فاکتور های انتخاب یک کنسول

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من طرفدار هیچ شرکت یا کنسولی نیستم. درسته که به بعضی از شرکتها علاقه دارم اما تعصب روشون ندارم و خیلی راحت با واقعیات کنار میام. اما اگه دوست داری بدونی که کدوم شرکت رو دوست دارم تا اطلاعاتت رو ببری بالا :cheesygrin: خوب بهت میگم. من از نینتندو خوشم میاد چون خیلی کارش درسته :p
سونی و مایکروسافت یا PS3 , Xbox360 هم برام فرقی نمیکنند. (حتما جواب من به طرفدارهای سونی که گفتم سونی بازی معروف و بزرگی غیر از گران توریسمو نداره رو دیدی)
من حقایق رو میگم حتی اگه بر خلاف علاقه شخصیم باشه. میتونی نظر خود من رو توی همین تاپیک ببینی تا متوجه بشی:

اینو که میدونم از نیوتندو خوشت میاد چون تابلو دیگه ولی تو این تاپیک ها بیشتر طرف ps3 رو میگیری چون به قول حمید ته دلت با سونیه
63.gif
نگو که از سونی بیشتر از ایکس باکس خوشم نمیاد که داری خالی میبندی
55.gif

+++
حمید میبینم که باز راه افتادی و کل کل میکنی
39.gif
مثل اینکه تو ترک بودی ولی باز وسوسه شدی...
+++
برو بچ با حال یکم کمتر پست بدین مخم پکید.
1.gif

(
در واقع از شرکت سونی بدم هم میاد و بزودی توی مجله بازی رایانه مقاله ای خواهید خوند که تا حدودی دروغ های سونی رو عنوان کرده)

OMG
یعنی واقعا میخواید اونو چاپ کنید؟ کامل؟ یا همونطور که آقای عبداللهی گفت تیکه تیکه؟

اون صحبت یک شرکت بازیسازی بزرگ غربی (نه ژاپنی) بوده و هستند افرادی که بدونند این شرکت کدوم شرکت هستش.

واقعا جالبه ها...

Square Enix: "Right now, we still don't know what type of machine the PS3 is"

FFXI fans asked, creators answered

Posted Mar 12th 2006 6:00PM by Alan Rose

FFXI fan festival It was a weekend of contests, tournaments, and developer panels at the Final Fantasy XI Fan Festival in Santa Monica. RPGamer has summarized what the Square Enix team had to say regarding the Xbox 360 beta test, localization issues, and the latest expansion pack, Treasures of Aht Urghan. The developers also responded to inquiries on the PS3 version of FFXI: "Right now, we still don't know what type of machine the PS3 is, so we are waiting on Sony to finalize the hardware before we can make that decision." An end of the year launch for Sony's next console is looking more and more likely.

Q: Are there any plans for Final Fantasy XI development for the PlayStation 3?
A: Right now, we still don't know what type of machine the PS3 is, so we are waiting on Sony to finalize the hardware before we can make that decision.

وقتی Square Enix که یکی از حامیان اصلی سونی توی ژاپن هست میاد میگه ما هنوز همه چیز رو دقیقا در مورد ps3 نمیدونیم پس وقتی سونی همه چیز رو نهایی کرد تصمیم میگیریم (حالا کاری نداریم که منظورش چه چیزیش بوده) آخه چطور میشه یک شرکت بازیسازی هنوز در مورد چیزی که نمیدونه چی هست بیاد این طوری اظهار نظر کنه و بگه 50% باسه ps3 و... . فقط یک مقدار عجیب به نظر میرسه و فقط یک امکان وجود داره اونم اینه که این شرکت در نسل قبل حامی اصلی ps2 بوده باشه ولی حالا حمایت از کنسول های دیگه رو هم در دستور کارش قرار داده باشه :cheesygri
با این وضع عرضه کنسول در سال 2006 هم خیلی عجیبه آخه چرا SE هنوز باید مسائل مبهمی باسش باقی مونده باشه؟
راستی اگه میشه Bioware رو یک Second Party Developer برای مایکروسافت به حساب آورد SE رو هم میشه یک SPD برای سونی به حساب آورد (البته من اینو قبول ندارم و هر دوتاشون رو کاملا مستقل و مختار میدونم)

