فاکتور های انتخاب یک کنسول

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط mt3691:
با سلام به دوستان
در مورد اینکه شما گفتی شرکتهای جاپنی به مرور زمان حمایتشون از xbox360 کم میشه باید بپرسم شما از کجا اینو میدونین؟
ظاهرا بحث کردن اینجا اصلا و ابدا معنی نداره و هر کسی فقط حرف خودش رو میزنه. اینم آخرین توضیحیه که من در اینمورد میدم و بیشتر از این وقت خودم رو برای اثبات این مسائل تلف نمیکنم به دو دلیل: 1. ظاهرا کسی به این توضیحات توجهی نمیکنه 2. گذشت زمان همه چیزو مشخص میکنه پس نیازی نیست که من بخواهم اثبات کنم این موصوع رو

شرکتهای ژاپنی حمایتشون از Xbox360 کم میشه چون این کنسول توی ژاپن شکست خورده(اصل و واقعیت ، نه پیش بینی) . قسمت اعظم درآمد شرکتهای ژاپنی از فروش توی ژاپن حاصل میشه که این فروش مطمئنا روی کنسول Xbox360 نخواهد بود (اصل و واقعیت ، نه پیش بینی). فقط کافیه یک نگاه به موفق ترین ناشر ها توی آمریکا بندازید تا ببینید شرکتهای ژاپنی در مقابل شرکتهایی مثل EA , Activision , THQ , Take Two , ... حرفی برای گفتن ندارند (عکس این قضیه هم صادق هستش و شرکتهای غربی توی بازار ژاپن به طرز وحشتناکی بی تاثیرند و وضعیتشون خیلی بدتره). اینها نه نظر شخصیه و نه حدس و گمان از روی تعصب ، اینها واقعیاته
نوشته شده توسط mt3691:
به نظر من حرف اقا احسان در مورد لانچ تایتل ها کاملا درسته الان شرکتهای سازنده وقت زیادی برای ساختن بازی دارن و تازه هر بازی که الان برای xbox360 ساخته میشه یه نسخه هم برای ps3 داره و با این حساب برای بازی های لانچ ps3 زیاد میشه.
واسه من جای تعجبه که چطور تعداد بیشتر لانچ تایتل ها برای ps3 یه مزیته ولی اینکه xbox360 یکسال زودتر اومده مزیت نیست و شما اصلا به این موضوع اشاره نکردین تو موارد 5 گانتون.
خوب منم دقیقا همین رو میخوام بگم. زمانی که Xbox , Gamecube وارد بازار شدند ، کنسول PS2 تونسته بود از فرصت استفاده کنه و تعداد بازیهای ارائه شده روی این کنسول خیلی زیاد بود و این اختلاف باقی موند و حتی بیشتر هم شد به مرور زمان. اما اگه تا زمانی که PS3 وارد بازار بشه یک شرکت مثل EA برای Xbox360 حدود 10 تا 12 تا بازی عرضه کرده باشه و همون زمان هم همین حدود بازی برای PS3 بازی عرضه کنه ، دیگه چه مزیتی داره زودتر اومدن Xbox360 ؟ تازه یک موضوع دیگه اینکه من گفتم اکثر شرکتها نسبت تمرکزشون روی کنسولهای نسل بعد به این صورت هستش که 50 درصد برای PS3 و 30 درصد برای Xbox360 پس به مرور زمان بازیهای PS3 بیشتر هم خواهد شد (تازه این در مورد شرکتهای غربی هستش نه شرکتهای ژاپنی)
اگه دوست داشتی میتونی خودت یک نمونه اش رو توی این لینک بخونی
http://games.kikizo.com/news/200602/065_p5.asp
زیر عکس Tekken 6 رو اگه نگاه کنی نوشته که مجله معروف Edge گزارش کرده که یک ناشر به همون نسبتی که من گفتم روی این کنسولها تمرکز خواهد کرد در نسل آتی. (بماند که خود همون مقاله در همون قسمت رسما اعلام کرده که سونی در جذب حمایت شرکتهای بازیسازی بسیار موفق تر عمل کرده)
در مورد بیشتر وقت داشتن هم که من توضیح دادم ، نمیدونم چند بار یک حرف رو باید تکرار کرد !!! چون PS3 دیرتر به بازار میاد معنیش این نیست که شرکتها زمان بیشتری برای ساختن بازی روی این کنسول داشتند. ساختن بازی برای Xbox360خیلی زودتر از ساختن بازی برای PS3 ، آغاز شد. من نمیدونم این موضوع رو چجوری باید بگم دیگه :cheesygri
نوشته شده توسط mt3691:
به نظر من تمام گیمر ها باید از ms ممنون باشن که نسل جدیدو زودتر اورد وگرنه اگه دست سونی بود مطمئن باشین تا پنج سال دیگه هم رنگ نگست جنریشنو نمی دیدین.
:laughing: :laughing:
این دیگه خیلی خنده دار بود واقعا (آخه تعصب تا کجا!!؟؟؟)
هر کسی دوست داره کنسولی که میخره عمر بیشتری داشته باشه و بتونه از اون کنسول بیشتر بهره ببره و استفاده کنه نه اینکه زودتر از دور خارع بشه و نسل جدیدش از راه برسه. حتی متعصب ترین طرفدارهای مایکروسافت هم به این مسئله که کار مایکروسافت در کم کردن عمر کنسول Xbox تا حد 4 سال اشتباه بوده اذعان کردند و این برای اولین باره که دارم میشنوم از مایکروسافت برای اینکار باید تشکر هم بشه :D
نوشته شده توسط mt3691:
به نظر من در اینده شاهد گیمهای بسیار زیبایی مانند GOW و HALO3 ,...که باعث موفقیت xbox360 میشه و با فروش بیشتر حمایت بازیسازان هم جلب میشه و مطمئن باشین کمپانیهای بازی سازی ملیت و تعصب اصلا نمیدونن چیه و اونها فقط دنبال بازار فروش هستن حالا می خواد این بازار دست سونی باشه یا ms که البته با توجه به قدرت مالی ms میبینین که هنوز چیزی نشده همه دارن از اون حمایت میکنن.
فکر میکنم نظر شما رو همه قبل از اینکه خودت بگی ، میدونستند. Xbox360 حرف اول و آخر رو میزنه و مایکروسافت هم آخرشه ;)

نوشته شده توسط ehsan_62:
یعنی شما دارید لانچ سریع وسیر XBOX 360
نبود وقت کافی برای شرکت های بازی سازی برای ارزه ی محصول خودشون در زمان LUNCH
تحت فشار قرار گرفتن بازیساز ها
این ها را انکار میکنید ؟
و قبول ندارید که اگر XBOX 360 دیر تر لانچ میشد تعداد بازیه زیاد تری در زمان لانچ میداشت ؟
مگه بازی سازان همشون دوست نداشتند بازی اونها به جای چند ماه بعد از LUNCH
در موقع LUNCH حاضر میبود ؟
کاملا مشخصه که تعداد کم بازی های XBOX 360 در زمان LUNCH به دلیل کم بود وقت بوده
این خیلی دلیل مشخصیه که PS3 زمان زیادتری برای عرضه بازی های کامل شده
در زمان LUNCH خواهد داشت.
مثل اینکه شما سؤال اول منو ندیدی. من همون اول پرسیدم که:
اگه EA مثلا 10 تا بازی بر روی PS3 توی همون حول و حوش زمان launch کنسول عرضه کنه ، فکر میکنی تا اون زمان چند تا بازی روی Xbox360 عرضه کرده؟ (جوابش همون حول و حوش 10 - 15 تا هستش ;) )
یعنی تا اون موقع هم وقت نداره؟ عجله در کار هستش هنوز؟
تازه من اینو توی پست قبلیم هم گفتم. زمانی که Xbox360 عرضه شده بود ، هنوز RSX بعنوان مثال به طرح نهایی نرسیده بود !!! ساختن بازیهای Xbox360 و PS3 همزمان آغاز نشده که شما میگی تا وقتی که PS3 بیاد خیلی بیشتر زمان داشتند شرکتهای بازیسازی.

نوشته شده توسط ehsan_62:
در مورد صحبت کیانوش جان که گفتند من تعصبی هستم ، اینا بگم که من هیچ زمان دستگاه XBOX نداشتم
بر عکس PS1 و PS2 داشتم ، البته از سبک بازی های PS2 اصلا خوشم نیمد برای همین هم بعد از 3 ماه فروختم و PC را ارتقاء دادم
مسلما آقای GATES هم هیچ نسبتی با من ندارند، ولی از زمانی که دستگاه XBOX 360 را دورا دور لمس کردم و درکش کردم
فهمیدم که میتونه بهترین انتخاب باشه ، البته نه اینکه بگم در مقابل PS3 یا REV یک غول هستش ، نه
چون که واقعا باب صلیقه ی من بود
شما روی Xbox360 تعصب داری نه روی Xbox :cheesygri
امیدوارم که هر سه تاشون موفق بشن تا ما هم از این همه بحث کردن نجات پیدا کنیم :)

من اخرش نفهمیدم کیانوش جان شما روولوشنی هستی یا ps3 ایی؟؟؟؟(نگی فرق ندره که
167.gif
)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
من اخرش نفهمیدم کیانوش جان شما روولوشنی هستی یا ps3 ایی؟؟؟؟(نگی فرق ندره که
167.gif
)
من طرفدار هیچ شرکت یا کنسولی نیستم. درسته که به بعضی از شرکتها علاقه دارم اما تعصب روشون ندارم و خیلی راحت با واقعیات کنار میام. اما اگه دوست داری بدونی که کدوم شرکت رو دوست دارم تا اطلاعاتت رو ببری بالا :cheesygri خوب بهت میگم. من از نینتندو خوشم میاد چون خیلی کارش درسته :p
سونی و مایکروسافت یا PS3 , Xbox360 هم برام فرقی نمیکنند. (حتما جواب من به طرفدارهای سونی که گفتم سونی بازی معروف و بزرگی غیر از گران توریسمو نداره رو دیدی)
من حقایق رو میگم حتی اگه بر خلاف علاقه شخصیم باشه. میتونی نظر خود من رو توی همین تاپیک ببینی تا متوجه بشی:
نوشته شده توسط kinopio:
5. سطح حمایت بازیسازان ( third parties )
خیلی مهمه برام
فعلا مشخص نیست که توی این زمینه کدوم کنسول برتری داره. فعلا همه چیز ممکنه اما اگه بخوام تا اینجای کار بگم اینجوری میشه که Xbox360 در ردیف اول قرار میگیره و PS3 هم در ردیف بعدی و Revolution در ردیف آخر اونم با اختلاف زیاد.
فکر نمیکنم کسی توی این سایت باشه که به این راحتی حقیقت رو در مورد کنسول مورد علاقه اش بگه. امیدوارم که بقیه دوستان هم سعی کنند با این موضوع کنار بیایند که همیشه اون چیزی که ما دوست داریم به واقعیت تبدیل نمیشه. اینکه من کنسول Xbox360 رو دوست داشته باشم و با سلیقه ام بیشتر سازگار باشه و اینو عنوان کنم خیلی فرق داره با اینکه بگم میترکونه و فراتر از بقیه هستش و بازیسازها بیشتر براش بازی میسازن و ...
جدیدا طرفدارهای Xbox360 و مایکروسافت خیلی متعصب تر از طرفدارهای PS3 و سونی شدند :cheesygri

خوب منم دقیقا همین رو میخوام بگم. زمانی که Xbox , Gamecube وارد بازار شدند ، کنسول PS2 تونسته بود از فرصت استفاده کنه و تعداد بازیهای ارائه شده روی این کنسول خیلی زیاد بود و این اختلاف باقی موند و حتی بیشتر هم شد به مرور زمان. اما اگه تا زمانی که PS3 وارد بازار بشه یک شرکت مثل EA برای Xbox360 حدود 10 تا 12 تا بازی عرضه کرده باشه و همون زمان هم همین حدود بازی برای PS3 بازی عرضه کنه ، دیگه چه مزیتی داره زودتر اومدن Xbox360 ؟ تازه یک موضوع دیگه اینکه من گفتم اکثر شرکتها نسبت تمرکزشون روی کنسولهای نسل بعد به این صورت هستش که 50 درصد برای PS3 و 30 درصد برای Xbox360 پس به مرور زمان بازیهای PS3 بیشتر هم خواهد شد (تازه این در مورد شرکتهای غربی هستش نه شرکتهای ژاپنی)
زیر عکس Tekken 6 رو اگه نگاه کنی نوشته که مجله معروف Edge گزارش کرده که یک ناشر به همون نسبتی که من گفتم روی این کنسولها تمرکز خواهد کرد در نسل آتی. (بماند که خود همون مقاله در همون قسمت رسما اعلام کرده که سونی در جذب حمایت شرکتهای بازیسازی بسیار موفق تر عمل کرده)
در مورد بیشتر وقت داشتن هم که من توضیح دادم ، نمیدونم چند بار یک حرف رو باید تکرار کرد !!! چون PS3 دیرتر به بازار میاد معنیش این نیست که شرکتها زمان بیشتری برای ساختن بازی روی این کنسول داشتند. ساختن بازی برای Xbox360خیلی زودتر از ساختن بازی برای PS3 ، آغاز شد. من نمیدونم این موضوع رو چجوری باید بگم دیگه
:cheesygrin:
مثل اینکه این قسمت از صحبت های شما خیلی تخصصی شده و از درک من خارجه !!!

نوشته شده توسط kinopio:
ظاهرا بحث کردن اینجا اصلا و ابدا معنی نداره و هر کسی فقط حرف خودش رو میزنه. اینم آخرین توضیحیه که من در اینمورد میدم و بیشتر از این وقت خودم رو برای اثبات این مسائل تلف نمیکنم به دو دلیل: 1. ظاهرا کسی به این توضیحات توجهی نمیکنه 2. گذشت زمان همه چیزو مشخص میکنه پس نیازی نیست که من بخواهم اثبات کنم این موصوع رو
ببین دوست عزیز اینجا قرض از بحث اینه که خوانندگانی که هنوز تصمیم نگرفتن بتونن اطلاعات بدست بیارن و کنسول مورد علاقشونو انتخاب کنن و نه من میتونم عقیده شمارو نسبت به ps3 عوض کنم و نه شما .منم میتونم عین همین حرفهارو به شما بزنم و خودمو حق به جانب نشون بدم ولی نمیگم و اینو میزارم به قضاوت دوستان که کی تعصب بیشتر داره.
اگه میبینین که ما حرف خودمونو میزنیم فهمش راحته برای اینکه دلایل شما رو قبول نداریم!!!
نوشته شده توسط kinopio:
در مورد بیشتر وقت داشتن هم که من توضیح دادم ، نمیدونم چند بار یک حرف رو باید تکرار کرد !!! چون PS3 دیرتر به بازار میاد معنیش این نیست که شرکتها زمان بیشتری برای ساختن بازی روی این کنسول داشتند. ساختن بازی برای Xbox360خیلی زودتر از ساختن بازی برای PS3 ، آغاز شد. من نمیدونم این موضوع رو چجوری باید بگم دیگه :cheesygrin:

خیلی جالبه شما اصلا تعصب نداری یکسال زودتر اومدن xbox360 اصلا مزیت نیست:confused:
طرفدارای xbox360 یکسال کیف کردن و از بازیها لذت بردن و طرفدارای ps3 در انتظاری سخت بودن و این فرقی نداره.(خوش بحال سونی با این طرفداراش)
شما حرف یدونه ناشرو گرفتی و به همه تامیم دادی و به این هم میگی واقعیات:thumbdown
میشه شما به ما بگی که اون موقع که داشتن واسه xbox360 بازی میساختن سونی چیکار میکرده؟ایا منتظر بوده که بازیسازا فقط واسه ms بازی بسازن؟ یا سوتی تا دیده ms داره xbox360 رو میاره تازه یادش افتاده و واسه همین عقب افتاده؟.
شما که حرفه ای هستی میشه به ما بگی با اینکه سخت افزار ps3 دیرتر میاد و به قول شما بازی سازها وقت برای ps3 بیشتر ندارن چطوری میخوان اینهمه بازی بسازن و به xbox360 برسن؟لابد با بازی های درپیتی مثل همونی که اقای chaos theory عکساشو گذاشته بود.:p
نوشته شده توسط kinopio:
این دیگه خیلی خنده دار بود واقعا (آخه تعصب تا کجا!!؟؟؟)
هر کسی دوست داره کنسولی که میخره عمر بیشتری داشته باشه و بتونه از اون کنسول بیشتر بهره ببره و استفاده کنه نه اینکه زودتر از دور خارع بشه و نسل جدیدش از راه برسه. حتی متعصب ترین طرفدارهای مایکروسافت هم به این مسئله که کار مایکروسافت در کم کردن عمر کنسول Xbox تا حد 4 سال اشتباه بوده اذعان کردند و این برای اولین باره که دارم میشنوم از مایکروسافت برای اینکار باید تشکر هم بشه :D
این حرفت واقعا عجیبه :confused: کسی شمارو مجبور نکرده کنسولتو عوض کنی ولی خیلی ها مثل من فکر میکنن و دوست دارن کنسولشون به روز باشه و بتونن بازیهای زیباتریو داشته باشن . من فکر کنم شما هنوز تلوزیون سیاه و سفید داری و tv game بازی میکنی و از دست سونی ناراحتی که چرا نذاشته وسایلت بیشتر عمر کنن :p
من طرفدار متعصب ms نیستم من طرفدار خودمم و هر چی به نفع خودم باشه میگم.
ببین هر چی عمر کنسولها بیشتر بشه به نفع سونیه چون 100 میلیون ps2 فروخته و الان از فروش کنسولشم داره سود میبره و دلیلی نداره که بخواد ps3 رو ریلیز کنه ولی برای اینکه از ms عقب نیفته زورکی داره ps3 رو ریلیز میکنه و مطمئن باش ms صلاح خودشو از منو شما بهتر میدونه و با اوردن xbox360 حال سونیرو بدجوری گرفت.من فکر کنم شما یکی از سهامدارای سونی باشی که از کم شدن عمر کنسولها ناراحتی;)
ما بازیبازها که داریم کلی حال میکنیم از اومدن نسل جدید کنسولها.

نوشته شده توسط kinopio:
فکر میکنم نظر شما رو همه قبل از اینکه خودت بگی ، میدونستند. Xbox360 حرف اول و آخر رو میزنه و مایکروسافت هم آخرشه ;)
ببین نظر من چیزی نیست که بخوام مخفیش کنم و همه میدونن و دلایلمو گفتم ولی تعصب ندارم هنوز چیزی از ps3 نیومده که بخوام تعریفشو بکنم .خیل خلاصه دلایل من برای xbox360 اینه:
1-بازی های fps زیبا روی اون
2-قیمت مناسب
3-زودتر اومدن اون (این واسه من خیلی مهمه من همیشه دوست دارم اخرین تکنولوجی روز رو داشته باشم با هزینه معقول. و از رده خارج شدن کنسولها و امدن تکنولوجی جدیدتر خوشحال میشم)
4-استفاده dvd در xbox360 خیلی با صرفه تره(من نمیتونم چند سال صبر کنم که ایا bd ارزون بشه یا نشه)
5-از دروغها و ادا و اصول سونی خسته شدم از اطلاع رسانی قطره چکانی و ...
6-از بازیهای جاپنی دیگه خسته شدم چون pc من ضعیفه و نمیتونم بازیهای غربی رو بازی کنم و از خرج کردن برای اون دیگه خسته شدم.
7-به نظر من ms طرفداراشو خیلی بیشتر تحویل میگیره و روراستتره.و اطلاع رسانی خوبی داره.

اقا گفتید واقعیت من بگم:
خداییش اگر بابام پول میداد هر سه تاشو میخریدم برام هم نه تعصب مهم نه جو گیر شدیم اینم رو هم گفتیم
ولی برام مهم نیست مهم کار حالا ایکس باکس خوبه یا پی اس تیری ببخشید کیانوش جان من از این سوسول بازی ها و از این نامه بازی ها خوشم نمیاد ولی اگر خودم بخوام بخرم خدا بخواد پول جور بشه بابایه بزاره این همه مشکل بر طرف بشه پی اس تیری میخرم تعصبی نیستم بازی های مثل دویل مکرای و متال گیر فقط روی اون کنسول هست خیلی دلم می خواد بازی کنم تازه میتونم قاطع بگم تمامی بازی ها و شاید نصف بازی های ایکس باکس بر روی پیسی میاد ولی مشکلی نیست ولی پی اس تیری چی نههههههههههههه(نه ببره ای بود ها )
همین دیگه چیزی به زهنم نمیره الان افت فشار داشتم سی پی یو داغ کرده از مدار خارج شده دوستانی که تو سی پی یو مغز هستن میدونن این یعنی چه؟؟؟؟؟
ولی من میگم تعصبی نیستم چون قبلا هیچ کدوم از این دستگاه هارو بازی نکردم البته ایکس باکس رو رنگشم ندیدم باز با پلی استیشن یک مدت کار کردیم ولی من پی اس تیر رو ترجیع میدم به ایکس باکس دلیلشم گفت مبازی هاش

هيچ كنسولي نمي‌تونه جاي ديگري رو كاملاً پر كنه و بالاخره هر كدوم جذابيتهايي دارن كه خاص خودشون هست.

به نظرم زیباترین و منطقی ترین جمله ای بود که در این تاپیک خوندم.

من اخرش نفهمیدم کیانوش جان شما روولوشنی هستی یا ps3 ایی؟؟؟؟(نگی فرق ندره که )
اینو که دیگه همه میدونن:
کیانوش = Nintendo & Reggie & Iwata & Myamoto Lover
البته پیش خودمون بمونه ها کیانوش ته دلش به سونی هم کم علاقه نداره! :cheesygri

شرکتهای ژاپنی حمایتشون از Xbox360 کم میشه چون این کنسول توی ژاپن شکست خورده(اصل و واقعیت ، نه پیش بینی) . قسمت اعظم درآمد شرکتهای ژاپنی از فروش توی ژاپن حاصل میشه که این فروش مطمئنا روی کنسول Xbox360 نخواهد بود (اصل و واقعیت ، نه پیش بینی).
ولی هنوز همه چیز تموم شده نیست و تا اومدن کنسول بعدی XBOX360 وقت داره تا موقعیتش رو در این بازار بهتر کنه شاید بازی هایی مثل FF XI و Blue Dragon و Ninty Nine Nights و... بتونن در این راه کمک بکنند. فعلا که حمایت ژاپنی ها از X360 خیلی بیشتر از XBOX بوده هر چند موقعیت X360 بدتر از XBOX در چنین مقطعی در نسل قبل بوده ولی استمرار حمایت ژاپینها قطعا میتونه وضع رو تغییر بده (من خوشبختانه هیچ گونه کاهش حمایت و علاقه ای تا الان از سوی بازیسازان ژاپنی ندیده ام) البته نه اینکه مثلا مایکروسافت تو ژاپن Market Leader بشه ولی میتونه اون رو به جایگاه واقعی و اونی که شایسته اش هست برسونه (مطمئنا X360 بسیار شایسته تر از XBOX بوده و هست ولی فعلا تو ژاپن در حقش ظلم شده که دلیلش هم همون طرز تفکری هست که کیانوش جان بهش اشاره کرد)

اگه EA مثلا 10 تا بازی بر روی PS3 توی همون حول و حوش زمان launch کنسول عرضه کنه ، فکر میکنی تا اون زمان چند تا بازی روی Xbox360 عرضه کرده؟ (جوابش همون حول و حوش 10 - 15 تا هستش )
درسته که شرکت هایی مثل EA و UBI شرکت های خیلی بزرگی هستند اما چون این شرکتها به فکر منافع خودشون هستند سیاست مولتی پلتفرم را همیشه در دستور کارشون قرار میدن و به همین خاطر به نظر من نمیشه این شرکت ها رو عامل موفقیت یا عدم موفقیت یک کنسول نامید (البته خب تک و توک هم از دستشون در میره و مثلا بازی انحصاری هم باسه یک کنسول عرضه میکنند اما این موضوع عمومیت نداره)
واقعا شرکت هایی مثل Square Enix و Namco و Bungieو ID Software و Valve و Mist Walkerو Rockstarو Konami و Capcom و Lionhead و Bioware و دهها شرکت بزرگ دیگر هستند که میتونن با بازیهای انحصاری خودشون و یا سیاست های خاصی که در مورد هر کنسول دنبال میکنند در سرنوشت یک کنسول نقش داشته باشند. حالا خود سونی و مایکروسافت و نینتندو نقش خودشون با بازیهای انحصاری ای که برای هر کنسول میسازند یا منتشر میکنند از همه اینها مهم تر هم هست همونطور که یک قانون وجود دارد و تا بوده همین بوده:
پرفروش ترین بازی ها بر روی یک کنسول محصول سازنده همان کنسول است! و این یک قانون است !

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mt3691:
ببین دوست عزیز اینجا قرض از بحث اینه که خوانندگانی که هنوز تصمیم نگرفتن بتونن اطلاعات بدست بیارن و کنسول مورد علاقشونو انتخاب کنن و نه من میتونم عقیده شمارو نسبت به ps3 عوض کنم و نه شما .منم میتونم عین همین حرفهارو به شما بزنم و خودمو حق به جانب نشون بدم ولی نمیگم و اینو میزارم به قضاوت دوستان که کی تعصب بیشتر داره.
اگه میبینین که ما حرف خودمونو میزنیم فهمش راحته برای اینکه دلایل شما رو قبول نداریم!!!
حتما منظورت از قرض ، همون غرض هستش دیگه !!؟؟
اولا که غرض از این تاپیک این بود که من خودم نظر بچه ها رو بدونم ، همین. اصلا هم دوست ندارم نظر کسی رو عوض کنم. اگه بحثی بوده در جواب حرفهای اشتباهی بوده که زدی نه چیزی بیشتر. در حقیقت بحث کردن با کسی که خودش رسما داره میگه نظر من تغییر نمیکنه (یعنی هر دلیلی میخوای بیار ، مرغ من یک پا داره) کار بیهوده ای هستش.
در مورد تعصب هم بهتره اصلا صحبت نکنی که بهت میخندن ، همه اونهایی که منو میشناسن میدونن که من از چه کنسول و چه شرکتی خوشم میاد (در واقع از شرکت سونی بدم هم میاد و بزودی توی مجله بازی رایانه مقاله ای خواهید خوند که تا حدودی دروغ های سونی رو عنوان کرده). تو رو هم که همه میشناسن و میدونن که چقدر تعصب داری که با وجود اون همه دلیل و توضیح بازم حرف خودت رو میزنی.

نوشته شده توسط mt3691:
خیلی جالبه شما اصلا تعصب نداری یکسال زودتر اومدن xbox360 اصلا مزیت نیست:confused:
طرفدارای xbox360 یکسال کیف کردن و از بازیها لذت بردن و طرفدارای ps3 در انتظاری سخت بودن و این فرقی نداره.(خوش بحال سونی با این طرفداراش)
شما حرف یدونه ناشرو گرفتی و به همه تامیم دادی و به این هم میگی واقعیات:thumbdown
بازم اگه منظورت از تامیم همون تعمیم خودمون هستش ، باید بگم که من اونو بعنوان مثال برات گفتم. مثال های دیگه هم زیاد میشه زد.
ما داریم راجع به زمانی بحث میکنیم که هر سه تا کنسول موجود باشن در غیر اینصورت دیگه حق انتخابی وجود نداره پس بحثی هم وجود نداره. وقتی هم که هر سه تا کنسول موجود باشن زودتر اومدن Xbox360 زمانی به درد مایکروسافت میخوره که بتونه توی اون فاصله فروش بالایی داشته باشه و در ضمن تعداد بازیهاشم بیشتر از رقبا باشه و بیشتر باقی بمونه (خوشبختانه مایکروسافت هر دو تا رو خواهد داشت ، شک نکن :cheesygri )
نوشته شده توسط mt3691:
میشه شما به ما بگی که اون موقع که داشتن واسه xbox360 بازی میساختن سونی چیکار میکرده؟ایا منتظر بوده که بازیسازا فقط واسه ms بازی بسازن؟ یا سوتی تا دیده ms داره xbox360 رو میاره تازه یادش افتاده و واسه همین عقب افتاده؟.
شما که حرفه ای هستی میشه به ما بگی با اینکه سخت افزار ps3 دیرتر میاد و به قول شما بازی سازها وقت برای ps3 بیشتر ندارن چطوری میخوان اینهمه بازی بسازن و به xbox360 برسن؟لابد با بازی های درپیتی مثل همونی که اقای chaos theory عکساشو گذاشته بود.:p
نه بابا احتمالا جریان اینجوری بوده که سونی کنسولش آماده بوده و بازیسازها هم از همون زمانی که بازی ساختن برای Xbox360 رو شروع کردند ، داشتن برای PS3 هم بازی میساختن (بلکه هم زودتر از اون) اما سونی میخواسته یه حالی به مایکروسافت بده برای همین کنسولش رو تا حالا عرضه نکرده :cheesygri
راستی یک چیز دیگه: احتمالا Xbox129600 باید با 763216538760 تا بازی وارد بازار بشه چون تا 5 سال دیگه شرکتهای بازیسازی خیلی فرصت دارند تا بازی بسازند برای اون.
بازی ساختن برای یک کنسول زمانی آغاز میشه که حداقل Dev Kit اون کنسول موجود باشه. فکر میکنی Dev Kit های Xbox360 و PS3 همزمان به دست شرکتهای بازیسازی رسیده؟؟؟
نوشته شده توسط mt3691:
این حرفت واقعا عجیبه :confused: کسی شمارو مجبور نکرده کنسولتو عوض کنی ولی خیلی ها مثل من فکر میکنن و دوست دارن کنسولشون به روز باشه و بتونن بازیهای زیباتریو داشته باشن . من فکر کنم شما هنوز تلوزیون سیاه و سفید داری و tv game بازی میکنی و از دست سونی ناراحتی که چرا نذاشته وسایلت بیشتر عمر کنن :p
:laughing: :laughing: :laughing:
والا من مثل تو نیستم که مایه دار باشم و به همون تلویزیون سیاه و سفید و TV game هم راضی هستم :cheesygri
وقتی که حمایت از یک کنسول قطع بشه ، وقتی که نسل بعدی اون کنسول بیاد ، عملا دارندگان اون کنسول رو وادار میکنه که به سمت نسل بعد برن (وقتی هم عمر یک کنسول کمتر از 5 سال باشه عملا طرفداراش ناراضی خواهند شد)
نوشته شده توسط mt3691:
من طرفدار متعصب ms نیستم من طرفدار خودمم و هر چی به نفع خودم باشه میگم.
ببین هر چی عمر کنسولها بیشتر بشه به نفع سونیه چون 100 میلیون ps2 فروخته و الان از فروش کنسولشم داره سود میبره و دلیلی نداره که بخواد ps3 رو ریلیز کنه ولی برای اینکه از ms عقب نیفته زورکی داره ps3 رو ریلیز میکنه و مطمئن باش ms صلاح خودشو از منو شما بهتر میدونه و با اوردن xbox360 حال سونیرو بدجوری گرفت.من فکر کنم شما یکی از سهامدارای سونی باشی که از کم شدن عمر کنسولها ناراحتی;)
خوب معلومه که اومدن Xbox360 به صلاح مایکروسافت هستش اما نه به صلاح گیمرها :cheesygri بین این دو تا فرق از زمین تا آسمونه.
نوشته شده توسط mt3691:
ما بازیبازها که داریم کلی حال میکنیم از اومدن نسل جدید کنسولها.
تا حالا چند بار Kameo رو تموم کردی؟ :p
نوشته شده توسط mt3691:
ببین نظر من چیزی نیست که بخوام مخفیش کنم و همه میدونن و دلایلمو گفتم ولی تعصب ندارم هنوز چیزی از ps3 نیومده که بخوام تعریفشو بکنم .خیل خلاصه دلایل من برای xbox360 اینه:
1-بازی های fps زیبا روی اون
2-قیمت مناسب
3-زودتر اومدن اون (این واسه من خیلی مهمه من همیشه دوست دارم اخرین تکنولوجی روز رو داشته باشم با هزینه معقول. و از رده خارج شدن کنسولها و امدن تکنولوجی جدیدتر خوشحال میشم)
4-استفاده dvd در xbox360 خیلی با صرفه تره(من نمیتونم چند سال صبر کنم که ایا bd ارزون بشه یا نشه)
5-از دروغها و ادا و اصول سونی خسته شدم از اطلاع رسانی قطره چکانی و ...
6-از بازیهای جاپنی دیگه خسته شدم چون pc من ضعیفه و نمیتونم بازیهای غربی رو بازی کنم و از خرج کردن برای اون دیگه خسته شدم.
7-به نظر من ms طرفداراشو خیلی بیشتر تحویل میگیره و روراستتره.و اطلاع رسانی خوبی داره.
تکنولوجی نه ، تکنولوژی
جاپنی نه ، ژاپنی
;)
فقط یک سؤال واسم پیش اومده: تو که عشق تکنولوژی جدیدی و مایه دارم که هستی پس چرا کامپیوترت از رده خارجه ؟؟؟ :mrgreen: حالا ما فقیر فقرا عذرمون موجه هستش اما تو .... :laughing:

نوشته شده توسط Restricted Area:
اینو که دیگه همه میدونن:
کیانوش = Nintendo & Reggie & Iwata & Myamoto Lover
البته پیش خودمون بمونه ها کیانوش ته دلش به سونی هم کم علاقه نداره! :cheesygri
چرا؟؟؟؟؟
حتما چون حقایق رو میگم (که البته خیلیهاشون ثابت شده تا حالا)
مشکل شماها اینه که اگه من قبول میکنم یک شبه نمیشه سونی رو شکست داد و 60 - 70 میلیون اختلاف توی نسل قبل رو جبران کرد ، میشم طرفدار سونی. بهت توصیه میکنم که چشمت رو روی حقایق نبندی و با واقعیات زندگی کنی نه با آرزوها و تخیلاتت. ;)
نوشته شده توسط Reastricted Area:
ولی هنوز همه چیز تموم شده نیست و تا اومدن کنسول بعدی XBOX360 وقت داره تا موقعیتش رو در این بازار بهتر کنه شاید بازی هایی مثل FF XI و Blue Dragon و Ninty Nine Nights و... بتونن در این راه کمک بکنند. فعلا که حمایت ژاپنی ها از X360 خیلی بیشتر از XBOX بوده هر چند موقعیت X360 بدتر از XBOX در چنین مقطعی در نسل قبل بوده ولی استمرار حمایت ژاپینها قطعا میتونه وضع رو تغییر بده (من خوشبختانه هیچ گونه کاهش حمایت و علاقه ای تا الان از سوی بازیسازان ژاپنی ندیده ام) البته نه اینکه مثلا مایکروسافت تو ژاپن Market Leader بشه ولی میتونه اون رو به جایگاه واقعی و اونی که شایسته اش هست برسونه (مطمئنا X360 بسیار شایسته تر از XBOX بوده و هست ولی فعلا تو ژاپن در حقش ظلم شده که دلیلش هم همون طرز تفکری هست که کیانوش جان بهش اشاره کرد)
بله حتما میتونه با هفته ای هزار تا دستگاه فروش موقعیتش رو بهتر کنه توی ژاپن (فروشش هنوز بعد از 3 ماه به فروش هفته اول Xbox هم نرسیده)
خیلی از بازیهای دیگه نظیر Rage Racer , Enchant Arm , Dead or Alive , ... هم دقیقا قرار بود همین کار رو بکنند. شایدم کردند و من خبر ندارم.
حمایتی که تو الان میبینی بر مبنای تصمیم گیری های الان نیست. این بازیها هر کدوم ماهها ساختشون طول میکشه پس تصمیم گیری برای ساختشون ماهها قبل از عرضه Xbox360 و دیدن وضعیت اسفبار اون بوده. موضوع اینجاست که وقتی فروش یک بازی مثل RR که توی ژاپن یک بازی فوق العاده محبوبه از 30 - 40 هزار تا فراتر نمیره ، شرکت سازنده اش توی تصمیم گیریهای آتی خودش این موضوع رو در نظر میگیره و نتایج این تصمیم گیریها رو در سال آینده خواهیم دید به خصوص اینکه تا اون زمان دو تا کنسول دیگه هم هستند که شرکتهای ژاپنی میتونن روی اونا سرمایه گزاری کنن.
نوشته شده توسط Reastricted Area:
درسته که شرکت هایی مثل EA و UBI شرکت های خیلی بزرگی هستند اما چون این شرکتها به فکر منافع خودشون هستند سیاست مولتی پلتفرم را همیشه در دستور کارشون قرار میدن و به همین خاطر به نظر من نمیشه این شرکت ها رو عامل موفقیت یا عدم موفقیت یک کنسول نامید (البته خب تک و توک هم از دستشون در میره و مثلا بازی انحصاری هم باسه یک کنسول عرضه میکنند اما این موضوع عمومیت نداره)
واقعا شرکت هایی مثل Square Enix و Namco و Bungieو ID Software و Valve و Mist Walkerو Rockstarو Konami و Capcom و Lionhead و Bioware و دهها شرکت بزرگ دیگر هستند که میتونن با بازیهای انحصاری خودشون و یا سیاست های خاصی که در مورد هر کنسول دنبال میکنند در سرنوشت یک کنسول نقش داشته باشند. حالا خود سونی و مایکروسافت و نینتندو نقش خودشون با بازیهای انحصاری ای که برای هر کنسول میسازند یا منتشر میکنند از همه اینها مهم تر هم هست همونطور که یک قانون وجود دارد و تا بوده همین بوده:
پرفروش ترین بازی ها بر روی یک کنسول محصول سازنده همان کنسول است!و این یک قانون است !
تمرکز اکثر شرکتهای بازیسازی بر روی کنسول PS3 خواهد بود ، FACT

نوشته شده توسط kinopio:
چرا؟؟؟؟؟
حتما چون حقایق رو میگم (که البته خیلیهاشون ثابت شده تا حالا)
مشکل شماها اینه که اگه من قبول میکنم یک شبه نمیشه سونی رو شکست داد و 60 - 70 میلیون اختلاف توی نسل قبل رو جبران کرد ، میشم طرفدار سونی. بهت توصیه میکنم که
چشمت رو روی حقایق نبندی و با واقعیات زندگی کنی نه با آرزوها و تخیلاتت.

بله حتما میتونه با هفته ای هزار تا دستگاه فروش موقعیتش رو بهتر کنه توی ژاپن (فروشش هنوز بعد از 3 ماه به فروش هفته اول Xbox هم نرسیده)
خیلی از بازیهای دیگه نظیر Rage Racer , Enchant Arm , Dead or Alive , ... هم دقیقا قرار بود همین کار رو بکنند. شایدم کردند و من خبر ندارم.
حمایتی که تو الان میبینی بر مبنای تصمیم گیری های الان نیست. این بازیها هر کدوم ماهها ساختشون طول میکشه پس تصمیم گیری برای ساختشون ماهها قبل از عرضه Xbox360 و دیدن وضعیت اسفبار اون بوده. موضوع اینجاست که وقتی فروش یک بازی مثل RR که توی ژاپن یک بازی فوق العاده محبوبه از 30 - 40 هزار تا فراتر نمیره ، شرکت سازنده اش توی تصمیم گیریهای آتی خودش این موضوع رو در نظر میگیره و نتایج این تصمیم گیریها رو در سال آینده خواهیم دید به خصوص اینکه تا اون زمان دو تا کنسول دیگه هم هستند که شرکتهای ژاپنی میتونن روی اونا سرمایه گزاری کنن.

تمرکز اکثر شرکتهای بازیسازی بر روی کنسول PS3 خواهد بود ، FACT

نه این چیزهایی رو که گفتی اصلا قبول ندارمو
1) خب من یه جورایی بهتر از بقیه میشناسمت و با سلیقه ات آشنایی دارم و اصلا بدون هیچ گونه توجهی به این حرفهایی که در این تاپیک زده شده یا هر تاپیک مشابهی این طور به نظرم رسیده که بعد از نینتندو از سونی هم چندان بدت نمیاد;) قبول کن دیگه! (بگو قبوله ضایعم نکن دیگه:cheesygri )

2) یک مشکل دیگه هم این وسط هست اونم اینه که شما فکر میکنی سونی شکست ناپذیره در حالی که واقعا هنوز اصلا نمیدونیم این ps3 رویایی چی چی هست! یه روزی خیلی ها سگا رو شکست ناپذیر فرض میکردند ولی دیدیم که سونی با یک حمله انتحاری نامی از سگا در عرصه طراحی کنسول باقی نگذاشت! و اون روز بود که خیلی ها فهمیدند صنعت بازی خیلی بی رحمه و سیاست اون اصلا شریک و سابقه و ... نمی شناسه. به هر حال من سونی رو شست ناپذیر نمیبینم و معتقدم حتی در این نسل هم نینتندو یا مایکروسافت شانسی برای Market Leader بودن دارند. ولی شما سونی رو از همین حالا برنده بی چون و چرا میدونی. چرا؟ چون به نظرت اسم Playstation میتونه موفقیتش رو تضمین کنه. چون به نظرت تاریخ باید دوباره تکرار بشه. ولی خب من این نظرو ندارم یعنی حداقل سعی میکنم تا موقعی که مثلا یک شرکت تقریبا بی طرف مثل UBI یا EA نیومده رسما به طور مستقیم یا غیر مستقیم اعلام کنه که آره تمرکز اصلی ما بر روی ps3 هست شانسی هم برای دو شرکت دیگه قائل باشم. این که Edge یکی دو ماه پیش اومده با مسئول یک شرکت که اصلا معلوم نیست چه شرکتی بوده مصاحبه کرده و گفته :50% برای ps3 و 30% برای XBOX360 و 20% برای Revo (البته بگذریم که اضافه کرده بود سهم REVO بستگی به موفقیت اون و وضعیتش در آینده داره) نمیتونه دلیل بشه که این موضوع عمومیت داشته باشه! مثلا اگر با مسئول Namco این مصاحبه انجام شده باشه واقعا توقعی غیر از این جواب داشتید یا مثلا اگر با مسئول Bioware چنین مصاحبه ای میشد به نظرت اصلا این اعداد و ارقام کوچکترین شباهتی با مقدار اعلام شده میداشت؟

3) من اتفاقا از خود تو یاد گرفتم!! که زیاد با مسائل تعصبی برخورد نکنم و حقایق رو ببینم و اتفاقا از اون موقع خودم احساس میکنم که این مسئله خیلی بهم کمک کرده تا بهتر بتونم مسائل رو تجزیه تحلیل کنم و همه چیز رو از یک دید نبینم. خب من خیلی وقت هست که تو رو به عنوان الگوی خودم در زمینه تحقیق در زمینه بازیهای رایانه ای انتخاب کردم یعنی سعی کردم خیلی چیزها ازت یاد بگیرم و یاد هم گرفتم! بزرگترین کمکت هم به من GA بود ;) که باعث شد با عقاید خیلی از گیمرهای حرفه ای آشنا بشم (بگذریم که جو اونجا هم طرف سونی هستا!). در کل عمرا دیگه نمیتونید لقب تعصبی و غیرواقع بین و ... رو به من بدین:D چون دیگه تصمیم گرفتم واقعیت رو هر چند بهش علاقه نداشته باشم قبول کنم ولی خب هیچ وقت نمیتونم یک چیز مثل شکست ناپذیری سونی رو قبول کنم.

4) علاقه یک چیز هست و تعصب یک چیز دیگر من در درجه اول به مایکروسافت علاقه دارم (نه تنها فقط به کنسولش بلکه این موضوغع در مورد بازیهاش هم صادقه) و در درجه دوم به نینتندو به سونی هم چندان علاقه ای ندارم کلا نه با آدم دروغ گو و خالی بند حال میکنم نه با شرکت دروغ گو! اابته مثلا 4و5 سال پیش تنها چیزی که از دنیای کنسول قبول داشتم فقط سونی بود ولی حالا همه چیز عوض شده حتی سلیقه ام!

5) من هی نمیخواستم پای Blue Dragon رو وسط بکشم ولی نذاشتی :cheesygri بذار Blue Dragon بیاد اون موقع اگه وضع تغییر نکرد من دیگه حرفی برای گفتن ندارم! ساکاگوچی محبوبترین بازیساز ژاپنی است (طبق آمارگیری) که عقیده من این هست که تغییر شگرفی در وضعیت X360 در ژاپن با بازیهاش و مخصوصا Blue Dragon که انتشارش نزدیکتر هست میتونه ایجاد کنه! حالا شاید بیای بگی: نه و .... ولی بذار پیش بینی نکنیم و عملا ببینیم چه اتفاقی میفته وضعیت X360 تو ژاپن تا چند وقت دیگه کاملا مشخص میشه. اون موقع اگه حرف شما درست از آب دراومد بقیش هم میتونه به واقعیت بپیونده.

6) خب اینکه خود Namco طرحهای احمقانه میریزه نتیجه اش به بقیه چه مربوطه؟ آخه من نمیدونم واقعا تا PGR3 و NFS: MW هستن هدف از عرضه RR6 باسه Launch چی هست. شکست RR6 از همون موقع که معلوم شد جزو Launch Title ها هست کاملا مشخص بود.
این موضوع در مورد بقیه شرکتها هم صادقه همیشه که عیب مثلا از کنسول نیست بعضی وقتها هم برنامه ریزی ها خیلی عجیب غریبه!
"Now Sony seems to be setting itself up for a similar fall. PS3's hardware is rumored to be too complicated for many developers to utilize to the fullest. Worse, the console exclusives that set PS1 and PS2 apart are slowly vanishing as publishers hope to maximize their returns on the rising cost of game creation by releasing key titles on multiple platforms. There's a very real danger that the PS3 could become Sony's N64 -- an impressive, but flawed machine plagued by eroding developer confidence and expensive proprietary media (in this case, BluRay). Even the PS3 unveiling campaign from last year's E3, "Welcome Change," smacks of Nintendo's "Change the System" ads from 1996.

Maybe the company's March 15th press event will have some connection to PS3. Failing that, maybe the PS3 master plan will finally be explained the following week at Game Developers Conference. But Sony needs to act soon. Time is slipping away, and with it any hope of fulfilling lofty PS3 launch promises.

Sony would be wise to study history; the console industry experiences a sea of change every decade. Atari more or less created the industry in the mid-70s, only to see its marketshare erode and give way to Nintendo in the mid-80s, who in turn fell behind Sony in the mid-90s. It's been a decade since then, and Microsoft seems a lot hungrier for victory than Sony these days. The 360 is proving to do just about everything right while Sony has offered nothing but cryptic promises."

http://www.1up.com/do/feature?cId=3148720&did=1

آخرین ویرایش:
تمرکز اکثر شرکتهای بازیسازی بر روی کنسول Ps3 خواهد بود ، Fact
پس با این اعلام شما دیگه نباید منتظر اومدن Ps3 و Rev بود ، و از همین الان نتیجه معلومه

به سونی هم چندان علاقه ای ندارم کلا نه با آدم دروغ گو و خالی بند حال میکنم نه با شرکت دروغ گو! اابته مثلا 4و5 سال پیش تنها چیزی که از دنیای کنسول قبول داشتم فقط سونی بود ولی حالا همه چیز عوض شده حتی سلیقه ام!

(در واقع از شرکت سونی بدم هم میاد و بزودی توی مجله بازی رایانه مقاله ای خواهید خوند که تا حدودی دروغ های سونی رو عنوان کرده).
البته من اسمش را بیشتر میزارم عوام فریبی و بزرگنمایی کاذب ، حرف اول و آخره من همین بوده، از ابتدا تا اینجا

آخرین ویرایش:
نه این چیزهایی رو که گفتی اصلا قبول ندارمو
1) خب من یه جورایی بهتر از بقیه میشناسمت و با سلیقه ات آشنایی دارم و اصلا بدون هیچ گونه توجهی به این حرفهایی که در این تاپیک زده شده یا هر تاپیک مشابهی این طور به نظرم رسیده که بعد از نینتندو از سونی هم چندان بدت نمیاد;) قبول کن دیگه! (بگو قبوله ضایعم نکن دیگه:cheesygri )
بازم داری اشتباه میکنی چون اگه سونی شکست بخوره من از همه بیشتر خوشحال میشم :cheesygri (هر چی نباشه این سونی بود که نینتندو رو به زیر کشید :cheesygri )
در ضمن اگه بچه هایی مثل حسین خدامی و یا آرش حسن زادگان الان اینجا بودند حتما میتونستند شهادت بدن که من چقدر با طرفدارهای سونی مشکل داشتم و بحث میکردم و سعی میکردم حقایق رو بهشون نشون بدم (بعضی از این بحث ها به حول و حوش 4 سال پیش بر میگرده یعنی همون موقعی که تو طرفدار سونی و پلی استیشن بودی :cheesygri )
2) یک مشکل دیگه هم این وسط هست اونم اینه که شما فکر میکنی سونی شکست ناپذیره در حالی که واقعا هنوز اصلا نمیدونیم این ps3 رویایی چی چی هست! یه روزی خیلی ها سگا رو شکست ناپذیر فرض میکردند ولی دیدیم که سونی با یک حمله انتحاری نامی از سگا در عرصه طراحی کنسول باقی نگذاشت! و اون روز بود که خیلی ها فهمیدند صنعت بازی خیلی بی رحمه و سیاست اون اصلا شریک و سابقه و ... نمی شناسه. به هر حال من سونی رو شست ناپذیر نمیبینم و معتقدم حتی در این نسل هم نینتندو یا مایکروسافت شانسی برای Market Leader بودن دارند. ولی شما سونی رو از همین حالا برنده بی چون و چرا میدونی. چرا؟ چون به نظرت اسم Playstation میتونه موفقیتش رو تضمین کنه. چون به نظرت تاریخ باید دوباره تکرار بشه. ولی خب من این نظرو ندارم یعنی حداقل سعی میکنم تا موقعی که مثلا یک شرکت تقریبا بی طرف مثل UBI یا EA نیومده رسما به طور مستقیم یا غیر مستقیم اعلام کنه که آره تمرکز اصلی ما بر روی ps3 هست شانسی هم برای دو شرکت دیگه قائل باشم. این که Edge یکی دو ماه پیش اومده با مسئول یک شرکت که اصلا معلوم نیست چه شرکتی بوده مصاحبه کرده و گفته :50% برای ps3 و 30% برای XBOX360 و 20% برای Revo (البته بگذریم که اضافه کرده بود سهم REVO بستگی به موفقیت اون و وضعیتش در آینده داره) نمیتونه دلیل بشه که این موضوع عمومیت داشته باشه! مثلا اگر با مسئول Namco این مصاحبه انجام شده باشه واقعا توقعی غیر از این جواب داشتید یا مثلا اگر با مسئول Bioware چنین مصاحبه ای میشد به نظرت اصلا این اعداد و ارقام کوچکترین شباهتی با مقدار اعلام شده میداشت؟

