غم انگیز ترین صحنهای که در بازیهای رایانهای دیدید کدام بوده؟

صحنه بازی وقتی واقعا غمگین میشه که 100% با مخاطب ارتباط برقرار شده باشه :mrgreen: که توی این مقوله (!) متال گیر واقعا عالی کار کرد . من صحنه کشته شدنه خواهر آتاکان ( که اسمشو یادم رفت ) رو هیچ وقت یادم نمیره ، من واسه اون صحنه گریه کردم ! باره دوم هم که بازی رو بازی کردم دوباره تو اون صحنه گریه ام افتاد ..... یکی دیگه تو متال گیر 1 صحنه ای که اسنایپر ولف میمیره و همه گرگ ها زوزه میکشند ... الآن یادم میافته تنم مور مور میشه :( (من Twin Snakes میخوام ! ) واقعا این کوجیما خدا بگم چی کارش نکنه ! تو کارگردانی کردن بدون شک رقیب نداره و تو این کار فوق العادس !

صحنه بازی وقتی واقعا غمگین میشه که 100% با مخاطب ارتباط برقرار شده باشه :mrgreen: که توی این مقوله (!) متال گیر واقعا عالی کار کرد . من صحنه کشته شدنه خواهر آتاکان ( که اسمشو یادم رفت ) رو هیچ وقت یادم نمیره ، من واسه اون صحنه گریه کردم ! باره دوم هم که بازی رو بازی کردم دوباره تو اون صحنه گریه ام افتاد ..... یکی دیگه تو متال گیر 1 صحنه ای که اسنایپر ولف میمیره و همه گرگ ها زوزه میکشند ... الآن یادم میافته تنم مور مور میشه :( (من Twin Snakes میخوام ! ) واقعا این کوجیما خدا بگم چی کارش نکنه ! تو کارگردانی کردن بدون شک رقیب نداره و تو این کار فوق العادس !

با شما موافقم

غم انگيز ترين اش البته اخر هر بازي براي من غم انگيز هست ولي مخصوصا بازي اكشن مثل COD2 يا مدال يا بازيهاي مشابه باشه من ناراحت ميشم و احساس مي كنم كه خودم در اون لحظه ها بود :-" :eek: :confused:

جالبه اصلا از صحنه های زیبای متال گیر صحبت نمی شه با اینکه صحنه غمناک زیاد داره
من که متال 1 رو بازی نکردم ولی بین 2و3 صحنه کشته شدن boss غم انگیزترین لحظه تو این 2 شماره بازی بود بدون شک...مخصوصا که باید تیر خلاصو خودمون بهش شلیک میکردیم.با این حال سر هیچ بازی گریه نکردم...
میگم اگه هندیا بازی بسازن شما چی کار میکنین؟:cheesygri باید یه پارچ اب قند با یه کارتن دستمال کاغذی بزارین کنار کنسول:cheesygri

بزارید من هم یک بازی بگم که کسی بهش اشاره نکرده
توی پری وقتی تامی مجبور میشه هیولایی که دوست دخترش روش نصب شده رو بکشه ولی دختره هم میمیره و تامی از ناراحتی فریادمی کشه خیلی غم انگیز بود
صحنه مرگ پدر بزرگ تامی و تبدیل به غذای صفینه شدن هم احساسات آدم رو درگیر می کرد

متال گیر واقعا عالی کار کرد . من صحنه کشته شدنه خواهر آتاکان ( که اسمشو یادم رفت ) رو هیچ وقت یادم نمیره ، من واسه اون صحنه گریه کردم
اسمش Eva بود Zelda جون.
غم انگیزتر از صحنه ای که من دیدم :
Liquid با متال گیر Fox رو لح میکنه و بعدش اسنیک فریاد میکشه Fooooooooooooooooooooooxxx .اسنیک صداش هم می لرزید و هم خشم توش موج میزد . خیلی عصبی شده بودم .کفرم در امده بود . لا مذهب قبل اینکه Fox بمیره با چنان رشادتی و از خود گذشته گی وارد صحنه شده و جون اسنیک رو نجات داده بود که تا حالا روم تاثیر گذاشته.من رو خیلی آزار داد . مثل این بود که بهترین دوستم رو جلوی چشمام کشته باشن. وقتی بازی تموم شد به خودم گفتم نه نمرده . مگه میشه شخصیت به ابن باحالی و مرموزی به این زودی از بین برد.ولی از بین رفت . این کوجیما ی .....که بگم بره زیره.......اون رو از بین برد.

مرگ Alice Elliot در قطاری که به سمت زادگاهش میرفت تو بازی Shadow Hearts ( نمیدونم چند نفر اینجا این بازی رو انجام دادن)
اخر بازی Final Fantasy 10 و همینطور کشته شدن Boss در MGS3 که گفتین
کشته شدن Aeris در Final Fantasy 7
و در بازی Chrono Trigger جایی که Crono خودشو برای نجات دوستانش قربانی میکنه
ولی چیزی که مشخصه اینه که این جور صحنه ها معمولا تو بازیهای ژاپنی خیلی بیشتر از بازیهای غربی دیده میشه که اوج هنرشون مکس پین و مافیاست!!!!!

آقای osos فکر نمیکنم Eva بود ، چون ایوا اسم اون دختر توی متال 3 بود .. بهر حال هرچی از MGS گفته بشه کمه.. لازم هم نیست من بیام اینجا سخنرانی کنم و از من خفن تر خیلی هستند ، فقط میخواستم به یکی از زیباترین و عالی ترین صحنه های MGS2 اشاره کنم که چندین چیز توی Background این صحنه نهفته بود . صحنه ای که اون سربازها در تلاشند که با هر چی در دست دارند Queen رو هدف قرار بدند ولی هیچ کدوم بهش اثر نمیکنه و خوده Queen با بی میلی خاصی اسلحه رو طرف پل میگیره و همه رو میبره هوا .. و آخرین سربازی که آویزون میمونه و هنوز نیافتاده بود ، اون لحظه ای که سرباز به چشمای کویین خیره میشه ، آهنگ فوق العاده غمگینی زده میشه ( من اون آهنگو میخوااام ! :( ) . و پرنده سفیدی که از آسمون سقوط میکنه... شاید یه کارگردان حرفه ای سینما نتونه این صحنه رو به این زیبایی بسازه ! کلا دشمنای بازی MGS کاملا سیاه نبودند همون ومپ که خیلی فلانه و .. اگه به گذشتش نگاه کنید غم را درش میبینید کلا گذشته تمام کاراکترها غم انگیز بوده.. از رایدن گرفته تا کوین و ومپ و آتاکان و ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or