نوشته شده توسط mt3691:
در قسمت اول منظور من این بود که طبیعیه که ps3 باید از xbox360 قویتر باشه چون دیرتر اومده و این افتخاری نداره برای سونی اگه ms هم اینقدر معطل میکرد حتما کنسولش قویتر میشد.
شاید باید یه گزینه هم برای زوتر در دسترس بودن اضافه کنین چون ms قدرت بیشترو فدای سریعتر ریلیز شدن دستگاه کرد.
در مورد قیمت شما باید توجه کنی که معنی ارزونی یعنی چی؟و نمیشه صرفا به خاطر پاینتر بودن قیمت نینتندو بگی که مشتری بیشتر جلب میکنه. ببین ما وقتی میگیم جنسی ارزونه که نسبت به چیزی که بدست میاریم پول کمتری بدیم. برای مثال قیمت ps3 اگه 400000 تومان باشه جذابتره یا 200000 تومان رولوشن من که میگم ps3 با این قیمت خیلی از لحاظ قیمت مشتری جلب کنتره تا رولوشن نظر دوستان چیه؟اگه قرار باشه مشتری فقط به قیمت نگاه کنه خوب میره یه ps2 میخره که از همه ارزونتره!!!(البته منظور شما از گزینه دوم حتما ارزونی برای جلب مشتریه دیگه؟)
درسته که بازی های انلاین تا حالا درصدش کم بوده ولی منظور من اینده بوده و الان هر کسی که کنسول نسل اینده میخره توقع داره که انلاین هم بازی کنه و این حرف من مربوط به ایندس و نسل بعد کنسولها نه ps2 !!!
فکر نمیکنم بحث کردن در این مورد فایده ای داشته باشه چون اگه من بخوام جواب بدم تکرار مکررات میشه. البته این بار رو هم جواب میدم تا شاید به جای موضع گرفتن ، از این بحثها چیزی عایدمون بشه. اما کاش بجای جواب دادن یک بار جواب قبلی من رو کامل میخوندی تا دوباره همون حرفها رو تکرار نکنی. من توی دومین پستم از همه خواهش کردم که تعصبهای بیخود رو وارد بحث نکنند اما ظاهرا فایده ای نداشته.
نوشته شده توسط mt3691:
در قسمت اول منظور من این بود که طبیعیه که ps3 باید از xbox360 قویتر باشه چون دیرتر اومده و این افتخاری نداره برای سونی اگه ms هم اینقدر معطل میکرد حتما کنسولش قویتر میشد.
مگه کسی راجع به افتخار صحبت کرده توی این بحث؟ و یا راجع به علت قویتر بودن؟ یکی از فاکتورهای مورد نظر این بحث قدرت بود و این که کدوم کنسول قویتره (به علتش کاری نداریم ، حالا به هر دلیلی که میخواد باشه) این که دلیل چی باشه هیچ فرقی نمیکنه. کسی هم با مایکروسافت پدرکشتگی نداره ، کسی هم سهامدار سونی نیست اینجا. من نمیدونم چرا بعضیا اینجوری موضعگیری میکنند که انگار اگه کنسول مایکروسافت قویتر بود هیچکس این موضوع رو عنوان نمیکرد !!! فکر میکنم توی پست قبلیم توی این زمینه توضیح دادم:
نوشته شده توسط kinopio:
در مورد اول که باید بگم که در کلیت موضوع فرقی حاصل نمیشه. ما راجع به علت قویتر بودن یک کنسول صحبت نکردیم ، ما بحثمون اینه که کدوم کنسول قویتره چون این عامل یکی از بهترین دستاویزها برای تبلیغات و جلب کردن توجه مشتریان هستش. Xbox و Gamecube هم یک سال و نیم بعد از PS2 به بازار اومدند و قویتر بودند اما این قضیه این حقیقت که این دو تا کنسول قویتر هستند رو عوض نکرد و مایکروسافت هم هیچ وقت توی تبلیغاتش نگفت که کنسول ما از همه کنسولها قویتره چون از همه دیرتر اومده !!!
بهتره واضح تر بگم: ما داریم راجع به قویتر بودن صجبت میکنیم نه علت قویتر بودن
نوشته شده توسط mt3691:
در مورد قیمت شما باید توجه کنی که معنی ارزونی یعنی چی؟و نمیشه صرفا به خاطر پاینتر بودن قیمت نینتندو بگی که مشتری بیشتر جلب میکنه. ببین ما وقتی میگیم جنسی ارزونه که نسبت به چیزی که بدست میاریم پول کمتری بدیم. برای مثال قیمت ps3 اگه 400000 تومان باشه جذابتره یا 200000 تومان رولوشن من که میگم ps3 با این قیمت خیلی از لحاظ قیمت مشتری جلب کنتره تا رولوشن نظر دوستان چیه؟اگه قرار باشه مشتری فقط به قیمت نگاه کنه خوب میره یه ps2 میخره که از همه ارزونتره!!!(البته منظور شما از گزینه دوم حتما ارزونی برای جلب مشتریه دیگه؟)
بازم بدون اینکه پست من رو درست بخونی همون حرف قبلی رو تکرار کردی !!