هیچ وقت هیچ شرکت یا محصولی شکست ناپذیر نیست ، FACT
اما مقایسه کردن سگا با سونی دیگه یکمی چه عرض کنم ;) (تازه اینم بگم که سگا هیچ وقت Market Leader نبوده)
در مورد نینتندو هم بهتره چند تا چیز رو بگم:
1. کنسولهای نینتندو بطور مداوم در حال افت بودن از نظر فروش (پیروزی سونی و ضعف نینتندو یک شبه شکل نگرفت ، چیزی که حرف اصلی منه) بهتره یک نگاهی بندازیم به فروش کنسولهای نینتندو تا این موضوع روشنتر بشه:
NES ~ 62 million units
SNES ~ 49 million units
N64 ~ 33 million units
GC ~ 21 million units
یک ضرب المثلی وجود داره توی بازی شطرنج که میگن هیچ وقت با یک اشتباه بازی رو نخواهی باخت (البته نه اینکه اشتباه معمولی رو با فاجعه یکی بدونیا :cheesygri )
سونی تا اینجا حتی یک اشتباه هم نداشته و وضعیتش هم بر عکس نینتندو رو به بهبودی بوده (PS2 فروشش توی بازه زمانی مشابه از PS خیلی بالاتر بوده پس هنوز هیچگونه افتی توی اعتبار و محبوبیت سونی و نام Playstation بوجود نیومده)
مقایسه کردن نینتندو با سونی اصلا درست نیست (از نظر marketing ، روابط با شرکتهای بازیسازی ، تصور و ذهنیت عامه مردم ، پشتوانه مالی و .... دو تا شرکت نینتندو و سونی با هم قابل مقایسه نیستند) و تازه از همه اینها مهمتر اینکه اگه نینتندو خودش اون اشتباه وحشتناک رو انجام نمیداد و کنسولش رو با کارتریج عرضه نمیکرد شاید حتی باز هم شکست نمیخورد (حتی با وجود اون اشتباه و با وجود اینکه کنسولش رو توی سال 96 عرضه کرد و تا سال 98 - 99 که دریم کست بعنوان یک کنسول نسل جدید به بازار اومد ، 2 سال و خورده ای فرصت داشت ، تونست از همون market leader بودن توی نسل قبلش استفاده کنه و 33 میلیون دستگاه فروش کنه در حالیکه گیم کیوب با اینکه خیلی از اون اشتباهات رو نداشت و سطح حمایت بازیسازها ازش بسیار بیشتر بود تازه بعد از 4 سال تونسته 21 میلیون فروش کنه چون دیگه اون پشتوانه نسل قبل رو بهمراه نداشت)
3) من اتفاقا از خود تو یاد گرفتم!! که زیاد با مسائل تعصبی برخورد نکنم و حقایق رو ببینم و اتفاقا از اون موقع خودم احساس میکنم که این مسئله خیلی بهم کمک کرده تا بهتر بتونم مسائل رو تجزیه تحلیل کنم و همه چیز رو از یک دید نبینم. خب من خیلی وقت هست که تو رو به عنوان الگوی خودم در زمینه تحقیق در زمینه بازیهای رایانه ای انتخاب کردم یعنی سعی کردم خیلی چیزها ازت یاد بگیرم و یاد هم گرفتم! بزرگترین کمکت هم به من GA بود ;) که باعث شد با عقاید خیلی از گیمرهای حرفه ای آشنا بشم (بگذریم که جو اونجا هم طرف سونی هستا!). در کل عمرا دیگه نمیتونید لقب تعصبی و غیرواقع بین و ... رو به من بدین:D چون دیگه تصمیم گرفتم واقعیت رو هر چند بهش علاقه نداشته باشم قبول کنم ولی خب هیچ وقت نمیتونم یک چیز مثل شکست ناپذیری سونی رو قبول کنم.
مشکل اینجاست که جو اونجا طرف سونی نیست بلکه جو همه جا طرف سونی هستش (البته غیر از جاهایی مثل Team Xbox :cheesygri )
شکست ناپذیری یک مسئله هستش و شکست خوردن توی یک شب یک چیز دیگه. موضوع اینه که توی نسل بعد مایکروسافت شانس اینکه 60 - 70 میلیونی که توی نسل حاضر عقب هستش رو جبران کنه نداره ، FACT
مثال توی این زمینه فراوون میشه زود که من دیگه الان حس و حالش رو ندارم اما اگه خواستی بگو تا برات مثال هم بزنم.
اینو از طرف کسی که حداقل 4-5 سال هستش این صنعت رو از همه زوایا زیر ذره بین گرفته و به قول معروف اونو خورده (من مدتهای زیادیه که دیگه وقت بازی کردن ندارم و کارم شده بحث کردن در مورد مسائل مختلف این صنعت) و روی جنبه های مالی و فروش بازیها و کنسولها تمرکز بسیار زیادی داشته ، قبول کن.
4) علاقه یک چیز هست و تعصب یک چیز دیگر من در درجه اول به مایکروسافت علاقه دارم (نه تنها فقط به کنسولش بلکه این موضوغع در مورد بازیهاش هم صادقه) و در درجه دوم به نینتندو به سونی هم چندان علاقه ای ندارم کلا نه با آدم دروغ گو و خالی بند حال میکنم نه با شرکت دروغ گو! اابته مثلا 4و5 سال پیش تنها چیزی که از دنیای کنسول قبول داشتم فقط سونی بود ولی حالا همه چیز عوض شده حتی سلیقه ام!
پس تازه شدی عین من :cheesygri
من همیشه گفتم بازم میگم که از نینتندو برای این خوشم میاد که هیچ وقت اهل بزرگنمایی های وحشتناک و دروغهای آنچنانی نبوده ، کاری که سونی استادشه و اصلا یکی از دلایل اصلی نظر من همین هستش که سونی خیلی خوب بلده با وعده و وعید دادن های شاخدار و بزرگ کردن محصولاتش نظر مردم رو به خودش جلب کنه. اونهایی که قدیمیتر هستند حتما قضیه توی استوری رو میدونند و جوون تر ها هم در مورد کیل زون حتما چیزهایی شنیدند. اصطلاحا میگن سونی مردم رو شستشوی مغزی (brainwash) میده. این شرکت اونقدر تاکتیکهای پیشرفته ای توی این زمینه ها داره که جرف زدن دز موردشون اعصاب من رو خورد میکنه پس بیخیالش میشم. اینم یکی دیگه از دلایلی که میگم نباید سونی رو با نینتندو مقایسه کرد.
5) من هی نمیخواستم پای Blue Dragon رو وسط بکشم ولی نذاشتی :cheesygri بذار Blue Dragon بیاد اون موقع اگه وضع تغییر نکرد من دیگه حرفی برای گفتن ندارم! ساکاگوچی محبوبترین بازیساز ژاپنی است (طبق آمارگیری) که عقیده من این هست که تغییر شگرفی در وضعیت X360 در ژاپن با بازیهاش و مخصوصا Blue Dragon که انتشارش نزدیکتر هست میتونه ایجاد کنه! حالا شاید بیای بگی: نه و .... ولی بذار پیش بینی نکنیم و عملا ببینیم چه اتفاقی میفته وضعیت X360 تو ژاپن تا چند وقت دیگه کاملا مشخص میشه. اون موقع اگه حرف شما درست از آب دراومد بقیش هم میتونه به واقعیت بپیونده.
1. آمار گیری های فامیتسو به هیچ عنوان نمیتونه ملاک خوبی باشه. فکر کنم همه اون لیست 100 تا بازی محبوب تاریخ در ژاپن رو دیدند که طبق آمارگیری فامیتسو به دست اومده بود. جالب اینجاست که توی 50 تای اول اصلا خبری از Pokemon نیست ، FF ها در اکثر موارد بالاتر از DQ هستند ، پنجمین بازی یک بازی سگا ساترن هستش !!!! و ....
2. اومدن بازیهایی مثل BD چقدر میخواد کمک کنه؟ فروش Xbox که تا اینجای کار خیلی بیشتر از 360 بوده هنوز به 500 هزار دستگاه نرسیده توی ژاپن ، حالا فکر میکنی همه اون بازیها (BD , LO , N3 و ...) چقدر میتونن به مایکروسافت کمک کنن توی ژاپن؟؟؟؟ فروشش رو 2 برابر کنند؟ 3 برابر؟ یا نهایتا 4 برابر؟ فکر نمیکنم 2 میلیون (یعنی همون 4 برابر) در مقابل تعدادی که PS3 توی ژاپن فروش میکنه مقدار قابل توجهی باشه.
6) خب اینکه خود Namco طرحهای احمقانه میریزه نتیجه اش به بقیه چه مربوطه؟ آخه من نمیدونم واقعا تا PGR3 و NFS: MW هستن هدف از عرضه RR6 باسه Launch چی هست. شکست RR6 از همون موقع که معلوم شد جزو Launch Title ها هست کاملا مشخص بود.
این موضوع در مورد بقیه شرکتها هم صادقه همیشه که عیب مثلا از کنسول نیست بعضی وقتها هم برنامه ریزی ها خیلی عجیب غریبه!
:laughing:
ما داشتیم راجع به شرکتهای ژاپنی و فروش بازیها توی ژاپن و تاثیر اون توی تصمیم گیریهای آتی این شرکتها بحث میکردیم. فکر نمیکنم بازیهایی مثل PGR3 و NFS: MW توی ژاپن محبوبیتی داشته باشند ;)
برای مقایسه بد نیست بگم که RR 5 که بازی لانچ PS2 بود توی ژاپن 750 هزار نسخه فروش کرد و در مقابل RR 6 که بازی لانچ Xbox360 بود (و هزینه های ساختش بسیار بیشتر بوده) در حدود 40 هزار نسخه و این قثط یک معنی میتونه داشته باشه :cheesygri
زیاد به اونها توجهی نکن چون همین 1up بودش که شباهتهای زیاد Xbox360 رو با Dreamcast عنوان کرده بود (و در واقع با این کار همون سرنوشت دریمکست رو براش پیش بینی کرده بود و می خواست به خواننده هم این موضوع رو القا کنه) :cheesygri
حرف آخر اینه که من همیشه گفتم حتی اگه فقط به واسطه ژاپن باشه (یعنی توی آمریکا و اروپا مایکروسافت بتونه به اندازه سونی کنسول بفروشه که البته آمریکاش احتمال نسبتا خوبی داره اما اروپا احتمالش بسیار پایینه) مایکروسافت نمیتونه سونی رو توی این نسل شکست بده. در آینده همه این موارد مشخص خواهد شد.

نوشته شده توسط ehsan_62:
پس با این اعلام شما دیگه نباید منتظر اومدن Ps3 و Rev بود ، و از همین الان نتیجه معلومه
حقیقتش اینه که نتیجه کلی برای من معلومه فقط موضوع اینه که مایکروسافت و نینتندو چقدر بتونن فاصله شون رو با سونی کمتر کنند.

نوشته شده توسط ehsan_62:
البته من اسمش را بیشتر میزارم عوام فریبی و بزرگنمایی کاذب ، حرف اول و آخره من همین بوده، از ابتدا تا اینجا
منم این موضوع رو قبول دارم اما همونطوری که گفتم این چیزا واقعیات رو تغییر نمیده. واقعیت اینه که 90 درصد گیمر ها اون وعده و وعیدها رو قبول میکنند و سونی با همین تاکتیکها خودش رو باز هم در صدر حفظ خواهد کرد. بحث ما اینجا بر سر سلایق و نظرات خودمون نبود بلکه در مورد اتفاقاتی بود که خواهند افتاد و اون چیزی که اتفاق میفته اینه که سونی با همه این ترفند ها دوباره بیشترین فروش رو خواهد داشت.

راستی یک موضوعی رو یادم رفت بگم. حمید جان فکر میکنم شما first party , second party , third party رو همه رو یکی فرض کردی. Bioware یک second party برای مایکروسافت به حساب میاد پس مشخصه که اگه از اونا سؤال میشد جوابشون با اون فرق داشت ( 100 درصد کنسول مایکروسافت ، صفر درصد بقیه :cheesygri )
اون صحبت یک شرکت بازیسازی بزرگ غربی (نه ژاپنی) بوده و هستند افرادی که بدونند این شرکت کدوم شرکت هستش. :D
همونطوری که گفتم این مسئله فقط به همون شرکت ختم نمیشه و اکثر شرکتهای بازیسازی همین خط مشی رو دارند (خود EA هم در همون کنفرانسی که چند وقت پیش داشت و تعداد بازیهای خودش برای لانچ PS3 رو اعلام کرد ، این موضوع رو بصورت ضمنی اعلام کرد. البته بدون درصد بندی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or