي قرار داره (اما فكر نمي كنم بتونه مشكلي ايجاد كنه).
ضمنا به نظرم بهتره طرفدارهاي هر كدوم از اين كنسول ها فقط به فكر كنسول خودشون باشن، چون بعضي از اين بحث هاي الكي فقط باعث خورد شدن اعصاب آدم ميشه. در هر حال ما بازي مي كنيم چون از خود بازي كردن ((لذت)) مي بريم، پس چرا بايد همديگرو ناراحت كنيم، اونهم سر هيچ. (مخصوصا دو نفر هستن كه خيلي به پر و پاي هم مي پيچن)
در آخر هم فقط مي تونم بگم كه از اطلاعات دوستان واقعا استفاده مي برم، ممنون از به اشتراك گذاشتنشون.

در حال حاضر به نظر من:
X360 = Revo > PS3

نوشته شده توسط Miesam:
عزیز جون اولا من پست بی محتوا ندادم یک
اصلا من نمی دونم چرا هر وقت پست میدم مدیرا میپرن گیر میدن به من بابا برید یک بنده خدای دیگه رو گیر بیارید خب دیوار کوتاه تر من بیچاره ینست:cheesygri
همه اینها شوخی ها پس فردا نیاید تو چت بزنید من رو:((
طاهر جان من منظور این نیست کسی بیاد تایین تکلیف کنه اخه ببین من 8 صفجه اینجا بحث شده تو تاپیک اخبار کنسولم 81 صفحه ولی اخر یکی نیمد بگه صرف با کدوم _______________________________

ببین دوست عزیز شمائید که باید تصمیم بگیرید که کدوم کنسول رو میخوای! بعنوان مثال من نگاه میکنم میبینم که PS3 برای من از هر نظر بهتره و توقعاتی رو که من دارم براورده میکنه. مثلاً من همونطور که همه میدونن دیگه :cheesygri به MGS خیلی اهمیت میدم و اصلاً 50% فاکتور من همینه.. بعد میبینم که PS3 علاوه بر MGS و بازیهای دیگه ای که من به اونها اهمیت میدم یکسری بازی جدید رو برای من خواهد داشت که بنظر من مثلاً روی کنسول 360 نیست. بعد نگاه میکنم میبینم که سرویس آنلاین سونی بصورت مجانی عرضه میشه اما سرویس Xbox Live احتیاج به شارژ ماهانه داره خوب قطعاً برای یک ایرانی این سرویس کلاً قابل دسترس نیست بخصوص اینکه الان وضعیت سیاسی هم اجازه نمیده و در این لحظه که من باشما حرف میزم مستر کاردها حداقل بلاک شدن. همکار خودم یکی داشت که متاسفانه بلاک شد و گفتن بیا پولت رو از حساب بردار.. یعنی خرید آنلاین که برای ما در دسترس نبود الان میشه گفت غیر ممکن شده. شما اگر هم به لحاظ پشتوانه مالی اوضاع بسیار مساعدی داشته باشی نمیتونی از این سرویس به راحتی همه دنیا استفاده کنی. در حالی که برای سونی میتونه برعکس باشه وقتی سرویس رایگان داری پس حراسی از این بابت نداری. بعد نگاه میکنی میبینی که PS3 علاوه بر اینها امکانات سرگرم کننده دیگه هم داره. مثل پخش فیلمهای DVD و البته BD خوب شما بدت میاد با بهترین کیفیت از این فیلمها استفاده کنی. سرویسهای دانلود. میشه گفت که یک مالتی میدیا باکسه البته فکر میکنم 360 هم امکاناتی مشابه داشته باشه. هردوشونم گویا قادر هستند که برنامه های تلویزیونی رو به بهترین نحو رکورد کنند. نکته بعدی اینه که PS3 با هارد 60 گیگ عرضه میشه که این خودش جزو فاکتورهای مهم هست.

