فاکتور های انتخاب یک کنسول

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من شرایطی برای فروش زیاد Xbox 360 گفتم که یکیش قیمت بالای Blu-ray و دیگری که نگفتم قیمت بالای خود Ps3
در واقع Sony
با این کار داره با دست خودش بازار را تقدیم میکنه به Ms
اما اگر کنسول Ps3 قیمت تمام شده ی دستگاهش (بدون Hdd) کمتر از 450$ باشه
و قیمت Bd کمتر از 70$ باشه
45% Ps3
35% Xbox 360
Rev %20
و باز هم این مقدار کم دلیلش تاخیر زیاد Ps3 هستش
و در شرایطی مشکل قیمت بازی های Bd در ایران حل بشه وه بشه حد اقل با قیمت کمتر از 10 هزار تومان بازی را تهیه کرد
55% Ps3
40% Xbox 360
5% Rev

ببخشید در بحث داغتون شرکت میکنم
ی بابا من که 30% گفتم!

بذارید عددی هم پیش بینی کنم (World Wide):

ps3: 60 میلیون
XBOX360 : 45 میلیون
Revolution: 40-45 ملیون

توی ایران :
ps3 کلا تعطیلات!
XBOX360 : 30000
Revo: 20000 ______________
_
بنده خبر نداشتم جدیدا اعلام کردن از 150 درصد حساب میکنن چه جالب بید اینم برا خودش حرفی
من فکر میکنم همه به صورت مساوی ببرن بهترین کار هیچ کی هم ناراضی نیست دعوا هم نمیشه خداییش خوب میشد اگر به سه قسمت مساوی تقسیم میشد هرکی یک سهمی میبرد
اما این طوری که نمیشه ولی من میگم
55 درصد پی اس تیری
25 درصد ایکس باکس
20 درصدم نینترو چی همون که کیانوش میگه

1-در مورد اول باید در نظر داشته باشین که سخت افزار سونی داره یک سال بیشتر روش کار میشه و قراره که مدت بیشتری تو بازار بمونه پس قویتره ولی xbox360 با توجه به تاریخ ریلیز و عمر دستگاه که معمولا کمتر از 5 سال هست به نظر من هم کافیه و هم دقیق.
2-از نظر قیمت xbox360 از همه با ارزشتره تعجب نکنید با توجه به سخت افزاری که میخرید میگم چون نینتندو هزینه زیادی رو سخت افزار نکرده . و ps3 هم که هنوز قیمت نداده ولی اگه ps3 400 دلار باشه به نظر من از همه با صرفه تره.
3-تو این قسمت xbox360 اوله حتی نمیدونم اسمش چیه ولی یه قابهایی برای اون اومده که هر صلیقه ای رو ارضا کنه.
4-تو این قسمت ps3 با bd حرف اولو میزنه.
5-مطمئن باشین تو این مورد سونی و ms برابرن و نینتندو با فاصله زیاد دنبالشونه.
6-در این مورد به نظر من هر کدو تو سبک خودشون اخرشن سونی تو بازیهای جاپنی پسند و ms تو سبک غربی و انلاین و نینتندو هم که کاملا جاپنیه.
7-تو این مورد هم که فرقی بین سونی و ms نیست ولی نینتندو یه سبک جدید اورده و باید صبر کرد و دید که چی هست.
تو بازار ایران اونی برندس که اول مود چیپش بیاد و به احتمال غریب به یقین اون xbox360 هست
میثم جان دلبندم اون به میلیونه نه درصد خوب نیگا کون!!!
کیانوش جان قرار نیست تاریخ تکرار بشه و این یک جنگ جدیده و نمیشه رو امار ps2 زیاد حساب کنی ms بیکار ننشسته که سونی بیاد راحت بازارو که الان تو دست اونه در بیاره ببین تو دنیا الان بازیهای انلاین حرف اخرو میزنن و ms در این مورد هم تجربه بیشتری از سونی داره و هم امکانات بیشتر و اگه سونی دیر بجنبه یا قسمت انلاینش تعریفی نباشه کارش ساختس.
یه نکته مهم هم فراموش نکنین که ps2 تا چند سال دیگه هم با قدرت بازارو تو دست داره و به نظر من کسی که ps2 داره برای اینکه بازی های نسل بعد رو هم داشته باشه میره سمت xbox360 چون بازیهاش سبکشون با ps2 فرق میکنه و میشه با یه ps2 و xbox360 همه سبک بازیرو داشته باشی.

