فارسي سازي PES 12 براي Xbox 360 !

سلام اگر گوینده شما تا 3 ماه دیگه بیکار می شه که بیاد برای شما دوبله کنه و اگر تا 3 ماه دیگه pes13 می یاد اخه این چه کاری که شما بخواین pes12 رو دوبله کنید!!!!!؟؟؟؟شما گفتین که برای pes بعدی مشکلی نداریدکه دوبله کنید چون دیالگتون الا امده شده خب pes13 رو دوبله کنید تاهم ما حال کنیم هم شما فروش خوبی کنید.

سلام اگر گوینده شما تا 3 ماه دیگه بیکار می شه که بیاد برای شما دوبله کنه و اگر تا 3 ماه دیگه pes13 می یاد اخه این چه کاری که شما بخواین pes12 رو دوبله کنید!!!!!؟؟؟؟شما گفتین که برای pes بعدی مشکلی نداریدکه دوبله کنید چون دیالگتون الا امده شده خب pes13 رو دوبله کنید تاهم ما حال کنیم هم شما فروش خوبی کنید.
علیرضا جان مشکل اینجاس که اگه من صدا رو خوب شناخته باشم و حدسم درسته باشه و گوینده آقای هاشمی باشن فکر مکنم حالا حالا ها سرشون خلوت شه چون مشغول گویندگی بازی ایرانینس گارد هستن و خیلی کار دارن .

دوست عزيز pes 13 طرفاي مهر يا آبان 91 مياد

اين دفع دهمه كه دارم مي گم! :) امسال ممكنه كه بازي دير منتشر بشه، ولي وقتي امسال رو دوبله كنيم ديگه براي سالهاي بعد سريع عرضه مي كنيم چون سالهاي بعد فقط ممكنه 200-300 تا ديالوگ اضافه شه ولي امسال 14000 تا ديالوگ داره!

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:36 PM ارسال شده بود ----------

علیرضا جان مشکل اینجاس که اگه من صدا رو خوب شناخته باشم و حدسم درسته باشه و گوینده آقای هاشمی باشن فکر مکنم حالا حالا ها سرشون خلوت شه چون مشغول گویندگی بازی ایرانینس گارد هستن و خیلی کار دارن .

پروژه Iranian Guards هنوز به قسمت هاي دوبلش نرسيدهو تيم خودمون هم قراره دوبلش كنه. فعلا كه درگير پروژه section 8 هستيم. بعدشم شروع پروژه دست ما نيست، وينسار قراره استارت رو بزنه و دوبلش دست ماست. پس مقصر ما نيست بريد يقه ي وينسار رو بگيريد!

با سلام دوباره...بلاخره مشكلم حل شد...ميخام يه پيشنهاد بدم...حالا كه آقاي گزارش گر سرش شلوغه ميخاين من بيام گزارش كنم؟؟جدي ميگم ها...!!اگه ميخاين نمونه صدا بزارم؟

با سلام دوباره...بلاخره مشكلم حل شد...ميخام يه پيشنهاد بدم...حالا كه آقاي گزارش گر سرش شلوغه ميخاين من بيام گزارش كنم؟؟جدي ميگم ها...!!اگه ميخاين نمونه صدا بزارم؟

اين صدا تاييد شده ي مدير عاملان و ديگر دست اندر كاران و همينطور كاربران بازيسنتر هست. ولي در هر حال اشكالي نداره يه نمونه صدا پ.خ كنيد! ;)

تيم در حال ساخت چهره هاي بازي هستند كه تا به حال 46 تاش رو درست كردن!

براي نمونه، چهره فرزاد آشويي:

تمامي چهره ها توسط تيم وينسار طراحي و آماده مي شه؛ همينطور ويرايش و اضافه تيم.

farzadasho.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or