فاکتور های انتخاب یک کنسول

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بهتر نیست بجای اینکه طرفداری خودتان از یک کنسول را بصورت تشبیه کردن کنسول رقیب به وسیله خانگی نشان بدهید ، با دلیل و برهان مناسب علت علاقه تون به کنسولی را بیان کنید.
اگر وضع همینطور پیدا کند فکر کنم کار به پلاستیک زباله و ... هم بکشد.

به نظرم اینجوری صبحت کردن خیلی بده ببینید کنسول Ps3 خیلی قشنگ خوشگل و تیپ خودش رو میپسند و در حالی کنسول Xbox 360 جون پسند خوشگل تیپ خودش رو میپسند. ما حق نداریم به کنسول دیگری توهین کنیم چون که از کنسول دیگه خوشمون میاد اگر کنسول Ps3 شبی به جارو برقیه پس کنسول Xbox هم شبیه به دسته جارو برقیه البته من این نگفتم بحث عوض بشه ببینید اصلا من نمیفهمم چرا باید این ها به جارو برقی یا یخچال تشابه بشه. ما نباید چون کنسولی که دوست نداریم بهش توهین کنیم یا به شکل نا جوری تشابه بدیم من طرفدار Ps3 هستم از شکل ظاهر Xbox 360 خوشم میاد ولی نمیگم شبی به یخچال جون به نظرم خوشگل و همین جور Ps3 که شکل منحصر به فرد خودش رو داره مطمئنن دوستانی هستند که تعصبی کار میکنند و این حرفا باعث دعوایی بی دلیل و بی پایه میشه حرف من ارشاد نیست و هرچیز دیگه فقط میگم اگر توهین کردی وایسا توهین بشنو همین

خوشبختانه من سال آینده می توانم هر 3 کنسول نسل بعد را تهیه کنم.
فاکتور و انگیزه ای هم ندارم جز قدم به نسل بعد بازیهای ویدئویی ....
بابا خوب
شما انقد مایه داری که میتونی 2 میلیون خرج کنسول کنی
من چی؟
خیلی های دیگه مثل من چی؟

آخرین ویرایش:
من پولدار نیستم ولی از مدتها پیش به فکر ارتقای Pc یا خریدن کنسول نسل بعد بودم که دومی را فدای اولی کردم چون دیدم اگر وایسیم تا دایرکت 10 بیاید و یه کارت گرافیک که خوب پشتیبانی کند ازش اندازه X360 قیمت دارد تصمیم به خرید اون گرفتم .تازه Pc حال حاضر خودم هم فدای این سه کنسول می کنم.مقداری پول هم پس انداز کرده ام برای این کار;)

کنسول ها

سلام به همه، من مدت کمی که عضو شدم ولی اکثر پست ها رو قبلا مطالعه کردم.
در مورد نظراتی که در پست های قبلی این تاپیک مطرح شد باید عرض کنم که تجاری بودن ومسائل مالی حرف اول رو در عرضه فناوری در همه شرکت ها و در شرکت های سازنده کنسول می زنه، به نظر من امکانات و تکنولوژی کنسول های نظیر X360 و PS3 براحتی 2 سال پیش قابل عرضه بود و تمام رایزنی های مایکروسافت و سونی و حتی به تعویق افتادن لانچ PS3 تماما حربه های تجاری برای برنامه ریزی های مالی آینده این کمپانی هاست.

درباره X360 باید بگم که مایکروسافت برنامه ریزی بلند مدتی رو برای این محصول در نظر داره اگر کنفرانس های اخیر این شرکت رو دنبال کرده باشید، برنامه های آتی مایکروسافت بروی این سه پلتفرم اشاره شده(Windows PC - Mobile - X360) که قراره این کنسول با PC و Windows Mobile در تعامل باشه.ضمنا X360 با وجود سرویس XBL حرف اول را در بازی هایOnline خواهد زد. و باید ببینیم PS3 در این زمینه در چه وضعیتی خواهد بود.