درود

البته قدرت این بنظر من اشتباه اگر بگیم قدرت سخت افزاری برای من مهم نیست و مهم بازیها هستن اگر ایطور باشه که کنسول نسل بعد معنی نمیده و میشینیم همه نینتندو بازی میکنیم که همه ما خاطرات خوبی با اون داریم و کیه که اونو دوست نداشته باشه!؟
پس من میگم قدرت سخت افزاری به اندازه بازی مهمه اما برای من فاکتور مهم METAL GEAR SOLID هست و بعد از اون هم Ace Combat و تجربه به من میگه که این عناوین فقط روی ابر کنسولهای شرکت سونی عرضه میشن. اما اینها در کنار قدرت سخت افزاری بالای PS3 میتونند من رو بیشتر مجذوب خودشون بکنن. مسلماً گرافیک و توان پردازش کنسول مهمترین فاکتور اونه چون بدون این فاکتور ما نمیتونیم گیمهای خوبی داشته باشیم... تجربه نشون داده بازیهایی که روی کنسول های شرکت سونی عرضه میشدن بسیار بهتر و با کیفیت تر بودن. مسلماً شرکتهای دیگه هم به همون مقدار زحمت کشیدن و برای طرفدارای خودشوت راضی کننده بوده. من با آقای کنی مخالفم که میگن نینتندو و مایکروسافت پشتیبانی بهتری از کنسولشون در زمینه ساخت بازی دارن.. بازی ساختن وقتی ارزش پیدا میکنه که شما بازیهای خوب بسازید کاری که فقط سونی میکنه. نمونه هاش هم سری موفق SOCOM U.S.Navy SEALS و یا God of War و Shadow of Colosus و... در مرحله بعدی مندوست دارم که سیستم آنلاین خوبی داشته باشم برای بازی الان در این زمینه فعلاً MS اوله اما مطمئنم که سونی هم چیزی خوبی در آستینش قایم کرده و به موقع رو میکنه اما انتظار دارم حد اقل برای PS3 این امکان رایگان باشه و همچنین پینگ خوبی با ایران داشته باشه...

