نوشته شده توسط Kinopio:
Don't post these infos here plz
TOP SECRET Information!
بابا بي خيال آقا كيانوش.
نوشته شده توسط Kinopio:
جدیدا طرفدارهای Xbox360 و مایکروسافت خیلی متعصب تر از طرفدارهای PS3 و سونی شدن.
اين هم مسئله خيلي جالبيه كه فكر مي كنم بيشتر به خاطر اطلاع رساني ضعيف سوني از كنسولش (كه آقا احسان هم اشاره كردند) كه باعث شده طرفداراش كمي سكوت كنند (يا بهتره بگيم افسردگي بگيرن) مگر نه تا يه مدت ديگه ... خدا رحم كنه!
نوشته شده توسط Kinopio:
من بیشتر جواب طرفدارهای مایکروسافت رو میدم چون اونا ((خیلی متعصب تر)) هستند و بیشتر بحث میکنند و نمیخواهند واقعیات رو قبول کنند.
من اعتراض دارم. اين مسئله تا يك مدتي پيش كاملا بر عكس بود و البته باز هم بر عكس خواهد شد.
نوشته شده توسط حميد:
علاقه یک چیز هست و تعصب یک چیز دیگر من در درجه اول به مایکروسافت علاقه دارم (نه تنها فقط به کنسولش بلکه این موضوع در مورد بازیهاش هم صادقه) و در درجه دوم به نینتندو به سونی هم چندان علاقه ای ندارم.
خوشحالم كه تغييري در مواضعت پيدا نشده (مواضب خودت باش). در هر حال شما ما رو مجنون سيصد و شصت كردي (اگر اتفاقي بيفته بايد جواب گو باشي
).
نوشته شده توسط حميد:
مطمئنا X360 بسیار شایسته تر از XBOX بوده و هست ولی فعلا تو ژاپن در حقش ظلم شده که دلیلش هم همون طرز تفکری هست که کیانوش جان بهش اشاره کرد.
فروش اين كنسول در روزهاي اول وحشتناك بود (با توجه به عكس هايي كه من ديدم). كسي ميدونه كه فروش اين كنسول در ژاپن چقدر بوده تا حالا.
واقعا شرکت هایی مثل Square Enix و Namco و Bungie و ID Software و Valve و Mist Walker و Rockstar و Konami و Capcom و Lionhead و Bioware و دهها شرکت بزرگ دیگر هستند که میتونن با بازیهای انحصاری خودشون و یا سیاست های خاصی که در مورد هر کنسول دنبال میکنند در سرنوشت یک کنسول نقش داشته باشند.
دقيقا، اينها و بسياري شركت هاي ديگري هستند كه استعداد ذاتي در ساخت بازي دارند و به نظرم بعضي هاشون با انحصاري كردن بازي هاشون براي يك كنسول مي تونن به راحتي در فروش اون كنسول تاثير بگذارند (البته به مقدار اندك). البته اميدوارم كه هيچكدوم از اين اسامي بالا بغير از Bungie تصميم به انجام اين كار نگيره چون خيلي از ما ها فقط يك كنسول رو مي تونيم بخريم و انحصاري شدن بازي ها به معناي از دست رفتن تعدادي از بازي هاي مورد علاقمون.
پرفروش ترین بازی ها بر روی یک کنسول محصول سازنده همان کنسول است! و این یک قانون است !
تاييد ميشه. حتي كلمه موفق ترين رو هم ميشه به جمله بالا اضافه كرد.
تمرکز اکثر شرکتهای بازیسازی بر روی کنسول PS3 خواهد بود ، FACT
كيانوش جان (البته اگر اشكالي نداره) شما بارها اين جمله رو گفتي، ولي اگر بخواهيم اين مسئله كميت رو براي PS3 بپذيريم بازهم چيزي رو حل نكرديم. چون به نظرم كيفيت خيلي مهم تر از كميت هستش. حتي اگر نسبت توليد بازيها در كنسول هاي نسل بعد 10 به 100 هم باشه بازهم اون كنسولي كه 10 بازي براش توليد ميشه مي تونه موفق تر باشه. فقط خدا ميدونه چندتا از بازيهاي نسل بعدي كه ما عكس هاشون رو مي بينيم و دلمون واسشون قيلي ويلي ميره ميتونن به اون چيزي كه ما انتظارشو داريم تبديل بشن.
نوشته شده توسط Kinopio:
برای مقایسه بد نیست بگم که Ridge Racer 5 که بازی لانچ PS2 بود توی ژاپن 750 هزار نسخه فروش کرد و در مقابل RR 6 که بازی لانچ Xbox360 بود (و هزینه های ساختش بسیار بیشتر بوده) در حدود 40 هزار نسخه و این فقط یک معنی میتونه داشته باشه كه:
ژاپن همون برره هستش و ژاپني ها هيچ چي نبفهمن.
نوشته شده توسط حميد:
به نظرم این گونه بحثها سازنده هست. ولی از اون بحث های قبلی با ...
شديدا، اندازه دوتا برج ميلاد و سه تا تونل زير آبي!
اهم اوهوم، با بعضيا كه نبودي.
نوشته شده توسط solid2snake:
هیچ سیستمی وجود نداره که نشه هکش کرد من که مطمئنم ps3 هک و کپی خور میشه.
از صميم قلب اميدوارم كه اين اتفاق بيافته. البته نه با اختلاف زماني زياد بلكه خيلي زود. در حال حاضر روي همين X360 كه موندن، واي به حال PS3.
نوشته شده توسط solid2snake:
من که نینتندو رو قبول ندارم، بازیهاش خیلی لوسه.
اين حرف بيشتر براي بازيهاي خود نينتندو صدق ميكنه. اما اگر پاي Third Party هاي درست و حسابي (منظورم مورد پسند اكثر گيمرهاي ايراني و غربي) به كنسول Revo باز بشه اون وقته كه نظرات خيلي ها تغيير ميكنه.
فاكتور مهم من براي انتخاب كنسول، بازيهاي اونه، اينكه من با كدوم يك از اين كنسول ها بتونم تجربه جديدي از بازي رو انجام بدم (منظورم بازيهاي نوآورانه هستش)، چون در حال حاضر به اندازه كافي از كامپيوترم و بازيهاش لذت مي برم (مخصوصا الان كه تعداد زيادي بازي قديمي خريدم و دارم زندگي مي كنم). البته قيمت هم در مرحله بعدي قرار داره (اما فكر نمي كنم بتونه مشكلي ايجاد كنه).
ضمنا به نظرم بهتره طرفدارهاي هر كدوم از اين كنسول ها فقط به فكر كنسول خودشون باشن، چون بعضي از اين بحث هاي الكي فقط باعث خورد شدن اعصاب آدم ميشه. در هر حال ما بازي مي كنيم
چون از خود بازي كردن ((لذت)) مي بريم، پس چرا بايد همديگرو ناراحت كنيم، اونهم سر هيچ. (مخصوصا دو نفر هستن كه خيلي به پر و پاي هم مي پيچن)
در آخر هم فقط مي تونم بگم كه از اطلاعات دوستان واقعا استفاده مي برم، ممنون از به اشتراك گذاشتنشون.
در حال حاضر به نظر من:
X360 = Revo > PS3