فارسي سازي PES 12 براي Xbox 360 !

داش مجتبی کارت درسته
خیلی خیلی منتظر کارتون هستیم
اقایون :
جای تشکرتونه دارن یه کاری واسه شما ها میکنن؟
صدای گزارشگره خوب نبود ولی افتضاح هم نبود
ارزشش رو داره که بخریمش :))

بله ديگه!!!:d:d
لذت بردن وقتي ميشه كه نماينده محترم شركت(آقا مجتبي)به هركدوم از كساني كه اومدن اين كار رو نقد كردن يكي يه دونه سي دي اوريجينال بازي رو براي تكريم منتقدين هديه كنن!!:d>:d:d

بله ديگه!!!:d:d
لذت بردن وقتي ميشه كه نماينده محترم شركت(آقا مجتبي)به هركدوم از كساني كه اومدن اين كار رو نقد كردن يكي يه دونه سي دي اوريجينال بازي رو براي تكريم منتقدين هديه كنن!!:d>:d:d

اختيار دارين. يه سي دي پيشكش! :d

---------- نوشته در 11:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:00 PM ارسال شده بود ----------

دیالوگ ها مربوط به زمان اوج و هیجان بازی هستن ، طبیعیه که باید با صدای بلند گفته بشن.

در مورد فایل شماره 1 و 3 داره زمانی رو گزارشگری میکنه که موقعیت زدن گل برای بازیکن بوجود اومده ، ولی کلمه ی ( چطوری ) رو بریده بریده ادا میکنه که جالب بنظر نمیاد و بنظر میاد که لهجه داره...

فایل شماره 2 مشکلی نداره ، ولی می تونه بهتر از این هم باشه.

خيلي ممنون. نقد كاملي بود!

---------- نوشته در 11:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 PM ارسال شده بود ----------

داش مجتبی کارت درسته
خیلی خیلی منتظر کارتون هستیم
اقایون :
جای تشکرتونه دارن یه کاری واسه شما ها میکنن؟
صدای گزارشگره خوب نبود ولی افتضاح هم نبود
ارزشش رو داره که بخریمش :))

ممنون. حرف شما تاييد شد!

با يك خبر تازه اودم پيشتون!

صداي گوينده عوض شده و يك صداي بهتر كه از نظر تيم و ناشر مناسب هست انتخاب شده! در واقع يك صدايي كه مي تونه هيجان ايجاد كنه و لذت واقعي يك فوتبال رو بچشيد! ;)

خيلي كار خوبي كردين...
ازين گزارشگر جديد نمونه صدا بزاريد...
اميدوارم بهتر از قبلي باشه...;)
فك كنم بشه صداي بازيكناي ايراني رو هم بزارين...كه بهش ميگن call name.البته اگه تو دستور كارتون ليگ برتر ايران هم باشه...
كدوم ليگ رو به ليگ ايران تبديل ميكنيد؟
ليگ قهرمانان آسيا هم ايده خوبيه كه يه شركتي اينكارو كرده بود...
اگه با استقبال رو برو بشه اين كار جديدتون كار بعدي رو چون تجربه تون زياد شده...(البته شايد قبلا هم كاراي زيادي كرديد من نميدونم)روي پروژه متفاوت
مثل ليگ قهرمانان آسيا بصورت يك بازي مجزا باشيد.
اگه اين كارو بكنيد شايد با استقبال رو برو بشه...
البته ميدونم كار سختي چون من خودم اديتور بودم يه زموني!!;)

خيلي كار خوبي كردين...
ازين گزارشگر جديد نمونه صدا بزاريد...
اميدوارم بهتر از قبلي باشه...;)
فك كنم بشه صداي بازيكناي ايراني رو هم بزارين...كه بهش ميگن call name.البته اگه تو دستور كارتون ليگ برتر ايران هم باشه...
كدوم ليگ رو به ليگ ايران تبديل ميكنيد؟
ليگ قهرمانان آسيا هم ايده خوبيه كه يه شركتي اينكارو كرده بود...
اگه با استقبال رو برو بشه اين كار جديدتون كار بعدي رو چون تجربه تون زياد شده...(البته شايد قبلا هم كاراي زيادي كرديد من نميدونم)روي پروژه متفاوت
مثل ليگ قهرمانان آسيا بصورت يك بازي مجزا باشيد.
اگه اين كارو بكنيد شايد با استقبال رو برو بشه...
البته ميدونم كار سختي چون من خودم اديتور بودم يه زموني!!;)

به زودي يه نمونه مي زارم. بله از استقلال و پرسپوليس هم استفاده مي كنيم. بازی لیگ خالی داره، من ويرايشگر نيستم، كاراي ويرايشي رو ديگران مي كنن.

آخرین ویرایش:
نمونه صدا!

با سلام. با يك نمونه صداي ديگه خدمتتونيم! اميدواريم كه مورد پسندتون باشه. per2 البته اين يك ديالوگ از يه بازي ديگه هست. همين صدا قراره بشه گزارشگر پيس 12. ضمنا اين رو خاطر نشان كنم كه اين گوينده 100 درصد ممكن نيست كه گزارشگر اين بازي شه چون سرش شلوغه، ولي چون تا اون موقعي كه مي خوايم پيس رو دوبله كنيم پروژه هامون تموم شده و ايشون مي تونن راحت به دوبله اين بازي بپردازند!

این یکی کاملا عالی و قابل قبوله و مطمئن باشید با استقبال و هجوم مردم به سمت بازی مواجه میشید البته اگه این باشه و قبلی نباشه . موفق باشید

این یکی کاملا عالی و قابل قبوله و مطمئن باشید با استقبال و هجوم مردم به سمت بازی مواجه میشید البته اگه این باشه و قبلی نباشه . موفق باشید

نظرتون تاييد شد!

---------- نوشته در 12:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 AM ارسال شده بود ----------

این صدا خیلی قابل قبول تر و بهتر از قبلیه

نظر شمام تاييد شد!

عزیز به نظر من این صداش بدرد مستندهای حماسی میخوره تا گزارش فوتبال حالا دیگه خود دانید یه سوال دیگه حالا قراره کی ادیتش بیاد بیرون؟ اگه دو سه ماه به عرضه PES2013 میخاین بدید بیرون باید عرض کنم که دارید خودتونو خسته میکنید نهایتش باید تا قبله عید تو بازار باشه

عزیز به نظر من این صداش بدرد مستندهای حماسی میخوره تا گزارش فوتبال حالا دیگه خود دانید یه سوال دیگه حالا قراره کی ادیتش بیاد بیرون؟ اگه دو سه ماه به عرضه PES2013 میخاین بدید بیرون باید عرض کنم که دارید خودتونو خسته میکنید نهایتش باید تا قبله عید تو بازار باشه

اديتش معلوم نيست ولي حالا حالاها طول مي كشه! حدود 14000 تا ديالوگ وجود داره كه كاره بيرون اومدن قبل از عيد نيست!
ولي وقتي ويرايش اين بازي يعني PES12 تموم شد، براي سالهاي بعد ديگه كارمون راحته چون فقط ديالوگ هاي جديد رو دوبله مي كنيم كه خيلي هم نيستن و سريع در عرض 2-3 ماه بازي رو مي ديم بيرون!
فقط امسال عرضه بازي طول مي كشه.

---------- نوشته در 11:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:47 AM ارسال شده بود ----------

چگونه میتوانیم این نسخه ها را خریداری کنیم؟

از بقالي سركوچه، ته كوچه! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or