SCORPION8
کاربر سایت
اولا اینکه دوست عزیز شما چون تاحالا تو پروسه واردات از چین نبودی سر در نمیاری که داستان چیه کار من چیه دوما واردانت از چین ربطی به تحریم نداره عزیزم!!!!!!!!!!!!!!! کار من بخش تبلیغات و تولید محنوا و طراحی بسته بندی ساخت تیزر و عکاسی محصول و آنباکس یک برند ایرانی لوازم جانبی کامپیوتر و تلفن همراهه تو مجموعه ای که هستیم ما دقیقا از همون شرکتی که برای ریزر قطعات موس و موس ها اونو تولید میکنه جنس سفارش میدیم اما با طراحی متفاوت تر از همون شرکتی که برای رد راگون و اچ پی کیبورد و ساند بار میزنه ما هم از همون شرکت کیبورد سفارش میدیم شما چون از پروسه خرید از چین بی اطلاعی عرض کردم ضمن اینکه هیچ وقتی اسم شرکت مادر وتولید کننده رو هیچ شخصی به کسی نمیگیه فقط اگر منبع خواستی میتونی از برند های ایرانی مشابه ما مثل تسکو هم پرس جو کنی تا حرف منو تایید کننمی شه جای حرف بی منبع منابعتون هم بذارید شرکت شما اصلا چی هست که توی این تحریم ها ازش می تونید جنس بگیرید؟ اصلا اون شرکت نامش چیه چرا اینقدر بزرگ نمایی می کنید؟ چرا اسم هاشون رو نمی گید؟
منبع اینکه ریزر گفته کپی برداری کردم شما پس کو؟ الان توی پست جدیدتون اومدید دقیقا حرف من می زنید راجب موس یعنی عوضش کردید بعد حرف خودم به خودم می زنید عجب پست قبلی کپی بود بعد شد الهام تازه برای همینم منبعی ندارید
بعدم من نگفتم ریزر بهتره یا لاجیتک اما همیشه لاجیتک یک جای طراحی هاش می لنگه چه موس چه فرمونش که خودم دارم چه بقیه ی چیزهای ضمنا من موسشم داشتم فکر کنم همین جا هم فروختمش
منطق عجیب دیگه ی شما اینکه هر کسی قدمتش بیشتره یعنی بهتره؟ پس اگه اینطوریه که شرکت گیگابایت قدمتش از ایسوس بهتره و به قول شما اون زمان ایسوس توی پوست موز بوده
شما اومدی ظاهر فدای کارایی سیستممتون کردین و منم به همین انتقاد کردم دیگه اینقدر کش ندادن نداشت این حرف
میشه بفرمایید الان موس مثلا g502x لاجیتک در مقابل basilisk v3 کجاش میلنگه وقتی از لحاظ عملکردی مشابه هم هستن حتی لاجیتک امکاتاب بیشتری رو هم ارائه میده ! بحث سلیقه و راحتیه نه اینکه کی خفن تره هر کدوم برتری و ضعف خودشونو دارن اینکه لاجیتک از لحاظ کیفیتی بالاتره شکی توش نیست درگیر بزک های ریزر نشو
در مورد قدمت برند گیگا و ایسوس یه جوری گفتی گیگا قدیمی تره فکر کردم در مورد موتورولا داری حرف میزنی گیگا از تاریخ April 1986 شروع به کار کرده ایسوس از سال 1989 کل اختلاف 3 ساله !!!!!!!!
و مورد اخری که من هنوز از سوال قبلیم جواب نگرفتم الان کارایی سیستم من کجاش فدای زیبایی شده دقیقا کجای ستاپ من کمبود کارایی داره ؟
آخرین ویرایش: