ببخشیدا
ببخشیدا
ولی افتضاح بود

خيلي عذر ميخام ولي اصلا صدا دلچسب نبود
مث هميشه صدا مصنوعي هست...
كاش همون اول يه نمونه ميزاشتيد...
الان كه هزاران ديالوگ كار كردين ديگه راه برگشتي نداره!!
با پوزش از گزارشگر محترم بايد بگم گزارش يكمي غير طبيعي شده...
یعنی مثلا وقتی که یه نفر میخواد بشینه و بازی رو با این صدا بازی کنه شاید اصلا خوشش نیاد صدا ریتم مثل حرف زدن طبیعی ندارهممنون از نظرتون ولي مي شه بگيد منظورتون از غير طيبيعي چيه؟
ممنون از نظرتون ولي مي شه بگيد منظورتون از غير طيبيعي چيه؟
سلام
دوست عزیز به معنای واقعی بد و مصنوعی هست.
اولا گزارشگر داره با فشار و زور آوردن به حنجره و خودش گزارش میکنه.
دوم اینکه صداش رو داره بم میکنه و تقلید میکنه.
سوم داره با داد زدن و بلند کردن صداش هیجان تولید میکنه که اصلا اینطور نیست و آدم واقعا تعجب میکنه چرا اینجوری داره صحبت میکنه!
.....
من اول فکر کردم واسه شوخی این رو گذاشتین!
مطمئنا با این گزارش عمر و پول خودتون رو تلف کردین. واقعا بد هست.شما گزارش انگلیسی رو یه بار واسه این دوستمون بزارید گوش بده تا متوجه بشه چطور میشه گزارش کرد!
اگر بخوام خیلی ساده بگم مثل گزارشگر های کانالهای استانی میمونه !!!
ببخشید رک گفتم.
موفق باشید.
بعد هم یه نکته 3 یا 4 ماه دیگه خیلی دیر هست.مگه بعد از ارائه شما چند وقت فاصله میمونه تا Pes 13 ؟ یه فکری هم واسه اینجاش بکنید.
مثل آدم آهنی بود.خیلی بد بود
. اگه مثل آدم آهني بود كه بايد هر ديالوگيش يه دقيقه اي طول بكشه!براتون واقعا متاسفم!!!!!آقا ببخشید رک میگم ولی فکر نمیکردم اینطوری بشه انگار گزارشگر افغانیه![]()
دوست عزيز اول بگم كه اين قسمت از ديالوگ بايد با صداي بلند و شور و هيجان گفته شه.
دوم اينكه همه مي خوان با صداي گزارشگر انگليسي بازي نكنن چون خيلي بي حال مي گه و هيجاني درش نيست!
بعدش هم ما هنوز وارد سال 2012 نشديم و داريم كامل دوبله مي كنيم نه نصف نيم كاره مثل تمام گزارش هاي ايراني كه مي خوان سريع محصولشون رو بدن بيرون و دلشون خوش باشه كه يه آرم گزارش فارسي زدن روي كاور بازي شون!
---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 PM ارسال شده بود ----------
![]()
. اگه مثل آدم آهني بود كه بايد هر ديالوگيش يه دقيقه اي طول بكشه!