فارسي سازي PES 12 براي Xbox 360 !

خيلي عذر ميخام ولي اصلا صدا دلچسب نبود
مث هميشه صدا مصنوعي هست...
كاش همون اول يه نمونه ميزاشتيد...
الان كه هزاران ديالوگ كار كردين ديگه راه برگشتي نداره!!:(
با پوزش از گزارشگر محترم بايد بگم گزارش يكمي غير طبيعي شده...

خيلي عذر ميخام ولي اصلا صدا دلچسب نبود
مث هميشه صدا مصنوعي هست...
كاش همون اول يه نمونه ميزاشتيد...
الان كه هزاران ديالوگ كار كردين ديگه راه برگشتي نداره!!:(
با پوزش از گزارشگر محترم بايد بگم گزارش يكمي غير طبيعي شده...

ممنون از نظرتون ولي مي شه بگيد منظورتون از غير طيبيعي چيه؟

منظورم از غير طبيعي اينه كه گزارشگر محترم طوري گزارش ميكنه كه خودشو گزارشگر مادرزاد نشون بده
ولي به همين دليل چون استعداد اين كارو نداره و كمي نمكشو زياد كرده مخاطب تحريك ميشه...!

ممنون از نظرتون ولي مي شه بگيد منظورتون از غير طيبيعي چيه؟

سلام

دوست عزیز به معنای واقعی بد و مصنوعی هست.

اولا گزارشگر داره با فشار و زور آوردن به حنجره و خودش گزارش میکنه.

دوم اینکه صداش رو داره بم میکنه و تقلید میکنه.

سوم داره با داد زدن و بلند کردن صداش هیجان تولید میکنه که اصلا اینطور نیست و آدم واقعا تعجب میکنه چرا اینجوری داره صحبت میکنه!

.....

من اول فکر کردم واسه شوخی این رو گذاشتین!

مطمئنا با این گزارش عمر و پول خودتون رو تلف کردین. واقعا بد هست.شما گزارش انگلیسی رو یه بار واسه این دوستمون بزارید گوش بده تا متوجه بشه چطور میشه گزارش کرد!

اگر بخوام خیلی ساده بگم مثل گزارشگر های کانالهای استانی میمونه !!!

ببخشید رک گفتم.

موفق باشید.

بعد هم یه نکته 3 یا 4 ماه دیگه خیلی دیر هست.مگه بعد از ارائه شما چند وقت فاصله میمونه تا Pes 13 ؟ یه فکری هم واسه اینجاش بکنید.

سلام

دوست عزیز به معنای واقعی بد و مصنوعی هست.

اولا گزارشگر داره با فشار و زور آوردن به حنجره و خودش گزارش میکنه.

دوم اینکه صداش رو داره بم میکنه و تقلید میکنه.

سوم داره با داد زدن و بلند کردن صداش هیجان تولید میکنه که اصلا اینطور نیست و آدم واقعا تعجب میکنه چرا اینجوری داره صحبت میکنه!

.....

من اول فکر کردم واسه شوخی این رو گذاشتین!

مطمئنا با این گزارش عمر و پول خودتون رو تلف کردین. واقعا بد هست.شما گزارش انگلیسی رو یه بار واسه این دوستمون بزارید گوش بده تا متوجه بشه چطور میشه گزارش کرد!

اگر بخوام خیلی ساده بگم مثل گزارشگر های کانالهای استانی میمونه !!!

ببخشید رک گفتم.

موفق باشید.

بعد هم یه نکته 3 یا 4 ماه دیگه خیلی دیر هست.مگه بعد از ارائه شما چند وقت فاصله میمونه تا Pes 13 ؟ یه فکری هم واسه اینجاش بکنید.

دوست عزيز اول بگم كه اين قسمت از ديالوگ بايد با صداي بلند و شور و هيجان گفته شه.
دوم اينكه همه مي خوان با صداي گزارشگر انگليسي بازي نكنن چون خيلي بي حال مي گه و هيجاني درش نيست!

بعدش هم ما هنوز وارد سال 2012 نشديم و داريم كامل دوبله مي كنيم نه نصف نيم كاره مثل تمام گزارش هاي ايراني كه مي خوان سريع محصولشون رو بدن بيرون و دلشون خوش باشه كه يه آرم گزارش فارسي زدن روي كاور بازي شون!

---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 PM ارسال شده بود ----------

مثل آدم آهنی بود.خیلی بد بود

:)) :)). اگه مثل آدم آهني بود كه بايد هر ديالوگيش يه دقيقه اي طول بكشه!

دوست عزيز اول بگم كه اين قسمت از ديالوگ بايد با صداي بلند و شور و هيجان گفته شه.
دوم اينكه همه مي خوان با صداي گزارشگر انگليسي بازي نكنن چون خيلي بي حال مي گه و هيجاني درش نيست!

بعدش هم ما هنوز وارد سال 2012 نشديم و داريم كامل دوبله مي كنيم نه نصف نيم كاره مثل تمام گزارش هاي ايراني كه مي خوان سريع محصولشون رو بدن بيرون و دلشون خوش باشه كه يه آرم گزارش فارسي زدن روي كاور بازي شون!

---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 PM ارسال شده بود ----------

:)) :)). اگه مثل آدم آهني بود كه بايد هر ديالوگيش يه دقيقه اي طول بكشه!

دوست عزیز من نگفتم با هیجان گزارش نکنه. منظورم اینه که داره با داد زدن مصنوعی که دلنشین نیست و حس هیجان رو القا نمیکنه گزارش میکنه. کلا ایشون مصنوعی گزارش میکنه.شما اگر میخواید مطمئن بشید یک کلیپ چند دقیقه ایی از گزارش ایشون رو واسه یکی از دست اندر کاران گزارش فوتبال ایمیل کنید تا نظر اونها رو هم بشنوید.

اصول ایجاد هیجان در گزارش با داد زدن فرق میکنه.

نکته اصلی دیگه اینه که آین دوستمون با صدای خودش گزارش نمیکنه!!! داره صداشو عوض میکنه و انگاری داره تو دماغی حرف میزنه( ببخشید خواستم منظورم رو به بهترین شکل بیان کنم) و یه حالت خیلی بدی داره.

باز هم میگم شما گزارشگرهای استانی که فوق العاده ناشی و بد صدا هستند رو با گزارشگرهای شبکه 3 مقایسه کنید.

به هر حال هر وقت اومد به بازار من برای حمایت از شما و هر بازی ساز و کسایی که در زمینه فارسی سازی بازیها تلاش میکنن بازی رو تهیه میکنم.

این انتقادات رو باید به یاد داشته باشید تا در بازیهای بعدی کیفیت بهتری ارئه بشه.

یادمه دارینوس و نوین پندار برای اولین بازیهای خودشون از گویندگان تلویزیون استفاده کردند.چرا؟ چون که واقعا کیفیت دوبله سهم بسزایی در جلب مشتری داره.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or