در مورد قدرت سخت افزاری و قابلیت های گرافیکی و صوتی بین کنسول های نسل بعد به طور قطع مهمه ولی به نظر من تفاوت فاحشی بین X360 و PS3 احساس نخواهیم کرد. نکته بعدی در این مورد بحث HDTV و رزولوشن 1080 هست که اگر کسی می خواد طعم واقعی یک کنسول نسل بعد رو بچشه این رو نباید فراموش بکنه.! در مورد امکانات صوتی هم همینطور،اگر یک آمپلی فایر دیجیتال با ورودی Optical که بتوانید صدای چند کاناله DTS رو داشته باشید کامله. البته با قیمت فعلی این تجهیزات در بازار ما، منظور از این توضیح استفاده از کنسول ها در بهترین شرایط بود و اینکه بتونیم اسمشو بگذاریم نسل بعدی!

در رابطه با عامل تعیین کننده قیمت مخصوصا در بازار ما هر چه کمتر بهتر، سونی از Blue Ray برای PS3 استفاده کرده و مایکروسافت از DVD های رایج، البته سونی برای جا انداختن Blue Ray بجای HD-DVD بستر خوبی رو انتخاب کرده اونم یک کنسول پر طرفداره! کما اینکه همین قضیه باعث گرانتر شدن بازی ها بعد از لانچ PS3 نسبت به X360 میشه. البته فکر می کنم هزینه تمام شده پردازنده Cell برای سونی زیاد بوده که با این قیمت و کم کردن قابلیت ها و Option ها کنسولش رو می خواد عرضه کنه.

طراحی ظاهری کنسول اگر زیبا باشه، خوبه ولی کافی نیست ، X360 بسیارزیبا طراحی شده ولی همین مسئله باعث شده کمی گرمای کنسول نا متعارف بشه . حتی یک فن اکسترنال برای این کنسول عرضه شده.در مورد PS3هم، ابهت خودشو داره.
در مورد پخش فیلم و مالتی مدیا این از زمان PS1 بوده و در کنسول های فعلی پیشرفت کرد و در نسل بعد هم ادامه خواهد داشت البته وجود هارد درایو رو نمیشه نادیده گرفت. به هرحال این قابلیت ها روی همه کنسول ها به نحوی بوده .

در مورد حمایت بازیسازان از یک کنسول باید بگم با رقابت تقریبا یکسانی که بین کنسول های نسل بعد به وجود اومده و سرمایه گذاری های مناسب در این بخش هیچ کنسولی دست خالی نخواهد ماند.ضمنا خودتون می دونید همیشه یکسری بازی انحصاری برای هر کنسول هست که مشتری خودشو داشته باشه. . مثل PS2 که هنوز هم شاهد ارائه عناوین خوبی هستیم وخواهیم بود. سونی این کنسول رو تا چند ساله دیگه پشتیبانی
می کنه.

نحوه برقراری ارتباط کنسول با بازیباز همیشه مهم بوده، اگر بخواهیم مثال بزینم نکات زیادی وجود داره مثل سبک و سیاق بازی ها دسته های کنسول و Interface، ولی اصلی ترین نکته اینکه بازی از لحاظ نرم افزاری بتونه از تمام قابلیت های ردازشی، گرافیکی و صوتی یک کنسول به طور کامل بهره بگیره.

در باره کنسول Wii محصول نینتندو به نظر من تنها چیز قابل عرضه ای که وجود داره تکنولوژی دسته های جدید و یک سری از بازی های پرطرفدار مثل Zelda و Marioهستش ولی متاسفانه از لحاظ گرافیکی فعلا قابل مقایسه با X360 و PS3 نیست البته فکر کنم الان ATI داره با نینتندو همکاری می کنه و قول دادن که وضعیت گرافیکی بهتر بشه. در E3 2006 خود نینتندو اشاراتی به مشکلات گرافیکی داشتند.