نوشته شده توسط mt3691:
1-در مورد اول باید در نظر داشته باشین که سخت افزار سونی داره یک سال بیشتر روش کار میشه و قراره که مدت بیشتری تو بازار بمونه پس قویتره ولی xbox360 با توجه به تاریخ ریلیز و عمر دستگاه که معمولا کمتر از 5 سال هست به نظر من هم کافیه و هم دقیق.
2-از نظر قیمت xbox360 از همه با ارزشتره تعجب نکنید با توجه به سخت افزاری که میخرید میگم چون نینتندو هزینه زیادی رو سخت افزار نکرده . و ps3 هم که هنوز قیمت نداده ولی اگه ps3 400 دلار باشه به نظر من از همه با صرفه تره.
3-تو این قسمت xbox360 اوله حتی نمیدونم اسمش چیه ولی یه قابهایی برای اون اومده که هر صلیقه ای رو ارضا کنه.
4-تو این قسمت ps3 با bd حرف اولو میزنه.
5-مطمئن باشین تو این مورد سونی و ms برابرن و نینتندو با فاصله زیاد دنبالشونه.
6-در این مورد به نظر من هر کدو تو سبک خودشون اخرشن سونی تو بازیهای جاپنی پسند و ms تو سبک غربی و انلاین و نینتندو هم که کاملا جاپنیه.
7-تو این مورد هم که فرقی بین سونی و ms نیست ولی نینتندو یه سبک جدید اورده و باید صبر کرد و دید که چی هست.
تو بازار ایران اونی برندس که اول مود چیپش بیاد و به احتمال غریب به یقین اون xbox360 هست
میثم جان دلبندم اون به میلیونه نه درصد خوب نیگا کون!!!
کیانوش جان قرار نیست تاریخ تکرار بشه و این یک جنگ جدیده و نمیشه رو امار ps2 زیاد حساب کنی ms بیکار ننشسته که سونی بیاد راحت بازارو که الان تو دست اونه در بیاره ببین تو دنیا الان بازیهای انلاین حرف اخرو میزنن و ms در این مورد هم تجربه بیشتری از سونی داره و هم امکانات بیشتر و اگه سونی دیر بجنبه یا قسمت انلاینش تعریفی نباشه کارش ساختس.
یه نکته مهم هم فراموش نکنین که ps2 تا چند سال دیگه هم با قدرت بازارو تو دست داره و به نظر من کسی که ps2 داره برای اینکه بازی های نسل بعد رو هم داشته باشه میره سمت xbox360 چون بازیهاش سبکشون با ps2 فرق میکنه و میشه با یه ps2 و xbox360 همه سبک بازیرو داشته باشی.
در مورد اول که باید بگم که در کلیت موضوع فرقی حاصل نمیشه. ما راجع به علت قویتر بودن یک کنسول صحبت نکردیم ، ما بحثمون اینه که کدوم کنسول قویتره چون این عامل یکی از بهترین دستاویزها برای تبلیغات و جلب کردن توجه مشتریان هستش. Xbox و Gamecube هم یک سال و نیم بعد از PS2 به بازار اومدند و قویتر بودند اما این قضیه این حقیقت که این دو تا کنسول قویتر هستند رو عوض نکرد و مایکروسافت هم هیچ وقت توی تبلیغاتش نگفت که کنسول ما از همه کنسولها قویتره چون از همه دیرتر اومده !!!
در مورد دوم بازم ما راجع به نسبت چیزی که دریافت میکنی به پولی که میدی بحث نمیکنیم چون اگه میخواستیم اینکارو بکنیم خیلی از فاکتورها با هم ادغام میشدند. وقتی بطور جداگونه داریم راجع به قدرت و یا امکانات جانبی کنسولها بحث میکنیم ، باید قیمت رو هم بصورت یک فاکتور کاملا جدا حساب کنیم. یعنی اینکه کدوم کنسول ارزونتره نه اینکه کدوم کنسول به نسبت چیزی که دریافت میکنی ارزونتره ، همونجوری که نگفتیم کدوم کنسول به نسبت پولی که میدی قویتره بلکه گفتیم کدوم قویتره و این موضوع رو بدون دخالت دادن فاکتورهای دیگه گفتیم. در ضمن خیلی وقتها حتی نسبت چیزی که دریافت میکنید به پولی که پرداخت میکنید اونقدر اهمیت نداره که ارزونتر بودن اون جنس اهمیت داره. اگه خواستی بهم بگو تا در این مورد بیشتر توضیح بدم.
و اما در مورد سوم ، الان بازار دست مایکروسافت هستش که سونی بخواد اونو تصاحب کنه؟؟؟؟ و بازیهای Online حرف آخرو میزنه؟؟؟ 130 میلیون کنسول فروخته شده توی دنیا توی نسل حاضر تا اینجای کار و 5 میلیونشون آن لاین بازی میکنند یعنی کمتر از 4 درصد !!! حالا چجوری بازیهای آنلاین حرف آخرو میزنه ؟؟؟ در ضمن همیشه لزومی نداره که تاریخ تکرار بشه اما به همین سادگی هم نمیشه خیلی از مسائل رو به سرعت تغییر داد و دید مردم رو عوض کرد. نمیدونم میدونی یا نه اما هر سال لیستی اعلام میشه که توی اون لیست ارزش نامها رو تعیین میکنند (البته ارزش نام شرکتها اما اینو گفتم تا بدونی مجبوبیت یک brand چقدر مهمه) و اینو مطمئن باش که اسم Playstation مجبوبیت بسیار بیشتری از اسم Xbox داره و این مسئله به همین راحتی و با این سرعت قابل تغییر نیست. آخرین نکته هم اینکه من آمار فروش PS2 رو که تقریبا میشه گفت یکه تازی میکنه رو گفتم تا متوجه بشید 40 میلیون دستگاه توی آمریکا چقدر عدد بزرگیه. PS2 که تقریبا یکه تاز بود و Xbox , Gmaecube هم هیچوقت نتونستند رقابت سختی باهاش داشته باشند و تازه 6 سال هم از ورودش میگذره تازه فروشش رسیده به 35 میلیون دستگاه حالا چجوری میشه که توی نسل بعد Xbox360 بتونه 40 میلیون دستگاه بفروشه؟ حتی اگه فرض کنیم این کنسول بتونه پرفروش ترین کنسول باشه توی آمریکا ، چون توی نسل بعد رقابت ها نزدیکتره و فاصله ها کمتر ، بهیچ عنوان امکان نداره که کنسول مایکروسافت بتونه به یک همچین فروشی دست پیدا کنه. توی اروپا که دیگه وضع از اینم بدتره و بهتره راجع بهش اصلا بحث نکنیم.

