غم انگیز ترین صحنهای که در بازیهای رایانهای دیدید کدام بوده؟

من از صحنه ای که سم فیشر یکی از روساش رو میکشه غمگین میشم اما بیشترین صحنه ای که منو تحت تاثیر قرار داده اونجاست که توی بایوشاک وقتی لباس بیگ ددی رو پوشیدی میری توی خوابگاه بچه ها !!! توی اون صحنه احساس می کنم که همه روح دارن و چشماشون داره باهام صحبت می کنه!!!!! واقعا فوق العادست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نظر خودم غم انگیز ترین صحنه ای که تا حالا دیدم مربوط به بازی Dino crisis 2 در صحنه پایانی بازی زمانی که دیوید در کنار خواهرش زیر آوار دفن میشود واقعا غم انگیز است

دیوید نه دیلن .. خواهرش نه دخترش هست .. پاولا .. فوق العاده تاثیر بر انگیز بود .. من فقط تا مدت ها منتظر اومدن سری سوم داینو کرایسیس بودم تا ببینم رجینا برمیگرده یا نه .. که ا ز قرار معلوم یک استودیو مسخره سری سوم رو طراحی کردو ساختو گند زد به همه چی .. !

داستان بعدی که منو خیلی عذاب داد .. سایلنت هیل بود ! شماره دوم .. زجه های زنش اخر بازی و وقتی که فهمیدم خود منگلش زنشو کشته :( ... تا دو هفته دپرس بودم ..

سری دیگه هم بر میگرده به رزیدنت اویل 1 .. یه ریشو بود اسمش یادم نیست بیخود مرد (تو تونل یا یه همچین چیزی بود .. بارت یا برت یا یه همچین اسمی هم داشت .. خیلی متاثر شدم .. ) تو رزیدنت اویل دو هم وقتی ایدا از اون بالا افتاد پایین ( و ما فکر کردیم که مرد !) دپرس شدم و اندوهگین ام طولی نکشید که فهمیدم نمرده ! با شک (و ترید اون موقع )

چند تا دیگه هم هست که حالا فعلا ذهنم یاری نمیکنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or