غم انگیز ترین صحنهای که در بازیهای رایانهای دیدید کدام بوده؟

آخه عزیز هیتمن که نمرد بلند میشه در میره باید دکمه بالارو بزنی تا قلبش راه بیفته بعد بالند میشی همه اونایی که اونجا دارن عزاداری میکنن مکشی بعدشم در میری اونوقت بازی تموم میشه:cheesygri

میدونم داداش ;)
منم همون باره اول منظورم بود. من اصلا باورم نمیشد به این راحتی هیتمن مرده. که بعدن با دوباره بازی کردن اون قسمت فهمیدم تازه چه خبره :cheesygri :cheesygri

ولی بار اول خداییش خیلی حالمو گرفت :(( :((

سلام دوستان:cheesygri
به نظر من غم انگيزترين صحنه بازي ها به نظر من دو صحنه در مافيا بود يكي اينكه وقتي تامي ميبينه در خونه دوستش (پولي:cheesygri )بازه و وقتي در كامل باز كرد پولي رو روي زمين مي بينه كه مرده:(( و همون قسمتي كه خود تامي رو مي كشن:((

كشته شدن شخصيت اول بازي مافيا در آخر بازي در حالي كه داشت باغچه رو آب ميداد
خيلي منو ناراحت كرد
اسمش تامی بود
39.gif
83.gif

Super Mario

زماني كه ماريو بازي مي كردم! موقهايي كه مي خوردم به اون خارپشتهاي بي همه چيز!! زدنيم كه نبودن فقط موقعهايي كه تير داشتي, اگر تير نداشتي كه جيگرت در مي اومد تا Level تموم شه!

صحنه ی مرگ الکس باردر(دوست مکس) در مکس پین 1:((:(( + مرگ مونا ساکس در مکس پین 2:((:(( + مرگ تامی آنجلو در مافیا:((:(( + مرگ فرح در آخر پرنس 1 که دست پرنس رو رها کرد و افتاد مرد و پرنس گریه کرد.(البته بعدش پرنس عصبانی شد و زمان رو به عقب برگردوند) + گریه کردن دانته برای ویرژیل بعد از کشتنش و ... .خیلی صحنه ها هست که غم انگیز بودن و اشک من رو درآوردن.
راستش من یادم نمیاد که اینجا نظر دادم یا نه پس دوباره پست زدم.:cheesygri

آخرین ویرایش:
Resident Evil 2
پرت شدن و مرگ ِ ایدا وانگ در حالی که لیون دستشو گرفته بود و میخواست نجاتش بده... البته اونموقع انگار جدی مرد! ولی بعدا فهمیدیم نمرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or