فارسي سازي PES 12 براي Xbox 360 !

دوست عزیز من نگفتم با هیجان گزارش نکنه. منظورم اینه که داره با داد زدن مصنوعی که دلنشین نیست و حس هیجان رو القا نمیکنه گزارش میکنه. کلا ایشون مصنوعی گزارش میکنه.شما اگر میخواید مطمئن بشید یک کلیپ چند دقیقه ایی از گزارش ایشون رو واسه یکی از دست اندر کاران گزارش فوتبال ایمیل کنید تا نظر اونها رو هم بشنوید.

اصول ایجاد هیجان در گزارش با داد زدن فرق میکنه.

نکته اصلی دیگه اینه که آین دوستمون با صدای خودش گزارش نمیکنه!!! داره صداشو عوض میکنه و انگاری داره تو دماغی حرف میزنه( ببخشید خواستم منظورم رو به بهترین شکل بیان کنم) و یه حالت خیلی بدی داره.

باز هم میگم شما گزارشگرهای استانی که فوق العاده ناشی و بد صدا هستند رو با گزارشگرهای شبکه 3 مقایسه کنید.

به هر حال هر وقت اومد به بازار من برای حمایت از شما و هر بازی ساز و کسایی که در زمینه فارسی سازی بازیها تلاش میکنن بازی رو تهیه میکنم.

این انتقادات رو باید به یاد داشته باشید تا در بازیهای بعدی کیفیت بهتری ارئه بشه.

یادمه دارینوس و نوین پندار برای اولین بازیهای خودشون از گویندگان تلویزیون استفاده کردند.چرا؟ چون که واقعا کیفیت دوبله سهم بسزایی در جلب مشتری داره.

موفق باشید

خيلي ممنون از انتقادتون. مطمئنا روي گزارش بازي تاثير داشت!

به نظرم یه گزارشه ساده میتونست خیلی بهتر از این باشه.اصلا خوب نبود.میتونستید با یه پوله نه چندان زیاد یکی از گزارشگر های تلویزیون رو بیارید.

واقعا جالب نبود،نوع گفتن كلمات خوب نيست،بسيار سريع حرف ميزنه و نكته بسيار مهم اينه كه اگه ساده حرف ميزد خيلي از اين بهتر ميشد،انگار كسي صحبت ميكنه كه عجله داره و روي حروف مي دوه،لحجه نداره بخاطر شكل بيانش آدم احساس مي كنه لحجه داره

واقعا جالب نبود،نوع گفتن كلمات خوب نيست،بسيار سريع حرف ميزنه و نكته بسيار مهم اينه كه اگه ساده حرف ميزد خيلي از اين بهتر ميشد،انگار كسي صحبت ميكنه كه عجله داره و روي حروف مي دوه،لحجه نداره بخاطر شكل بيانش آدم احساس مي كنه لحجه داره

بايد سريع گفته شه چون اگر ساده و آهسته بيان بشه موقه بازي كردن بازي ديالوگ ها قاطي مي شه و گاه ممكنه همه تلاشمون به هدر بره!

---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:35 PM ارسال شده بود ----------

به نظرم یه گزارشه ساده میتونست خیلی بهتر از این باشه.اصلا خوب نبود.میتونستید با یه پوله نه چندان زیاد یکی از گزارشگر های تلویزیون رو بیارید.

گزارشگر هاي تلويزيون رو هم اگه بياريم كه براتون كامل گزراش نمي كنن! از اين 14 هزارتا ديالوگ 2000 تاش رو زوركي گزارش مي كنن!!

براتون واقعا متاسفم!!!!!
واقعا با داشتن تمدن چند هزار ساله از شما بعيده...
بابت اسپم شديدا عذر ميخام
عزیزم اولا من خطاب به آقا مجتبی ( doostanehsoft ) به عنوان انتقاد این حرف رو زدم و کسی با شما حرف نزد . دوما حرف من هم کاملا درست بود و خیلی ها همینو گفتن لازم نیست شما خود شیرینی کنی شما که تمدن داری چرا اومدی چرت میگی . سوما وقتی میدونی پستت اسپمه چرا اصلا پست میدی که آخرش عذر خواهی کنی و چهارما نصیحت من اینه که دیگه هیچ جا از این ادا ها در نیار چون فقط خودتو ضایع میکنی