حمید میبینم که باز راه افتادی و کل کل میکنی مثل اینکه تو ترک بودی ولی باز وسوسه شدی...
به به امین جون...
مسنجر کم پیدایی.
بعد هم من واقعا از این گونه بحثها استقبال میکنم:cheesygri چون طرفی رو که باهاش بحث میکنم رو میشناسم و قبولش دارم و به نظرم این گونه بحثها سازنده هست. ولی از اون بحثای قبلی با کسانی که کوچکترین بویی از منطق نبرده بودند دیگه واقعا خسته شدم و عمرا باهاشون بحث نمیکنم:exclaim:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Restricted Area:
OMG
یعنی واقعا میخواید اونو چاپ کنید؟ کامل؟ یا همونطور که آقای عبداللهی گفت تیکه تیکه؟
هنوز تصمیم نگرفتم. احتمالا کامل چاپش میکنیم. البته یکم تغییرات توش میدم و یکی دو تا دیگه از دروغهاشم بهش اضافه میکنم :cheesygri
نوشته شده توسط Restricted Area:
وقتی Square Enix که یکی از حامیان اصلی سونی توی ژاپن هست میاد میگه ما هنوز همه چیز رو دقیقا در مورد ps3 نمیدونیم پس وقتی سونی همه چیز رو نهایی کرد تصمیم میگیریم (حالا کاری نداریم که منظورش چه چیزیش بوده) آخه چطور میشه یک شرکت بازیسازی هنوز در مورد چیزی که نمیدونه چی هست بیاد این طوری اظهار نظر کنه و بگه 50% باسه ps3 و... . فقط یک مقدار عجیب به نظر میرسه و فقط یک امکان وجود داره اونم اینه که این شرکت در نسل قبل حامی اصلی ps2 بوده باشه ولی حالا حمایت از کنسول های دیگه رو هم در دستور کارش قرار داده باشه :cheesygrin:
با این وضع عرضه کنسول در سال 2006 هم خیلی عجیبه آخه چرا SE هنوز باید مسائل مبهمی باسش باقی مونده باشه؟
راستی اگه میشه Bioware رو یک Second Party Developer برای مایکروسافت به حساب آورد SE رو هم میشه یک SPD برای سونی به حساب آورد (البته من اینو قبول ندارم و هر دوتاشون رو کاملا مستقل و مختار میدونم)
اون حرف مال تیمی هستش که روی FF XI کار میکردند. احتمال 90 درصد به بالا هم چیزی که نمیدونند اینه که سونی این کنسول رو با هارد عرضه میکنه یا نه چون این موضوع برای بازیهایی مثل FF XI بسیار مهمه. چند وقت پیش Koei هم صحبت هایی شبیه این کرده بود.
اگر سونی نتونه کنسولش رو تا آخر امسال به بازار عرضه کنه مطمئن باش گور خودش رو کنده و من مطمئن هستم که اونا خودشون این موضوع رو به خوبی میدونند.
در مورد Bioware هم که میتونی توی این لینک زیر Acclaim ببینی که وضعیت این شرکت به چه صورت هست:

http://xbox.ign.com/articles/603/603982p1.html

نوشته شده توسط IGN:
Lastly, the show of support means we can rely on playing games from a spectrum of companies; in other words, many companies. This new system, unlike Nintendo's last two consoles, will have first, second, and third party support. We can now count on first-party games from Microsoft, second party games from the likes of Bungie, BioWare, and Rare, and third-party games from the likes of Activision, Ubisoft, EA, Eidos and VU Games, among others.
(البته اینم اضافه کنم که الان وضعیت Bungie تغییر کرده و این شرکت first party به حساب میاد.)
در مقابل SE یک شرکت کاملا مستقل هستش که بازیهاش روی کنسولهای مختلف میاد ، چجوری به اون میگی second party وقتی داره هم برای مایکروسافت بازی میزنه و هم برای نینتندو؟ SE یکی از third party های بزرگ هستش ، بیخود از این وصله های ناجور بهش نچسبون :cheesygri