میبینی این خودتی که باید به این نکته برسی و ببینی چه فاکتوری یا فاکتورهائی تو کنسولهای نسل بعد موجب میشه که تو اون کنسول رو انتخاب کنی. باید ببینی تو چه انتظاری داری!! همونطور که دیشب هم بهت گفتم اگر قرار بود همه انسانها مثل هم فکر کنن و صلایق یکسان داشته باشن و مثل هم زندگی کنن اصلاً نیازی به وجود و خلقت انسان نبود و در واقع خداوند با اینکار خودش رو مسخره میکرد... حق انتخاب با خودته.. بشین یک جمع بندی کلی کن بشین امکانات کنسولها رو روی یک کاغذ بنویس و مقایسه کن ببین توی هر کنسول بنظرت کدوم امکاناتی رو داره که تو بیشتر می پسندی ببین کدوم بازی ها هست که باعث میشه تو سرگرم باشی.. همه جوانب رو در نظر بگیر صحبت موافقین و مخالفین هر کنسول و طرفدارها رو هم بریز تو سطل زباله... بازم میگم ببین تو چی میخوای.. تصمیم رو خودت بگیر برای خودت زندگی کن. نظر دیگران با توجه به انتظارات و صلایق خودشون بیان شده. اما فاکتور نیستن. فاکتورها بقول استاد حقایق هر کنسولن یعنی اون اطلاعاتی که ازشون هست. FACT :cheesygri

نوشته شده توسط mt3691:
ببین دوست عزیز اگه میبینی dvd مثل اب خوردن تکثیر میشه برای اینه که سالها از اومدنش میگذره ولی هنوز برای bd خیلی مونده که به dvd برسه و مطمئن باش باید خیلی صبر کنی اگه خبر لانچ سونی رو خومده باشی میبینی که سونی هم به همین موضوع اشاره کرده و گفته تمام بازی ها رو bd میان برای اینکه نشه به راحتی کپیشون کرد.
ببین دوست عزیز تعصب چیز خوبی نیست چه برسه به اونکه کسی بخواد تازه به اونهم افتخار کنه بهتره همیشه با عقلمون تصمیم بگیریم اینطوری کمتر اسیب میبینیم. منم ps2 رو خیلی دوست دارم و حرف نداره ولی ps3 نه به این زودیها دست ما میرسه و نه قیمت مناسبی داره (البته باید صبر کرد و قیمت رسمیشو دید)پس بهتره الکی سر کار نباشیم و بچسبیم به xbox360 تازه اگه مود چیپ واسش اومد.

من این متنو برای اقای دارکفیلد نوشتم و ایشون در جواب خیلی تند برخورد کرد!!!
من نمیدونم چرا اینجا با هر کدام از طرفدارای ps3 ادم میخواد دو کلمه حرف بزنه میخوان ادمو بزنن !!! اگه از دست سونی ناراحتین چرا سر ما خالی میکنین ! والا نه من با ms فامیلم نه سهامدار نظر خودمو میگم . شما هم میتونید مثل من با احترام نظرتونو بگین من به شما نگفتم متعصب بلکه خودتون در یکی از پستها به این موضوع اشاره کردین . مطمئن باشین من اولین دستگاهی که کپی خور بشه میخرم و واسم فرقی نداره ps3 باشه یا xbox360 .
از مدیرها خواهش میکنم به افرادی که به دیگران توهین میکنند یا نظر دیگران را مسخره میکنند تذکر بدهند . پیشاپیش از تمام کسانی که از پستهای من ناراحت شده اند معذرت می خواهم.
مطمئن باشید هدف من توهین نبوده.اگه غلط املایی هم دارم به بزرگی خودتون ببخشید بیشتر از این مقدور نیست.

ببين ميثم جان ، اصلاً بحث گير دادن و اين جور صحبتها نيست ، ولي من از شما خواهش مي‌كنم اين پستهايي رو كه ميزنيد يكبار بخونيد ببينيد اصلاً قابل خوندن هست يا نه! فعل و فاعل و همه چي قاطي پاتي شده تو هم !
خواهش مي‌كنم رعايت كنيد.