عزیزم اولا من خطاب به آقا مجتبی ( doostanehsoft ) به عنوان انتقاد این حرف رو زدم و کسی با شما حرف نزد . دوما حرف من هم کاملا درست بود و خیلی ها همینو گفتن لازم نیست شما خود شیرینی کنی شما که تمدن داری چرا اومدی چرت میگی . سوما وقتی میدونی پستت اسپمه چرا اصلا پست میدی که آخرش عذر خواهی کنی و چهارما نصیحت من اینه که دیگه هیچ جا از این ادا ها در نیار چون فقط خودتو ضایع میکنی

دوستان تاپيك رو بخاطر اسپم شلوغ نكنيد. KILER عزيز، پست شما اسپم محض بود! نمي دونم شايد شما با افغاني ها رابطه اي چيزي داريد كه با صداي اونا كاملا آشنا هستيد!

دوستان تاپيك رو بخاطر اسپم شلوغ نكنيد. KILER عزيز، پست شما اسپم محض بود! نمي دونم شايد شما با افغاني ها رابطه اي چيزي داريد كه با صداي اونا كاملا آشنا هستيد!
جناب از شما کاملا بعید بود اگه مشکلی دارید در پ.خ در خدمتم حالا که همه به رابطه با افغانی ها شک دارن بیان تو پ.خ تا بگم رابطم چیه من منظورم لحجه بود اما شماها فکر میکنید همه مشکلشون با افغانی ها مثل خودتونه . شما هم اگه نمیخواستید نظر و انتقادی ازتون بشه چرا تاپیک زدید ؟؟؟؟؟!!!!!!! خب دیگه نمیخوام با بحث با شما ها فروم رو به گند بکشم مشکلی دارید در پ.خ در خدمتم ;)

جناب از شما کاملا بعید بود اگه مشکلی دارید در پ.خ در خدمتم حالا که همه به رابطه با افغانی ها شک دارن بیان تو پ.خ تا بگم رابطم چیه من منظورم لحجه بود اما شماها فکر میکنید همه مشکلشون با افغانی ها مثل خودتونه . شما هم اگه نمیخواستید نظر و انتقادی ازتون بشه چرا تاپیک زدید ؟؟؟؟؟!!!!!!! خب دیگه نمیخوام با بحث با شما ها فروم رو به گند بکشم مشکلی دارید در پ.خ در خدمتم ;)

صداش كه تو هيچ نقدي كه شد نگفتن شبيه افغاني هاست. صداي افغاني كجا اين كجا! ولي من نمي گم كه نقدتون رو نمي پذيرم!

صداش كه تو هيچ نقدي كه شد نگفتن شبيه افغاني هاست. صداي افغاني كجا اين كجا! ولي من نمي گم كه نقدتون رو نمي پذيرم!
عزیزم من که نگفتم گزارشگر افغانیه گفتم شبیه هست یعنی لحجه داره و لحجه داشتنش هم همه دوستان قبول دارن در امیدوارم موفق بشید اما با این طرز رفتار و قضاوتتون راه دشواری رو در پیش دارید دوستانی که میان اینجا پستی رو که من تو پیج 8 دادم بخونن ببینن اصلا توش به افغانی ها توهین شده . خواهشا نظرتون رو بگید . ممنون

عزیزم من که نگفتم گزارشگر افغانیه گفتم شبیه هست یعنی لحجه داره و لحجه داشتنش هم همه دوستان قبول دارن در امیدوارم موفق بشید اما با این طرز رفتار و قضاوتتون راه دشواری رو در پیش دارید دوستانی که میان اینجا پستی رو که من تو پیج 8 دادم بخونن ببینن اصلا توش به افغانی ها توهین شده . خواهشا نظرتون رو بگید . ممنون

گزراشگر كه لحجه نداره، اتفاقا كاربران عزيز به اينكه لحجه نداره اشاره كردن! منم نگفتم كه منظورتون اينه.

دیالوگ ها مربوط به زمان اوج و هیجان بازی هستن ، طبیعیه که باید با صدای بلند گفته بشن.

در مورد فایل شماره 1 و 3 داره زمانی رو گزارشگری میکنه که موقعیت زدن گل برای بازیکن بوجود اومده ، ولی کلمه ی ( چطوری ) رو بریده بریده ادا میکنه که جالب بنظر نمیاد و بنظر میاد که لهجه داره...

فایل شماره 2 مشکلی نداره ، ولی می تونه بهتر از این هم باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or