راستی اون شرکته هم یک شرکت بزرگ هستش که توی نسل حاضر هم برای هر سه تا کنسول بازی زده اما خوب مثل خیلی از شرکتهای دیگه تمرکزش روی Ps2 بوده.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اینو که میدونم از نیوتندو خوشت میاد چون تابلو دیگه ولی تو این تاپیک ها بیشتر طرف ps3 رو میگیری چون به قول حمید ته دلت با سونیه
63.gif
نگو که از سونی بیشتر از ایکس باکس خوشم نمیاد که داری خالی میبندی
55.gif
من بیشتر جواب طرفدارهای مایکروسافت رو میدم چون اونا خیلی متعصب تر هستند و بیشتر بحث میکنند و نمیخواهند واقعیات رو قبول کنند. وگرنه اگه کسی طرفدار نینتندو هم باشه و سلیقه خودش رو بخواهد بعنوان واقعیت جلوه بده ، من جوابش رو میدم (کما اینکه این کار رو کردم و یکی از ادمین های همین سایت هم در جریان هست که وقتی تاپیکی به اسم سلطه روولوشن بر بازار و خاک کردن همه رقیبان اینحا زده شد ، خود من اولین کسی بودم که هم به محتوای تاپیک و هم به اسم اون اعتراض کردم ;) )
برای من واقعیت یک چیزه و اون چیزی که دوست دارم چیزه دیگه.
اگه دوست داری بدونی بهت میگم که من از سونی بیشتر از هر شرکت دیگه بدم میاد و قلبا دوست دارم که Xbox360 بتونه خیلی خوب عمل کنه و PS3 هم شکست بخوره :cheesygri (دلیل هم واسش زیاده که یکیش اینه که همه میدونند من عشق ATI هستم و از Nvidia هم بدم میاد. و یا اینکه از پاناسونیک خوشم میاد و از سونی بدم میاد اما همه اینها علایق شخصیه. باید یاد بگیریم توی بحث کردن با واقعیات کار داشته باشیم نه با علایق و تصورات ذهنی خودمون)

من بیشتر جواب طرفدارهای مایکروسافت رو میدم چون اونا خیلی متعصب تر هستند و بیشتر بحث میکنند و نمیخواهند واقعیات رو قبول کنند

ای کاش زودتر از اینها میومدی روی این سایت وقت میزاشتی
وخودت میدیدی و مقایسه میکردی که کدومیک متعصب تر هستند
فعلا هم چون خبر خاصی از Ps3 نیست ، دوستان محترم طرفدار Ps3 یک مقدار سکوت اختیار کردند، این آرامش قبل از طوفانه !!!! البته طوفان که چه عرض کنم بمب اتمی یا زلزله ، یا شاید آتشفشان
در مورد عوام فریبیه Sony هم من شدیدا توی این سایت درگیر اثبات این قضیه بودم
ولی خوب خیلی از دوستان Ps3 باز قبول نداشتد و با من برخورد شدیدی کرند !!!
دفعه آخر دیگه از بیمارستان که اومدم بیرون دیگه پشت دستما داغ کردم با هاشون در نیفتم !!!
حالا خدا کنه حرف شما مورد قبولشون قرار بگیره