اگه ما قرار باشه بیایم و بگیم نسبت به پولی که میدیم جنس بهتری دریافت کنیم ، این یعنی همه فاکتور ها رو با هم و یکجا در نظر گرفتیم (قدرت ، قیمت ، امکانات ، حمایت ، شکل ظاهری و ...) پس دیگه در نظر گرفتن جداگونه هر کدوم از اون فاکتورها بی معنیه. منظور از قیمت همون معنای واقعی کلمه قیمت هستش و اینکه کدوم کنسول ارزونتره که اگه این فاکتور رو با همون فاکتور اول ترکیب کنی میشه اون چیزی که شما گفتی. بازم میگم ما با دلیل ها اینجا کاری نداریم بلکه فقط و فقط میخوایم فاکتورها رو در نظر بگیریم که قیمت هم یکی از اونهاست و باید اونو به تنهایی در نظر گرفت نه اینکه با بقیه فاکتورها ترکیبش کرد. توی این زمینه هم توی پست قبلیم توضیح داده بودم:
نوشته شده توسط kinopio:
در مورد دوم بازم ما راجع به نسبت چیزی که دریافت میکنی به پولی که میدی بحث نمیکنیم چون اگه میخواستیم اینکارو بکنیم خیلی از فاکتورها با هم ادغام میشدند. وقتی بطور جداگونه داریم راجع به قدرت و یا امکانات جانبی کنسولها بحث میکنیم ، باید قیمت رو هم بصورت یک فاکتور کاملا جدا حساب کنیم. یعنی اینکه کدوم کنسول ارزونتره نه اینکه کدوم کنسول به نسبت چیزی که دریافت میکنی ارزونتره ، همونجوری که نگفتیم کدوم کنسول به نسبت پولی که میدی قویتره بلکه گفتیم کدوم قویتره و این موضوع رو بدون دخالت دادن فاکتورهای دیگه گفتیم. در ضمن خیلی وقتها حتی نسبت چیزی که دریافت میکنید به پولی که پرداخت میکنید اونقدر اهمیت نداره که ارزونتر بودن اون جنس اهمیت داره. اگه خواستی بهم بگو تا در این مورد بیشتر توضیح بدم.
فقط برای اینکه بگم بر خلاف اون چیزیکه فکر میکنی ، قیمت پایینتر داشتن بسیار مهمه (حتی مهم تر از همون نسبتی که خودت گفتی و به نظرت اون مهمه فقط ، یعنی نسبت چیزی که میگیری به پولی که میدی) یک مثال برات میزنم. هر کسی که یکم از ماشین سر رشته داشته باشه میدونه که پراید چه ماشین لگنیه و میدونه که خیلی از ماشینها که توی ایران به وفور پیدا میشن ، نسبت کیفیت و کاراییشون به قیمتشون خیلی بهتر از پراید هستش در نتیجه بنا به گفته شما کسی نباید طرف پراید بره و بجاش ماشین های دیگه (مثل پژو 405 ، پژو 206 و یا حتی سمند) باید بیشتر فروش کنند اما حتما میدونی که پراید پرفروش ترین ماشین ایرانه و علتش هم مشخصه ، چون خیلیا قدرت خریدش رو دارند اما قدرت خرید یک ماشین که 3-4 میلیون گرونتر باشه (و در عین حال چندین برابر بهتر باشه) رو ندارن. یک مثال ساده دیگه میزنم: حتما اسم iPod به گوشت خورده. یکی از مدلهای فعلی iPod nano هستش که میتونی باهاش عکس ببینی و موسیقی گوش کنی. 3 تا مدل مختلف هم داره: با هارد یک گیگابایتی (150 دلار) ، با هارد دو گیگابایتی (200 دلار) و با هارد چهار گیگابایتی (250 دلار).
اما یک نوع دیگه از iPod که اسم خاصی هم نداره و به همون iPod معروفه هم وجود داره که غلاوه بر عکس و موسیقی ، میتونی فیلم هم باهاش ببینی. اونم 2 تا مدل مختلف داره: با هارد سی گیگابایتی (300 دلار) و با هارد شست گیگابایتی (400 دلار)
حالا به نظرت iPod برای خریدن گزینه بهتریه یا iPod nano ؟ صد در صد میگی iPod ، منم باهات موافقم اما بهتره بدونی که پرفروش ترین محصول اپل همون iPod nano هستش که فروشش فوق العاده بیشتر از مدلهای دیگه هستش
نوشته شده توسط mt3691:
درسته که بازی های انلاین تا حالا درصدش کم بوده ولی منظور من اینده بوده و الان هر کسی که کنسول نسل اینده میخره توقع داره که انلاین هم بازی کنه و این حرف من مربوط به ایندس و نسل بعد کنسولها نه ps2 !!!
منم الان رو گفتم که 5 میلیون نفر آنلاین بازی میکنند. الان همه شرایطش وجود داره و اگه کسی همین الان بخواد آنلاین بازی کنه میتونه اینکارو بکنه پس در حال حاضر تعداد این افراد همون 5 میلیون نفر هستش. اما اگه منظورت از الان ، فاصله زمانی الان تا 5 سال دیگه هستش (یعنی زمانی که کنسولهای نسل بعد روی بورس هستند) که خوب بحثش جداست. اما بازم این مسئله به وجود میاد که این 5 میلیون نفر ظرف 5 سال آینده قراره چقدر رشد کنه؟ و اون تعداد چه سهمی از کل افرادی که کنسول میخرند رو تشکیل میده؟ اگه از من بپرسی میگم نهایتا اون 4 درصد میشه 8 درصد (اگه 160 میلیون دستگاه فرض کنیم مجموع فروش کنسولهای نسل بعد رو ، 8 درصدش میشه چیزی در حدود 13 میلیون نفر که من فکر نمیکنم حتی به این تعداد هم برسیم توی نسل بعد !!) و اگه 8 درصد یعنی حرف اول و آخر ، پس خوشا به حال هر کسی که بتونه اون 8 درصد رو جذب کنسول خودش بکنه :cheesygri