باشه اقا اون پستم من پاکش کردم ولش کن بابا ما نظر ندیم بهتر قول میدم دفعه بعد خواستم چیزی پست کنم بیش از 3 خط با معلم فارسیمون مشورد میکنم;)

نوشته شده توسط mt3691:
من این متنو برای اقای دارکفیلد نوشتم و ایشون در جواب خیلی تند برخورد کرد!!!
من نمیدونم چرا اینجا با هر کدام از طرفدارای ps3 ادم میخواد دو کلمه حرف بزنه میخوان ادمو بزنن !!! اگه از دست سونی ناراحتین چرا سر ما خالی میکنین ! والا نه من با ms فامیلم نه سهامدار نظر خودمو میگم . شما هم میتونید مثل من با احترام نظرتونو بگین من به شما نگفتم متعصب بلکه خودتون در یکی از پستها به این موضوع اشاره کردین . مطمئن باشین من اولین دستگاهی که کپی خور بشه میخرم و واسم فرقی نداره ps3 باشه یا xbox360 .
از مدیرها خواهش میکنم به افرادی که به دیگران توهین میکنند یا نظر دیگران را مسخره میکنند تذکر بدهند . پیشاپیش از تمام کسانی که از پستهای من ناراحت شده اند معذرت می خواهم.
مطمئن باشید هدف من توهین نبوده.اگه غلط املایی هم دارم به بزرگی خودتون ببخشید بیشتر از این مقدور نیست.

من فقط میگم شما خودت وقتی با تعصب کور کورانه به پست دیگران جواب میدی، حق نداری به دیگران بگی با تعصب برخورد نکن. همین.

نوشته شده توسط Miesam:
ببین اسمتم یادم رفت بخدا حالا میگیم گل پسر ببین گل پسر شما الان فقط متالگ یر رو حساب میکنی خب منم اگر بخوام حساب کنم مثلا گرانتوریسمو عشقمه یا دویل مرکای یا متال گیر همه اینها عشقم ولی خب باید یک چیز هایی رو هم فکر کنم مثلا اگر بخواد این دستگاه 1 سال دیگه بیاد بعدش تازه یک سال بکشه چیپ خور بشه 1 سالم بکشه دی وی دی رایترش تو ایران جا بیوفته خب میشه 3 سال خداییش تو توان داری 3 سال وایسی نداری دیگه خب حالا بگذریم ما الان نمی دونم قیمتش چند حالا یک سری شایعات هستش زیر 400 بالا 450 هستش کاری نداریم شایعه ها میبینی یارو شب خوابید فردا پشد رفت سرکار حوس کرد بگه فلان دستگاه 650 فروخته میشه شایعات چی میشه باد هوا پس فعلا نمیشه گفت خب قیمت مهم حالا شاید من بیچاره تا 600 بتونم بابا رو سرکیسه کنم ولی اگر بخواد بیشتر کنه مطمئن باش نمیشه واقعا دور از محال میشه باهاش یک موتور خرید بگذریم حالا میگیم گیرم همه این حا حل شد میرسیم سر بازیش شما به نظرت بازیش همین قیمت های معمولی رو داره صد درصد نداره حد اقل طی یک دو سال اول یعنی بعد از اون سه سال یک دو سال بزار روش قیمتش بالا 10 هزار تومان بعدش شاید بکشه پایین قیمت سیدی رو عرض میکنم ها خب شما 600 دادی 3 سالم صبر کردی حالا هم باید 20 تومان پول یک بازی رو بدی خب خداییش خر بازی هرکی بخواد اول ایکس باکس نخره بعد از اول پلی استیشن بخر

عزیز من من برای همین میگم شما خودت باید تصمیم بگیری. شما باید جوانب رو از دید خودت بسنجی. من احساس میکنم شما پست من رو کامل نخوندی یه نگاه به اولش و یک نگاه به آخرش انداختی و اومدی این پست رو زدی... من خیلی سعی کردم بهت اینو بگم که تصمیم گیرنده توئی تو قرار نیم میلیون هزینه کنی و این هزینه رو هم میخوای برای خودت بکنی نه برای من یا آقا محمد یا آقا طاهر یا بقیه... برو دنبال اون کاری که فکر میکنی درسته من نه تشویق میکنم نه سعی میکنم برات تعیین تکلیف میکنم. تجربه وقتی ارزش داره که انسان خودش اون رو کسب کرده باشه. تجارب دیگران فقط میتونه در حد یک نصیحت باشه گاهی شما رو به سعادت برسونه و گاهی توی چاه سرنگون کنه... امیدوارم الان دیگه متوجه منظورم شده باشی.