مشکلات کوچکی برای XBOX 360 وجود داشت ، که خیلی ها دوست داشتند که این را بزرگ جلوه بدند ، الان میبینیم که اون مشکلات اصلا دیگه مطرح نمیشه یا به مقدار خیلی کم
در ضمن به شخصه من شما را به عنوان یک طرفدار PS3 قبلا میشناختم
اگر اشتباه نکنم توی BAZIDOT هم با نام کیانوش کنی بودید

آخرین ویرایش:
احتمال 90 درصد به بالا هم چیزی که نمیدونند اینه که سونی این کنسول رو با هارد عرضه میکنه

اگر سونی نتونه کنسولش رو تا آخر امسال به بازار عرضه کنه مطمئن باش گور خودش رو کنده و من مطمئن هستم که اونا خودشون این موضوع رو به خوبی میدونند.
اصلا هر چی... بالخره این که هنوز یکی از بزرگترین بازیسازا رو توجیه نکردن که کنسول با هارد عرضه میشه یا نه نشون میده عرضه کنسول نمیتونه چندان هم نزدیک باشه و این در ادامه همون اصل BUY IN هست که سونی ازش کاملا تبعیت میکنه.

هنوز تصمیم نگرفتم. احتمالا کامل چاپش میکنیم. البته یکم تغییرات توش میدم و یکی دو تا دیگه از دروغهاشم بهش اضافه میکنم
تا موقعی که اون مطلب چاپ نشه ما همگی متفق القول میگیم کیانوش به سونی علاقه داره:cheesygri ولی جدا خیلی ها اصلا همچین مسائلی رو نمیدونن و اگر بازگو بشه من فکر کنم تاثیر مثبتش بیشتر از تاثیر منفی اش باشه.

چجوری به اون میگی second party وقتی داره هم برای مایکروسافت بازی میزنه و هم برای نینتندو؟
من بهش میگم Second Party خائن :cheesygri

راستی اون شرکته هم یک شرکت بزرگ هستش که توی نسل حاضر هم برای هر سه تا کنسول بازی زده اما خوب مثل خیلی از شرکتهای دیگه تمرکزش روی Ps2 بوده.
کیانوش در گوشم بگو که چه شرکتی بوده ;)

من بیشتر جواب طرفدارهای مایکروسافت رو میدم چون اونا خیلی متعصب تر هستند
طرفدارای سونی رو از رو بردیم :D بنده خداها نمیدونم دیگه چرا حرفی برای گفتن ندارند

لیل هم واسش زیاده که یکیش اینه که همه میدونند من عشق ATI هستم و از Nvidia هم بدم میاد. و یا اینکه از پاناسونیک خوشم میاد و از سونی بدم میاد اما همه اینها علایق شخصیه
WOAH!!
من نیمدونستم که از ATi خوشت میاد. من خودم هیچ وقت روم نمیشد علنا بگم که از Ati خوشم میاد و حالم از nVIDIA به هم میخوره چون اصلا جو اینجا کلا با nVIDIA هست. ولی خب الان گفتم هر کی هم هر حرف و اعتراضی داره به کیانوش بگه.
نه سونی نه پاناسونیک فقط سرور سامسونگ :cheesygri مانیتورم رو عشق است ;)

نوشته شده توسط kinopio:
بازم داری اشتباه میکنی چون اگه سونی شکست بخوره من از همه بیشتر خوشحال میشم :cheesygri (هر چی نباشه این سونی بود که نینتندو رو به زیر کشید :cheesygri )
در ضمن اگه بچه هایی مثل حسین خدامی و یا آرش حسن زادگان الان اینجا بودند حتما میتونستند شهادت بدن که من چقدر با طرفدارهای سونی مشکل داشتم و بحث میکردم و سعی میکردم حقایق رو بهشون نشون بدم (بعضی از این بحث ها به حول و حوش 4 سال پیش بر میگرده یعنی همون موقعی که تو طرفدار سونی و پلی استیشن بودی :cheesygri )

اونها نيستن اما من كه هستم!! من اونروزي كه به دفتر مجله اومدم و باهم كلي صحبت كرديم پس من اينجا ميتونم گفته هاي شما رو تصديق كنم و تا اونجائي كه يادم مياد شما از كنسولهاي نسل فعلي تنها كنسولي رو كه نداشتيد PlayStation 2 بود.