نوشته شده توسط Darkfie1d:
درود

البته قدرت این بنظر من اشتباه اگر بگیم قدرت سخت افزاری برای من مهم نیست و مهم بازیها هستن اگر ایطور باشه که کنسول نسل بعد معنی نمیده و میشینیم همه نینتندو بازی میکنیم که همه ما خاطرات خوبی با اون داریم و کیه که اونو دوست نداشته باشه!؟
پس من میگم قدرت سخت افزاری به اندازه بازی مهمه اما برای من فاکتور مهم METAL GEAR SOLID هست و بعد از اون هم Ace Combat و تجربه به من میگه که این عناوین فقط روی ابر کنسولهای شرکت سونی عرضه میشن. اما اینها در کنار قدرت سخت افزاری بالای PS3 میتونند من رو بیشتر مجذوب خودشون بکنن. مسلماً گرافیک و توان پردازش کنسول مهمترین فاکتور اونه چون بدون این فاکتور ما نمیتونیم گیمهای خوبی داشته باشیم... تجربه نشون داده بازیهایی که روی کنسول های شرکت سونی عرضه میشدن بسیار بهتر و با کیفیت تر بودن. مسلماً شرکتهای دیگه هم به همون مقدار زحمت کشیدن و برای طرفدارای خودشوت راضی کننده بوده. من با آقای کنی مخالفم که میگن نینتندو و مایکروسافت پشتیبانی بهتری از کنسولشون در زمینه ساخت بازی دارن.. بازی ساختن وقتی ارزش پیدا میکنه که شما بازیهای خوب بسازید کاری که فقط سونی میکنه. نمونه هاش هم سری موفق SOCOM U.S.Navy SEALS و یا God of War و Shadow of Colosus و... در مرحله بعدی مندوست دارم که سیستم آنلاین خوبی داشته باشم برای بازی الان در این زمینه فعلاً MS اوله اما مطمئنم که سونی هم چیزی خوبی در آستینش قایم کرده و به موقع رو میکنه اما انتظار دارم حد اقل برای PS3 این امکان رایگان باشه و همچنین پینگ خوبی با ایران داشته باشه...
شرکت سونی هیچگونه اختیاری روی این بازیها نداره و اگه شرکت سازنده به هر دلیلی (مثلا اینکه Xbox360 فروش بیشتری از PS3 داشته باشه) تشخیص بده که بازیش روی کنسول دیگه بهتر فروش میکنه ، مطمئن باش که بازیش رو روی اون کنسول عرضه میکنه. یکی از ضعفهای سونی همین قضیه است که خودش بازیهای بزرگ زیادی نداره (در واقع میشه گفت به جز Gran Turismo بازی قابل ذکر دیگه ای نداره) که توی فروش کنسولش تاثیر گذار باشند و مشتری جذب کن باشند.

نوشته شده توسط Miesam:
ببخشید در بحث داغتون شرکت میکنم
_
بنده خبر نداشتم جدیدا اعلام کردن از 150 درصد حساب میکنن چه جالب بید اینم برا خودش حرفی
اینها درصد نیست بلکه پیش بینی تعداد فروش کنسول ها هست. نمیدونم چرا "میلیون" رفت اونور !

اما نظرتو در مورد برنده هر قسمت نگفتیا
1-Raw Power: ps3=XBOX360 > REVO
2-Price: Revo< XBOX360<ps3
3-sarface Design: XBOX360 > REVO > ps3
4-Capabilities: ps3 > XBOX360> REVO
5-Third Party Support: XBOX360 > ps3 > REVO
6-First & Second Party support: Revo > XBOX360 > ps3
7-Correlation: Revo > ps3 > XBOX360

Overall: XBOX360 > REVO > ps3
:cheesygri

در قسمت اول منظور من این بود که طبیعیه که ps3 باید از xbox360 قویتر باشه چون دیرتر اومده و این افتخاری نداره برای سونی اگه ms هم اینقدر معطل میکرد حتما کنسولش قویتر میشد.
شاید باید یه گزینه هم برای زوتر در دسترس بودن اضافه کنین چون ms قدرت بیشترو فدای سریعتر ریلیز شدن دستگاه کرد.
در مورد قیمت شما باید توجه کنی که معنی ارزونی یعنی چی؟و نمیشه صرفا به خاطر پاینتر بودن قیمت نینتندو بگی که مشتری بیشتر جلب میکنه. ببین ما وقتی میگیم جنسی ارزونه که نسبت به چیزی که بدست میاریم پول کمتری بدیم. برای مثال قیمت ps3 اگه 400000 تومان باشه جذابتره یا 200000 تومان رولوشن من که میگم ps3 با این قیمت خیلی از لحاظ قیمت مشتری جلب کنتره تا رولوشن نظر دوستان چیه؟اگه قرار باشه مشتری فقط به قیمت نگاه کنه خوب میره یه ps2 میخره که از همه ارزونتره!!!(البته منظور شما از گزینه دوم حتما ارزونی برای جلب مشتریه دیگه؟)
درسته که بازی های انلاین تا حالا درصدش کم بوده ولی منظور من اینده بوده و الان هر کسی که کنسول نسل اینده میخره توقع داره که انلاین هم بازی کنه و این حرف من مربوط به ایندس و نسل بعد کنسولها نه ps2 !!!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mt3691:
در قسمت اول منظور من این بود که طبیعیه که ps3 باید از xbox360 قویتر باشه چون دیرتر اومده و این افتخاری نداره برای سونی اگه ms هم اینقدر معطل میکرد حتما کنسولش قویتر میشد.
شاید باید یه گزینه هم برای زوتر در دسترس بودن اضافه کنین چون ms قدرت بیشترو فدای سریعتر ریلیز شدن دستگاه کرد.
در مورد قیمت شما باید توجه کنی که معنی ارزونی یعنی چی؟و نمیشه صرفا به خاطر پاینتر بودن قیمت نینتندو بگی که مشتری بیشتر جلب میکنه. ببین ما وقتی میگیم جنسی ارزونه که نسبت به چیزی که بدست میاریم پول کمتری بدیم. برای مثال قیمت ps3 اگه 400000 تومان باشه جذابتره یا 200000 تومان رولوشن من که میگم ps3 با این قیمت خیلی از لحاظ قیمت مشتری جلب کنتره تا رولوشن نظر دوستان چیه؟اگه قرار باشه مشتری فقط به قیمت نگاه کنه خوب میره یه ps2 میخره که از همه ارزونتره!!!(البته منظور شما از گزینه دوم حتما ارزونی برای جلب مشتریه دیگه؟)
درسته که بازی های انلاین تا حالا درصدش کم بوده ولی منظور من اینده بوده و الان هر کسی که کنسول نسل اینده میخره توقع داره که انلاین هم بازی کنه و این حرف من مربوط به ایندس و نسل بعد کنسولها نه ps2 !!!
فکر نمیکنم بحث کردن در این مورد فایده ای داشته باشه چون اگه من بخوام جواب بدم تکرار مکررات میشه. البته این بار رو هم جواب میدم تا شاید به جای موضع گرفتن ، از این بحثها چیزی عایدمون بشه. اما کاش بجای جواب دادن یک بار جواب قبلی من رو کامل میخوندی تا دوباره همون حرفها رو تکرار نکنی. من توی دومین پستم از همه خواهش کردم که تعصبهای بیخود رو وارد بحث نکنند اما ظاهرا فایده ای نداشته.
نوشته شده توسط mt3691:
مگه کسی راجع به افتخار صحبت کرده توی این بحث؟ و یا راجع به علت قویتر بودن؟ یکی از فاکتورهای مورد نظر این بحث قدرت بود و این که کدوم کنسول قویتره (به علتش کاری نداریم ، حالا به هر دلیلی که میخواد باشه) این که دلیل چی باشه هیچ فرقی نمیکنه. کسی هم با مایکروسافت پدرکشتگی نداره ، کسی هم سهامدار سونی نیست اینجا. من نمیدونم چرا بعضیا اینجوری موضعگیری میکنند که انگار اگه کنسول مایکروسافت قویتر بود هیچکس این موضوع رو عنوان نمیکرد !!! فکر میکنم توی پست قبلیم توی این زمینه توضیح دادم:
نوشته شده توسط kinopio:
در مورد اول که باید بگم که در کلیت موضوع فرقی حاصل نمیشه. ما راجع به علت قویتر بودن یک کنسول صحبت نکردیم ، ما بحثمون اینه که کدوم کنسول قویتره چون این عامل یکی از بهترین دستاویزها برای تبلیغات و جلب کردن توجه مشتریان هستش. Xbox و Gamecube هم یک سال و نیم بعد از PS2 به بازار اومدند و قویتر بودند اما این قضیه این حقیقت که این دو تا کنسول قویتر هستند رو عوض نکرد و مایکروسافت هم هیچ وقت توی تبلیغاتش نگفت که کنسول ما از همه کنسولها قویتره چون از همه دیرتر اومده !!!
بهتره واضح تر بگم: ما داریم راجع به قویتر بودن صجبت میکنیم نه علت قویتر بودن

نوشته شده توسط mt3691:
بازم بدون اینکه پست من رو درست بخونی همون حرف قبلی رو تکرار کردی !!
اگه ما قرار باشه بیایم و بگیم نسبت به پولی که میدیم جنس بهتری دریافت کنیم ، این یعنی همه فاکتور ها رو با هم و یکجا در نظر گرفتیم (قدرت ، قیمت ، امکانات ، حمایت ، شکل ظاهری و ...) پس دیگه در نظر گرفتن جداگونه هر کدوم از اون فاکتورها بی معنیه. منظور از قیمت همون معنای واقعی کلمه قیمت هستش و اینکه کدوم کنسول ارزونتره که اگه این فاکتور رو با همون فاکتور اول ترکیب کنی میشه اون چیزی که شما گفتی. بازم میگم ما با دلیل ها اینجا کاری نداریم بلکه فقط و فقط میخوایم فاکتورها رو در نظر بگیریم که قیمت هم یکی از اونهاست و باید اونو به تنهایی در نظر گرفت نه اینکه با بقیه فاکتورها ترکیبش کرد. توی این زمینه هم توی پست قبلیم توضیح داده بودم:
نوشته شده توسط kinopio:
در مورد دوم بازم ما راجع به نسبت چیزی که دریافت میکنی به پولی که میدی بحث نمیکنیم چون اگه میخواستیم اینکارو بکنیم خیلی از فاکتورها با هم ادغام میشدند. وقتی بطور جداگونه داریم راجع به قدرت و یا امکانات جانبی کنسولها بحث میکنیم ، باید قیمت رو هم بصورت یک فاکتور کاملا جدا حساب کنیم. یعنی اینکه کدوم کنسول ارزونتره نه اینکه کدوم کنسول به نسبت چیزی که دریافت میکنی ارزونتره ، همونجوری که نگفتیم کدوم کنسول به نسبت پولی که میدی قویتره بلکه گفتیم کدوم قویتره و این موضوع رو بدون دخالت دادن فاکتورهای دیگه گفتیم. در ضمن خیلی وقتها حتی نسبت چیزی که دریافت میکنید به پولی که پرداخت میکنید اونقدر اهمیت نداره که ارزونتر بودن اون جنس اهمیت داره. اگه خواستی بهم بگو تا در این مورد بیشتر توضیح بدم.
فقط برای اینکه بگم بر خلاف اون چیزیکه فکر میکنی ، قیمت پایینتر داشتن بسیار مهمه (حتی مهم تر از همون نسبتی که خودت گفتی و به نظرت اون مهمه فقط ، یعنی نسبت چیزی که میگیری به پولی که میدی) یک مثال برات میزنم. هر کسی که یکم از ماشین سر رشته داشته باشه میدونه که پراید چه ماشین لگنیه و میدونه که خیلی از ماشینها که توی ایران به وفور پیدا میشن ، نسبت کیفیت و کاراییشون به قیمتشون خیلی بهتر از پراید هستش در نتیجه بنا به گفته شما کسی نباید طرف پراید بره و بجاش ماشین های دیگه (مثل پژو 405 ، پژو 206 و یا حتی سمند) باید بیشتر فروش کنند اما حتما میدونی که پراید پرفروش ترین ماشین ایرانه و علتش هم مشخصه ، چون خیلیا قدرت خریدش رو دارند اما قدرت خرید یک ماشین که 3-4 میلیون گرونتر باشه (و در عین حال چندین برابر بهتر باشه) رو ندارن. یک مثال ساده دیگه میزنم: حتما اسم iPod به گوشت خورده. یکی از مدلهای فعلی iPod nano هستش که میتونی باهاش عکس ببینی و موسیقی گوش کنی. 3 تا مدل مختلف هم داره: با هارد یک گیگابایتی (150 دلار) ، با هارد دو گیگابایتی (200 دلار) و با هارد چهار گیگابایتی (250 دلار).
اما یک نوع دیگه از iPod که اسم خاصی هم نداره و به همون iPod معروفه هم وجود داره که غلاوه بر عکس و موسیقی ، میتونی فیلم هم باهاش ببینی. اونم 2 تا مدل مختلف داره: با هارد سی گیگابایتی (300 دلار) و با هارد شست گیگابایتی (400 دلار)
حالا به نظرت iPod برای خریدن گزینه بهتریه یا iPod nano ؟ صد در صد میگی iPod ، منم باهات موافقم اما بهتره بدونی که پرفروش ترین محصول اپل همون iPod nano هستش که فروشش فوق العاده بیشتر از مدلهای دیگه هستش ;)
نوشته شده توسط mt3691:
منم الان رو گفتم که 5 میلیون نفر آنلاین بازی میکنند. الان همه شرایطش وجود داره و اگه کسی همین الان بخواد آنلاین بازی کنه میتونه اینکارو بکنه پس در حال حاضر تعداد این افراد همون 5 میلیون نفر هستش. اما اگه منظورت از الان ، فاصله زمانی الان تا 5 سال دیگه هستش (یعنی زمانی که کنسولهای نسل بعد روی بورس هستند) که خوب بحثش جداست. اما بازم این مسئله به وجود میاد که این 5 میلیون نفر ظرف 5 سال آینده قراره چقدر رشد کنه؟ و اون تعداد چه سهمی از کل افرادی که کنسول میخرند رو تشکیل میده؟ اگه از من بپرسی میگم نهایتا اون 4 درصد میشه 8 درصد (اگه 160 میلیون دستگاه فرض کنیم مجموع فروش کنسولهای نسل بعد رو ، 8 درصدش میشه چیزی در حدود 13 میلیون نفر که من فکر نمیکنم حتی به این تعداد هم برسیم توی نسل بعد !!) و اگه 8 درصد یعنی حرف اول و آخر ، پس خوشا به حال هر کسی که بتونه اون 8 درصد رو جذب کنسول خودش بکنه :cheesygri