نوشته شده توسط Miesam:
بابا اقا جون میثم بیخیال شو mt3691 من خودم چارتم مخلصتم دربست مخصلتم بیخیال ایشون خام هستن جوان هستن شما ببخش هرکی نظری داریه دیگه ولش کن

:smoke: بله من با 24 سال و اندی خام هستم، شما احتمالاً با 13-14 سال سوختین از بس روی گاز موندین:cheesygri

آخرین ویرایش:
خب الان وقت خوبی برای نظر دادن هست چون خیلی از مشخصات ps3 دیگه معلوم شده :
1-قدرت سخت افزاری که بسیار مهمه برای همینه که ما میریم کارت گرافیکمونو 6800 یا 7800 میگیریم مگر نه اکثر بازیها رو با کیفین پایین روی کارت 5200 هم میشه بازی کرد. پس اگر که یه بازی همزمان برای 3 کنسول عرضه بشه که تعداد این بازیها هم زیاد هست. ما با کنسولی بازی می کنیم که بهترین کیفیت رو داره. من برنده این قسمت رو بطور حتم ps3میدونم .
2-قیمت البته یه فاکتور مهمه ولی در صورتی که اختلاف زیاد باشه و تفاوت خاصی هم نباشه.خب الان gamecube ارزونترین کنسول بود و کم فروشترین. برای جنس خوب باید پول خوب داد. گرچه سونی اعلام کرده قیمت پاین تر از 420 دلار نخواهد بود ولی با هارد استاندارد 60gb و bd همچین گرون هم نیست. نسخه با هارد 360 الان 399 دلار هست. زمان عرضه ps2هم dreamcast حدود 100 دلار ارزونتر بود ولی اصلا نابود شد. من یادمه dreamcast تا 40 دلار هم رسید.ولی ps2 همون 299 دلار موند.
3-خب این یکی خیلی مهم نیست.ولی 360 واقعا قشنگه.
4-این هم مهمه چون من عاشق فیلم با کیفیت بالا هستم برای همینم وقتی ps2 رو سال 2001 خریدم همون روز 10 تا فیلم DVD خریدم و 2 سال بعد برای کامپیوتر dvd-rom خریدم.بازم ps3
5-این موضوع مهم ترین موضوع هست چون من نمی تونم از متال و یا devil ویا خیلی بازیهای دیگه بگذرم اصلا به خاطر این بازیهاست که کنسول می خرم.
6-اینم مهمه شاید 360 رو بخاطر halo3بخرم یا rev بخاطر ماریو و یا ps3 بخاطر GOW
7-این خیلی مهم نیست من گیم پد فعلی ps2 هم برام خیلی راحته.

آخرین ویرایش:
من کنسول X360 رو انتخاب می کنم به چند دليل :

- قيافه x360 باحالتره ، PS3 شبيه جارو برقی های سطلی می مونه.

- سخت افزار x360 به نظر بهتر مياد به چند دليل :
1- ساختار پردازنده x360 بر خلاف PS3 cell processor که سونی خيلی هم تبليغش رو می کنه، بهتر از سونی هست، چون شباهت زيادی با PC داره و برنامه نويس ها آشنا هستند بهش، پردازنده Cell اصلا به درد بازی سازی نمی خوره و از لحاظ برنامه نويسی بسيار پيچيده و مشکل هست.
2 - کارت گرافيک X360 دارای ساختار unified shading و memory sharing هست و اين دست برنامه نويس ها رو برای ساختن گرافيک های متنوع تر باز می زاره.
3 - BD-ROM ها حداقل در اول کار خيلی گرون هستند و گير نميان. و در ضمن کپی اونها خيلی سخت هست، چون سيستم copy protection داره که سونی عاشق اين چيزها هست، از CD-audio های ضد کپی آشغالش معلومه که تو خيلی از Audio player ها نمی خونه.