نوشته شده توسط ehsan_62:
ای کاش زودتر از اینها میومدی روی این سایت وقت میزاشتی
وخودت میدیدی و مقایسه میکردی که کدومیک متعصب تر هستند
فعلا هم چون خبر خاصی از Ps3 نیست ، دوستان محترم طرفدار Ps3 یک مقدار سکوت اختیار کردند، این آرامش قبل از طوفانه !!!! البته طوفان که چه عرض کنم بمب اتمی یا زلزله ، یا شاید آتشفشان
در مورد عوام فریبیه Sony هم من شدیدا توی این سایت درگیر اثبات این قضیه بودم
ولی خوب خیلی از دوستان Ps3 باز قبول نداشتد و با من برخورد شدیدی کرند !!!
دفعه آخر دیگه از بیمارستان که اومدم بیرون دیگه پشت دستما داغ کردم با هاشون در نیفتم !!!
حالا خدا کنه حرف شما مورد قبولشون قرار بگیره

منو ميگه.. :cheesygri البته يادم نمياد برخورد فيزيكي بين ما صورت گرفت كه كسي بخواد بيمارستان بره!!! :confused:

پ.ن: من متعصبترين طرفدار PlayStation هستم. :devil:

نوشته شده توسط Darkfie1d:
اونها نيستن اما من كه هستم!! من اونروزي كه به دفتر مجله اومدم و باهم كلي صحبت كرديم پس من اينجا ميتونم گفته هاي شما رو تصديق كنم و تا اونجائي كه يادم مياد شما از كنسولهاي نسل فعلي تنها كنسولي رو كه نداشتيد PlayStation 2 بود.
به به سلام به استاد عبداللهی عزیز ;)
بله کاملا درسته من هم GC دارم و هم Xbox و در ضمن PS2 هم ندارم (گرچه هر وقت بخوام از برو بچ میگیرم برای همین هم نخریدم)
بهرحال خیلی ها هستند که منو میشناسن و میدونند که من چیکاره هستم :cheesygri

والا ادم نمیدونه دم خروسو ببینه یا قسم حضرت عباسو باور کنه:confused:
باز جای شکرش باقیه که طرفدار سونی نیستی اگه بودی فکر کنم اینجا یدور همه طرفدارای xbox360 رو میزدی:cheesygri
خوشبختانه مثل اینکه دیگته شما خوبه تبریک میگم:p ولی تو بحث کردن خیلی تند هستین و این نشونه ضعفه.
حالا خوبه ps3 هنوز نیومده و چیزی ازش حتی بازیسازها هم نمیدونن اگه بیاد خدا به داد ما برسه فکر کنم باید از این سایت فرار کنیم:surrender:

من بیشتر جواب طرفدارهای مایکروسافت رو میدم چون اونا خیلی متعصب تر هستند و بیشتر بحث میکنند و نمیخواهند واقعیات رو قبول کنند. وگرنه اگه کسی طرفدار نینتندو هم باشه و سلیقه خودش رو بخواهد بعنوان واقعیت جلوه بده ، من جوابش رو میدم (کما اینکه این کار رو کردم و یکی از ادمین های همین سایت هم در جریان هست که وقتی تاپیکی به اسم سلطه روولوشن بر بازار و خاک کردن همه رقیبان اینحا زده شد ، خود من اولین کسی بودم که هم به محتوای تاپیک و هم به اسم اون اعتراض کردم ;) )
برای من واقعیت یک چیزه و اون چیزی که دوست دارم چیزه دیگه.
اگه دوست داری بدونی بهت میگم که من از سونی بیشتر از هر شرکت دیگه بدم میاد و قلبا دوست دارم که Xbox360 بتونه خیلی خوب عمل کنه و PS3 هم شکست بخوره :cheesygrin: (دلیل هم واسش زیاده که یکیش اینه که همه میدونند من عشق ATI هستم و از Nvidia هم بدم میاد. و یا اینکه از پاناسونیک خوشم میاد و از سونی بدم میاد اما همه اینها علایق شخصیه. باید یاد بگیریم توی بحث کردن با واقعیات کار داشته باشیم نه با علایق و تصورات ذهنی خودمون)