نوشته شده توسط kinopio:
یکی از ضعفهای سونی همین قضیه است که خودش بازیهای بزرگ زیادی نداره (در واقع میشه گفت به جز Gran Turismo بازی قابل ذکر دیگه ای نداره) که توی فروش کنسولش تاثیر گذار باشند و مشتری جذب کن باشند.
واقعا اين حرفت اند بي انصافيه بازي Godof war و او پلتفورم به عنوان ناشر بازي هايي مثل jak ,ratchet and klank و sly و.. .گران توريسمو هم يكي شه .socom هم البته زياد تاپ نيست .اما تا دلت بخواد در حد خود كنسول بازي هاي با ارزشي يا ساخته يا ناشر بوده . كه الان يادم نيست .مثلا همين بازي Rule of rose مطمعن هستم كسي بازي نكرده اما اند حاله بازيش با اينكه زاپني عرضه شده ( انگليسي معلوم نيست كي مياد البته ديالوگ ها انگليسي و فقط نوشته ها زاپنيه)

نوشته شده توسط MGS:
واقعا اين حرفت اند بي انصافيه بازي Godof war و او پلتفورم به عنوان ناشر بازي هايي مثل jak ,ratchet and klank و sly و.. .گران توريسمو هم يكي شه .socom هم البته زياد تاپ نيست .اما تا دلت بخواد در حد خود كنسول بازي هاي با ارزشي يا ساخته يا ناشر بوده . كه الان يادم نيست .مثلا همين بازي Rule of rose مطمعن هستم كسي بازي نكرده اما اند حاله بازيش با اينكه زاپني عرضه شده ( انگليسي معلوم نيست كي مياد البته ديالوگ ها انگليسي و فقط نوشته ها زاپنيه)
اینکه یک بازی قشنگ باشه و اینکه یک بازی پرفروش باشه و بتونه فروش کنسول رو هم بالا ببره دو تا قضیه جداگونه است. بازی قشنگ خیلی داریم ، سونی هم در حد خودش بازی قشنگ زیاد ساخته یا منتشر کرده اما غیر از Gran Turismo بازی بزرگ دیگه ای نداره. GoW بازی خیلی قشنگیه اما حتی روی PS2 هم فروشش به یک میلیون نسخه هنوز نرسیده. بازیهایی مثل GTA , Metal Gear , Final Fantasy , Devil May Cry , Dragon Quest , .... فروش کنسول سونی رو تضمین کردند توی این نسل که البته هیچ کدومشون هم مال خود سونی نیستند. :cheesygri

من کاری به نظرات بقیه ندارم همه محترم ولی برای خود من دو فاکتور اصلیه و 99% انتخاب من بر اون اساسه یکی قیمت چون حقیقتش من بر خلاف اکثر اعضا پولدار نیستم و حتی شاید هیچ کدوم رو تا چند سال دیگه نتونم بگیرم (همین PS2 رو پدرم درومد تا تونستم بگیرم ) بهر حال اگه بتونم پول جور کنم قیمت مهمترین فاکتوره .دومین فاکتور بازیهای کنسول . هر کنسولی که بازیهای مورد علاقه ام رو داشته باشه مسلما میرم سراغش ( مثلا بازی Oblivion خیلی راحت تونست نظر منو نسبت به 360 مثبت کنه)
کلا قضیه یه انتخاب کنسول خیلی ساده ست .فقط دو فاکتور بالا بقیه فاکتور ها از جمله سخت افزار و ظاهر و چیزای دیگه اصلا مهم نیست فقط شکل دسته در صورت مساوی بودن دو فاکتور بالا میتونه تو انتخاب کنسول نقش داشته باشه

با سلام...