- شرکت های بازی سازی تا اينجا همايت زيادی از x360 و Dev-kit اون کردن؛ از جمله john carmack برنامه نويس شرکت id software و Gabe newell رئيس شرکت valve، تقريبا تمام شرکت های بازی سازی آمريکايی و اروپائی، و حتی شرکت های ژاپنی capcom، konami، و حتی Hideo kojima سازنده بازی MGS که از طرافدارای سخت ps2 بوده. اين نشون دهنده اينه که بازی سازی برای x360 بسيار راحتتر و بهتر انجام می شه و بزودی بازی های خيلی باحالتری می بينيم، همين حالا هم بازی های oblivion و ghost recon دليل کافی هست که اين کنسول رو بخرم.

- مايکروسافت تا اينجا کمتر خالی بندی کرده و مردم رو مانند سونی با دمو های از پيش رندر شده خر نکرده

- دسته PS3 رو اگه پرت کنيد به طرفه خودتون بر می گرده.

- بازی هاش تا اينجا که بهتره ، البته سونی هنوز يک بازی playable هم معرفی نکرده و حتی يکی از دلايلی که تاريخ پخشش عقب افتاد عدم وجود بازی در اون بود - به گفته يکی از مديران شرکت EA.

- علاوه بر اينها مطمئنا قيمت x360 در هنگام ورود ps3 حداقل 100$ ارزونتر هست.

- XboxLive که سيستم بازی آنلاين Xbox هست همين حالا بيشتر از 2 ميليون کاربر داره و بسيار پر طرفدار و جا افتاده هست، در حالی که سونی تازه تصميم داره همچين سيستمی درست کنه، و اصلا هم بر خلاف مايکروسافت که تخصصش ارائه سرويس های آنلاين هست، اينکاره نيست.
در ضمن سونی اعلام کرده که کاملا مجانی هست سرويسش، اين هم يک خالی بندی ديگس، در واقع سونی مانند مايکروسافت دو سرويس رو ارائه خواهد داد که يکی مجانی هست و برای امکانات بيشتر بايد سرويس پولی رو بگيريد.

در ضمن من خودم در حال حاضر ps2 دارم و fan-boy هم نيستم، ps2 کنسولی خوبی بود ولی ps3 فاجعه خواهد بود، ميگيد نه، بگذارين بياد می بينين خودتون. من شرط می بندم ps3 کمترين فروش رو در کنسول های نسل بعدی خواهد کرد. و حتی BD-ROM ها رو هم سونی نمی تونه جا بندازه ، و HD-DVD جای اونهارو با قيمت کم خودش و استاندارد تر بودنش می گيره.

آخرین ویرایش:
1
.قدرت سخت افزاری (قابلیت های گرافیکی و صوتی):
مهم ترین بخش کنسول به این بخش بستگی داره چرا که کنسول ها از نظر قدرت سخت افزاری باهم مقایسه میشند
2. قیمت
قیمت بعد از قدرت سخت افزار حرف اول رو میزنه من شما همیشه دلمون می خواد با کمترین هزینه یک دستگاه عالی و مجهزی داشته باشیم
3 طراحی ظاهری
نمی خوام بگم مهم نیست. مطمئنن برای همه مهم هست که دستگاهی که قرار است خواب خوراک آنها بشه چه شکلی باشه ولی مطمئنن شکل ظاهری در رده های آخر قرار میگیره
4. امکانات دیگه (پخش فیلم ، موسیقی ، قابلیتهای آنلاین و ...)
این بخش هم ضروریتش مهم نیست ولی من که حاضرم 500 هزار تومان برای یک کنسول بدم مطمئنن بیشتر از بازی کردن ازش انتظار دارم
5
. سطح حمایت بازیسازان ( third parties )
این بخش خیلی مهم بعد از قدرت سخت افزاری و قیمت بسیار مهم چرا که اگر یک کنسول از طرف بازی سازان حمایت نشه و بازیهای کمی براش ساخته بشه مطمئنن زیاد به درد استفاده نمی خوده
6.
بازیهای خود شرکت سازنده کنسول و شرکتهای زیر نظرش ( first & second parties
)
اینم همان مورد بالایی
7-نحوه برقراری ارتباط کنسول و بازیهاش با بازیباز
این بخش هم می تونه مهم باشه چرا که اگر من نتونم با کنسول دل خوام ارتباط برقرار کنم مطمئنن بدردم نمیخوره البته اگر 500 هزار تومان بدم هرجور شده ارتباط بر قرار میکنم:-"

بدرود دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or