غم انگیز ترین صحنهای که در بازیهای رایانهای دیدید کدام بوده؟

اول اونجایی که آخر بازی داینو کرایسیس 2 دایلان مرد..........:(( :((
بعد هم آخر رزیدنت اویل 3 که nemesis رو کشتم......... البته تو فیلم اویل 2 بیشتر ناراحت شدم......
یکی هم آخر بازی مافیا......:(( :((
یه بار هم که آخرای انیموشا 3 سامنوسکی انگار مرد..........ولی بعد زنده شد.......:cheesygri :cheesygri

در کل تاپیک با حالیه....... باز هم اگه یادم افتاد میگم........

به نظر من اون سکانسی که اسنیک میره سر قبر The Boss وسلام نظامی میده خیلی غم انگیز بود واقعا صحنه رو تاثیر گذار درست کرده بودن.

من دو ت از صحنه ها رو اصلا یادم نمیره
1_ آخر silent hill 2 که games میره زنش رو خاک میکنه. واقعا اشکم در اومد

2_ این صحنه رو که میگم هر کی hit man باز باشه اول چن تا میزنه تو سر خودش بعدم خون گریه میکنه.
صحنه ی آخر hit man 4 که hit man رو میکشن بعد رو تابوت به صورت همیشگی که کلتاشو میگیره رو سینش و یه آهنگ آدم کش میزنه واقعا یه هفته من خواب نداشتم. :(( :(( :(( :(( :((

آخه عزیز هیتمن که نمرد بلند میشه در میره باید دکمه بالارو بزنی تا قلبش راه بیفته بعد بالند میشی همه اونایی که اونجا دارن عزاداری میکنن مکشی بعدشم در میری اونوقت بازی تموم میشه:cheesygri

آخرین ویرایش:
یکی اون سکانسی که اسنیک میره سر قبر The Boss وسلام نظامی میده
یکی هم کشته شدن زن کاراگاه توی بازی still life ( خیلی غم انگیز بود )

من از صحنه مرگ پدر ایتر (هری میسون) در سایلنت هیل 3 واقعا ناراحت شدم اینقدر ناراحت که در حال خوردن شام بودم که متوجه شدم غذا یخ کرده و من دارم گریه میکنم :(( بیشتر به خاطر این بود که با هری میسون در سایلنت هیل 1 بازی کرده بودم ...
صحنه بعدی هم که از دیدنش واقعا اندوهگین شدم صحنه مرگ خانواده مکس پین در شماره یک بود هر کی این بازی رو انچام داده میدونه من چی میگم خانواده مکس به طور وحشیانه کشته میشن که من خودم به خاطره صحنه های اول بازی تنا آخرش رفتم اونهم به خاطره انتقام گیری بود که در بازی کن در صحنه اول القا میشه واقعا کار سازندگان مکس پین 1 عالی بود .

آقای osos فکر نمیکنم Eva بود ، چون ایوا اسم اون دختر توی متال 3 بود .. بهر حال هرچی از MGS گفته بشه کمه..
اخ ببخشید اسمش Emma بود . از بس MGS رو بازی نکردم یواش یواش دیگه داره یادم میره:cheesygri :p :blushing: :love: :-"

واقعا موضوع با حالی رو انتخاب کردی.خوشم اومد.
من تو مافیا اونجا که تامی عزیزم رو کشتن خیلی ناراحت شدم
یکی هم تو سایبریا اونجا که اسکر تبدیل به هانس شد هم من گریه کردم هم هانس.:((

به نظر من اون سکانسی که اسنیک میره سر قبر The Boss وسلام نظامی میده خیلی غم انگیز بود واقعا صحنه رو تاثیر گذار درست کرده بودن.

کاملا باهات موافقم اون صحنه واقعا ادم اندوهگین میکنه من که اشکم در اومد !:((
تو mgs2 هم وقتی اون vampire بی میخ میزنه خواهر otacon رو میکشه در حالی که اسنیک و جک برای نجاتش تلاش میکردند اونجا هم خیلی غم انگیز بود!:((
mgs1 هم وقتی اسنیک میزنه sniper wolf رو میکشه در حالی که otacon عاشقش بوده اون هم صحنه غم انگیزی بود !:((
خداییش هر چی در مورد mgs بگم کم گفتم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or