در آخر فکر می کنم بین این سه کنسول (X360-PS3-Wii) در بازار ما، با توجه به مهمترین عامل یعنی مود چیپ مناسب و قیمت تمام شده، X360 نسبت به PS3 موفق تر بشه و در مورد PS3 هنوز زوده باید دید که بعد از لانچ کنسول وضعیت قیمت و مود چیپ به چه شکل خواهد بود. ودر مورد کنسول Wii باید صبر کرد. شرمنده از همه خیلی طولانی شد. ممنون

سلام بچه ها :cool:
میگم خوشبحال Metal Gear Solid :baby:
البته خوب اونایی که شغلشون بازیباز هست پوله خوبی پسنداز میکنن :cheesygri
به هر حال
بعد از یه عمر پلی استیشن بازی کردن خیلی زشته که بعضیا میرن طرف ShitBox360 :mrgreen:
در هر صورت I'm Sick Of Waiting :guitar:

فاکتور های انتخاب کنسول :

1-قیمت مناسب
2-پشتیبانی خوب {به غیر از ایران}
3-استفاده از فناوری های بدست اومده در کنسول ها و بازی های نسل بعد DX10 یادت نره؟؟
4-بازی های اختصاصی و همین طور بازی هایی که نو اوری توشون حرف اول رو میزنه{ که هر سه کنسول تو این زمینه شرایط پایا ایی دارن ولی هنوز وضع360 بهتره}

5- شکل ظاهری کنسول { نون و اب نمیشه ولی از این دو تا واجب تره بالاخره ورش میداری میبری تو خیابون همه ملت میبینن}

6- تو کف نزاشتن بازی باز ها برای بازی کردن بازی های نسل بعد
7- ندادن وعده های الکی در مورده بازی ها و یا خوده کنسول

که بعد از این همه نوشتن من اخرش XBOX360 رو انتخاب کردم. و اگر بگیرمش برای نینتندو هم برنامه ریزی دارم چون بازی کردن با این کنسول لذت خاص خودش رو داره مثل عوض کردن خشاب تفنگ ها مثل شات گان با حرکت خاص خودش که یه shape ارنولد هم به ادم میده. یا شمشیر زدن یا باز کردن در و .... کار هایی که ادم میتونه تو این دنیا انجام بده یه سری هاشو تو دنیا مجازی پیاده کنه.

سلام

نوشته شده توسط 789:
فاکتور های انتخاب کنسول :

1-قیمت مناسب
2-پشتیبانی خوب {به غیر از ایران}
3-استفاده از فناوری های بدست اومده در کنسول ها و بازی های نسل بعد DX10 یادت نره؟؟
4-بازی های اختصاصی و همین طور بازی هایی که نو اوری توشون حرف اول رو میزنه{ که هر سه کنسول تو این زمینه شرایط پایا ایی دارن ولی هنوز وضع360 بهتره}

5- شکل ظاهری کنسول { نون و اب نمیشه ولی از این دو تا واجب تره بالاخره ورش میداری میبری تو خیابون همه ملت میبینن}

6- تو کف نزاشتن بازی باز ها برای بازی کردن بازی های نسل بعد
7- ندادن وعده های الکی در مورده بازی ها و یا خوده کنسول
.
سلام
ببخشید آقای 789 این که نوشتین فاکتور های انتخاب کنسول بود یا مشخصات Xbox360 ؟!:)

نوشته شده توسط Paymax:
سلام
ببخشید آقای 789 این که نوشتین فاکتور های انتخاب کنسول بود یا مشخصات Xbox360 ؟!:)
خوب فاکتور های انتخای کنسول از نظره من اینه . که360 اکثر این فاکتور ها رو داره پس من 360 رو انتخاب میکنم. . من اون پایین اسمم رو نوشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or