با احترام کامل نسبت به نظر باقی دوستان..
برای من فاکتورهای زیر به ترتیب شماره در درجه اهمیت قرار میگیرند :

1- قبلیت Expandability : اینکه کنسول تا چد توانایی انجام کارهایی "غیر از یه کنسول بازی" رو داشته باشه.
2- قدرت سخت افزاری کنسول (که یه جوری به هون شماره 1 مرتبط میشه)
3- بازیها (اینکه بازیهای Japanese Style Console Type RPG و بازیهای Anime Style داشته باشه)
4- سخت افزارهای جانبی ارایه شده برای اون کنسول
5- پشتیبانی نرم افزاری (منظور اپدیت فرم ور ها و از این قبیل - که گویا در PS3 قابل انجام خواهد بود)
6- قیمت

فعلا.
Cheers

دوست عزیز من نمیخوام بحث کنم و خیلی از حرفهای شمارو هم قبول دارم ولی شما هم قبول کن که اگه بحثی اینجا نشه و همه حرفهای شمارو چشم بسته قبول کنن هیچ فایدهای نداره و از همین بحثهاست که میشه خیلی چیزها یاد گرفت . البته من تعصب ندارم و اگه دیدی بحث کردم واسه اینه که خواستم این موضوع بازتر بشه و دوستان بتونن حرفهای مخالفشونو بزنن و این درست نیست که شما با اون لحن که انگار من نمی فهمم صحبت کنید!
البته من ناراحت نشدم چون شمارو قبول دارم و میدونم که خیلی در این موارد واردین .
ولی به هر حال هر کسی نظری داره و به نظر من این مواردی که شما گفتین هیچ کدام به تنهایی تایین کننده نیست و مجموع این موارد با هم میتونه باعث موفقیت یه کنسول بشه.

نوشته شده توسط mt3691:
دوست عزیز من نمیخوام بحث کنم و خیلی از حرفهای شمارو هم قبول دارم ولی شما هم قبول کن که اگه بحثی اینجا نشه و همه حرفهای شمارو چشم بسته قبول کنن هیچ فایدهای نداره و از همین بحثهاست که میشه خیلی چیزها یاد گرفت . البته من تعصب ندارم و اگه دیدی بحث کردم واسه اینه که خواستم این موضوع بازتر بشه و دوستان بتونن حرفهای مخالفشونو بزنن و این درست نیست که شما با اون لحن که انگار من نمی فهمم صحبت کنید!
البته من ناراحت نشدم چون شمارو قبول دارم و میدونم که خیلی در این موارد واردین .
ولی به هر حال هر کسی نظری داره و به نظر من این مواردی که شما گفتین هیچ کدام به تنهایی تایین کننده نیست و مجموع این موارد با هم میتونه باعث موفقیت یه کنسول بشه.
خوب من خودم شدیدا از هر بحثی استقبال میکنم به شرطی که کسی موضعگیری خاصی نکنه (قبل از اینکه حتی بحثی بخواد صورت بگیره)
ما اینجا راجع به قدرت صحبت میکنیم و شما میگی که اگه مایکروسافت هم فلان بود و .... همونجوری که گفتم مهم دلیل این مسئله نیست ، مهم خود فاکتور قدرت هستش. Xbox هم یک سال و نیم بعد از PS2 به بازار اومد اما در هر صورت و به هر دلیلی قویتر از PS2 بود. پس اگه من به عنوان یک مصرف کننده قصد داشته باشم یکی از دو تا کنسول PS2 و یا Xbox رو بخرم و از نظر فاکتورهای دیگه هر دو کنسول برام توی یک سطح باشند ، قطعا Xbox رو انتخاب میکنم چون قدرت بیشتری داره ، مهم نیست به چه دلیلی
من کی گفتم که این موارد هر کدوم به تنهایی تعیین کننده است؟؟؟ من گفتم هر کدوم از این فاکتورها رو جداگونه در نظر میگیریم و بعد با توجه به اولویتهامون و نتایجی که حاصل شده با در نظر گرفتن همه موارد ، انتخاب خودمون رو انجام میدیم. اگه قرار بود فقط یکی از این فاکتورها تعیین کننده باشه پس چرا اصلا بقیه رو عنوان کردیم !!؟
در هر صورت من خوشحال میشم بحث کنیم چون با بحث کردن آدم میتونه اطلاعاتش رو بیشتر کنه اما همیشه باید سعی کرد بدون تعصب به قضیه نگاه کرد و بحث کرد ;)
بهر حال ممنون که توی بحث شرکت میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or