اها حالا شد هر چی تو دلته بریز بیرون
84.gif
84.gif
.
منم بگم که عاشقه NVIDIA هستم و متنفرم از ATI از هر چی شرکت جاپنی و چینی و ...و هر چی چشم بادامیه بدم میاد (تنفرم مثل تنفر ایرانی ها از عرب هاست) کلا وقتی میبینمشون یاده ....میفتم. اینم بگم که از لحاظ تلوزیون و سیستم صوتی و...فقط سونی رو قبول دارم(خودم میدونم توش چه طور خوشم میاد)
83.gif

میدونم نظرم مهم نیست و اصلا ربطی به تاپیک نداره فقط خواستم خودمو خالی کنم که کردم
89.gif

راستی من عاشق 360 هستم.(تابلو بود) خدا حمید رو خیر بده فکر کنم همه ی طرفدارهای 360 به خاطر حمید طرفدارش شدن یعنی این قدر حمید ور زد و از این کنسول تو بازی دات گفت که همهرو شیفته ی 360 کرد.
شرمنده که تاپیک رو به اندازه ی cos360 منحرف کردم.

منم بگم که عاشقه NVIDIA هستم و متنفرم از ATI از هر چی شرکت جاپنی و چینی و ...و هر چی چشم بادامیه بدم میاد (تنفرم مثل تنفر ایرانی ها از عرب هاست) کلا وقتی میبینمشون یاده ....میفتم. اینم بگم که از لحاظ تلوزیون و سیستم صوتی و...فقط سونی رو قبول دارم(خودم میدونم توش چه طور خوشم میاد)

پس Racist بودی و ما خبر نداشتیم:cheesygri

خدا حمید رو خیر بده فکر کنم همه ی طرفدارهای 360 به خاطر حمید طرفدارش شدن
یعنی این قدر حمید ور زد و از این کنسول تو بازی دات گفت که همهرو شیفته ی 360 کرد.

:D لطف داری...

کاملا معلومه که برای کنکور آماده آماده ای;)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اها حالا شد هر چی تو دلته بریز بیرون
84.gif
84.gif
.
83.gif

میدونم نظرم مهم نیست و اصلا ربطی به تاپیک نداره فقط خواستم خودمو خالی کنم که کردم
89.gif

راستی من عاشق 360 هستم.(تابلو بود) خدا حمید رو خیر بده فکر کنم همه ی طرفدارهای 360 به خاطر حمید طرفدارش شدن یعنی این قدر حمید ور زد و از این کنسول تو بازی دات گفت که همهرو شیفته ی 360 کرد.
ATI یک شرکت کانادایی هستش که اصلا ربطی به ژاپنی ها نداره :cheesygri

پس Racist بودی و ما خبر نداشتیم:cheesygrin:
اره از نوع خفنش...

کاملا معلومه که برای کنکور آماده آماده ای;)

ای شیییر جنگل و شییییییر پاستوریزه و....

یک شرکت کانادایی هستش که اصلا ربطی به ژاپنی ها نداره :cheesygrin:

میدونم ولی ازش خاطره ی خوبی ندارم
47.gif

+++++++++
بعده یه روز که سایت نیومدم گفتم بیام اینتاپیک یه ساعت باید بخونم ولی اینگار نه انگار...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or